![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 17 December 2002 Skąd: Wwa ![]() |
CYTAT("///M3":1dc9vdnk) CYTAT("kaprys":1dc9vdnk) a i jak mi sie uda to może będzie 3.2 w compakcie... ale to trudna przeróbka więc chyba będę musiał sie zadowolić czymś mniejszym nic w tym trudnego. pod maską compact jest taki sam jak coupe czy limuzyna, wiec silnik pasuje bez zadnego problemu. jedyna trudnosc polega na zdobyciu takiego silnika wraz z osprzetem. swojego czasu chcialem taki motor kupic to powiedzili mi 20 k PLN, wiec dalem sobie spokój a i tak to było bez zawiechy i hamulców, wiec trzeba dodac kolejne 5-8 k PLN. no teraz jest chyba zdecydowanie taniej...ale faktycznie bo doliczeniu skrzyni, wału i mostu... ( compact i jego długość ) pozdrawiam Radom |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 15 December 2002 ![]() |
CYTAT("roos":35tbu6c6) CYTAT("Darek":35tbu6c6) Stoję sobie na światłach w Katowicach ok. 12 w nocy obok mnie gostek na oko jakieś 35 lat -Passat 2.8 Syncro combi Mial na klapie napisane 2.8 Syncro? Czy wygladal na 2.8 syncro? Roos - ales Ty kwa mac zaczepliwy Nie , mial znaczek V6 Suncro lub cos w tym stylu BODEK jechalem tez Passatem tyl ze 1.8 T ( jakies 190KM) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Natolin ![]() |
CYTAT("kaprys":1s0xvz1b) no teraz jest chyba zdecydowanie taniej...
Jak załatwisz zdecydowanie taniej to ja taki silnik z chcią kupie... Taki motor jest prawie, że nieosiągalny... Zdecydowanie łatwiej kupic 3.0 M Power 286KM, których jednak tez nie ma... Ja szukałem tego silnika (3.2) 2-3 mies. temu i jeden koleś się odezwał, że właśnie kompletny silnik może mi załatwić za 20k PLN w 100% oryginalny, przebieg do 60k km, z całkowitym osprzętem i całkowicie legalny, ale cena spora... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 23 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Myślałem, że to zazwyczaj MY siadamy ludzikom na DUPACH
-------------------- zawsze do przodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("Darek":30dc82l7) Roos - ales Ty kwa mac zaczepliwy
Nie , mial znaczek V6 Suncro lub cos w tym stylu Pytanie bylo podchwytliwe. Nie bylo VW 2.8 syncro, tylko 2.9 Wiec pomyslnie przeszedles test na scieme |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 15 December 2002 ![]() |
CYTAT("roos":r7765nvq) CYTAT("Darek":r7765nvq) Roos - ales Ty kwa mac zaczepliwy Nie , mial znaczek V6 Suncro lub cos w tym stylu Pytanie bylo podchwytliwe. Nie bylo VW 2.8 syncro, tylko 2.9 Wiec pomyslnie przeszedles test na scieme No to cikawe co powiadasz bo ------ Passat 2.8V6 syncro - 2771cc (193PS) jest dość popularnym modelem Panie "PROFESORZE" ![]() pozdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("Darek":2occu7ej) No to cikawe co powiadasz bo ------ Passat 2.8V6 syncro - 2771cc (193PS) jest dość popularnym modelem
Panie "PROFESORZE" ![]() Czytaj wiecej, to nie boli. Napis syncro na klapie mialy stare paski VR6 i wszystkie byly 2.9. Potem zamieniono syncro na 4motion i z VR6 zrobiono V6. 0wned? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
A ja wczoraj wieczorkiem zrobiłem kill na pasku. 1 światła=victory, 2 też a na 3 gość walną do przodu a ja kulturalnie w prawo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
CYTAT("Darek":50fvju62) Fajna szmatka siedziała obok
Ale mnie wnerwiaja takie teksty... moze Ty wozisz obok jakies szmaty ale mysle ze wiekszosc z nas zdecydowanie nie... Maciek -------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Sql":1je32wz9) CYTAT("Darek":1je32wz9) Fajna szmatka siedziała obok Ale mnie wnerwiaja takie teksty... moze Ty wozisz obok jakies szmaty ale mysle ze wiekszosc z nas zdecydowanie nie... Maciek Popieram... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Wuwua ![]() |
CYTAT("Sql":e7fudjss) CYTAT("Darek":e7fudjss) Fajna szmatka siedziała obok Ale mnie wnerwiaja takie teksty... moze Ty wozisz obok jakies szmaty ale mysle ze wiekszosc z nas zdecydowanie nie... Maciek Ej no nieprzesadzaj ja wole gdy siedzi kolomnie jakies dziewcze ale szczegolnie teraz zdarza mi sie ze na fotelu obok ew. na ziemi mam stosik szmatek to przecierania lusterek ew. swiatel ale zdecydowanie nie czaje czemu ta szmatka byla fajna -------------------- Byl Cif Teraz Jest Golfina SOHC 8v 1.4 60KM ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
Panowie zjezdzacie z tematu...
-------------------- Jasiek
Ibiza powered by VTG & Diagtronik 181 PS/403Nm |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Yasieq":4yvw7q2u) Panowie zjezdzacie z tematu...
Zdecydowanie tak. A dopóki nikt nie mówi wprost o mojej dziewczynie to nie wnikam. Każdy z NAS czasem tak powie na fajną NIUNIĘ. -------------------- zawsze do przodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
Mam pytanie w kwestii formalnej, czy zwycięstwa na d radiolami też tu umieszczać
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("darksmile":1rhc74ed) Mam pytanie w kwestii formalnej, czy zwycięstwa na d radiolami też tu umieszczać
hehehe.... To są w końcu największe kille )) Oni maja przewage prawie taką jak nitro = hejnały ) Jak je włączą to wszyscy im zjeżdżają [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 04 December 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Siemano ! Oto moj kolejny kill....
Jade sobie tempem (oszczedny emeryt) po lazurowej a tu jakias 206 sie ustawia obok mnie ... zwazywszy na to ze jego pas sie zaraz konczyl i przez ich ciemne szyby widzialem dwoch buraku postanowilem stawic opor.... Zapalilo sie zolte a chlopaki odrazu na gaz ... nie chcialem byc gorszy i po dluzszejk jedynce i dwojce chlopaki musieli ustapic miejsca mojej bialej strzale ))) -------------------- Pozdrawiam wszystkich szybkich i wolnych
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
hahahahahah gratuluje. Bardo ladnie tych burakow zalatwiles Mysli taki jeden z drugim ze jak sobie przyciemnia szyby to juz kazdy sra po gaciach.
Jeszcze raz gratz. Ps. Fajny silnik musial miec ten Peugeot jak go tavria cyknales pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
A ja się chciałem poskarżyć(wiem, że to nieładnie)
Nie wiem czemu , ale odczuwam, że uwzięli się na mnie kierowcy Focusów. Już kilka razy stając na światłach koło Focusa widzę nienawiść w oczach kierowcy. Czemu? Nie wiem. Ostatnio nawet im odpuszczam, bo już mnie to nie bawi. -------------------- zawsze do przodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Może dlatego że Astra to bezpośredni konkurent Focusa, i (bez obrazy, ale wg. mnie) jest ładniejsza, więc szlag ich trafia że taki wybór zrobili.
A mój najświeższy kill to Saab 9000 2.0T. Kolesia nieźle szlag trafił bo było ślisko, ja mierzyłem się akurat GTechiem, a on nie mógł ruszyć. Wystarczy że powiem że 4 koła do 40km/h mi kręciły się w miejscu. -------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
CYTAT("Mori":v20xdfsm) . Wystarczy że powiem że 4 koła do 40km/h mi kręciły się w miejscu.
Mori ty szatanie !!! Ja ostatni nauczyłem trochę pewnego kierowcę Mitsu Carisma ze świecącymi spryskiwaczami , respektu do super produktu kreańskiej myśli technicznej deu lanos 1,5 100KM, nie wiem co było w tej cariśmie ale gość nie mógł mnie wyprzedziś ze światel do 130km/h szliśmy równo, potem odpusciłem bo na moim pasie jechał jakiś wolniejszy samochodzik i wskoczyłem za niego, widziałem że gość ostro walczył ale i tak siedziałem mu na zderzaku, choć sam kręciłem prawie do odciecia nerwów mojej połowicy siedzącej z prawej strony (właścicielki bolidu daewoo ) Dawno nie miałem przeciwnika o tak bardzo zbliżonych osiągach, dosłownie toćka w toćkę -------------------- ///M
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 03 July 2025 - 12:44 |