![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Drogo. Auto niezarejestrowane, pewnie jeszcze do opłat, do tego dolicz sobie zrobienie uszkodzeń... No i silnik bez rewelacji.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 30 September 2008 Skąd: Koszalin ![]() |
http://allegro.pl/item918457269_piekna_bes...nual_sedan.html
Widział ktoś, zna ktoś ? ;> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Drogo. Auto niezarejestrowane, pewnie jeszcze do opłat, do tego dolicz sobie zrobienie uszkodzeń... No i silnik bez rewelacji. Dobra, ale ma ładne wnetrze (alcantara szybko się niszczy w M-paku) , realny przebieg, kiera się nie świeci i wygląda na zadbaną. NIe każdy musi mieć rakietę na prostej. To taki racingforumowy zwyczaj. Nie ma 300 KM to się nie nadaje. Albo jak ja - S4 + tiptronic = szrot ![]() Ja chciałem kupić 2.2 170 KM, ale coś mnie tknęło i wziełem 330d, i żałowałem. Ja bym kupił to kupkę, jest fajna. Tylko jak wygląda ten błotnik w środku... -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
http://allegro.pl/item918457269_piekna_bes...nual_sedan.html Widział ktoś, zna ktoś ? ;> LoL w ogłoszeniu jest link jak pan próbuje "dłiftować" na patelniach walimskich ![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 October 2008 ![]() |
Dobra, ale ma ładne wnetrze (alcantara szybko się niszczy w M-paku) , realny przebieg, kiera się nie świeci i wygląda na zadbaną. NIe każdy musi mieć rakietę na prostej. To taki racingforumowy zwyczaj. Nie ma 300 KM to się nie nadaje. Albo jak ja - S4 + tiptronic = szrot ![]() Ja chciałem kupić 2.2 170 KM, ale coś mnie tknęło i wziełem 330d, i żałowałem. Ja bym kupił to kupkę, jest fajna. Tylko jak wygląda ten błotnik w środku... i co z tego? wsadzic troche, zarejestrowac i jest piekne auto do jazdy na codzien i jak kazde BMW bedzie cieszyc oko jak narazie mocno przewaza sprawe co do jej zakupu -------------------- Ford Fiesta MkIII N7A 238km 244 nm przeszlosc
Vauxhall Astra GTC Vauxhall Vectra 1.9CDTI |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 05 April 2008 ![]() |
Co do tej S6 to był też filmik na yt. jak w kamionkach na pierwszym nawrocie koleś z S6 próbował "dłiwtować"
![]() ![]() |
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
i co z tego? wsadzic troche, zarejestrowac i jest piekne auto do jazdy na codzien i jak kazde BMW bedzie cieszyc oko jak narazie mocno przewaza sprawe co do jej zakupu Auto ładne, wygląda na nie zmęczone życiem. Jedynie mam wątpliwość co do tego motoru - kolega z pracy kupił ten motor w kombi i mocno żałuje, fakt, że jego wybór to w dodatku automat ale: auto nie jedzie W OGÓLE, tzn w każdych warunkach pogodowych Accordem 2.4 zabijam go sromotnie o 3 do 4 długości mimo, że accord jest raczej wolnym dupowozem, brzmi ładnie ale to w końcu R6, pali jak pojebane czyli okolice 14 litrów, takie samo spalanie masz w 330 ci które osiągami daje już naprawdę fun, więc ja bym tego motoru nie kupił nigdy chodz jak pisałem wcześniej egzemplarz wygląda na ładny. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
LoL w ogłoszeniu jest link jak pan próbuje "dłiftować" na patelniach walimskich ![]() ale przynajmniej nie ściemnia że auto od dziadka .. ![]() -------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
Z tego co widzę auto było upalane. Zdjęcia ze Skarbimierza nawet są
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 11 November 2009 ![]() |
A co powiecie o takim aucie?
http://www.moto.allegro.pl/item910143066_s...tro_2_3_v5.html Mam tam troche daleko od siebie i zastanawiam sie nad zamowieniem inspekcji (taka opcja allegro) i przy okazji pytanie, korzystał już ktoś z tego, sprawdza sie? Do mnie przemawia opcja 4x4 no i silnik z ktorego mozna jeszcze duzo wykręcić. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 20 October 2007 Skąd: Płońsk ![]() ![]() |
A co powiecie o takim aucie? http://www.moto.allegro.pl/item910143066_s...tro_2_3_v5.html Mam tam troche daleko od siebie i zastanawiam sie nad zamowieniem inspekcji (taka opcja allegro) i przy okazji pytanie, korzystał już ktoś z tego, sprawdza sie? Do mnie przemawia opcja 4x4 no i silnik z ktorego mozna jeszcze duzo wykręcić. Z tego silnika wcale dużo nie wykręcisz ![]() a tu masz o inspekcji http://www.racingforum.pl/Allegro-otomoto-...zdu-t74125.html |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 02 March 2006 Skąd: Pomorskie ![]() |
Toś doradził .
-------------------- CBR F4i & CRF250R
Pug 607 2.2 HDI |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Z tego co widać na zdjęciach to napęd nawet nie może być porównywany do quattro. Wersja 4motion nie miała stałego napędu tylko dołączany ![]() Taaak, a świstak siedzi i zawija sie w sreberko. W tym Passacie napęd jest dokładnie taki sam jak w A4 czy A6, a więc stały z torsenem. -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
dzieki za linka o inspekcji, niewiele brakowało a wyrzuciłbym stówke w błoto.
a co do silnika i jego możliwości to już raz (jesli nie wiecej) toczyła sie na tym forum burzliwa dyskusja na ten temat, czesto poparta konstruktywnymi argumentami (foty, wykresy) i ja jednak (jako prawdopodobnie przyszly posiadacz tego motoru) trzymałbym strone tych co mówia że sie da ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 20 October 2007 Skąd: Płońsk ![]() ![]() |
Z tego co widać na zdjęciach to napęd nawet nie może być porównywany do quattro. Wersja 4motion nie miała stałego napędu tylko dołączany ![]() Dobry jesteś jak widzisz po zdjęciach ze to Haldex i to w pasacie ![]() ![]() dzieki za linka o inspekcji, niewiele brakowało a wyrzuciłbym stówke w błoto. a co do silnika i jego możliwości to już raz (jesli nie wiecej) toczyła sie na tym forum burzliwa dyskusja na ten temat, czesto poparta konstruktywnymi argumentami (foty, wykresy) i ja jednak (jako prawdopodobnie przyszly posiadacz tego motoru) trzymałbym strone tych co mówia że sie da ![]() Wszystko się da, ale ja masz zamiar trochę grubiej iść to lepiej szukaj VR6;) EDiT: Sorry w B5 nie ma VR ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Sęk w tym ze auto jest mi potrzebne "teraz" i aktualny budzet wynosi ok 15 tys
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Sęk w tym ze auto jest mi potrzebne "teraz" i aktualny budzet wynosi ok 15 tys ![]() ![]() Zapytaj sie jakiegoś użytkownika 80 (B3/B4) / 100 (C3/C4) / A4 / A6 / A8 jak im sie sprawdza napęd na 4 koła, bo to jest dokładnie to samo ![]() Praktycznie bezobsłgowo i bezawaryjnie ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 25 March 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
zapytaj sie Rogala, on niedawno taka wlasnie opisywal w dziale Projekty - wlasnie taka sama (w sedanie) Skode przekladal z Anglika. moze cos podpowie, doradzi, naswietli koszta itp.
-------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 02 July 2025 - 22:02 |