![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 06 April 2013 ![]() |
Tarcze zostały zamontowane prawidłowo? Zmierzono przy montażu bicie poosiowe tarcz?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 08 August 2010 Skąd: Busko Zdrój ![]() |
Tego nie wiem, robił to poprzedni wlasciciel
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 26 May 2019 Skąd: Olsztyn ![]() |
Szukam kompletu tarcz i klocków do Megane 4 RS na daily. Przyglądając się klockom Xtra P 23 078X zauważyłem, że u jednego źródła są zdjęcia z inną mieszanką - BRM XL 02 i czerwoną blaszką. Poza tym jednym źródłem to wszędzie zdjęcia pod tym kodem ukazują srebrną blaszkę i mieszankę BRM XL 01. Ktoś coś kojarzy o co chodzi?
![]() Zakładając mieszankę BRM XL 01 ciekawi mnie porównanie Brembo Xtra do DS Performance. Klocki Xtra kosztują 1/4 tego co DS Performace. Swoją drogą czy to Ferodo nie produkuje całą sportową linię klocków dla Brembo? Znalazłem coś takiego. https://www.racetechnologies.com/brake-pad-comparison Na razie próbuję zrozumieć czym jest model Brembo FM1000 (mam podejrzenia, że to produkcja Ferodo coś ala ds2500, ale nic pewnego. Jeszcze badam temat.) i na ile jest ten test miarodajny, ale skoro DS2500 radzi sobie lepiej niż HP2 to spodziewam się, że DS Performance będzie miał lepsze wyniki niż Xtra. W sumie dziwne, że tyle lat a nie ma absolutnie żadnych w miarę rzetelnych porównań. Dosłownie co człowiek to opinia. To już nawet w świecie opon jest pod tym kątem lepiej. |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() ![]() |
Polskie klocki Lawa (a może Lava) - podobno zajebiste nawet na tle DS UNO. Miał ktoś ? Potwierdza ? Zaprzecza ?
-------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
ja mam kontakt z autem ktore ma takie zalozone ( golf V jezdzacy po nurbie, poznaniu itp) - uzytkownik mega zadowolony, ale nie wiem ktora mieszanka, na pewno jakas "enduransowa"
z wlascicielem gadalem, mega rzeczowy gosc i bardzo pomocny |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 18 June 2025 - 18:38 |