![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja rozumiem, że ten konkretny kierowca dosyć często na trasach rajdowych "dzwoni", ale dla mnie ten link to nic śmiesznego ... Znasz takie powiedzenie, które zaczyna się od "nie śmiej się dziadku ... " ?? Żeby nie było nie porozumień, życzę Ci oczywiście bezwypadkowej jazdy ![]() -------------------- F32 alpine white
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 03 February 2007 Skąd: Grudziądz/Gdańsk ![]() |
Nie wiem o co Ci chodzi. Nowo otwarta A1 Nowe Marzy-Gdańsk ma takie kałuże, że momentami naprawdę robi się niewesoło. Jak nie wierzysz to przejedź się tam w czasie deszczu mając ca. 160. Ja po jednej takiej kałuży jechałem już o wieeele wolniej i miałem mięciutkie nogi... -------------------- Było M52TUB28
Jest OM 642, M62B44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Jak są kałuże to się tak nie zapierda*a
![]() Prosiak za miesiąc będzie na sprzedaż tak jak jedno niegdyś "puknięte" autko, sygnowane imieniem Lesia ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
W piątek leciałem A4 i też dużo nie brakowało żebym wydzwonił jak wpadłem nie w kałuże, a w jakieś bajoro. Miałem ochotę zamknąć oczy bo i tak nie wiedziałem gdzie jadę.
-------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 04 September 2005 Skąd: Gostyń/Poznań ![]() |
Nie wiem o co Ci chodzi. Nowo otwarta A1 Nowe Marzy-Gdańsk ma takie kałuże, że momentami naprawdę robi się niewesoło. Jak nie wierzysz to przejedź się tam w czasie deszczu mając ca. 160. Ja po jednej takiej kałuży jechałem już o wieeele wolniej i miałem mięciutkie nogi... na autostradzie dozwolone jest 130 ![]() generalnie cała sytuacja nie jest śmieszna, ale jest to jakaś ironia losu, że akurat padło na tego kierowcę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: Wawa/Ostrołęka ![]() |
Polecam inne utwory wykonawcy. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 26 March 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 August 2007 Skąd: SNC/Wro ![]() |
miłość do bliźniego i braterstwo....
dobrze, że ich nie rozszarpali tam, i na stosie nie spala ![]() Kazik też lekko nie ma http://muzyka.interia.pl/alternatywa/news/...ja-kult,1329081 a tu mamy Hulka -------------------- ...przede mną i za mną ognia kurz...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
miłość do bliźniego i braterstwo.... dobrze, że ich nie rozszarpali tam, i na stosie nie spala ![]() Ja tam Radia Maryja nie słucham, ale patrząc na takie filmiki pamiętam, że Ci starsi ludzie w latach swojej młodości przeszli piekło wojny i okupacji, które zapewne wywarło ogromy wpływ na ich psychikę oraz wyczulenie patriotyczne - a przecież w tę nutę o.Rydzyk uderza najbardziej. -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Przypominam, że mamy XXI wiek i to ich nie usprawiedliwia
![]() o, tu kolejny przykład http://www.youtube.com/watch?v=A2B0ypegjvY |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
-------------------- ///M
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Przypominam, że mamy XXI wiek i to ich nie usprawiedliwia ![]() o, tu kolejny przykład http://www.youtube.com/watch?v=A2B0ypegjvY eee, nie było aż tak źle - jak na RM, to nawet całkiem mili i cywilizowani ludzie - raptem raz im się wyrwało ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
-------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 11 February 2006 Skąd: z za drzwi ![]() |
bielas...rozumiemy że studiowałeś historię.... bo matematyka to chyba nie jest twoją najsilniejszą stroną. By ktoś pamiętał okrucieństwo wojny (chyba że afgańskiej albo wietnamskiej) musi mieć z lekka 80lat (wynika to z dziwnego tworu zwanego cyferkami...45 to data końca wojny, by mieć coś w pamięci więcej przyda się 15lat na karku, mamy 2009 rok...dedukuj.. w materiale 80l nie uraczysz...bo zazwyczaj albo nie żyją albo kończą jesień swych dni w domowym zaciszu)... Radyjko Mariana ma tyle samo wspólnego z kombatantami co ja z uturbianiem silników (tzn. widziałem, chyliłem czoła, ale drapie się w głowę: po chuj tyle roboty)... Usprawiedliwianie tych ludzi tylko umacnia ich w swoich poglądach i tu dochodzimy do paradoksu pluralizmu...jak będziesz ich tolerował, oni zagwarantują że znikniesz Ty...
by było bez OT http://ziza.ru/2009/06/26/ochen_veselye_ko...my_81_foto.html parę gwiazdek;) -------------------- e30 drift toy in progress
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
![]() Bardzo popieram. -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
![]() -------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Wystarczy się przebrać i można jeździć za friko.
Przynajmniej po Londynie. -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
![]() Bardzo popieram. Mówisz o Cloudzie czy o tej panience w czerwonym? ![]() -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
odzizas, niektore naprawde rzadza...
nawet gejotubisie sa.... -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 13 July 2025 - 03:45 |