Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
ibiza-man
post Thu, 02 Jan 2003 - 13:54
Post #441

Forum Killer

CYTAT("AS...":2j391m40)
Dzisiejszt mój kill to Opel Astra!
Gość jak zobaczył że obok niego podjechałem na światłach to myślałem że zaraz mu silnik wypadnie...
Ale oszołom totalny bo na letnich oponkach! ( przynajmniej tak sądzę! -jest w wawie wielka chlapa on mielił kołami ) a ja sobie pojechałem!
Tak prawie na granicy poślizgu!
Astra biała z rejestracją wo xxxxx.
Z dużym tłumikiem i jeszcze większymi felgami!

Nadal masz seryjny silnik 1.4 60KM,czy może "stunowałeś" go na niskoobrotowego ściganta?
Co do ścigania się na śliskim to ja tydzień temu dostałem straszne baty od Toyki Rav4.Ja poprostu stałem w miejscu i mieliłem zimówkami a ona pojechała.
Morał z tego taki,że na lodzie to i 10 latek na łyżwach skilluje Suprę 600KM

--------------------
2e -> 123KM / 168Nm
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 02 Jan 2003 - 13:54
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Tavria
post Fri, 03 Jan 2003 - 18:38
Post #442

Rookie

wczorajszy moj kill byl szalenie prestizowy-otoz udalo mi sie skillowac mojego brata jadacego poczciwa Renault 5 five ) |||
Teraz wiadomo kto rzadzi w rodzinie ))

--------------------
Pozdrawiam wszystkich szybkich i wolnych

+Quote Post
Sql
post Fri, 03 Jan 2003 - 22:11
Post #443

Forum Homee

wiec majlo to Twoj brat?

Maciek

--------------------
996TT

+Quote Post
majlo
post Sat, 04 Jan 2003 - 10:42
Post #444

Super User

witam.
czesc Maciek.
nie ja nie jestem jego bratem.
jego brat ma tez renault 5.
ale to nie bylem ja.
Tavria boi sie ze mna scignac Zartuje
to jest kolega z osiedla na ktorym zadzimy do klasy 60km
pozdrawiam

+Quote Post
Tavria
post Sat, 04 Jan 2003 - 11:10
Post #445

Rookie

czesc.
nie Majlo to nie moj brat. i on ma inna 5 on mojego brata.
ale wszyscy sie znamy. nawet stworzylismy klub naszych samochodow
Nazywa sie OSC - Racer club !!!!!!!!!!!!!!!smile.gif
Jak narazie jest w nim 6 klubowiczow. teraz szukamy zeby ktos zrobil nam naklejki
pozdrawiam

--------------------
Pozdrawiam wszystkich szybkich i wolnych

+Quote Post
kovi
post Sat, 04 Jan 2003 - 12:28
Post #446

Super User

ja jak narazie nie miałem wtop bo takim autem jak skoda 105 to jest się wstyd ścigać(kupiłem ją na dobicie).Ale mogę się pochwalić że na drodze 200m pokonałem golfa 2(seryjnego) .ja miałem podręcony gażnik,nowe przerobione sprzęgło i inny filtr powietrza.

+Quote Post
ibiza-man
post Sun, 05 Jan 2003 - 01:45
Post #447

Forum Killer

A ja się dzisiaj super pobawiłem z małżeństwem w Mazdzie 626.Nie wiem co tam było pod maską,ale dużo za mało
Trzy razy ze świateł się "lekko" ścignęliśmy i zawsze dostawali baty.No cóż,byłem szybszy
Ale i tak najlepszą akcją jaką dziś widziałem był wyścig rajdowego maluszka z Mercem 190 taxi.Maluch tak wyrwał do przodu że byłem w szoku,a taksiarz ledwo co nadążał

--------------------
2e -> 123KM / 168Nm

+Quote Post
majlo
post Sun, 05 Jan 2003 - 21:22
Post #448

Super User

witam
dzisiaj byl bardzo sympatyczny kill tylko ze mnie skillowano ale tez przez renault 5 jade sobie na filldorfa stanolem na swiatlach a tu obok mnie 5 to ja do niego RESPECT i pokazuje mu jakie renault 5 to fajne laleczki on mi to samo. zielone a on dzida na maksa. ja patrze a to GTE ale pojechalo na maksa. pozdrawiam tego goscia. bardzo sympatyczny kolo.

+Quote Post
Vanbest
post Mon, 06 Jan 2003 - 10:34
Post #449

User

CYTAT("ibiza-man":3s38kede)
A ja się dzisiaj super pobawiłem z małżeństwem w Mazdzie 626.Nie wiem co tam było pod maską,ale dużo za mało
Trzy razy ze świateł się "lekko" ścignęliśmy i zawsze dostawali baty.No cóż,byłem szybszy
Ale i tak najlepszą akcją jaką dziś widziałem był wyścig rajdowego maluszka z Mercem 190 taxi.Maluch tak wyrwał do przodu że byłem w szoku,a taksiarz ledwo co nadążał

Ibiza-man ja wczoraj tez zklillowalem 626 bordowa metalik - na placu konstytucji....do drugich swiatel (ok350m)...gosciu byl niesamowicie zdziwiony...a ruszyl z piskiem pierwszy.... ...no wiem ze mialem (mam) konikow ale liczy sie 400m!!!! to dowod ze mocniejszy silnik to nie wszystko!
pozdrawiam go oczywiscie...napewno nastepnym razem juz sie nie da objechac

+Quote Post
Koleś
post Wed, 08 Jan 2003 - 16:18
Post #450

Frequent User

Siemkas co by niepatrzec to opowiem wam mojego Kila mam Civika 1.5 jechałem do pracy trasa Góra Kalwaria Piaseczno jechała za mna falicja chyba 1.3 ale koles zawziecie chciał mnie dopasc wystarczyła redukcja do 4 i nawet mi na błotnik niewiechał ale potem jeszcze raz prubował tym razem dojechał na ruwni mnie i tylko mu pomachałem na dowidzenia pozdrowionka dla zawzietych scigantów tak trzymac a moze sie uda

+Quote Post
kaprys
post Wed, 08 Jan 2003 - 16:57
Post #451

User

CYTAT("Koleś":27u1b0dp)
Siemkas co by niepatrzec to opowiem wam mojego Kila mam Civika 1.5 jechałem do pracy trasa Góra Kalwaria Piaseczno jechała za mna falicja chyba 1.3 ale koles zawziecie chciał mnie dopasc wystarczyła redukcja do 4 i nawet mi na błotnik niewiechał ale potem jeszcze raz prubował tym razem dojechał na ruwni mnie i tylko mu pomachałem na dowidzenia pozdrowionka dla zawzietych scigantów tak trzymac a moze sie uda

jeśli jechałeś wcześniej wolniej a zacząłeś zasuwać gdy ujrzałeś że ktoś chce cie wyprzedziść i ogólnie jechał szybciej to:

mi się takie akcje nie podobają , to na tej zasadzie gdy jedziesz lewym pasem i nie zjedziesz komuś kto akurat jedzie szybciej...

+Quote Post
Koleś
post Wed, 08 Jan 2003 - 17:03
Post #452

Frequent User

nio akurat jechałem stała predkoscia zaczołem sie scigac jak zaczoł mnie wyprzedzac niejestem hamski i pozwalam sie wyprzedzac ludziom spieszacym sie niejestem samobujca

+Quote Post
Piotrus
post Wed, 08 Jan 2003 - 17:20
Post #453

Forum Homee

CYTAT("Koleś":6j4uyr9u)
zaczołem sie scigac jak zaczoł mnie wyprzedzac niejestem hamski i pozwalam sie wyprzedzac ludziom spieszacym sie niejestem samobujca

Weź to przeczytaj kilka razy, potem przeczytaj post Kaprysa i zastanów się co piszesz...
Następny KKK...

--------------------
Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy)
Suzuki GSX600F

+Quote Post
rennen
post Wed, 08 Jan 2003 - 17:32
Post #454

I live here !

W przepisach jest nawet wzmianka o tym , ze kierowca wyprzedzanego pojazdu nie moze zwiekszac predkosci... Nie zebym zawsze jezdzil w 100% zgodnie z przepisami , ale jednak nie wszystkie sa bez sensu...

--------------------
'93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8

+Quote Post
Koleś
post Wed, 08 Jan 2003 - 17:40
Post #455

Frequent User

zgadzam sie z wami ze to jest niezgodne z przepisami ale ja niechciałem sie scigac jechałem do pracy z kumpelami jak co dzien sa jednak ludzie kturzy czasem uwarzaja ze moga wszystko ja wole pojechac na spokojne miejsc gdzie niezagrorze nikomu i tam sie powygłupiac i poganiac z kumplami zreszta moim aytem to nieda sie scigac wiekszosc z obecnych na forum by mnie objechało bez trudu

+Quote Post
Simon
post Wed, 08 Jan 2003 - 23:48
Post #456

Forum Killer

Dzisiejszy kill to nowiutki passat TDi 130KM (ponoć mają około 142) - do 2-go biegu jeszcze się trzymał ale na 3-cim zacząłem się oddalać .
Jeszcze nie jest tak źle z moim turbognojowozem

A poza tym przy obecnej syberyjskiej pogodzie to średnio 50 killów w ciągu 10 minut jazdy do pracy - wszyscy wolniutko lewym a 4x4 ciągnie prawym aż miło

+Quote Post
Judge_Dread
post Thu, 09 Jan 2003 - 01:30
Post #457

Super User

Pozdrowienia dla idioty z czerwonego BMW (jakas trojeczka) dzis na Grochowskiej objechalo cie 206 1.4 w automacie (2 osoby na pokladzie)....

+Quote Post
BoboVtec
post Thu, 09 Jan 2003 - 12:12
Post #458

Super User

a mnie golf 3 tdi objechalo
byl snieg, lod, mroz, ale objechal na dystancie 150metrow
diesle maja lepszy moment na snieg, po prostu zalaczenie vtec dla mnie powoduje mielenie opon.
no coz, na wiosne z kiluje kilku takich, tak dla zasady i porawy humoru

--------------------
proMOTO

+Quote Post
gość_shafter_*
post Thu, 09 Jan 2003 - 16:46
Post #459

CYTAT("Simon":3k6r7iwj)
A poza tym przy obecnej syberyjskiej pogodzie to średnio 50 killów w ciągu 10 minut jazdy do pracy - wszyscy wolniutko lewym a 4x4 ciągnie prawym aż miło

Dokladnie Ostatnim samochodem ktory mnie objechal na 1/4 byl E320 4matic a benzynowe oski to tylko wspomnienie w moim lusterku przy aktualnym stanie sniezno-temperaturowym
Wczorajszym killem bylo BMW 525i. mimo staran kierownika nie mial ze mna szans na 1/4

+Quote Post
Krzysiek_WAWA
post Thu, 09 Jan 2003 - 17:32
Post #460

Forum Killer

Ja wczoraj wieczorkiem jadąc do kina zrobiłem małego killa na Audi A6 1.8T ospoilerowanego w lekkim tonie, Pan wymiękł ja zobaczył mój odjazd od niego, dopadł mnie po 400m jak ja miałem ponad 130
Natomiast wracając z kina trafiłem na białego Lanosa, prawdopodobnie 1.5 ze zmienionym końcowym tłumikiem udający ciężarówke, jedyneczka w miare równo, dwójka trójka odjechałem od niego na ślizgających się kółeczkach

--------------------
----------------
Pozdrawiam Krzysiek
"Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*]
---------------------
Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać.........

+Quote Post

130 Stron V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Friday, 04 July 2025 - 05:13