![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 23 December 2024 ![]() |
czyj angol? coraz więcej zzw30 na torze jeszcze na yt jest gość 1zz seria łodz 1.01.2 silesia 2.04.1 poznań 1.54.8 https://www.youtube.com/watch?v=sv0AM14lPIE czekam na besty Karola żeby mieć się do czego porównywać |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 31 December 2021 ![]() |
Nie wiem czy będą besty bo MR2 pójdzie na SELL
![]() Postaram się chociaż na Łódź wyskoczyć, auto czeka jeszcze na ustawienie międzygazów... jest wystrojone obecnie na 225KM i 200Nm. Piękny liniowy wykres. Niestety jestem totalnie nie wjeżdżony, więc cudów od ręki pewnie nie będzie. -------------------- Toyota MR2 ZW30
1ZZ: Tor Łódź 1.01.55, Tor Poznań 1.57.82 2ZZ: Tor Łódź 1.00.11 |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
W sob na Silesii będziesz widziałem Cię na liście ? Warunki mega w prognozie , mnie choroba bierze i paru spraw Westfieldzie nie mam siły zrobić ... ale kurde spróbuję pojechać ..
Btw jakbyś zdecydował o sprzedaży mr2 napisz mi proszę PW z nr tel ! -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 30 December 2009 ![]() |
Radosłav ma Angola ale po przekladce, na filmie to ktoś inny. O radosławie wyżej wspomina Fabian, Daje radę!
Ja swoją 1zz na łodzi 1:00:9. Silesia na zajechanej oponie i słabym zawiasie 2:03:2, 2 min są do złamania. Może uda się pojechać 27go na TAC -------------------- @CoiloversPL
MR2 Spyder 1ZZ Tor łódź 1:00:9 |
|
|
![]()
|
|
W sob na Silesii będziesz widziałem Cię na liście ? Warunki mega w prognozie , mnie choroba bierze i paru spraw Westfieldzie nie mam siły zrobić ... ale kurde spróbuję pojechać .. Btw jakbyś zdecydował o sprzedaży mr2 napisz mi proszę PW z nr tel ! Cześć, tak byłem na Silesi, niestety było cieplej niż się zapowiadało, bo ok 30c w cieniu. 1.56 wjechało.. uczyłem się auta i toru, miałem nadzieję na 1.55, może by się udało, ale po zakończeniu jazd okazało się, że mój manometr się zepsuł i pokazywał o 0.3b zbyt niskie ciśnienie. Byłem Alpiną, jest sporo do urwania.. następnego dnia na OpenTD było kilka A110, w zależności od stopnia modów i wersji robiły czasy 1.51-1.53, ale kierownicy już mocno wjeżdżeni po kilku sezonach. Mam więc referencje gdzie są granice samochodu, teraz muszę przesuwać własne. Jeździ się zupełnie inaczej niż MR2, muszę pozbyć się wielu nawyków, przede wszystkim nie wchodzić na pełen gaz w APEXie, ale jeszcze przed, wykorzystywać dużo mocniejsze hamulce i opanować zmianę biegów łopatkami, tutaj jeszcze nie działała do końca intuicja, ale też szukałem optymalnych biegów. Tak więc lekcja odrobiona, fun ogromny... tyle, że jeżdżąc takim autem już coś tam z tyłu głowy siedzi ![]() Co do MR2 - wysyłam nr tel na prv ![]() -------------------- Toyota MR2 ZW30
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Wed, 03 February 2010 Skąd: Marki ![]() |
to mozesz juz nowy podpis w profliu z czasami robic dlaa lpine. fajnie. alpine mega autko. bardzo mi sie podoba i pewnie bedzie bezawaryjnie. a to najwazniejsze w tym fanie z jazdy po torach.
-------------------- 930kg 320KM RWD Torsen RaceTCS lotus111r abs
1/4 2024r 300KM 12,394s 0-200km/h 2020r www.youtube.com/watch?v=jj-Hbidv43s Poznań 1m48,467s 2021; Łódź 57,517s 2023 a052 fr, vr2 r7a(hl) tyl |
|
|
![]()
|
|
Edycja sygnatury u mnie nie działa. MR2 będę wystawiał na sprzedaż, tylko wyskoczę na jakiś tor raz czy dwa, muszę na Łodzi zrobić 59s lub mniej (zresztą Apliną też)
![]() -------------------- Toyota MR2 ZW30
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 23 December 2024 ![]() |
Cześć, tak byłem na Silesi, niestety było cieplej niż się zapowiadało, bo ok 30c w cieniu. 1.56 wjechało.. uczyłem się auta i toru, miałem nadzieję na 1.55, może by się udało, ale po zakończeniu jazd okazało się, że mój manometr się zepsuł i pokazywał o 0.3b zbyt niskie ciśnienie. Byłem Alpiną, jest sporo do urwania.. czy mr2 2zz mogła by wykręcić taki czas? Edycja sygnatury u mnie nie działa. MR2 będę wystawiał na sprzedaż, tylko wyskoczę na jakiś tor raz czy dwa, muszę na Łodzi zrobić 59s lub mniej (zresztą Apliną też) ![]() super że wróciło na tor!! jaki udało się wykręcić czas na Poznaniu? jaka będzie cena za tak przygotowaną mr2? jest jakaś gwarancja na ten nowo poskładany silnik? |
|
|
![]()
|
|
Na Silesii bylem Alpine
![]() Na Poznaniu MR2 nie zaliczyła czasu, problemy najpierw z ładowaniem - nakrętka na przewodzie alternatora, potem pękła linka zmiany biegów, zresztą nie była jeszcze dostrojona, więc w zasadzie zaliczyła jedno-dwa kółka z instruktorem, ale chociaż wyszły problemu wieku dziecięcego. Gwarancja na silnik... jak zawsze w nieautoryzowanym serwisie... natomiast auto ma datalogger, łatwiej zdiagnozować przyczynę zwłaszcza podczas jazdy na torze. Ciśnienie oleju wzorowe. -------------------- Toyota MR2 ZW30
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 02 September 2025 - 21:46 |