![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
jechalem audi s2 ( ok 300 km quattro ) ...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Beer Honda Wawa ![]() |
aaaaaa no to jechales ekstra furka. i to jeszcze quattro
fajnie tak porsche objechac pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
No to mamy co najmniej dwa 996 we Wrocku w kolorze szarym! Volki: Uważaj na to Turbo, ja go spotkałem na trasie kiedyś. Nie mam pytań.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
a czy 996 bylo bez turbo ....???
i czy ta z impela ma nowe blachy .. no i z wiazku z tym ze blachy byly czarne moze gosciu byc z podwroclawia ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
996 Turbo szare jest na nowych blachach. Masz rację, może być z byłem wrocławskiego...
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
macie racje ten prosiak jest właściciela impelu,
widać młody był wydygany o fure i się nie scierał, w sumie ślisko było i sie pewnie bał, w końcu jest o co! RE3PECT Volki -------------------- oldboy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 04 December 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("majlo":7w6s45t7) witam
Tavria ty moj jurasie dobrze zalatwiles tych jeleni chlopaki z jelonek musza sie trzymac razem pohatek ma racje takie dekle przyciemnia szyby i juz nie wiadomo co gratulacje a ostatnio fajnie sobie pokrecilismy nie tavria pozdrawiam dzieki serdeczne wariacie-musimy trzymac w ryzach klase aut do 55kM na jelonkachb -------------------- Pozdrawiam wszystkich szybkich i wolnych
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Tavria":2y026uts) CYTAT("majlo":2y026uts) witam Tavria ty moj jurasie dobrze zalatwiles tych jeleni chlopaki z jelonek musza sie trzymac razem pohatek ma racje takie dekle przyciemnia szyby i juz nie wiadomo co gratulacje a ostatnio fajnie sobie pokrecilismy nie tavria pozdrawiam dzieki serdeczne wariacie-musimy trzymac w ryzach klase aut do 55kM na jelonkachb no a jak ty biala strzalo!jeszcze pare przerobek i bedziemy trzymac klase 75KM |
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
A ja ostatnio zostalem skillowany przez swoj samochod siedzac za sterami 147 2.0
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: wloclawek/torun ![]() |
na drodze najbardziej wkurzają mnie zbyt ambitni (dumni) kierowcy, którzy za nic nie ustąpią, BO TO CINQUECENTO!!! (i tylko dlatego)
Staram się ustępować i zjeżdżać każdemu, kto decyduje się mnie wyprzedzić ale czasami muszę jednak nacisnąć...i potem ta zdziwiona mina kierowcy prawie 2-tonowego opla czy forda, którzy mylą cc z 126p, może nawet nie wiedzą o sportingach, tak przy okazji, to mam na koncie m.in.golfa III, clioII, a lanosem wygrałem z Tigrą -------------------- K.I-tech (kitek)
|
|
|
![]()
|
|
ja wczoraj o 1:30 skilowalem lanosa moja laleczka
na al. lotnikow ze swiatel gdzie przecina pulawska. ale wydaje mi sie ze chyba troche sie zagapil albo nie chcial bo za swiatlami stali niebiescy ale fajnie wczoraj bylo nie mangaryn i tavria pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
Do Pana z grafitową nową BMW 3 z numerami WH xxxxx którego spotkałem na trasie Katowickiej w Sobotę 28/12/2002 około godziny 14h00:
1. To że masz ładne BMW nie znaczy że jesteś najszybszy. 2. Jak nie możesz otrząsnąć z dupy "marnej" Ibizy przy 200 km/h to nie szalej dalej. 3. Jak szalejesz dalej, i zarzuci cię na zakręcie, to nie hamuj gwałtownie bo znowu stacisz kontrolę nad samochodem. 4. Jak zaczepisz o pobocze to może byc znak że trzeba zmienić zawieszenie lub... odpuścić... 5. Wyprzedzanie po prawej stronie na pasie awaryjnym przy 160 km/h plus było naprawdę denne.... 6. Jak podjeżdzam do Ciebie od tyłu przy 230 km/h i macham ładnie rączką do Ciebie to nie zamykaj żaluzji elekrycznej tylko odmachaj... i zjedź z pasa. 7. Jak widzisz samochodzik z naklejką NX, nie wiem jaki marny miałby być... po prostu odpuść sobie P.S. Mam nadzieję że kierowca dojechał bezpiecznie do celu... -------------------- FAZZY
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Po opisie mam nadzieje ze nie...
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
Wiam
to dobry kolo jechal ta bmw z tzw. WYOBRAZNIA pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 17 December 2002 Skąd: Wwa ![]() |
no i przez takich dupków ludzie mają takie mniemanie o posiadaczach BMW...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Juz Wawa ![]() |
CYTAT("kaprys":42ea0dxy) no i przez takich dupków ludzie mają takie mniemanie o posiadaczach BMW...
Niestety... bardzo to przykre No ale mam nadzieje ze dzieki takim ludziom jak ja (ale jestem skromny co nie ) udowadniam ze BMW jezdza tez NORMALNI ludzie A tak wogole to mowilem Wam ze od wczoraj macie do mnie mowic Napoleon? hihi kiddin' -------------------- Mazda RX-8 Rotary Velvet
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 17 December 2002 Skąd: Wwa ![]() |
No i dzięki mnie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 30 December 2002 Skąd: Gdańsk ![]() |
bmw są spoko tylko bardzo ciężkie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Natolin ![]() |
CYTAT("kovi":3h0e9szp) bmw są spoko tylko bardzo ciężkie
ale dziwna uaga -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
Dzisiejszt mój kill to Opel Astra!
Gość jak zobaczył że obok niego podjechałem na światłach to myślałem że zaraz mu silnik wypadnie... Ale oszołom totalny bo na letnich oponkach! ( przynajmniej tak sądzę! -jest w wawie wielka chlapa on mielił kołami ) a ja sobie pojechałem! Tak prawie na granicy poślizgu! Astra biała z rejestracją wo xxxxx. Z dużym tłumikiem i jeszcze większymi felgami! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 03 July 2025 - 22:33 |