![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 12 November 2008 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Upierdliwa holenderska policja i polskie wieśniaki w BMW, warto zobaczyć, niezła reklama naszego kraju>miotła pod maską i pytanie laski o coffe shop mówi wszystko. http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...-miotla,1295833 Poprostu masakra!! -------------------- Z cyklu: Keep AE86 Alive!
_http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=86682 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Kij od miotły, stara bawara, ręcznik z bengalem na siedzeniu i głupia dupa na zejsciu z prochu. Zastrzelić bez żalu. Się dziwić, że tak nas w europie postrzegają. Bez histerii, takie przymuly sa w kazdym narodzie, fakt ze Polacy czesciej jezdza dobitymi autami, ale to tez nie tylko my. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 11 October 2007 Skąd: Tarnów ![]() |
Dokładnie. Żaden naród nie jest doskonały. Polacy nie są świeci, ale np. do wyspiarzy trochę nam brakuje hehe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Siedzi dwóch kolesiów w kinie, a przed nimi taki wielki, łysy
drechol, grube karczycho, złoty kajdan na szyi - z dziewczyną siedzi. Jeden z tych kolesiów do drugiego: - Stary, założę się z tobą o 50 zeta, że nie klepniesz łysego w glace. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi i klepie łysego w glace. Łysy się odwraca, a koleś: - Krzychu, to Ty? A nie... To przepraszam... Łysy: - Żaden Krzychu, k****, dotknij mnie jeszcze raz to Ci jeb**! - i się odwraca. Na to ten pierwszy koleżka do drugiego: - Stary, świetnie to rozegrałeś, ale idę z tobą o 200 zeta, że go drugi raz nie klepniesz. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli sobie ten drugi i pac łysego w glace. Łysy zjeżony się odwraca, a koleś: - Krzychu, no k****, 8 lat w podstawówce, ze 3 lata w jednej ławce przesiedzielismy, Krzychu, no nie pamiętasz mnie? Łysy: - Kurwa, nie bylem w żadnej podstawówce, zaraz ci tak przypier***, że się nie pozbierasz! Zaczyna się podnosić, żeby wylutować kolesiowi, ale dziewczyna łapie go za rękaw i mówi: - No daj spokój, Józek, film jest, a Ty będziesz jakiegoś cieniasa bił, chodź do pierwszego rzędu i ogladajmy... Łysy niezadowolony idzie z dziewczyną do pierwszego rzędu, siadają. Pierwszy koleś znowu do drugiego: - Stary, naprawdę jestem pod wrażeniem, nieźle to wymysliłeś, ale idę o 1000, że go trzeci raz nie klepniesz. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi. Idą do drugiego rzędu, siadają za łysym i koleś wali łysego w łeb. Łysy się odwraca, na maksa napięty, a koleś: - Krzysiu, to ja tam na górze jakiegoś łysego w glace napierd****, a Ty tu w pierwszym rzędzie siedzisz! Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi: - Jasiek, kupisz chleb, margarynę i kawałek sera. Reszta kasy trafia na stół. Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się misiek za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do domu. Matka na to: - Jasiu coś ty zrobił! Natychmiast idź i sprzedaj tego misia. Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: Jasiu: - Kup pan misia. Facet : - Spadaj chłopcze. Jasiu: - Bo będę krzyczał. Facet: - Masz pięćdziesiąt złotych i siedź cicho. Jasiu: - Oddaj misia. Facet: - Nie oddam. Jasiu: - Oddaj, bo będę krzyczał. Sytuacja powtórzyła się paręnaście razy, Jasiu zarobił kasy od cholery, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i całą furę szmalu jeszcze przytargał). Matka do Jasia: - Jasiek chyba java script:void(0) obrabowałeś!? Natychmiast idź do księdza i się wyspowiadaj! Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi: - Ja w sprawie Misia... - Spier..... już nie mam kasy! Trzech facetów kawal zycia zbieralo na wyjazd do Kenii. Jedli suchy chleb, popijajac woda, w koncu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mówi: - Moze napijemy sie wódeczki? Drugi: - No raczej! Trzeci sie wkurzyl: - To ja pól zycia java script:void(0) nic nie jem, nie pije, oszczedzam, zebysmy wyjechali... Zbieram na to, zebym mógl sobie pozwolic na zwiedzanie, na wycieczki... A wy wydajecie na wódke?? ja pier/dole! - i obrazony poszedl spac. Dwóch wiec poszlo, kupilo 2 flaszki, opili sie zdrowo i wrócili do domu. Rano wstaja, patrza, a obrazalskiego nie ma. Wychodza przed kwatere... a tam lezy krokodyl - wielki, tlusty krokodyl z otwarta paszcza! A z tej paszczy wystaje glowa tego trzeciego... Stoja tacy jeszcze pozamiatani i jeden mówi: - Na wódke kurwa sępił, a spiworek to Lacoste... -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 09 August 2004 Skąd: Płock/Warszawa ![]() |
-------------------- In Racing we trust
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 15 February 2005 Skąd: Poznań ![]() |
To jest stare jak sam Cthulhu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 14 August 2005 Skąd: dark side of the moon ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Bez histerii, takie przymuly sa w kazdym narodzie, fakt ze Polacy czesciej jezdza dobitymi autami, ale to tez nie tylko my. Ale kto histeryzuje? Przecież i tak po europie kręcą się Rumuni, Białorusini, Mołdawianie i Albańczycy. A w najgorszym wypadku zawsze można się porównać z ..... Cyganami. I chuj. Zawsze jesteśmy kryci, nie? -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 25 December 2005 Skąd: WW ![]() |
Może i nie bardzo ambitne, ale potrafi wciągnąć klik
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Ale kto histeryzuje? Przecież i tak po europie kręcą się Rumuni, Białorusini, Mołdawianie i Albańczycy. A w najgorszym wypadku zawsze można się porównać z ..... Cyganami. I chuj. Zawsze jesteśmy kryci, nie? Wlasnie bylem pare dni we Wloszech, takie poobijane i zameczone wynalazki jak tam masowo jezdza (oprocz sporej ilosci nowek oczywiscie) to u nas by niebiescy sciagneli z drogi w 5 minut. I nic by nie pomoglo tlumaczenie ze gory i krete drogi. Po jezdzie autem w Neapolu mam wrazenie, ze polscy kierowcy to szczyt kultury i zdyscyplinowania. A ichnia policja (chyba z 5 rodzajow) ma WSZYSTKO w pompie lacznie z lataniem na czerwonym przed ich nosem, skrecaniem z wszystkich pasow bez kierunkow w kazda mozliwa strone lacznie z zakazanymi itp. Na autostradzie pasy jakby nie istnialy. Linie sa do brania miedzy kola. Kierunkowskazy widac tylko jak ktoremu Wlochowi sie cos pomyli i zapomni wylaczyc, przy zmianach pasow tylko turysci ich uzywaja. Przy 3 pasach prawy w 90% wolny bo to nie pas dla macho. Poza tym kwiatki jak wsiadanie na ogon i wyprzedzanie tajniakow z wywalonym kogutem przy 150 przy ograniczeniu 110. Zaluje ze nie nagrywalem wycieczki, dla mnie to byl szok kulturowy. I pomyslec ze to potomkowie imperium ktore kiedys trzeslo polowa znanego swiata. Wracajac do filmu, to glaby od cpania robia sie glupsze na kazdej dlugosci i szerokosci geograficznej. Tu nie ma opcji oswiecenia czy refleksji, jest tylko rozjebka wynikajaca z uwypuklenia wrodzonych cech. Sorry za ogromny OT ale my naprawde nie mamy co sie wstydzic za nasze cechy narodowe, moze jedynie za sposob w jaki dajemy sie robic rzadzacym i wynikajaca z tego biede. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
![]() ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 22 June 2007 Skąd: O-ka ![]() |
CYTAT pokazalem to norwegom to sie pytali czy to film jakis ![]() ![]() -------------------- Było lekkie A4 2.7biT
Była Integra Type R JDM Jest Civic b16 gt35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 22 June 2007 Skąd: O-ka ![]() |
![]() -------------------- Było lekkie A4 2.7biT
Była Integra Type R JDM Jest Civic b16 gt35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Ale wypadków to chyba Włosi i tak mają mniej niż my... Tak mi sie wydaje.
Twoja stara robi szloge na pogrzebie. Twoja stara czyta głuchym dzieciom. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 15 August 2004 Skąd: Małopolska ![]() |
Wóda czyni cuda
ttp://www.youtube.com/watch?v=aZ6tLncPgUo -------------------- Power is back!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: WGM ![]() |
Zdzichu kierowca Tira
http://www.joemonster.org/filmy/15861/Nies...y_kierowca_Tira |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 15 April 2009 Skąd: lbn ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Walki zwierzat, momentami dosc brutalne i hardcorowe
http://cdn1.ustream.tv/swf/4/viewer.119.sw...mp;varnish=true -------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: WGM ![]() |
stary , ale tu sa 3 małe koty i nic sie nie dzieje ........
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 12 May 2005 Skąd: Brachttal / Niemcy ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |