![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 12 August 2015 ![]() |
Wiem że padło na k04 bo to zalecałem. Whatsapp nie jest forma kontaktu z GREGOR10, wiem że do niektórych nie dociera. Na stronie są oficjalne formy kontaktu ze mną. Mam Twój numer zapisany i wiem z kim rozmawiałem, wydzwaniałeś do mnie wielokrotnie, bardzo nie ładnie pisać że nie mam chęci pomocy. Wypytałeś co można a potem napisałeś że nie mam chęci pomocy - sam sobie zaprzeczasz - Takich jak ty mam codziennie setki, scenariusz się powtarza, znam z autopsji ![]() Jak nie wiesz to dzwonisz i męczysz, potem jak już wyciągniesz co można, odpłacasz się w w.w sposób ![]() Powodzenia w projekcie ![]() oj Grzesiu, tutaj twoj wierny fan ![]() ![]() nie nic nie szkodzi sam sobie poradzilem ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 03 April 2015 ![]() |
Panowie, a chcieliście zapłacić normalnie za usługę, czy tak po polskiemu, na cwaniaka?
-------------------- Turbosprężarki. Serwis, sprzedaż, skup.
Oleje Millers. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 12 August 2015 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 26 September 2017 ![]() |
Gregor - tak zgadza się pomogłeś telefonicznie i tutaj się zgadza w 100%
Chcialem po prostu uzyskać pomoc odnośnie tego zaworu dv i tyle Co za różnica przez co się komunikuje czy whatsapp czy inna forma Ale spoko rozumiem Cie. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 16 December 2014 ![]() |
Dzwoniłem kiedyś do Gregora, tak 3 lata temu i byłem pozytywnie zaskoczony. Nic u niego nigdy nie robiłem ale bez problemu znalazł 15 min żeby doradzić co i jak w przeciwieństwie do innych znanych tunerów którzy nieodpisują na wiadomości nawet kiedy piszesz że chcesz sie umowic na to i to i prosisz o wskazanie terminu. Staram sie nie dzwonić żeby nie przerywać roboty a na messengerze można zawsze odpisać w wolnej chwili i ustalić szczegóły. Również WWE-Tuning polecam bardzo pomocny (robiłem logi i wgranie ori mapy), można spoko napisać na messengerze.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 26 September 2017 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |