![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT life time warranty i uważasz, że jak za 10 lat przyniesiesz im coś zepsutego, to wymienią na nowy za free ? ![]() w przypadku elektroniki zasada takiej gwarancji obowiązuje, do czasu robienia danej części... czyli dużo mniej niż 3 lata ![]() a czasem tylko około 1 roku |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
w przypadku czesci do kompa (np. ramy) wymieniaja bez problemu po zakonczeniu produkcji danej czesci. no i wymieniaja na nowsze modele.
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
do jakiego czasu tak wymieniają ?
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
nie wiem dokladnie, ale na pewno dluzej niz do zakonczenia produkcji.
![]() |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
chyba jest tak, że do zakończenia produkcji.. ale nie mniej niż (i tu nie wiem ile)
ale mogę to sprawdzić |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 19 June 2009 ![]() |
Jak chodzi o nasadki 1/2 imbusy tylko i wyłącznie Kingstony. Fakt tanie nie są, ale mamy w 100% pewność że nas śruby wewnątrz nie zrobi w jajko.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
do jakiego czasu tak wymieniają ? life time.... chyba własciciela ![]() nie wiem co po zakończeniu produkcji ale pewnie od lat koncówki są kompatybilne... albo dostaniesz nowszy model.. IMO crafstman raczej poważnie to traktuje, szwagier z USA mówił że to najlepsze narządy więc chyba maja renomę -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 10 February 2008 ![]() |
a ja znowu powtarzam, że stahlwille albo gedore...ewentualnie facom...
i super liga w wytrzymałości i co najważniejsze w DOKŁADNOŚCI wykonania powierzchni, które współpracują z łbem śruby, z nakrętka itp ceny wcale nie są takie straszne tak naprawdę jak się przyjrzec. Wspomnianą tutaj gwarancje też mają. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 22 November 2010 ![]() |
witam jestem początkowym Mechanikiem i chciał bym dobrych rad o kluczach nasadowych miałem Stanley i Neo nie przekonały mnie taka tandeta słyszałem ze bardzo dobre klucze są CRAFTSMAN co sądzicie o nich jakie opinie??
z góry dziękuje. Damian |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 January 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Jesteś też "początkowym" użytkownikiem więc przejrzyj temat i będziesz wiedział co kupić.
-------------------- Kszzzzysztof
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
zanim sie rozpadna to sie wczesniej zgubia
![]() -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 22 November 2010 ![]() |
Jesteś też "początkowym" użytkownikiem więc przejrzyj temat i będziesz wiedział co kupić. Właśnie przeczytałem 10stron i tak mało o tych kluczach jest wiec sie chciałem dowiedzieć coś więcej na ich temat:D wole raz zapłacić więcej a mieć dobre i na dłużej. nie orientujecie się ile będzie kosztował taki spory Komplet właśnie ich??????? |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 10 February 2008 ![]() |
trochę muszę ponarzekac na FACOM a dokładnie na grzechotkę 1/2"...dziś taką udało mi się przekręcic
![]() buda_12 chłopie czego masz tutaj mało - idź i kup stahlwille 1/2" z systemem Quick Release - lepszych nie znajdziesz. chyba, że GEDORE 1993-U3 ... |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 30 January 2006 ![]() |
z tych tanich zestawów ~94el. (do niezbyt częstej amatorki) - który zestaw warto zakupić ?
![]() czy wszystko to jeden chińczyk i tylko kwestia opakowania ? CRAMP, HONITON, YATO, COVAL, ... ? -------------------- Sklep przeniesiony poza forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 30 January 2010 Skąd: Lublin ![]() |
Mam taki zestawik yato , ogólnie tragedii by nie było gdyby nie te bity , to jakaś patologia , łamią się one jak zapałki .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
life time.... chyba własciciela ![]() nie wiem co po zakończeniu produkcji ale pewnie od lat koncówki są kompatybilne... albo dostaniesz nowszy model.. IMO crafstman raczej poważnie to traktuje, szwagier z USA mówił że to najlepsze narządy więc chyba maja renomę Podobnie jest z Proxxonem, zanosisz zepsute narzędzie i wymieniają na nowe, nie pytają nawet o fakturę, więc nie obchodzi ich kiedy to kupiłeś. I to wszystko tu w Polsce ![]() -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 23 October 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
a hazet jak ?
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 01 September 2003 Skąd: Wolne Miasto GDANSK ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 23 September 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Dokladnie tak, high-end.
-------------------- EJ20G, EJ253, C16SE
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 08 August 2010 ![]() |
ja uzywam od dluzszego czasu juz klucze itp firmy PROXXON i jestem z nich bardzo zadowolony po proastu jak dla mnie rewelacja i nie ma znaczenia czy pracuja na mrozie czy w cieplym wszystko jest ok i smialo polecam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 June 2025 - 23:27 |