![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 14 September 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
witam, przyszly do mnie wczoraj te klucze ,jeszcze ich nie wyprobowalem ale wygladaja bardzo fajnie , takze jak za ta cene 215+wysylka super sprawa.
-------------------- kiedys vectra 2000 4x4 16v
teraz LEON 2 FR TDi + |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Do mnie też przyszły
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
Generalnie Panowie na allegro można się naciąć na podróby Yato. Mój ojciec handluje narzędziami, w tym sporo Yato i przestrzegają przed dużo tańszymi ofertami. A od stycznia ceny u nich powędrowały o prawie 20% w górę :/
-------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
A da się to jakoś rozpoznać?
EDIT: Ogolnie walizka kupiona ze sklepu, paragon jest więc chyba lipy nie będzie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
Popytam ojca w weekend
![]() -------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
Dziękować!
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
Może tu jest przyczyna własnie dlaczego na allegro narzędzia są o 30% tańsze.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 06 June 2007 Skąd: Częstochowa ![]() |
No mi się aż wierzyć nie chce, yato nie kosztują aż tyle żeby opłacało się to podrabiać tym bardziej żę same klucze nie są jakiejś super jakości.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 June 2007 Skąd: Warszawa/Płock ![]() |
Kolega mi ostatnio mówił, że jak kupował yato to koleś w sklepie powiedział, że są one produkowane w dwóch fabrykach. Jedne w Chinach, drugie chyba na Tajwanie. I jedne z nich są lepszej jakości. Tylko teraz nie pamiętam dokładnie o który kraj chodziło. Będę się z nim widział to się spytam i napiszę.
|
|
|
![]()
|
|
O ile wiem to Yato jest robione w tej samej fabryce co Honiton/Jonnesway i jest to Tajwan albo przynajmniej jeszcze kilka miesięcy temu był. Łatwo znaleźć fabrykę w necie, wyślijcie zapytanie o ofertę i automatycznie dostaniecie przekierowanie na Wrocław
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 13 July 2005 Skąd: Ostrołęka ![]() |
Ceny sprzedawców na allegro są niskie bo po prostu sprzedają z małą marżą i kupują tego od razu kilka palet i wtedy kupują taniej. Nie dorabiajcie dziwnych teorii.
Nie ma spójnej polityki sprzedaży dla yato. Dystrybutorowi yato nie zależy na wspólnej polityce cenowej dla swoich sprzedawców. Niektórzy sprzedawcy z allegro sprzedają nawet i w swojej cenie zakupu gdy kończy już im się termin płatności i szybko muszą mieć kasę na zapłatę faktury. Temat był już wałkowany w sklepach i hurtowniach wiele razy. -------------------- Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet byle były rytmiczne...
|
|
|
![]()
|
|
Ja natomiast znam widełki cenowe jakie oferuje TOYA i niektóre ceny się nie mieszczą nawet przy zamówieniach powyżej tysiąca sztuk ( na jedna pozycje ). No ale może niektórzy dokładają do interesu hehe
|
|
|
![]()
|
|
Ja kupiłem normalnie ze sklepu na paragon wszystko niby okej więc nawet jak ,, podróba" to zobaczymy co z tego będzie. Odginałem dziś 1/2 przedłużką pręt bo blokował bramę i nawet ryski nie ma
![]() |
|
|
![]()
|
|
Patrząc na polskie realia to nie wiem co Wy tak wierzycie w te paragony...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 September 2010 Skąd: Rzeszów ![]() |
Patrząc na polskie realia to nie wiem co Wy tak wierzycie w te paragony... +1 ująłeś to jednym słowem kozacko ;] -------------------- Hamowania- chiptuning
Elektronika samochodowa BMW , Mercedes-benz Kodowanie kluczy |
|
|
![]()
|
|
eMpowered Dołączył: Thu, 05 January 2012 ![]() |
Witam mam pytanie co myślicie o tych kluczach , czy warto je kopic i czy się nie psuja?
http://allegro.pl/klucz-dynamometryczny-1-...2035596876.html http://allegro.pl/klucz-dynamometryczny-10...2033553073.html |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 06 June 2007 Skąd: Częstochowa ![]() |
Lepiej trochę dołożyć i kupić coś takiego choćby, a niemiecki to on tylko z nazwy jest
http://allegro.pl/42-210nm-klucz-dynamomet...2001589664.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Polecam NEO , dużo wytrzymują , aczkolwiek jednego torksa ukreciłem - tzn odprysnał (srubokret + przedłużka z zestawu do srubokreta)
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
satsun ten co podałeś ma zakres od 42Nm więc do większości prac warsztatowych nie będzie się nadawał. Chyba ze robisz same głowice i koła pasowe na wale
![]() |
|
|
![]()
|
|
Qbejs, a mogłbyś dla porownania podać za ile ten zestaw 3879 Twoj tata mógłby najtaniej sprzedać? Pzdr!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 19:37 |