![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 27 October 2005 Skąd: Krakow ![]() |
jest szansa na jakis filmik obrazujacy jak porusza sie to auto?
-------------------- Accord CL7
www.promotormocy.pl |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 October 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Tak, stało się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gdybym ja tak powspominał ile kosztowały nieoczekiwane problemy na jakie natrafiliśmy... ![]() Niestety... przy niestandardowych projektach są takie zaskakujące "pierdoły", które wychodzą w najmniej oczekiwanym momencie... Trzymam kciuki nie tylko za Ciebie, ale za siebie i innych, żeby nam dużo się takich cudacznych pierdół nie pokazywało... ![]() P.S. Podpisuję się pod prośbą o jakiś wizualny środek przekazu obrazujący toczenie BeeMki. ![]() Piotrek. -------------------- First project - Almera GTiR... :)
_http://www.racingforum.pl/N16-meskie-t56686.html “Nothing is impossible for the person who doesn’t have to do it." Tony Collins |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 02 January 2007 Skąd: Grabanów-Kolonia ![]() |
Gratuluje zakończenia problemu ze sprzęgłem
![]() ..a powiedz mi proszę , czy pedał sprzęgła dużo ciężej chodzi niż na wcześniejszym sprzęgle z e46 ? (pomijając spiek który "ledwie" wcisnąłem ![]() i czy jest to porównywalne z moim ? |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 07 August 2005 Skąd: z KSR :) ![]() |
Sprzęgło chodzi tak jak w oryginale, czyli bardzo miękko
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
przemooo gratuluję przetarcia szlaku. Poza filmikiem, który nie jedną mordę ucieszy tutaj na forum
dobrze by było umieścić jakieś fotki, to tak na nasycenie apetytów. Pozdrawiam EDIT: 21.06 Co z tym filmikiem, jak wrażenia z jazdy.... -------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Chciałbym odkopać temat i dowiedzieć się jak się sprawy mają? Jak sprawuje sie sprzeglo? Czy to był zestaw z kołem zamachowym? Jaką konkretnie skrzynie manualną masz w tej chwili?
Czy dotarły do Ciebie jakieś sprawdzone info o sachs performance? Po numerach wnioskuje, że do E46 i E90 proponują ten sam zestaw -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 25 May 2010 Skąd: London/Zurich/Cannes ![]() |
przemooo
Podłączam się do pytania tomp. Dodatkowo, czy możesz wysłać mi na priva jakieś zestawienie kosztów (cenę silnika już podałeś). Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
a z sachsa nic nie bylo ??
-------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
z sachsa niby jest ale pokazują w katalogu, dla kazdego praktycznie modelu (e46,e60, e90), ten sam zestaw, z wytrzymałościa 570 Nm. Tyle to ma seryjne e90 po lifcie...
-------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
przemooo ostatnio widziany 28 lutego 2010, wiec na odp. bedzie trzeba troche poczekac.
-------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 July 2003 Skąd: Niedaleko...całkiem niedaleko ![]() |
Autko widzę jest na sprzedaż.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
jaki jest czas tego auto w zakresie od 0-200 i na cwiare
-------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
obstawiam, że tego auto ma ok 13,8-14,2 na 1/4 (w zależności od gumy i wagi) i ok 20s 0-200km/h. Raczej nie jest zeszperowany
|
|
|
![]()
|
|
Witam, tak auto jest na sprzedaż, a raczej już pojechało do klienta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
super, że poruszyłeś temat 335xd
![]() z czego chcesz zastosować "X"? Rozumiem, że automat? jak szacujesz wytrzymałość X, a przede wszystkim skrzyni? Szukałem informacji o wytrzymałości skrzyni automatycznej i napędów w 335xi ale za chiny nic nie mogłem znaleźć -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
X pójdzie z oryginału bo udało mi się kupić 330XD touring, ale po zmianie wozu odczuwam brak mocy pod pedałem gazu
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
tak będzie najłatwiej. Zakładam, że ECU dogada się z osprzętem i "zarządzanie" pracą turbin będzie jak w oryginale. Bo przekładanie tego i próba wystrojenia tylko na gruszkach chyba nie miałoby sensu (jak w starym silniku)
|
|
|
![]()
|
|
myślę, że najprościej jest zakupić zestaw silnik + komputer, lub osprzęt z BiTurbo + komputer. Właśnie siedzę na ETK online i sprawdzam różnice w tych silnikach i, szczerze mówiąc chyba można założyć same turbiny i powinno być ok
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wracając do e46. Napisz proszę co spowodowało, ze ostatecznie nie udało się podpiąć seryjnego automatu z 335d?
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 29 May 2010 ![]() |
http://otomoto.pl/bmw-335-335d-m3-330km-fu...-C19568214.html
Nowy właściciel, nowa cena 40 ;] Jak by to powiedział Tomasz Lis "Co z tą Polską?" ;D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 17 June 2025 - 22:32 |