![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 07 August 2005 Skąd: z KSR :) ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 18 November 2008 ![]() |
hehehe cudo ;] na grubych kapciach e46 wyglądają cudownie
tylko łańcuszki nie zawsze pasują ![]() -------------------- ...gdyby Bóg popierał napęd na przód, to chodzilibyśmy na rękach... :]
a 4x4 ? hmmm no cóż, ktoś musi łazic na czworaka (abdul:P) |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 17 March 2003 Skąd: lublin ![]() |
Auto zrobione naprawde ze smakiem az miło popatrzec,czekam na wykres płasko +10nm
![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Czekamy na wykresiki mocy mamy nadzieje ze sprzegiełko wytrzyma te 800NM
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 20 August 2007 Skąd: Tarczyn ![]() |
Chciałbym tylko zobaczyć jak to autko objeźdza M3 z wielkim czarnym kopiciem z wydechu...... A projekt super może wstawić Ci moje e46???
![]() -------------------- m60b40 e30
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
teraz bedzie produkcja masowa e 46 335d.. fajnie byloby wsadzic taka motorownie do budy e46 m3
-------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
teraz bedzie produkcja masowa e 46 335d.. fajnie byloby wsadzic taka motorownie do budy e46 m3 eee... E46 M3 ma zapierdalać a nie być oszczędnym turbognojem ![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 19 August 2006 Skąd: niewiadomo skąd ![]() |
jak się projekt dalej ma??
-------------------- GT FOUR
|
|
|
![]()
|
|
jak się projekt ma hmm.... dobre pytanie
![]() Niestety mam mały problem ze skrzynią, tzn. sprzęgło trzyma super, ale jest to jednomasówka która gryzie się troszkę z resztą ![]() Drgania, które normalnie wybierane są przez dwumas, niestety przenoszą się po wałku sprzęgłowym na skrzynie i objawia się to stukami na biegu jałowym. Już wszystkiego próbowałem, i jutro wkładam automat ![]() ![]() ![]() ![]() Tak będzie ![]() Tak było ![]() |
|
|
![]()
|
|
Skrzynia wisi, wał skrócony, wszystko wygląda ok
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 20 November 2006 ![]() |
Taki gruby projekt zakonczony automatem :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 October 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Taki gruby projekt zakonczony automatem :/ Ale to jest nie byle jaka skrzynia. ![]() ![]() Osobiście też wolałbym mieć automat mogący współpracować z łopatkami (rozumiem, że to jest tego typu skrzynia? ![]() Piotrek. -------------------- First project - Almera GTiR... :)
_http://www.racingforum.pl/N16-meskie-t56686.html “Nothing is impossible for the person who doesn’t have to do it." Tony Collins |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 28 August 2003 Skąd: z przypadku ![]() |
owszem, to dokładnie taka skrzynia, oryginał od tego silnika, będzie współpracować z łopatkami, które również pojawią się w samochodzie....
...pojawią się, jak tylko uda się ogarnąć temat... sygnał prędkości POMPA ABS ---- SKRZYNIA, bo jest z tym problem pewnie przemo opisze potem na czym problem polegał |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 October 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
owszem, to dokładnie taka skrzynia, oryginał od tego silnika, będzie współpracować z łopatkami, które również pojawią się w samochodzie.... ...pojawią się, jak tylko uda się ogarnąć temat... sygnał prędkości POMPA ABS ---- SKRZYNIA, bo jest z tym problem pewnie przemo opisze potem na czym problem polegał Pokaż mi projekt, w którym nie napotyka się żadnych kłopotów... No chyba, że ktoś kupuje gotowy kit pod dany model samochodu przetestowany 100 razy wcześniej... Ale i przy takich patentach potrafi coś się skomplikować. ![]() Piotrek. -------------------- First project - Almera GTiR... :)
_http://www.racingforum.pl/N16-meskie-t56686.html “Nothing is impossible for the person who doesn’t have to do it." Tony Collins |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Spoot, myślę, że w tym przypadku poziom komplikacji jest na prawdę wysoki. To nie jest projekt typu - będzie ciężko ale jakoś sie to wciśnie. Tego typu swapa nikt nie chce się dotykać ze względu na skomplikowana elektronikę i jej osprzęt. Oczywiście super, że ktoś CHCE i przetrze szlak
![]() -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
Taki gruby projekt zakonczony automatem :/ Heh, wierz mi, ze tak samo jak Ty chciałbym zakończyć ten projekt z manualem, ale niestety jak do tej pory nikt nie potrafi uporać się z przeniesieniem napędu tak, żeby chodziło to sprawnie. oczywiście mam sprzęgło które wytrzymuje 680Nm, ale za to skrzynia nie wytrzymuje jednomasu ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Kurcze.. ale bedzie afera... Tej skrzyni wszystkie informacje sa potrzebne. Z przepływomierza, z pedału gazu, z zegarów, z ASC itp... Bedzie problemos. Jedynie co to sterwoniki moze się dogadają
![]() ![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
Kurcze.. ale bedzie afera... Tej skrzyni wszystkie informacje sa potrzebne. Z przepływomierza, z pedału gazu, z zegarów, z ASC itp... Bedzie problemos. Jedynie co to sterwoniki moze się dogadają ![]() ![]() Heh, nadal nie wiem, czy skrzynia będzie działała ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak, stało się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
no to gratulacje i oby juz obylo sie bez problemow.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 18 June 2025 - 10:32 |