Shoutbox 0 nowych PW 

37 Stron V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mocny samochód do 20 tyś na sleepera
deejey!
post Mon, 22 Nov 2021 - 13:52
Post #501

Forum Killer

Taaa, kiedyś to się rekordy robiło, za młodu z centrum nad morze to jak się ruszało to niczym time attack. Później były te pionowe fotoradary, następnie straż wiejska z swoimi ukrywanymi budkami... I trzeba było patrzeć nie na drogę a na pobocze xDD Yanosik sporo pomagał ale też ciężko z yanosikiem gdy nieoznakowani z tyłu mogą pomiar zrobić w 1sek i cyk prawko zdjęte na 3mc wink.gif

--------------------
E46Turbo || M50TUB25 @ 1.25bar
https://www.facebook.com/E46Turbo
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 22 Nov 2021 - 13:52
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
kontrolm
post Mon, 22 Nov 2021 - 13:59
Post #502

Forum Clubber

Ikona grupy

CYTAT(Maciek1234 @ Mon, 22 Nov 2021 - 13:33) *
ach te legendy, kto, w ile przejechał daną trasę biggrin.gif tak, to właśnie styl lat 90-tych. W dzisiejszych czasach już się tym nikt nie ekscytuje, bo teraz w zasadzie ogranicza nas tylko zbiornik paliwa biggrin.gif

ekscytują się ekscytują ale Ci którzy są w wieku w którym i my się tym ekscytowaliśmy laugh.gif
Prawko, pierwsze auto często rodziców potem służbowe i jak komuś gra w duszy zapierd.... to czuje jakby byka za rogi złapał wtedy laugh.gif
w korku nie wystoi nawet 30 sekund choćby 10km miał nadłożyć, skacze po pasach jak pchła po jajach...to młodość...niektórym nigdy nie przechodzi choć czasem myślą że już przeszło ale to często tylko że kupili sobie nieodpowiednie auto które zabija całą przyjemność jeżdżenia. No i Żona drąca się do ucha ZWOLNIJ też nie pomaga. I tak człowiek dziadzieje.

--------------------
VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę

+Quote Post
kylo
post Mon, 22 Nov 2021 - 14:14
Post #503

Super User

Co ciekawe ta żona jak była jeszcze dziewczyną czy narzeczoną to sie tak nie darła. rolleyes.gif

+Quote Post
16vg60
post Mon, 22 Nov 2021 - 15:26
Post #504

Forum Killer

+1

Za pierwszym razem jak prawko zabrali to właśnie na janosiku biggrin.gif, od tamtej pory nie używam, chyba ze zabiorą znowu i trzeba się przekulac 3miechy laugh.gif, do tego beznadzijeny system nawigacji, nie polecam biggrin.gif

Kontrolm z tych Twoich opisów to normalnie jakbym siebie widział hahaha, tylko z tymi autami dalej uwielbiam stare śmiecia co mają jad, ale człowiek zfolgował i to mocno, choć czasami jak się zaweźmie na jakiegoś chojka tongue.gif to i krzyk zony na nic się zdaje, tylko po czasie przychodzi refleksja i jakoś tak trochę głupio rolleyes.gif

--------------------
GOLF MK4 R32 OEM-niuu toys
RS4 B5 SPORTEC -family cars
S3 8l ABT ,BAM ,Imola Gelb -wife car
GOLF MK2 RALLYE R32 4M...-toys

+Quote Post
kontrolm
post Mon, 22 Nov 2021 - 15:45
Post #505

Forum Clubber

Ikona grupy

Też wolę stare graty szarpać bo tam nie musisz jechać 200 żeby "balansować na krawędzi" a nowym jedziesz 200 cicho nic nie trzęsie nie rzuca nic nie czuć nudno jak flaki z olejem no to jedziesz 250 mając w głowie że drzewo wchodzi metr na każde 50kmh....
Teraz już tak praktycznie nie mam ale ile razy jak ruszałem w trasę to obiecywałem sobie nie odwalić nic głupiego no i oczywiście cały plan diabli brali...jeszcze w domu o tym myślałem jak mi szum w głowie z trasy zszedł po pół godziny. A CB po drodze to włączałem tylko wtedy jak chciałem się upewnić że Warszawiaki to nadal uje są laugh.gif CO ciekawe w pracy miałem renomę zabijaki na drodze ale nigdy nie uszkodziłem żadnego auta natomiast CI spokojnie jeżdżacy kasowali w durnych wypadkach co chwilę. A potem przyszedł kolega co się urodził później niż ja zacząłem jeździć i odebrał mi pierwsze skrzypce aż strach było z nim jeździć. Powiem tylko że miał czołowe zderzenie z autem które jechało za nim jak przyszarpał ręczny zjeżdżając ze skrzyżowania laugh.gif A Policja orzekła winę tego drugiego...

Kylo u mnie wszystko z dziewczyno żoną się zmieniło jak w ciążę zaszła i dziecko urodziła. To był szlaban amen na gary szczególnie jak 3 latki siedziały z tyłu i jak przyszarpałem gaz hamulec to zwymiotował i było wiadomo że nie tędy droga laugh.gif Ale geny przeszły chyba bo siedzą te diabły z tyłu ja chce sobie ekonomicznie pojechać bo weny nie mam a Oni tylko - co tak wolno ? No wyprzedź go ale będzie fajnie.... ALbo wsiada po raz pierwszy chłopak córki ja tam trochę w gaz na rondzie nie bardziej niz zwykle ale pewne g musi być a córka do niego - mówiłam a On wniebowzięty bo u niego rodzice tak nigdy laugh.gif

--------------------

+Quote Post
kylo
post Mon, 22 Nov 2021 - 16:56
Post #506

Super User

U mnie zauważylem już na podróży poślubnej jak na chorwackich serpentynach trafił się zawodnik w audi i trzeba było dohca w kredensie przegonić. Rok wcześniej zamknięty zegar nie przeszkadzał.

+Quote Post
jackkpl
post Mon, 22 Nov 2021 - 17:22
Post #507

I live here !

To ja już tak szybko nie jeżdżę, tylko odcinkami przez chwilę sprawdzić,czy konie nie uciekły.
Ale od czasu jak po torach śmigam to jazda po rondach na limicie każdym samochodem to norma.
Jak miałem na chwilę M3 Comp na testy to trochę pomeczylem go w różnych warunkach i jazda 100-120km/h może sprawić ogromną frajdę. Zjazdy z ekspresówek mając 1.1+g w zakręcie daje dużo satysfakcji smile.gif. Inne auta wydają się stać w miejscu.

--------------------
-Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)

+Quote Post
flapjck1
post Mon, 22 Nov 2021 - 17:23
Post #508

Forum Homee

kobity to dziwne sa, moja zona krzyczy na mnie ze za szybko jade po luku wezla autostrady ( powiedzmy 120 przez cala dlugosc ) aona sama swoim suvem wpada tam 140 i zwalnia do tych 120 smile.gif

ale zasadniczo jezdze dla niej zdecydowanie za szybko

+Quote Post
kontrolm
post Mon, 22 Nov 2021 - 17:33
Post #509

Forum Clubber

Ikona grupy

CYTAT(flapjck1 @ Mon, 22 Nov 2021 - 17:23) *
kobity to dziwne sa, moja zona krzyczy na mnie ze za szybko jade po luku wezla autostrady ( powiedzmy 120 przez cala dlugosc ) aona sama swoim suvem wpada tam 140 i zwalnia do tych 120 smile.gif

ale zasadniczo jezdze dla niej zdecydowanie za szybko

kobieta jak się śpieszy na pazurki albo do kościoła nie uznaje żadnych limitów łącznie z kontrolką oleju i temperatury wody no chyba że wybija korkiem laugh.gif
Ty dodasz gazu w zakręcie albo tylko zredukujesz bieg i się wychylisz spojrzeć czy na lewym pusto to już jest red alert choć ja na swoją naprawdę nie mogę narzekać, głównie trzeszczy fotel jak się zapiera. ALe z teściową ucho odpada...

--------------------

+Quote Post
rwtnt
post Mon, 22 Nov 2021 - 19:43
Post #510

Forum Killer

No niestety czasem można się zapomnieć, jadę sobie spokojnie jedzie panamera wink.gif troche ją przycisnąłem zjechał pan na prawy przy 20zł, ja lekko przyspieszyłem patrze cyk 26zł tongue.gif, a wymieniłem w sobotę na nowe zimóweczki, więc jeszcze warstwa się pewnie nie starła i indeks do 240km/h ;P ehh czasem trzeba ochłonąć. Potem Pan z panamery kciuk w górę i pojechał dalej, a ja na swój zjazd.

+Quote Post
kirpek
post Mon, 22 Nov 2021 - 19:45
Post #511

Forum Killer

Moja chwilę po odpaleniu swojego 1.9tdi po nocy w w-15 potrafi do 4000 zakrecic, na 19 z profilem 35 nie ma oporów po wyrypach lecieć ja patrolem, za to odzywa się dopiero gdy za długo lece 180+. A jak jadę za dlugo powiedzmy, przepisowo, to marudzi co takbdlugo jedziemy. Nie marudze bo te wyrypy to naczelny argument nie wpuszczania do mojego auta.

+Quote Post
As_
post Mon, 22 Nov 2021 - 19:53
Post #512

Forum Homee

ehh za późno tu wpadłem i chyba wszystko już zostało napisane wink.gif

--------------------
papierowe konie + oszukane 4x4

+Quote Post
nomad66
post Mon, 22 Nov 2021 - 20:05
Post #513

Forum Killer

czyli wszyscy jeszcze normalni, nawet jak udają dziadków biggrin.gif

+Quote Post
_adams_
post Mon, 22 Nov 2021 - 20:11
Post #514

Forum Killer

Można tak ciągnąć w nieskończoność...

Wracając do porównania z innymi krajami EU - tam też zasuwają, tylko robią to wtedy i tam gdzie naprawdę można. Zadziwił mnie w tym roku Chorwat gnający od samego Zagrzebia aż pod Makarską 180 - 200, mimo że mandaty u nich wysokie. Tyle że na A brak u nich foto, a Cobry o 4:00 śpią - wypadało tylko trzymać się za nim.

Ale w B6 bym tego nie zrobił - za głośno, kobita nie dałaby żyć - mimo że gdy je oglądaliśmy przed zakupem i młodzik nas przewiózł 240 po Katowicach to nie protestowała... wink.gif

--------------------
Życie jest rumakiem który nie znosi tchórzliwego jeźdźca.

B6 1.8T@GT28RS>B9 2.0T Allroad
Punto Evo 1.4T

+Quote Post
error.
post Mon, 22 Nov 2021 - 21:13
Post #515

Super User

Ponad 20 stron bicia piany w sumie o niczym, a raczej o indywidualnym widzimisie. Potem zdziwieni, że "forum umiera"

+Quote Post
nomad66
post Mon, 22 Nov 2021 - 21:47
Post #516

Forum Killer

właśnie żyje, ale nie koniecznie z tematem tematu XD

+Quote Post
kontrolm
post Mon, 22 Nov 2021 - 21:48
Post #517

Forum Clubber

Ikona grupy

CYTAT(error. @ Mon, 22 Nov 2021 - 21:13) *
Ponad 20 stron bicia piany w sumie o niczym, a raczej o indywidualnym widzimisie. Potem zdziwieni, że "forum umiera"

Przepraszam jak o niczym jak zaproponowano auta od przysłowiowego tysiaka do no gdzieś pod milion, spalinowe, elektryki, nie zabrakło wzmianki Kup E36, Ople tradycyjnie zostały wyśmiane, potem temat zszedł na dupy....
Tradycyjnie już też szybko jeżdzący w tanich sztruclach zostali wyzwani od głupków a potem finalnie wyszo że każdy tu ma nierówno pod sufitem laugh.gif
Do tego autor posta praktycznie wogóle się nie odzywa i nie wchodzi w dyskusję czyli norma.
no czego jeszcze chcieć ?

Niejeden chciałby tak umierać laugh.gif

--------------------

+Quote Post
16vg60
post Mon, 22 Nov 2021 - 22:41
Post #518

Forum Killer

biggrin.gif

Fora trzymane krótko za mordę przez moderatorow padną, z nie jednymi tak się stało...
Lekki spam nikomu nie zaszkodzi wink.gif

--------------------
GOLF MK4 R32 OEM-niuu toys
RS4 B5 SPORTEC -family cars
S3 8l ABT ,BAM ,Imola Gelb -wife car
GOLF MK2 RALLYE R32 4M...-toys

+Quote Post
markzo
post Tue, 23 Nov 2021 - 07:30
Post #519

Super User

Czyta to człowiek rano w robocie i od razu banan na ryju smile.gif dobrze, że jest nas więcej biggrin.gif

+Quote Post
lipass
post Tue, 23 Nov 2021 - 08:13
Post #520

User

CYTAT(nomad66 @ Mon, 22 Nov 2021 - 20:05) *
czyli wszyscy jeszcze normalni, nawet jak udają dziadków biggrin.gif

ufff, już się bałem, że forum zmienia kierunek czytając chociażby 30 stron wątku o Camry ;-)

+Quote Post

37 Stron V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 19:36