![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
Zmieścić , to się zmieścisz (ja mam 190+ i się mieściłem w fabrycznej, a z kubełkowym fotelem można niżej zejść ) , pytanie czy będziesz się dobrze czuł w dopasowanym kokpicie, czy z kaskiem się zmieścisz z zapasem nad głową - czy będziesz używał kasku itp. To już musisz się przymierzyć, najprościej z jakiegoś salonu na dzień wziąć, kurtkę ubrać, duze buty itp .
A RX8 z Wanklami po remontach nie występują w przyrodzie już ? -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 09 April 2023 ![]() |
Wankla za bardzo się boję.
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-ID6EHV7g.html Znalazłem też za 60 tysięcy w manualu. A co do ciasnych wnętrz,to bardzo to lubię. Może czasami pojadę na tor jak już będę mieszkał w Hiszpanii. Na torze kask musi być,wiadomo. Ale jak już to sporadycznie. Kubełki myślę,że na pewno będę zakładał. Wtedy będzie się siedzieć dużo niżej. Tak przy okazji, mx5 ND w Rocket banny wygląda jak milion dolarów. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Projekty i modyfikacje aut a tutaj nawet nie ma jeszcze auta, nie ma modyfikacji, nie ma projektu
![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Przeniesione
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 12 February 2007 Skąd: Warszawa-Wesoła ![]() |
Prnit, jeśli renesis nie jest jakoś wybitnie lżejszy od 13b z rx7, to z tym pogorszeniem prowadzenia bym nie przesadzał, bo może i nisko środek ciężkości, ale znacząco krótsze od kompaktowego r4 nie jest, a już na pewno nie lżejsze…
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 08 October 2003 Skąd: Augustów ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=b9vqrZixs2s
może się przyda, gość specjalizuje się w swapach do Rx8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Projekty i modyfikacje aut a tutaj nawet nie ma jeszcze auta, nie ma modyfikacji, nie ma projektu ![]() Projekt jest pewnie w nowej części NFS'a. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 17 February 2008 Skąd: W-wa ![]() |
Za 10k euro to bym 130i brał a nie cudowal ze swapami
-------------------- papierowe konie + oszukane 4x4
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 09 April 2023 ![]() |
Czytałem, że w gt86 i brz zacierają się panewki od ostrej jazdy.
Po dniu jazdy po torze należy wymienić olej wtedy panewki się nie zatrą. Dopóki mieszkam w Polsce jak czasami pokręcę i przycisnę chyba panewki się nie zatrą Jak będę mieszkał w Hiszpanii po zwykłych ulicach nie będę cisnął. Żeby się wyszaleć pojadę na cały dzień na tor i od razu wymienię olej. A może po prostu założyć panewki aftermarketowe. Które będę mocniejsze,wytrzymalsze od seryjnych. Może to rozwiąże problem? Koniecznie musi być japoniec. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Projekt jest pewnie w nowej części NFS'a. Nie wiem czy w nowym NFS da się wymienić panewki ![]() ![]() Zresztą jebać mechanikę liczy się wygląd ![]() -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 June 2025 - 14:18 |