Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
post Mon, 14 Oct 2002 - 09:20
Post #1

Ostrzeżenia: 0%
-----

...wiem...wiem roos... nie jestem oryginalny, ale taki temat na tym forum, jest jak najbardziej odpowiedni

Ja jestem hepi... bo z Corvette, z którą przegrałem w Rudnikach, udało mi się wyrównać.... wpadliśmy na metę równo... co do setnej sekundy...
choć gdyby było to 420 a nie 402.5 metra to przegrałbym sromotnie.....
trap speed mój a vettki różni się diametralnie.....
czułem się jakbym zaczął hamować od 350 metra....vettka dochodziła mnie w zatrważającym tempie.... a była z jakieś 20-30 metrów za mną....
niesamowity jest ten samochód na dobrej nawierzchni

TAKŻE ZAPRASZAM OPISUJCIE TU SWOJE KILL'E I WTOPKI....
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 14 Oct 2002 - 09:20
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
popo
post Mon, 14 Oct 2002 - 11:18
Post #2

User

No dobra to jadę pierwszy
Autem jeżdżę od miesiąca więc za dużo tego nie było.
Jeden godny uwagi a drugi humorystyczny.

Światła Powązkowska/Rudnickiego:
A62,8 quatrro/moja Cupra.
1, 2 z tyłu, 3 =. Skręciliśmy w AK w prawo w kierunku Woli i pozamiatane.

Światła zjazd na Wisłostradę w kierunku Gdańska pod Mostem Gdańskim.
Przeciwnik przedemną niebieskie A3, białe lampy, felgi 15" , emblematy S3, 1,8 Quatrro (T chyba odpadło , kolega zapomniał że S3 winno być z turbiną ). 1,2 ruszył ostro, 3 pozamiatane.

Dupa zbita: na razie brak bo spękałem przed S2

Pozdrawiam,
Popo

+Quote Post
Yasieq
post Mon, 14 Oct 2002 - 11:23
Post #3

Forum Homee

A czym ? Ja swoja killer-yellow-hardcore-1000ps-niunia zmiotlem ostatnio jakiegos Golfera III GTI, ale czy to bylo prawdziwe GTI to nie jestem pewien. A dupa? Jechalem sobie w sobote wieczorkiem spokojnie w kierunku miasta a tu nagle cos sie zbliza... no to ja na prawy pasik, wyprzedzila mnie nawet ladna niebieska Alfa 156GTA. Wlaczyl mi sie wojownik, wiec probowalem sie go trzymac, ale... no coz... ehem... sami wiecie

--------------------
Jasiek
Ibiza powered by VTG & Diagtronik
181 PS/403Nm

+Quote Post
post Mon, 14 Oct 2002 - 11:38
Post #4

-----

CYTAT("Yasieq":tatkkcnq)
A czym ? Ja swoja killer-yellow-hardcore-1000ps-niunia zmiotlem ostatnio jakiegos Golfera III GTI, ale czy to bylo prawdziwe GTI to nie jestem pewien. A dupa? Jechalem sobie w sobote wieczorkiem spokojnie w kierunku miasta a tu nagle cos sie zbliza... no to ja na prawy pasik, wyprzedzila mnie nawet ladna niebieska Alfa 156GTA. Wlaczyl mi sie wojownik, wiec probowalem sie go trzymac, ale... no coz... ehem... sami wiecie

co 156 GTA to zmłociłem taką ostatnio... dwa razy pod rząd....
słabo to jeździ.... ładnie wygląda... taka czerwona...

+Quote Post
Sql
post Mon, 14 Oct 2002 - 11:45
Post #5

Forum Homee

witam,

ze zwycieskich bitw najciekawsza bylo chyba pokonanie sasiada Z8 na najdluzszej dwupasmowce tu u mnie w Lublinie.

a w tylek rowno dostalem w Modlinie od Supry i Oz'a... hmm raz chyba nawet od A3 VTG

ale co tam, zdarza sie

Maciek

--------------------
996TT

+Quote Post
post Mon, 14 Oct 2002 - 11:54
Post #6

-----

praktyka czyni mistrza..... a ty jesteś w stanie urwać jeszcze sekundę nie zmieniając nic w samochodzie....

PS: jakbym trochę lepiej zmienił z 1 na 2jkę to może mógłbyś mnie dopisać.... hi hi hi hi ...
strasznie spartoliłem tamte ostatnie starty....(do odcięcia na 1nce) a do tego okazało się, że jeździłem na włączonej klimie

no ale nie ulega wątpliwości, że twój niebieski diabeł jest dużo szybszy od mojej podróby....

+Quote Post
Econo
post Mon, 14 Oct 2002 - 11:57
Post #7

Frequent User

Ja najbardziej lubie załatwiac dresiarzy w Betach, którzy pogardliwie spoglądaja na światłach na mojego klekocika a potem już tylko zostaje im oglądanie oddalającego się znaczka 1.3D

--------------------
Econo
Speedster Turbo #4425
Volvo S80 D5

+Quote Post
s38
post Mon, 14 Oct 2002 - 12:02
Post #8

User

Ja tam nie mam co pokazac swoim Lanosikiem Ostatnio 2 razy zloilem kolesia w nowym Clio II. Jest ambitny - dostaje ale ciagle probuje

--------------------
Corrado G60
[url:1e0pptvf]http://www.s-t-k.prv.pl[/url:1e0pptvf]

+Quote Post
gs
post Mon, 14 Oct 2002 - 12:09
Post #9

Forum Killer

CYTAT("Sql":1vc9ecf1)
witam,

ze zwycieskich bitw najciekawsza bylo chyba pokonanie sasiada Z8 na najdluzszej dwupasmowce tu u mnie w Lublinie.

a w tylek rowno dostalem w Modlinie od Supry i Oz'a... hmm raz chyba nawet od A3 VTG

ale co tam, zdarza sie

Maciek

mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewasz

+Quote Post
Yasieq
post Mon, 14 Oct 2002 - 12:12
Post #10

Forum Homee

A ja mam takie pytanko, ktore mnie nurtuje od jakiegos czasu. Grzesiu - czy to juz koniec? Czy jeszcze nas czyms zaskoczysz w swoim autku?

--------------------
Jasiek
181 PS/403Nm

+Quote Post
Latynos
post Mon, 14 Oct 2002 - 12:30
Post #11

Frequent User

Yasieq coś dla Ciebie - popatrz jak moja strzałka radzi sobie z Megana 2.0 8v - dwukrotnie - nabieraj respektu

http://www.mik.bmp.net.pl/download/lanosvsmegane.avi

- filmik zajmuje 3,89 Mb (jest na szybkim serwerku)

--------------------
Latynos / carlos - prawie to samo ;)

+Quote Post
Yasieq
post Mon, 14 Oct 2002 - 12:41
Post #12

Forum Homee

Kheh, moja niunia nie jest streetracerem To na razie ma odgrywac role dupowoza... nastepne moje autko juz bedzie konkretniejsze. Na razie zbieram tylko teoretyczne doswiadczenie

--------------------
Jasiek
181 PS/403Nm

+Quote Post
piechur
post Mon, 14 Oct 2002 - 12:44
Post #13

Forum Clubber

Calkiem niedawno Almera 1,8 (ja) vs megane coupe 1,6. Podjezdzam na swiatlach i patrze koles z kobitka obok w meganie, a ja z kolei ze znajomym. Patrze na przeciwnika, a on na mnie i chyba obydwoje doszlismy do wniosku ze sie nie scigamy Dopiero jak zesmy spokojnie ruszyli to po przejechaniu 20 metrow obydwu nam sie wlaczyl tryb "street racer". Wynik: bardzo rowno, z minimalna przewaga meganki. Odchodzila mi jakis metr na kazde 100 przejechanych. Tak na oko A myslalem ze go wciagne

+Quote Post
post Mon, 14 Oct 2002 - 12:56
Post #14

-----

CYTAT("Yasieq":3rinelnf)
Kheh, moja niunia nie jest streetracerem To na razie ma odgrywac role dupowoza... nastepne moje autko juz bedzie konkretniejsze. Na razie zbieram tylko teoretyczne doswiadczenie

to praktykuj również, bo b.ważna jest technika.... spytaj sql'a....

+Quote Post
Yasieq
post Mon, 14 Oct 2002 - 13:04
Post #15

Forum Homee

Cwiczyc cwicze. Chodzilo mi o to, ze nie startuje do kazdego na ulicy i nie piluje autka do odciecia na kazdym biegu. Bo np jak ruszam ze swiatel u siebie w Radomiu to prawie zawsze jestem pierwszy

--------------------
Jasiek
181 PS/403Nm

+Quote Post
Latynos
post Mon, 14 Oct 2002 - 13:08
Post #16

Frequent User

Yasieq ćwicz - oczywiście nikt nie mówi żeby startować do każdego na światłach, na to szkoda opon jak i samochodu.
.
.
.
.
.
.
.
...ale nocami, na równym odcinku prostej, ok 402,5m.....
- to jest już choroba..........

--------------------
Latynos / carlos - prawie to samo ;)

+Quote Post
Gul
post Mon, 14 Oct 2002 - 13:24
Post #17

Sutener Mocy

ostatni kill
w piątek w nocy jakieś audi A3 allroad... przemknąłem obok niego na radzymińskiej...
dupa zbita...
chwile potem staneliśmy na światlach, a że było troche autek, to staneliśmy gęsiego na prawym pasie ja, za mną karola, a za nią grześ... obok mnie pół osiedla w toledo... zielone, toledo piszczy ja pojechałem, cisne ile wleze i widze w lusterku jak A3 wyłania się zza lanosa i cholernie szybko się zbliża... ładnie to wyglądało
a z prawdziwych porażek to wyścig z 206 gti... mialem nadzieje na nawiązanie walki a mnie już na 1ce doszedł, i sobie pojechał dopiero jak zloił cupre to mi się humor poprawil, bo już myślałem że mi autko osłablo...

--------------------
VTG crew

+Quote Post
Tomo_HC3D
post Mon, 14 Oct 2002 - 13:43
Post #18

Forum Homee

zloilem civica evo6 sohc vtec 130km niestety koles zapowiedzial ze potrenuje i niebede mial szans ... i chyba jak potrenuje to mi dokopie ale narazie nikt niedawal mi szans a wygralem

+Quote Post
rennen
post Mon, 14 Oct 2002 - 16:58
Post #19

I live here !

Hmm killsow troche tam bywa , najbardziej to lubie "wykanczac" nieudolnych kierowcow motocykli (w Lodzi to chyba jakas choroba jest , b.mala czesc z tych co maja te scigacze umie porzadnie wystartowac , fakt umieja na jednym kole itp ale zeby szybko pojechac to nie) , ale ostatnio na swiatlach kurde no zagapilem sie i mi troche E36 M3 odjechalo... Tzn tak stoje sobie na swiatlach , gadam z kumplem (jechalismy pograc sobie w tenisa) , patrze na ta betke , mysle sobie kolejny palant sobie znaczek przyczepil i mysli ze od razu jest M power... po czym swiatlo zapalilo sie na zielone , on wcisnal wiec ja po chwili tez , 1, 2 odchodzi mi , no i 3 bieg , na koncowce 3 biegu zaczynam go dochodzic to lamer po hamulcach dal i zjechal na prawo... nie chcial powalczyc... ... moze dlatego , ze wiedzial , ze przegra... no , ale coz teraz bedzie podtlenek to juz taka sytuacja nie bedzie miala okazji sie powtorzyc

+Quote Post
ClNEK
post Mon, 14 Oct 2002 - 17:54
Post #20

Rookie

Yasiek a jadac z od Ciebie do Warszawy scigales sie z nami ? bo nie wiem czy moge sobie napisac, ze objechalem swoim meganem 1.6 twojego 2.0 ?

--------------------
audi cabrio 2.3 --> 1.9 tdi