![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 August 2007 Skąd: SNC/Wro ![]() |
Panowie mam pytanko odnośnie kluczy, a raczej zestawu. Mam do wyboru wózki trzech firm, konfiguracje zostawię już sobie, ale bardziej zalezy mi na opinii o trwałości i niezawodności tych narzędzi. Więc mam do wyboru zestawy TengTools'a, Boxo i Kamasy, przyznam się szczerze, że nie używałem narzędzi żadnej z tych firm a wydatek kilku tysi na wózek, wymaga odpowiedniego wyboru. W grze ciągle jeszcze pozostaje (choc cena do wyposażenia zabija) Wurth, z którym mam doświadczenia, i znam jego możliwości, jednak cena co do ilości narzędzi w wózku troche niszczy, więc wolałbym miec lepiej wyposażony wózek, nie tracąc zbytnio na jakości. Warunki warsztatowe, nie rzadko bez kompromisów.
-------------------- ...przede mną i za mną ognia kurz...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 06 June 2007 Skąd: Częstochowa ![]() |
Ogólnie chodzą opinie, że Kamasa jest bardzo dobra i wytrzymała, ale cena też nie najmniejsza więc nie wiem jak wyjdzie w stosunku do wurtha, pewnie porównywalnie, może ciut taniej. Tengtool's nie najgorsze ale raczej do nich nie byłbym nastawiony pozytywnie. A o boxo się nie wypowiem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 28 April 2010 Skąd: Killarney/Opole ![]() |
Tengtool's nie najgorsze ale raczej do nich nie byłbym nastawiony pozytywnie. A mozesz sprecyzowac jakie zle przezycia miales z Tengami? Uzywam tych kluczy od dluzszego czasu wraz ze znajomym i nie narzekam, ani na grzechotki, ani na nasadki. Jak dotad najmocniejszy zestaw jakim operowalem. Do tego dochodzi ich gwarancja (wymiana uszkodzonych narzedzi na nowe). -------------------- BMW KLUB DUBLIN
|
|
|
![]()
|
|
Osobiście nie miałem złych, mam trochę nasadek i spisują się bardzo dobrze ale obiło mi się o uszy, że płaskie nie są najlepsze, może się mylę... Osobiście mogę polecić też stahlwille, mam jedną grzechotkę, swoje lata ma, a trzyma się rewelacyjnie ale uważam, że ceny kluczy tej firmy są trochę przesadzone.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Ma ktoś sklep jakis internetowy/bądź tez stacjonarny z możliwa wysyłką z narzędziami, chodzi mi o Yato głównie, musze małe zakupy zrobić na przyszly rok, zna ktoś coś poza allegro? W sumie sama drobnica, ale miłoby bylo jak by coś choć taniej niż na allegro:) Pzdr!
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
Może podaj indeksy narzędzi jakie Cie interesują?
|
|
|
![]()
|
|
Może podaj indeksy narzędzi jakie Cie interesują?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Mnie by interesowało YT-1266, YT-1442, YT-1246, YT-1248, YT-0062. Na stronie YATO wg. cen netto wyjdzie ładne parę stów, ile maks można z tego urwać?
|
|
|
![]()
|
|
A możesz podać ceny w jakich to możesz najtaniej kupić?
|
|
|
![]()
|
|
Mnie interesuje YT-3879 na allegro 215+12zł wysyłka razem 227zł Da rade to coś taniej?
![]() |
|
|
![]()
|
|
No to generalnie na allegro najtaniej.
|
|
|
![]()
|
|
Ołkej to biore z allegro, dzięki za zainteresowanie!
|
|
|
![]()
|
|
Spytaj jakiegoś sklepu z allegro czy nie sprzedaliby taniej poza allegro
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 April 2011 Skąd: PZNmiastodoznań ![]() |
iktorn92 użytkuje te YT-3879 od ponad roku i moge szczerze polecić, robiłem tym pare rzeczy w tym rozbierałem na kawałki D15B2 i wytrzymały duzo, bo niektóre śruby były bardzo zapieczone. BIERZ!
|
|
|
![]()
|
|
To ja się też wypowiem na temat tego zestawu YT-3879, ogólnie bardzo dobre wrażenie jak za taką kasę, grzechotki mogłyby być lepsze, ale po nasmarowaniu (niestety da się tylko tego dokonać poprzez niewielki otwór po śrubce ponieważ są zanitowane) chodzą dosyć fajnie i dużo ciszej i przyjemniej. Poza tym cała reszta fajna i do przydomowego garażu wystarczająca, jedynie te torxy i różne bity mogłyby być twardsze gdyż te niewielkie typu T-10 łatwo ukręcić. Jednak za takie pieniądze naprawdę warto kupić szczególnie porównując do innych marek jakościowo lepszych ale i kilka razy droższych.
Zastanawiam się jak się do jakości tego zestawu yato ma analogiczny lecz o połowę tańszy zestaw jaki można znaleźć na alledrogo, który różni się kilkoma elementami ( np ten nr aukcji 2004369983 )? To samo tylko inaczej obrandowane? |
|
|
![]()
|
|
Mozecie jeszcze zapytać na tego maila:
SKLEP@WSM.ORG.PL To jest adres z innego forum gdzie gość jest przedstawicielem YATO. Dodam że niema nic wspólnego z tą firmą, nie wiem jakie mają ceny i jeśli mój post jest niezgodny z regulaminem to prosze usunąć. |
|
|
![]()
|
|
Wiem koledzy, ze ten zestaw Yato jest spoko, pracujac w citroenie sa dwie takie walizki na hali i jak do tej pory 3-4 rok działa wszystko z tego zestawu
![]() ![]() ![]() Zagieliście mnie tym zestawem Geko, nie slyszałem niestety zadnych opinii o tym, wie ktoś coś, bo jednak prawie 50% ceny a wyglada no wręcz identycznie, pytanie tylko jak z jakością... ;/ |
|
|
![]()
|
|
Tak wyglada odpowiedź od sklepu który podał Misior:
yt-3879 358zł yt-0400 84,60zł yt-0396 91zł Cena za 0396 jest na prawdę spoko, ale brac kazdą rzecz od kogo innego to bez sensu ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
To sie wysilił z cenami
![]() |
|
|
![]()
|
|
Heh dokładnie. Byłem dziś w sklepie u mnie w mieście i pytam sie panów o zestaw yt-3879. Mowia ze nie maja (swoja droga maja sporo yato), ale mogą sprowadzić. Kwestia ceny
![]() ![]() Zamówilem na allegro za 215 mam nadzieje ze kurier dojedzie do piątku! Pozdro! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 15:47 |