![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 07 November 2004 Skąd: Nottingham,UK ![]() |
Co za subtelna zmiana samochodu po wyjeździe z tunelu. kto by tam zauważył ;-) może ktoś przetłumaczy co on mu tam nagadał w 3.04 oraz później przez tel. ;-) -------------------- ..........
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 12 May 2005 Skąd: Brachttal / Niemcy ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 15 February 2005 Skąd: Poznań ![]() |
Nie no a supra gdzieś po drodze zgubiła silnik ze skrzynią
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 03 February 2007 Skąd: Grudziądz/Gdańsk ![]() |
Kiedy można na to iść do kina?
![]() -------------------- Było M52TUB28
Jest OM 642, M62B44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 06 March 2006 Skąd: z lasu ![]() |
Nie no a supra gdzieś po drodze zgubiła silnik ze skrzynią ![]() ty się czepiasz, że w takim filmie widać brak części a w nowej odsłonie f&f gdy subaru impreza leży na dachu widać brak baku i wału napędowego a po chwili widać także brak tapicerki bo otwierają się drzwi -------------------- Golf II 1,6 (chrupek )--> Volvo V40 (gorzelnik)--> W140 320 SE (pancernik)--> Audi A8 4,2(nazwy brak)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Kiedy można na to iść do kina? ![]() A po co do kina? Masz na YT: http://www.youtube.com/watch?v=Dmhf4OPS7NU ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
jak bylo, to sorry
![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
To wisi od lat w co drugim warsztacie wymiany opon...
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
Nie no a supra gdzieś po drodze zgubiła silnik ze skrzynią ![]() bo wielbladom tez czasem chce sie pic. jezooo ale mix wszystkiego, arabowania na 2 kolkach, initialaD, F&F... =] sceny kaskadersko/wypadkowe w okolicach cysterny, powalaja na kolana fizyka skad ta dzieciarnia na quadach.... itd... proponuje wsadzic do dzialu "kultowa produkcja filmowa", bo na epic fail to sie nie nadaje... -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 13 February 2008 Skąd: Sosnowiec ![]() |
-------------------- _ExoticCars.pl
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 18 December 2006 Skąd: TST ![]() |
jeżeli to nie fotomontaż to policjanci sie zachowali ciekawie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
-------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 23 April 2007 Skąd: Łódź ![]() |
tak mala porcyjka:)
Do gór przyjechał reporter z pewnej gazety w celu przeprowadzenia reportażu na temat AIDS. Spotyka bacę i pyta: - Baco słyszeliście może coś na temat AIDS...?? Na to baca: - Ano panocku słysołem... A zabezpieczacie się baco jakoś przed tym AIDS?? - Ano panocku, zabezpieczom się. Nosze prezerwatywę założoną. Na to zdziwiony reporter: cały czas założoną...? To w ogóle jej nie ściągacie?? - Ano panocku ściągom... do sikanio i do dupczynio... Do małego hoteliku przyjechali na miesiąc miodowy nowożeńcy. On - 95 lat, ona - 23. Cała obsługa zakładała się, czy pan "młody" przeżyje w ogóle noc poślubną. Rankiem panna młoda wyszła powoli z pokoju, zeszła po schodach trzymając się kurczowo poręczy, dowlokła się do baru i opadła z wysiłkiem na stołek. "Co się pani stało? Wygląda pani, jak po zapasach z niedźwiedziem" pyta barman. Ona odpowiada z rozpaczą: "Myślałam, że miał na myśli pieniądze, kiedy mówił, że oszczędzał od 75 lat!..." Jasiu się pyta taty: • Tato czym się rożni teoria od praktyki? • Jasiu zaraz wytłumaczę Ci to. Spytaj się mamy czy dałaby murzynowi za 2000$. Jasiu podchodzi do mamy i pyta się: • Mamo dałabyś murzynowi za 2000$? • No wiesz synku. Meble by się przydały, a pensja mała. Dałabym ten jeden raz. Jasiu idzie do taty mówi, że mama by dała. • Jasiu teraz idź do siostry i spytaj się o to samo. Jasiu podchodzi do siostry i pyta się. • Siostra dałabyś murzynowi za 2000$? • Pewnie że tak. Miałabym na kosmetyki, imprezy i ciuchy. Jasiu idzie do taty i mówi, że siostra dałaby. • Teraz Jasiu idź do dziadka i spytaj się o to samo. Jasio idzie i pyta się. • Dziadku dałbyś murzynowi za 2000$? • Dałbym, bo wiesz emerytura mała, a na starość coś bym sobie kupił. Jasio poszedł i powiedział, że dziadek by dał. Tata mówi: • Widzisz synku w teorii mamy 6000$ w kieszeni. A w praktyce dwie kurwy i pedała w rodzinie. To że mnie bzykasz kiedy mam okres - to mi nie przeszkadza... To że mnie liżesz kiedy mam okres to też mi nie przeszkadza... Ale wkurwia mnie to, że później z zakrwawioną mordą straszysz nasze dzieci ! Tatuś tłumaczy synkowi zasady urozmaiconego pożycia seksualnego. Gestykuluje, miota się po podłodze, wygina niewidzialną partnerkę na wszystkie strony, obrazowo ze szczegółami przedstawia każdą możliwą i niemożliwą pozycję. Synek tymczasem siedzi skulony na fotelu, czerwony jak burak, uszy mu płoną, rumieńce wypełzły na buzię, głowę coraz bardziej wtula w ramiona, jeszcze trochę i zemdleje. W końcu udaje mu się przerwać oszalałemu rodzicowi i mówi: - Ale tatusiu, przestań już proszę! Mówiłem ci, że mam jutro w szkole historię, wiesz wojny, zabory i takie tam, a ty miałeś mi tylko wytłumaczyć co to jest NAJEŹDŹCA! Pewien facet ożenił się z piękną kobietą. W noc poślubna ucieszony leży w łóżku i czeka na żonę. - Kochanie, pośpiesz się i chodź do lóżka... Patrzy, a żona wyciąga szklane oko i sztuczną szczękę. Facet trochę zszokowany, ale trzyma fason i mówi: - Kochanie, nie każ mi czekać tak długo... Na to żona odkręca drewnianą rękę. Mąż, choć w szoku, ale wciąż napalony: - Wejdziesz w końcu do tego łóżka?! Żona odpina sztuczną nogę. Na to mąż, zrezygnowany: - Wiesz co, kochanie? Może rzuć mi po prostu dupę.... Wraca żona z delegacji. W mieszkaniu bajzel, brud, walają się puste butelki. W zlewie stos naczyń, na stole syf, popielniczka pełna petów. Mąż w pokoju siedzi w gaciach, ogląda mecz. Żona na to: - Nie chcę tego robić, nigdy tego nie lubiłam, ale będę musiała to zrobić! Mąż na to: - Masz na myśli lodzika? Spotyka się dwóch nowych Ruskich: - położyłem nowe kafelki w łazience, coolerskie, już z gwoździkami, tylko wbić w ścianę. - no co ty?! - serio! Tylko strasznie małe, nameczyłem się zanim całą łazienkę wyłożyłem... - może Ci podróbkę jakąś wcisnęli? - nie, firmowa. na każdej jest napis "INTEL"! Zatrzymuje policjant S600 i czeka aż kierowca przyjdzie do niego. Mija jedna minuta, druga minuta. W końcu otwiera się szyba i słychać głos: - Ty, komu pieniądze potrzebne... Córka nowego Ruskiego przychodzi do ojca i oświadcza, że wychodzi za mąż. - za kogo?! - za popa. - no co ty, zwariowałaś?! - miłość, tato... serce, nie sługa. - hm... no dobrze, przyprowadź go. Córka przyprowadza młodego diakona. Jedzą, piją. Ojciec mówi: - wiesz, że moja córka co miesiąc musi mieć inną kreację za 10 000 zielonych? Jak wy będziecie żyć? Jak ty ja utrzymasz? - Bóg pomoże. - a jeszcze ona przyzwyczajona co tydzień latać do fryzjera do Paryża. I co? - Bóg pomoże... - a jeździ tylko Ferrari i Porshe, i musi mieć zawsze najnowszy model. Jak ty sobie wyobrażasz życie z nią? - Bóg pomoże... Posiedzieli, narzeczony poszedł. Córka pyta: - no i jak, tato, spodobał ci się? - burak, to prawda, ale podobało mi się, jak mnie nazywał Bogiem! Dzwoni Nowy Ruski (NR) do swojego przyjaciela ze swojej sześćsetki: - Pietia, ile to jest 2x2? Pietka zamyślił się i pyta: - A kupujesz czy sprzedajesz? Dwóch "nowych Ruskich" stoi pod pomnikiem "Sława poległym marynarzom": - Ty, patrz, fajny koleś ten Sława, taki pomnik marynarzom postawił... Majorka, lotnisko. Z samolotu wysiada "nowy Ruski": obwieszony złotem i pilnowany przez dwóch goryli. Na ramieniu niesie narty. - Przepraszam ale szanowny pan chyba się pomylił - zwraca mu uwagę pracownik lotniska - Tu u nas, na Majorce, jest gorąco, tu nie ma śniegu. Rosjanin uśmiecha się cynicznie. - Spakojno, grażdanin, mój śnieg przyleci następnym. Pytają się Nowego Ruskiego: - Czy stać pana kupić sobie wołgę? - Tak, tylko co ja zrobię z tą wszystko wodą i statkami... Przychodzi NR do lekarza: - No, koniecznie trzeba będzie gips założyć.... - Panie, zakładaj pan marmur, ja płacę... Rozmawia dwóch NR o wakacyjnym odpoczynku: - Ja na Cyprze byłem!!! - Ale słuchaj, języka nie znasz, na pewno miałeś problemy? - Ja nie miałem, oni mieli... Wypadek samochodowy. Kierowca siedzi w rozpierdzielonym samochodzie z > wybałuszonymi oczami, a policjant zwraca się do niego z ojcowskim > pouczeniem w te słowa: - No i widzi pan? Pan zapiął pas i nawet pan nie > draśnięty, a pana kobita nie zapięła i teraz się wala tam w krzakach z > penisem w zębach... > > > > > > > > > > > Przychodzi facet do spowiedzi. Ksiądz pyta: > -Pijesz? > -A masz? > > > > > Do znakomitego lekarza specjalisty przychodzą rodzice pewnego młodego > człowieka I biadolą:- Panie doktorze, nie możemy odciągnąć syna do > Komputera.- No cóż - wyrokuje lekarz - trzeba będzie go leczyć.- Ale > czym?! > - Normalnie! Dziewczętami, papierosami, piwem... > > > > > > > > > > > Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw, który ewidentnie łączy oko z dupą. > Dowodem > na to był przeprowadzony eksperyment: Pacjenta najpierw ukłuto igłą w > dupe,I > natychmiast w oku pojawiła > Się łza. Następnie tą samą igłę wbili mu w oko a pacjent natychmiast się > zesrał. > > > > > > > > > > > Do starszego pacjenta podchodzi pielęgniarka: > - Ile pan ma lat_ - pyta > - 82 - odpowiada pacjent > - Nie dałabym panu - mówi pielęgniarka > - Nie śmiałbym prosić..... > > > > > > > > > > > Mamo, mamo, jestem silny jak tata! Też złamałem widelec! > - Kurwa, następny debil rośnie..! > > > > > > > Zajęcia z savoir-vivre u. Prowadzi kobieta, wśród uczestników sami > panowie. > Pani zadaje pytanie:- Jesteście na przyjęciu lub w restauracji. Musicie > udać się w pewne miejsce. Jak usprawiedliwicie przed swoją towarzyszką swą > chwilową nieobecność.- Idę się wysikać - padła propozycja z sali. - No > niestety - odparła prowadząca - słowo "wysikać" może zostać uznane za > Prostackie I grubiańskie. - Przepraszam, ale muszę udać się do ubikacji - > zgłosił się inny uczestnik. - No cóż - prowadząca na to - mówienie o > ubikacji przy jedzeniu trudno zaliczyć do kanonów kultury. Może jakieś > inne > pomysły? - Pani wybaczy - na to kolejny uczestnik - ale muszę udać się > uścisnąć kogoś, kogo mam nadzieję przedstawić pani po kolacji. > > > > > > > > > > > Producent broni umarł i poszedł do nieba. Przy wejściu wita go osobiście > Pan > Bóg: > - Witaj, człowieku. Czy robiłeś w życiu coś złego? > - Broń Boże! > > > > > > > Czym się różni dobry sąsiad, od dobrej sąsiadki? > Dobry sąsiad pożyczy, a dobra sąsiadka da. > > > > > > > > > > > - Kochanie, gdzie jesteś? > - Na polowaniu. > - A co to tak tam dyszy? > - Niedźwiedź Mąż do żony: powiedz mi coś takiego co mnie jednocześnie podbuduje i wkurwi. Żona:- masz większego fiuta niż twój brat Klient pyta się sprzedawcy: -A ten odkurzacz to mocno ssie? -Panie, aż łzy lecą - z powagą odrzekł sprzedawca. -Co tam, Kasiu u ciebie? -Gardło mnie boli. -Przeziębiłaś? -Nie, obtarłam. Dwóch gejów leci samolotem! -Nagle jeden do drugiego- chodź to zrobimy -No co ty tyle ludzi, przecież wszystko będzie widać- odpowiada drugi -Co ty tu każdy jest czymś zajęty nawet nie zauważy -Nie no wytrzymaj bo ja się krepuje -Ale popatrz poproszę o długopis i nawet nikt nie zareaguje -Zaczyna mówić - przepraszam czy nie ma ktoś pożyczyć długopisu? Nikt nie reaguje, facet prosi jeszcze głośniej i nic! -Wiec kolega się zgodził i zrobili co swoje! -Lądują na lotnisku stewardessa wszystkich wypuszcza tylko na pierwszymsiedzeniu siedzidziadek cały zarzygany- ona na to- nie mógł pan poprosić o foliówkę? A dziadek na to:Jeden poprosił o długopis to go wyruchali! -------------------- _
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 15 November 2006 Skąd: Warszawa/Poznan ![]() |
Sorry ale wg. mnie, cienkie te dowcipy.
-------------------- ___/==\*/==\___\ 75 nowy nabytek, wymaga trochę pracy
(Oo( =I= )oO) 123 perfect condition |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 15 November 2006 Skąd: Warszawa/Poznan ![]() |
Ale Fajnie że ktoś wrzucił dowcipy w tej najprawdziwszej formie bo ostatnio same linki.
-------------------- ___/==\*/==\___\ 75 nowy nabytek, wymaga trochę pracy
(Oo( =I= )oO) 123 perfect condition |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 23 April 2007 Skąd: Łódź ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=d61gbsPTEqc to dal odmiany link:)
-------------------- _
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 14 October 2007 Skąd: SMI ![]() |
|
|
|
![]()