![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 08 December 2002 Skąd: Mińsk Mazowiecki ![]() |
ze mnie sie czesto ludzie na swiatlach smieja ale gdy sie zapala zielone potrzebuja chyba lornetki zeby zobaczyc gdzie jestem. niby nie pozorny a potrafi...hehehehe
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
BTW. Masz jakieś większe fotki tego eclipsa?
BTW2. Ktoś kojaży takiego eclipsa w Warszawie o nieokreślonym kolorze (jakiś kameleonowaty taki) z lekkim bodykitem i czarną maską?[/quote] Przesłałem Keyserowi do działu "Naszych Potworów " ale są jakoś dziwnie zformatowane bo nie może ich włożyć Odnośnie Eclipsa to w życiu takiego w Warszawie nie widziałem , chyba że 1G ( poprzednia wersja ) |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 19 November 2002 Skąd: W-wa ![]() |
CYTAT("PrOsIaQ":14awfkou) hmmm... ja od paru dni podrozuje na ogol corsa 1.2 chyba 11 letnia. stare truchlo pordzewiale...
a i tak zawyczaj wszystkich ze swiatel robie - i to czesto na 3 cylindrach bo czasami cos nie domaga (nie chce mi sie nawet sprawdzic co ale nie jest to takie latwe jak Clio Ostatnio skillowalem clio na gorczewskiej. ...ale start mialo niezly.... polecam gorczewska na wieczorne kille |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 10 December 2002 Skąd: RAWA MAZ. ![]() |
ja wczoraj skillowalem jakiegos golfa w lodzi
staje na skrzyzowaniu wymiana spojzen i but. do 180 km/h po ladzi i troszke mu odszedlem , zajerzdzam na nastepne skzyzowanie a koles "niezle ci chodzi" a ja "ta niezle ale to dizel" a on "ta a ja mam 1.1l " |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
[quote="BOOSTER":3u7cw7x1]BTW. Masz jakieś większe fotki tego eclipsa?
BTW2. Ktoś kojaży takiego eclipsa w Warszawie o nieokreślonym kolorze (jakiś kameleonowaty taki) z lekkim bodykitem i czarną maską?[/quote] Przesłałem Keyserowi do działu "Naszych Potworów " ale są jakoś dziwnie zformatowane bo nie może ich włożyć Odnośnie Eclipsa to w życiu takiego w Warszawie nie widziałem , chyba że 1G ( poprzednia wersja ) [/quote] Spróbuj je skonewertować pod Acd See lub Photoshopem, oba te programy rozpoznają dużą wiekszość formatów niekonwencjionalnych. Pozdrawiam -------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
[quote="BOOSTER":1g05sk76]BTW. Masz jakieś większe fotki tego eclipsa?
BTW2. Ktoś kojaży takiego eclipsa w Warszawie o nieokreślonym kolorze (jakiś kameleonowaty taki) z lekkim bodykitem i czarną maską?[/quote] Przesłałem Keyserowi do działu "Naszych Potworów " ale są jakoś dziwnie zformatowane bo nie może ich włożyć Odnośnie Eclipsa to w życiu takiego w Warszawie nie widziałem , chyba że 1G ( poprzednia wersja ) [/quote] Wyslij mi na maila, zobaczymy co sie da zrobic. -------------------- Jasiek
Ibiza powered by VTG & Diagtronik 181 PS/403Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Wysłałem . Dzięki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Mój dzisiejszy kill (na Wale Miedzeszyńskim) - Benz A klasa, nie widziałem oznaczeń.
-------------------- www.motorsportshop.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 23 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Jakąś godzinkę temu na Czerniakowskiej skillowałem pana w czerwonym Mondeo kombi (znaczków nie widziałem)
muszę mu przyznać:był ambitny! 1...odskoczyłem pół długości 2...cała długość, ale zaczął mnie dochodzić... 3...i już po walce PAN ODPUŚCIŁ. Wreszcie jakieś jazdy...w Wiedniu tego nie ma -------------------- zawsze do przodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 07 November 2002 Skąd: Skierniewice ![]() |
pogratulowac murdoczek , wrescie mozesz potrenowac pzed nowym sezonem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 23 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("spaun":9xldcura) pogratulowac murdoczek , wrescie mozesz potrenowac pzed nowym sezonem
albo przed sptkaniem z Tobą żeby nie przegrać więcej niż połowa dystansu -------------------- zawsze do przodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 09 December 2002 Skąd: Wawa ![]() |
Uwaga.... chwale sie pierwszym umyslnym kill'em w mojej skromnej karierze a wiec byl to Seat Ibiza ale tylko tyle wiem bo nie znam sie na tych "rumunskich oznaczeniach" standardowy start spod swiatel i musze przyznac ze na starcie o 6.73 milimetra byl lepszy (pewnie dlatego ze bylo dosc slisko a ja dalej na letnich kapciach smigam).... facet sie strasznie zdziwil kiedy od dwojki zaczalem go sukcesywnie gubic..... resorowka RULEZ!!! pozdrowienia dla wszystkich Mitsubshi owners!!!
-------------------- Honda Rulez!!!
c1a93b992c]http://www.hiwave.pl/coxibanner.jpg[/] |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 04 December 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Pierszy kill w mojej karierze to .... STAR z firmy sita (smieciarka) ! Najlepszy byl przy tym komentarz : (zaden kwadrat nie bedzie mnie dymal ..... )
-------------------- Pozdrawiam wszystkich szybkich i wolnych
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 04 December 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Kolejnym killem byla Zastawa z 1100 a pozniej jeszcze maluch Po wyscigach uslyszalem tlumaczenie : juz cie dochodzilem ....
-------------------- Pozdrawiam wszystkich szybkich i wolnych
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
CYTAT("Coxinha":j6ozmnnc) ...a wiec byl to Seat Ibiza ale tylko tyle wiem bo nie znam sie na tych "rumunskich oznaczeniach"...
"Rumuńską" to Ty masz ksywkę A swoją drogą to wczoraj skillowałem najnowszego VW Passata.Był bez oznaczeń,ale podejrzewam że to był 1.8 20v. -------------------- 2e -> 123KM / 168Nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Z tego co sie orientuję , to juz nie montują silników 1.8 20 v ( wolnossących ) w passkach , tylko mogło to być 2.0 albo coś jeszcze innego
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Augustów ![]() |
Nie kce zapeszyc... -- ale seryjne Passaty bez oznaczen to 1,6...
(z "wyraznych" roznic to wersja 1,6 ma tylko jedna koncowke rury wydechowej... -- przynajmniej tak bylo przed liftingiem...) Chyba iz ktos chytry i odkleil sobie, badz zazyczyl sobie wersje bez oznaczen... -------------------- pzdr!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 06 November 2002 Skąd: New Jersey - Bialystok ![]() |
1.6l w Passacie ????
A jak tym jezdzic Dosc spore auto a maly silnik. Co prawda unas tez sa 1.7L Passaty ale Turbo doladowane. -------------------- 2004 Lexus IS300 Sport Design NA
If it handles like it's on rails, than you are not driving fast enough. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
1.8T nie 1.7.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 07 November 2002 Skąd: Skierniewice ![]() |
wczoraj jechalem katowickom i lecial Lancer EVO VI srebrny z bialymi lampami ala lexus na WW zna ktos tego lancera,
Ladna zapie..... zjechalem na prawy aby mnie minol i buta za nim ale co ja moglem moim 1.8l , najfajniejsze bylo jak pracowal silnik -niezle , i ten ogien z rury podczas redukcji -------------------- max wrak ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 02 July 2025 - 19:07 |