![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 14 January 2010 Skąd: lublin ![]() |
Panowie nie róbmy tez z autora mega skromnego..szum na fb od początku, ciśnienie na zloty..dużo hałasu koło tego auta było od początku..dumne wykresy na 500/600 wszędzie widać, więc parcie na szkło zauważalne. Nie jest to ciche hobby w stodole, tylko szukanie poklasku trochę. Nikt poważy nie zrobiłby auta z wykresem na 500/600, po czym jeździł gdzie tylko się da niesprawnym autem dostając lanie od 350 konnych dd..
We mnie autor ma stale kibica, ale szukania poklasku wszędzie gdzie się da i strzelania z wydechu na zlotach nie rozumiem do końca. Zamiast latać po mieście na oponach dobrych do 100 konnego diesla dopieściłbym setup i cieszył się jazdą..a nie silił się na pokazówki pod gimnazjum. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 24 April 2011 Skąd: wlkp ![]() |
kamilgt sorry ale zakładanie funpage na fb i robienie szumu na około z każdej przekręconej / wykręconej śrubki to jak nazwiesz?...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
Jakbyś sam miał trochę kultury to nie usiłowałbyś za wszelką cenę robić gównoburzy w temacie. Nikogo nie interesuje czy ktoś się z Tobą przywitał czy pożegnał czy miałeś ochotę się ścigać czy nie. Autor zdaje się nigdzie się nie przechwala, że ma hiper mega najszybsze auto więc nie wiem co Ciebie tak bardzo boli, daj żyć chłopakowi. Jakby tak bylo jak piszesz to na pewno bym tak nie pisal. Znam Jacka od dawna i kiedys tak nie bylo. Teraz jest lans na fb madralowanie sie i bardzo obrosl w piorka bo ktos tutaj pogralutowal myslac ze jest czego . Projekt jest pod publiczke ktory na razie jeszcze nie jest wstanie nic objechac ale na fb i tutaj same ochy achy. Co do zaczepek to Jacek ciagle mnie zaczepia i wszystkich dookola dostaje lanie od kazdego ale wiedza o tym nieliczni a potem i tak tutaj i na fb jest kolejny update jak to auto podaje. W Plocku dostawal lanie od 360konnych aut. Potem malo skromnie i malo kulturalnie proponuje mi wyscig . po chwili sciga sie z autem szybszym od golfa o 80km i dostaje sromotny wpierdziel i obrazony na wszystkich jedzie do domu. Wiecej skromnosci bo temu autu cos mocno dolega i nie jedzie wcale albo raz na 50 wyscigow czego jeszcze nikt nie widzial. Autorowi tematu radzil bym poszukac przyczyny co jest nie tsk ze 3.6 t dostaje lanie od duzo slabszych aut. Potem pokazac ze cos wreszcie podaje i dopiero sie chwalic na fb i rf jaki to potwor. Bo zapewne wiekszosc tutaj ktorzy nie widzieli auta sa w mocnym bledzie i moga myslec jaki to super projekt. Poza tym wedlug mnie to forum motoryzacyjne a nie do chwalenia sie tylko dlatego niech wreszcie napisze prawde a moze ktos cos pomoze. Przeciez jest tutaj wielu madrych ludzi ktorzy maja duza wiedze i moze uda sie rozwiazac problem. Jakby jacek wykazal troche skromnosci to sam tez bym pomogl no ale przy takim zachowaniu to raczej niemam ochoty. Takze to tyle szczerosci i prawdy o r36t. Oby sie to zmienilo na lepsze i w aucie i w glowie autora to wtedy nie bedzie dziwnych sytuacji. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
Bardzo dobrze to podsumowales, Jackowi nikt źle nie życzy, ale wiecej pokory, a na pewno znajdzie dobrą drogę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 28 October 2012 Skąd: Tychy ![]() |
Warto by auto naprawic a nie zbierac kolejne baty. I jak z tym zaplonem ogarniete ? Po tych filmach widac ze nie.
-------------------- Golf II 2.0 16VT BW9180 4Motion DSG on emublack
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 21 January 2014 ![]() |
I jak tam potwór wczoraj w Płocku pojechał chociaż cokolwiek? czy wszystkie pojedynki były tak samo przegrane jak ten z golfem 360km?: https://www.youtube.com/watch?v=SWrgxndcD2U...eature=youtu.be Ja nie wiem jak auto na onboard robi 100-200 w 6s a zawsze z każdym dostaje tak jak tutaj i nie może nic nigdy objechać. Niestety to nie pierwszy taki przypadek. Z sirocco 440hp było podobno jeszcze gorzej i właściciel stwierdził ,że toledo zostało o cały most i w ani jednej próbie nie nawiązało nawet walki. PS. Jeśli chcesz się ze mną ścigać to wypadało, by troszkę kultury i przynajmniej się przywitać dopiero zapytać czy akurat miałbym chęć się ścigać. Tak samo po tych wszystkich przegranych miło było by abyś chociaż się pożegnał. Wyglądało to tak, że po prostu nie masz szacunku dla ludzi, którzy byli tam obecni. Tak, że wynika ,że jeszcze wiele pracy przed Tobą bo na razie toledo to rywal dla 300 konnych aut i do spełnienia celu o jakim pisałeś 600nm i 500km bo na drodze tych koni nie widać , a braki są bardzo potężne. Ciekawi mnie co tym razem było nie tak, skoro na kilkanaście albo i więcej prób toledo z nikim nie nawiązało nawet walki. A wiec tak, Panie Pawle, Na spot przyjechałem po pracy na spontanie, jak.juz wieksza polowa pojechala do domu. Bylo tyle ludzi wkoło twojej TT ze powiedziałem głośno i wyraznie "siema wszystkim" kto chciał to usłyszał, ciężko by bylo podejsc do.kazdego i indywidualnie sie widac. Nie pojechałem tam z zamiarem scigania sie bo auto jedzie mi 1 na 10 rolek dobrze tylko. Ale złapałem sie.ho mnie namowili, to nie był wyścig o złote kalesony tylko dla frajdy. Pierwszy raz pojechałem z golfem 6 360KM, pierwszy raz dostał baty bo auto mi pojechało, z poczatku nie chciało załapać ale jak juz załapał to zaraz.zobaczycie na filmiku co się działo z takim golfem... Na tym filmiku jest tez druga rolka, gdy auto mi nie pojechalo, i wtedy golf daje mi baty. Po kazdej rolce mowilem chlopakom czy mi pojechał czy nie. Troche dziwi mnie wrzucanie filmików z rolki gdzie nagrywajacy wiedzili ze auto nie pojechalo mi, moze do jakas forma dowartosciowania sie? Noe wnikam... Ja miałem nagranie jak golf dostal lanie ale nie jaralem sie tym za bardzo bo to nic dziwnego nie było. Ale teraz wrzucam nagranie by ludzie zobaczyli ze troche fantazjujesz. https://youtu.be/ifhqrGnGlhU Zaraz pewnie napiszesz ze golf hamowal:D Ale nie znam jeszcze gościa który by hamowal na lewym pasie mając wolną drogę ![]() ![]() Sorry, ale tez nie moja wina ze.dziewczyna nie pozwoliła Ci wyjechać ze mną na rolke , bo podobno dostałeś baty od sciro 440KM i twoja kobieta była zła- Takie info obilo mi się o uszy tylko bo wczesniej mnie nie było:) Spytałem czy wyjedziemy, nie rozumiem, miałem napisać podanie o wyścig czy co? Ze sciro jak jechałem to auto ani razu mi nie pojechało, bo był boost a auto stało. Ciągle szukam przyczyny i ogarniam pierdoly stopniowo. https://youtu.be/ifhqrGnGlhU |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 20 June 2014 Skąd: Radzyń Chełmiński ![]() |
Teraz bedzie burza, ze golf po wyprzedzeniu odpuscil lub nie. Zrob auto, wtedy pokaz na co je stac i utniesz niepotrzebne spekulacje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
No faktycznie tym filmikiem kolejny raz udowodniles jak auto nie jedzie. Golf byl z przodu przestal jechac i wtedy go przeszedles. Na drugim filmiku bylo to wyraznie widac.
Natomiast co do mojego wyscigu to jak mi zaplony wypadaly to bylem dlugosc z tylu. Raz sie nie zgralismy co bylo widac na filmiku jak nie uslyszalem trukniecia. Jak potem bylo ok to lecielismy leb w leb a za drugim razem wygralem o pol dlugosci. Jak rozmawialem z wlascicielem to podsumowwlismy ze z rolki jada bardzo podobnie i ten pierwszy kto pierwszy ruszy. Z kreski chlopaki nie chcieli i z rolki z 1 tez nie bo wtedy q by pokazalo przewage nad oska. Ty natomiast dostawales baty od prawie 100km slabszych aut i jakos nikt nie potwierdzil twojej wersji ze nawiazales chociaz raz jakas walke. Wiec gratuluje ze obleciales 360 konnego golfa ktory w tym momencie sie juz nie scigal. Wlasnie dlatego nie chcialem sie z toba scigac bo szanuje swoje auto i nie ganiam niesprawnych aut ktore moze pojada raz na 20 razy . I szkoda ze na zywo nie jestes taki wygadany tylko sie zawinales bez slowa. |
|
|
![]()
|
|
Haha Ty się słyszysz? Jak mówię ze auto mi pojechało i na lajcie zdogonilem golfa i to ty wmawiaj sobie i innym ze go wyprzedzilem bo golf przestał jechać
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
Nie takie "izi" zbudować R36 turbo
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 24 April 2011 Skąd: wlkp ![]() |
Auto podaje raz na dziesięć przejazdów... Pogratulować pomyślunku, albo jedzie zawsze albo się nie jeździ, turbo to nie wolne ssanie, jeszcze parę razy takie niesprawne pojeżdżawki i coś popłynie, takie jest moje zdanie. Jazda nie sprawnym autem turbo to proszeni się o kłopoty i awarię.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 28 November 2012 ![]() |
Naprawdę nikt tego syfu nie sprząta?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
Golf robi wiatrak z Seata bez dwuch zdań r36t na ta chwilę nie jedzie i szkoda tematu, jeżeli dalej uważasz że jest inaczej, to nie zszedles na ziemię i nie wyciagnoles wniosków z rozmowy, to się nazywa niereformowalny.
|
|
|
![]()
|
|
Nic nie odjechalem po cichu, tylko jako ostatni odjechalem, tak ostatni, pojechalem na chwilę na most a jak wróciłem to stałem z 40min a wszyscy uciekli
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 10 June 2016 Skąd: Gdańsk ![]() |
Gdybym był moderatorem to poleciałaby połowa postów w tym temacie. Po co te dyskusje, każdy robi po swojemu, R36 super projekt i niespotykany. Trzeba dopingować kolegę w ogarnięciu setupu a nie piana od kogo dostaje baty.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 24 December 2008 ![]() |
Jak się nazywał ten dział co uległ likwidacji, Kills&Roads ? Ścigał się ! Nie ścigał się !! Ścigał tylko do połowy !!! Rakietnyj mi nie wszedł !!!!
Hahaha, ale polewka ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 April 2007 ![]() |
Co to średniowiecze? Przecież można zmierzyć auto RL i będzie wiadome jak jedzie.
|
|
|
![]()
|
|
Nic nie odjechalem po cichu, tylko jako ostatni odjechalem, tak ostatni, pojechalem na chwilę na most a jak wróciłem to stałem z 40min a wszyscy uciekli
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT dziewczyna nie pozwoliła Ci wyjechać ze mną na rolke , bo podobno dostałeś baty od sciro 440KM i twoja kobieta była zła- CYTAT Pawla dziewczyna sie ciskala sie na Klausa z Sciro Ja pierdole ![]() -------------------- Zamiast na siłę ulepszać samochód lepiej ulepszyć kierowcę...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 17 February 2008 Skąd: W-wa ![]() |
To sie nadaje na scenariusz do polsatowskiego serialu
![]() -------------------- papierowe konie + oszukane 4x4
|
|
|