![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
http://mtuning.pl/Kolektor-wydechowy-AUDI-...-Zeliwny,p,4516 Nie montowałem w poprzecznym, nie wiem jak się spisuje, ale wygląda, że są takie. zadałem kilka dni temu pytanie na allegro, ale nie dostałem odpowiedzi. Na zdjęciu ewidentnie kolektor pod K03, bo K04 ma przesuniętą flansze w kierunku 4go kanału. -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 02 July 2014 Skąd: LOP ![]() |
Piękna robota, aż miło się czyta i patrzy.
-------------------- 1.8T + DQ250
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 31 August 2009 Skąd: Wisła ![]() |
Estetyczne to może nie jest ale swoją rolę spełnia hehehe, już na gotowo, poszło do lakierowania. Biorę się za hamulce, potem silnik i lakier wnętrza, jeszcze trochę tego zostało...
![]() -------------------- Audi 80 B4 Competition Vr5T
|
|
|
![]()
|
|
Po ściągnięciu kolektora i turbo zapadła decycja zakupu hiflow z nierdzewki, chinol oczywiście, odrazu jak przyjdzie idzie do wzmocnienia (temat już nam znany), za pińćset z przesyłką
![]() ![]() -------------------- Audi 80 B4 Competition Vr5T
|
|
|
![]()
|
|
Blue haldex oklepany, a Red ABS ktoś montował?
![]() ![]() ![]() -------------------- Audi 80 B4 Competition Vr5T
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 28 October 2012 Skąd: Tychy ![]() |
to jest czesc OEM typu VWM czy jakis re programowany OEM przez firme zewnetrzna ? nie slyszalem o red ABS. Gada z Haldexem po Can ?
-------------------- Golf II 2.0 16VT BW9180 4Motion DSG on emublack
|
|
|
![]()
|
|
Po ściągnięciu kolektora i turbo zapadła decycja zakupu hiflow z nierdzewki, chinol oczywiście, odrazu jak przyjdzie idzie do wzmocnienia (temat już nam znany), za pińćset z przesyłką ![]() ![]() Skąd ściągasz? Może od razu dwie sztuki? ![]() EDIT: to jest stricte ta aukcja? http://www.ebay.com/itm/FOR-97-06-AUDI-A4-...1jv&vxp=mtr Jesli tak to on jest do wzdłużnych, nie poprzecznych... -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
to jest czesc OEM typu VWM czy jakis re programowany OEM przez firme zewnetrzna ? nie slyszalem o red ABS. Gada z Haldexem po Can ? Hehehe, to poprostu sterownik ori oklejony czerwonym powertape ![]() Kolektor z aliexpress.com, już zapłaciłem więc za późno. Wrzucę foto przed i po wzmacnianiu. -------------------- Audi 80 B4 Competition Vr5T
|
|
|
![]()
|
|
Pokaż aukcje
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- Audi 80 B4 Competition Vr5T
|
|
|
![]()
|
|
czyli inny - niby ma przeznaczenie do poprzecznych....będziesz najlepszym możliwym testerem wytrzymałości
![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 28 October 2012 Skąd: Tychy ![]() |
Abs z takim patentem bedzie sypal bledami ciekawe czy tyl naped zepnie.
-------------------- Golf II 2.0 16VT BW9180 4Motion DSG on emublack
|
|
|
![]()
|
|
Kolega w S3 ma identycznie zrobione - wszystko działa jak trzeba.
-------------------- Audi 80 B4 Competition Vr5T
|
|
|
![]()
|
|
2 dni rzeźby z usadzeniem ręcznego i lewarka ale jest gitara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Audi 80 B4 Competition Vr5T
|
|
|
![]()
|
|
Taka sytuacja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolektor właśnie przed momentem usadziłem, nie pasował idealnie, tzn flansze, otwory i cała reszta ok, niestety jedna rura za blisko osłony termicznej i musiałem niestety zagrzać do czerwoności i przy$@%@ młotkiem, wiem, że nie ładnie ale nie mam czasu na żadne inne poprawki, w sobotę następną mam dużą imprezę, auto to musi przeżyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Audi 80 B4 Competition Vr5T
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 25 December 2013 Skąd: Klucz (Opolskie) ![]() |
Cześć Artur, Jak zacząłem czytać temat i pisałes o Compactie m3 to juz wiedziałem że to ty. Sledze cie odkąd pamiętam. Compact tez był w klasie z evo etc i dawał rade. Mysle że audi sobie poradzi. Pamiętaj 4x4 to inna bajka. Chce widziec filmik jak to chodzi
Powodzenia -------------------- Audi A4 2.5TDI quattro...
Audi Coupe Quattro B3 in progress |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 10 June 2016 Skąd: Gdańsk ![]() |
Jak sobie po tych fotkach przypomnę jak wymieniałem turbo w S3 bez targania silnika to aż mnie dreszcz przechodzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 12 June 2010 ![]() |
Bedzie cos kombinowane z camberem?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 December 2009 Skąd: Łomża ![]() |
Jak masz nowe chińskie żeliwo to upewnij się czy to nie jest te chujowe, z kątem 90st do klapki
-------------------- Fabia 1.8T 300+
Leon R30T EFR9180 |
|
|
![]()
|
|
Kurde jestem ciekaw jak zniesie rajdowe upalanie ten kolektor...tym bardziej po ingerencji mechanicznej
![]() ![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 04 July 2025 - 01:32 |