![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: gda ![]() |
CYTAT("Elberoth":uwsfmxfz) CYTAT("filaj":uwsfmxfz) 3,0 nie ma w manualu Jest, jest. Mój znajomy ma taka w poprzedniej budzie (ta mydelniczka). 3.0 V6 manual. Nie wiem co to dla Ciebie mydelniczka, ale poprzednia buda to taka. O tej myslisz? [url:uwsfmxfz]http://www.samarins.com/reviews/camry1999large.jpg[/url:uwsfmxfz] Pierwsze slysze. Nawet w salonie jak ojciec kupowal to mu powiedzieli ze nie ma takiej wersji w manualu...dlatego kupil awtamata. -------------------- 318is
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
Mi chodzilo o ta jeszcze wczesniejsza.
-------------------- Jasiek
Ibiza powered by VTG & Diagtronik 181 PS/403Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Sutener Mocy Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z Mokotowa ![]() |
ziummm... ostatni kill z niedzieli... ale nadal nie moge uwierzyć
Stoje sobie przy gusie do skrętu w lewo z niepodległości w trase łązienkowską w strone pomnika lotnika... pbok mnie na prawym(też do skrętu ) eclipse zielony... koleś sam a u mnie dwójka znajomych... zielone koleś wystartowałdynamicznie, więc ja na to raz kozie śmierć, jedziemy i buta... ale się zdziwiłem jak go wyprzedzilem i beznajmniejszego problemu wjechałem przed niego, bo się droga zwężałą do jednego pasa... na wszelki wypadek pociągnąłem jeszcze dwujke wysoko, ale kolo odpuściłzupełnie (i dobrze bo mi się wacha skończyla ) tak więc co by ten eclipse nie mialpod maską to napewno więcej odemnie, czyli KILL i to z tych przyjemniejszych, gdzy Grand Tico wyprzedza sportową z wyglądu fure ![]() -------------------- VTG crew
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: czestochowa ![]() |
tak tylko czesto sie zdaza , ze w tych sportowych samochodzikach to siedza kolesie bez zylki wojownika , a w grand tico czesto prawdziwi killerzy , ktorzy nie pekaja przed nikim i nie boja sie porazki !!!!
-------------------- megane coupe klub polska #031
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: W-wa Zachód ![]() |
Cziko zgadzam się w zupełności , nie zawsze koleś się z nami ściga mimo iż tak nam się wydaje
Jadę sobie Powst. Śląsk. na Bemowie a za mną widzę coś ala Hunday Sonata, koleś pod krawatem ale siedzi mi na zderzaku a na światłach stanął obok mnie. Zielone i ruszyliśmy, narazie badałem czy się chce sprawdzić ale wyrwał więc ja nie byłem gorszy i gazu nie oszczędzałem, wyprzedziłem go ( trochę się pomęczyłem przy tym ) o jakąś długość samochodu i następne światła i znowu to samo więc myślę sobie kill był i to w niezłym stylu ale tu zbawa się skończyła po skręcie w Gen. Maczka gość najwyraźniej znudził się moim towarzystwem i wcisnął więcej gazu niż dotychczas i powoli acz miarowo się odemnie oddalał . PS To była Toyata Awalon -------------------- Kleemann E20K yields 210hp and 300Nm of torque.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Yeger a jakie parametry ma Twoja Honda?
-------------------- Seat Ibiza Base
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Cziko":1ray8iqu) tak tylko czesto sie zdaza , ze w tych sportowych samochodzikach to siedza kolesie bez zylki wojownika , a w grand tico czesto prawdziwi killerzy , ktorzy nie pekaja przed nikim i nie boja sie porazki !!!!
Dlatego na początku nawet mi przez myśl nie przeszło żeby się z nim ścigać, ale jak już wystartowal dość dynamicznie to uznalem że troche za nim pogonie, no i jakoś tak wyszło że go wyprzedziłem.. zupelnie niechcący często też się zdaaża że poprostu kierownik mocnego auta nie potrafi wykożystać jego potencjału, bo normalnie jakby nie wystartował to i tak ze świateł jest pierwszy... dlatego jest potem wesoło na wyścigach jak go zweryfikuje jakaś astra 5d 1,6 16v, albo Kadett 1,3D, a nie daj boże jak trafina jakiegoś cifa 1,4 -------------------- VTG crew
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: W-wa Zachód ![]() |
CYTAT("popo":1fbvldmh) Yeger a jakie parametry ma Twoja Honda?
150KM@5600 rpm 20.2kg-m@4500 rpm 0-100 km/h .... nie będę pisał bo to wg Hondy i to tragicznie dużo ( łudzę się że ma nieco mniej) . Poza tym w momencie owego killa zalany byłem PB 98 a jak się okazało później autko jest znacznie żwawsze na zwykłym PB 95 Poza tym mam chorobę sierocą co się nazywa "duże felgi" i zamiast 205/55/15 mam 235/45/17 -------------------- Kleemann E20K yields 210hp and 300Nm of torque.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
Stając na światłach warto spojrzeć "konkurentowi" w oczy.Od razu widać czy ma ochotę się ścignąć po jego wyrazie twarzy:
taki ma ochotę skopać nam tyłek ten wie o co biega i lubi się sprawdzić ten by chciał ale wie że jego Tico/Maluch nie ma szans ten lubi CRUISING i olewa ścigantów ten wraca zmęczony z roboty i nie ma ochoty nawet na seks z Pamelą Anderson uważajcie na skośnookich,zwłaszcza jak jadą jakimś "japończykiem" ten siedzi w swoim S600 i się z nas obśmiewa To chyba tyle z moich oserwacji. -------------------- 2e -> 123KM / 168Nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
-------------------- Seat Ibiza Base
|
|
|
![]()
|
|
Taki ma poprostu wytrzeszcz
ja tak robie jak widze ze koleś obok wygląda tak a ma niewielkie szanse ehh.. mało tych ikonek bo jeszcze troche typów kierowców jest na drogach -------------------- VTG crew
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("ibiza-man":5adpoc9a) ten wraca zmęczony z roboty i nie ma ochoty nawet na seks z Pamelą Anderson
Ja tak czasem wyglądam jak wracam z pracy I może na seks z Pamelą to nie mam ochoty, ale skillować to zawsze chętnie Marcin |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
a czasami ten co robi tak wyglada potem tak
![]() -------------------- 1.8T
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Wawa-Ochota ![]() |
buahahah ..... czasami Eł tak bywa ...
-------------------- FireRoadGorup
[url:12tlmkjy]http://www.toyotac.prv.pl[/url:12tlmkjy] |
|
|
![]()
|
|
a moi jak robią tak na światłach w jakiś nowych niby szybkich furkach to ja robię tak
![]() i choć ciężko wyszukać ![]() ![]() ![]() chyba starczy |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Otwock ![]() |
A ja ostatnio zkillowałem AR 145 i to jechałem w 4 osoby na pokładzie
Staję na czerwonym (jadąc Wałem Miedzeszyńskim na wysokości Gocławia w stronę Centrum), z za mnie wyjeżdża koleś czerwoną Alfą i ustawia się na lewym pasie.Później zielone i na I biegu odjechał mi parę metrów, ale później systematycznie odrabiałem straty i kończąc IV bieg byłem już > długość z przodu.Koleś mial fajną minę jak widział że go diesel z 4 osobami objeżdża -------------------- Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy) Suzuki GSX600F |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
Mój dzisiajszy Kill, Lancia Lybra 2.0 przy moście Siekierkowskim, gościu został z 1,5 długości za mną, dogonił mnie później na moście jak ja już sobie jechałem spokojnie kole 140 i mnie wyprzedził dziwnie patrząc się na mnie. Co zabawniejsze jechałem na LPG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
CYTAT("acoto":6nykb51v) jadę sobie z zakupami z lLeclerca jerozolimskimi do Pruszkowa,światła
Piastów. Na prawym zielona ibiza,to se staję na lewym.Widzę że facio jakiś taki niecierpliwy i koniecznie chce być pierwszy. U mnie 4 sztuki na pokładzie i pełny bagażnik kiełbasy. No ale jak wystartował to ja spokojnie se jadę obok, i tak se jedziemy a tu rema na horyzoncie /dla niewtajemniczonych za Remą w Pruszkowie czekają / no to odpuszczam i wtedy facio też odpuszcza ,ja wolniej ,on wolniej, i tak do 40 chyba w lusterku widzę że następni zaraz nas przejadą, no to ostro po hamulcach i na prawo za facia. Tym razem za remą nie czekali , facio chce uciec ale musię nieudaje. Skopałem mu dupę na zakręcie pod wiaduktem . A jak wszedłem do chałupy to taki opierdol dostałem od ślubnej że teraz po zakupy staram się jeżdzić samemu. to czym śmigasz, pytam z ciekawości bo tą trasę pokonyję nawet kilka razy dziennie, rzadko Audi, częściej ciemno turkusową Toyotą Cariną E za Remą rzeczyw8iście często stoją, raz nawet dałem się złapać , ale to było dawno i nie prawda z ostatnich killi: wczoraj- Skoda Superb TDI 130KM, gość próbował nawet z rolowanego ale i tak dupę mu zbiłem -------------------- ///M
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Dzisiejszy kill zanim wrocilem do domu (pozniej zabrali mi prawko) 996 Carrera 4 tiptronic... model 2002 ... Nie bylo łatwo , ale gość był w konkretnym szoku...
-------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
A tak mi to chodzi po glowie... czym ty tak killujesz rennen?
-------------------- Jasiek
Ibiza powered by VTG & Diagtronik 181 PS/403Nm |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 07:09 |