![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 02 May 2007 Skąd: Śląsk - rejon Gliwic ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 10 September 2007 ![]() |
W którym miejscu napisałe, że to nielegalne?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Wed, 10 November 2004 Skąd: N51 20' 11.8" ______E16 38' 1.0" ![]() |
No ładne cacko, fiu fiu fiuuu....
Szkoda tylko, że właścicielka nie chciała tej generalki. [...]Przyjacielu, zdziwię Cię. Warszawa w oryginale waży jedynie 1410 kG. Opory powietrza są zaskakująco nieduże, choć oczywiście dają znać o sobie. Odczuwalny spadek ilości jadu pod maską pojawia się na 5 biegu, powyżej prędkości rzędu 165-170 km/h. Do setki robi na 2 biegu i opory powietrza nie grają tu takiej roli. [...] No właśnie, mam to samo. 1, 2 i 3 bieg, czyli do około 160km/h jest zabawa, a powyżej ... ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
No ładne cacko, fiu fiu fiuuu.... Szkoda tylko, że właścicielka nie chciała tej generalki. Szkoda. Prawda stuprocentowa. Tak czy siak - ta generalka jest nieuchronna - jednak klient ma prawo wyboru wykonawcy każdego etapu - ma ponoć kogoś. My ofertę złożyliśmy, ale obawiam się, że właścicielka zechce powierzyć sprawę jakiemuś blacharzowi, który deklaruje bardzo niskie kwoty - a tam trzeba po prostu zbudować pół samochodu - stąd chyba nasza propozycja spotkała się ze zdziwieniem, co do wartości wycenionych prac. No - ale ja mam po prostu pełne pojęcie o tym, co w tym aucie trzeba zrobić... |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 12 February 2007 Skąd: Warszawa-Wesoła ![]() |
I jak dzieje się coś w sprawie warszaw i innych projektów by GZW?
|
|
|
![]()
|
|
Tak. Powoli, ale się dzieje.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 16 August 2010 ![]() |
Coś pięknego, jak można się z wami skontaktować ? Trzeba wam dostarczyć samochód i motor czy zajmujecie się również tym że można odkupić cały projekt np. bez blacharki lub z ? Jak się dowiedzieć o kosztach itd macie jakąś stronę www? Po prostu jesteście zajebiści z tymi projektami
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Niezły odkop..
![]() -------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
niezłe auto
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 30 January 2006 ![]() |
-------------------- Sklep przeniesiony poza forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 29 December 2008 Skąd: Tarnowskie Góry ![]() |
go go go Seba....
![]() pozdrówki Krzysiek Intercars ![]() -------------------- 10' Golf mkVI R
365ps 481Nm powered by Compsport |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 14:57 |