Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
Gul
post Mon, 09 Dec 2002 - 22:37
Post #301

Sutener Mocy

CYTAT("fanta":nuxb2ilg)
jechalismy ze znajomymi do torunia na afto tuning 2002 i lecialy dwa VW polo(srebrny i zielony) jeden na WWL a w srodku kilkunastu w czapeczkach z daszkiem. bez kitu jak debile, ze 4 wypadk na naszych oczch by spowodowali, albo na czolowe na tira na zakrecie - czy to jest normalna jazda? pozdrawiam

He he to chyba właśnie to zielone Polo bardzo chciało mi wjechać tuż przed toruniem w tył... gdyby nie to że mu uciekłem na pobocze to by mi stunikowal klape, a sobie przód... jakiś wyjątkowy baran..

--------------------
VTG crew
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 09 Dec 2002 - 22:37
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
fanta
post Mon, 09 Dec 2002 - 23:27
Post #302

User

CYTAT("Gul":16qhd3b0)
CYTAT("fanta":16qhd3b0)
jechalismy ze znajomymi do torunia na afto tuning 2002 i lecialy dwa VW polo(srebrny i zielony) jeden na WWL a w srodku kilkunastu w czapeczkach z daszkiem. bez kitu jak debile, ze 4 wypadk na naszych oczch by spowodowali, albo na czolowe na tira na zakrecie - czy to jest normalna jazda? pozdrawiam

He he to chyba właśnie to zielone Polo bardzo chciało mi wjechać tuż przed toruniem w tył... gdyby nie to że mu uciekłem na pobocze to by mi stunikowal klape, a sobie przód... jakiś wyjątkowy baran..

centralnie bez pojecia jechali, mojemu kumplowi by sie w.ebali w tyl a drugiemu obtarli caly bok. tepic takie robactwo!!!!!!!!!!!

+Quote Post
murdoczek
post Mon, 09 Dec 2002 - 23:34
Post #303

Forum Killer

Szybko mozna jezdzic, bo MY wszyscy tak jezdzimy, ale DEBILI bez wyobrazni na drodze trzeba tepic.

Takich wlasnie trzeba nazywac SAMOBOJCAMI
Wrrr...

--------------------
zawsze do przodu

+Quote Post
Judge_Dread
post Tue, 10 Dec 2002 - 00:04
Post #304

Super User

Mozna jezdzic szybko masz racje ale wypadek nauczyl mnie jednego ze ty myslisz za kierownica ale ten drugi moze nie pomyslec... w moim przypadku udalo mi sie uniknac ciezkiego kalectwa wprawdzie przez przypadek i lud szczescia, bo Pan z Trasnita nie pomyslal ze moze cos z drugiej strony jechac...

+Quote Post
fanta
post Tue, 10 Dec 2002 - 00:52
Post #305

User

CYTAT("murdoczek":upt89qkc)
Szybko mozna jezdzic, bo MY wszyscy tak jezdzimy, ale DEBILI bez wyobrazni na drodze trzeba tepic.

Takich wlasnie trzeba nazywac SAMOBOJCAMI
Wrrr...
hehehe, popieram murdoczek, tepic samobujcow na drodze!!!!

+Quote Post
Coxinha
post Tue, 10 Dec 2002 - 00:53
Post #306

User

to tak odnosnie kills'ow hej, nie mowcie o takich debilach bo az sie krew gotuje.... ja dzis mialem piekna akcje z kolesiem ktory zagadal sie w aucie z dziewczyna i zjechal na moj pas... na szczescie jechalismy na drodze dwu pasmowej.... uniknelismy stluczki dlatego ze ja z wcisnietym chyba do granic mozliwosci klaksonem zjechalem na pobocze tracajac lusterkiem w pacholek.... na szczescie facet sie zatrzymal.... no i tyle dobrze ze zreflektowal sie zaplacic za uszkodzone lusterko... dobrze ze na lusterku sie skonczylo, ale mamy kolejny dowod na czesta bezmyslnosc za kierownica!

--------------------
Honda Rulez!!!
c1a93b992c]http://www.hiwave.pl/coxibanner.jpg[/]

+Quote Post
spaun
post Tue, 10 Dec 2002 - 13:39
Post #307

Super User

bo prawo jazdy trzeba wyrabiac a nie kupowac jak to robiom inni
zielonego pojecia niektozy nie majom ale pujdom na egzamin dadza w lape i prawko jest .
najgorsi som niedzielni kierowcy ktozy jerzdza tylko w niedziele i to nadodatek do kosciola i jak sie taki wybieze gdzies dalej to od razu panika i strach go ogarnia ze tyle swiatelek na skzyzowaniach (zielone ,pomaranczowe,czerwone) i tyle jakis dziwmych znakow ktorych po drodze do kosciola nie spotyka
aaaaachhhhh szkoda gadac

+Quote Post
fanta
post Tue, 10 Dec 2002 - 16:18
Post #308

User

CYTAT("spaun":3l3ohsuz)
bo prawo jazdy trzeba wyrabiac a nie kupowac jak to robiom inni
zielonego pojecia niektozy nie majom ale pujdom na egzamin dadza w lape i prawko jest .
najgorsi som niedzielni kierowcy ktozy jerzdza tylko w niedziele i to nadodatek do kosciola i jak sie taki wybieze gdzies dalej to od razu panika i strach go ogarnia ze tyle swiatelek na skzyzowaniach (zielone ,pomaranczowe,czerwone) i tyle jakis dziwmych znakow ktorych po drodze do kosciola nie spotyka
aaaaachhhhh szkoda gadac

no ba

+Quote Post
BOOSTER
post Tue, 10 Dec 2002 - 19:59
Post #309

Forum Killer

Jak wy to robicie ? Wszyscy mają kogoś kto chciał się z nim ścigać na światłach ( jak widać często ) , a ja nikogo nie mogę spotkać ( kto by stał i chciał )
Powiedźcie jakie miny i innet tricki należy użyć żeby kogoś sprowokować do sprawdzianu ?

+Quote Post
BOOSTER
post Tue, 10 Dec 2002 - 19:59
Post #310

Forum Killer

Jak wy to robicie ? Wszyscy mają kogoś kto chciał się z nim ścigać na światłach ( jak widać często ) , a ja nikogo nie mogę spotkać ( kto by stał i chciał )
Powiedźcie jakie miny i inne tricki należy użyć żeby kogoś sprowokować do sprawdzianu ?

+Quote Post
-=mateo=-
post Tue, 10 Dec 2002 - 20:38
Post #311

Super User

Spróbuj ten z "60 sekund". Zazwyczaj wystarczy że koleś jedzie ze swoją lady. Jak nie wystarczy to na następnych światłach gap się na tą lady. Tylko nie jak killer, tylko ładnie z uśmieszkiem .

Chyba parę razy widziałem Twojego eclipsa, też bym się raczej z nim nie ścigał, zbyt groźnie wygląda

Ale jak się ustawiasz z jakąś konkret fura to nawet buczenie wydechem powinno pomóc. Ja nawet jak nie buczę zbieram na światłach wszystkie uniaki, punciaki, felicje, cienklaki i inne..

+Quote Post
Krzysiek_WAWA
post Tue, 10 Dec 2002 - 22:59
Post #312

Forum Killer

BOOSTER: Spróbój pojechać na jakąś trase wylotową z Wawy, tam jest wiele rajdowców, polecam w szczególności panów w służobwych samochodach, no i ewentualnie jakichs biznesmen-ow w swoich Lagunach, Vectrach czy nawet w Mercach. Można się z nimi ścigać, bo jak przegra to idzie im to po honorze wieć chcą się pokazać z jak najlepszej strony.

Pozdrawiam

--------------------
----------------
Pozdrawiam Krzysiek
"Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*]
---------------------
Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać.........

+Quote Post
RUfi
post Tue, 10 Dec 2002 - 23:22
Post #313

Forum Clubber

Odnosnie tego gapienie sie to ostatnio Panna do mnie " czemy ty sie tak zawsze patrzysz na tych innych kierowców w samochodach " nic jej nie mówiłem , ze mam wrzucoiny od początku postoju na światłąch bieg i nogi przygotowane do szybkiej reakcji
A jesli chodzi o kille to nie wiem dlaczego ale ostatnio cieżko kogoś spotkać , aż sam staram sie prowokowac czasmi
A najlepszy kierowwca to z symboolem ryby na samochodzie , naklejką "nasz dziennik" i oczywiscie w niedzielę pruje w swoim toczydełkiu 40 km/h lewym pasem

+Quote Post
Kajman
post Tue, 10 Dec 2002 - 23:42
Post #314

I live here !

Booster:Za duzego straszaka masz

--------------------
Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth

+Quote Post
BOOSTER
post Wed, 11 Dec 2002 - 13:46
Post #315

Forum Killer

Dzięki chłopaki , próbowałem i wiecie co : cienkie z 3 gostkami w środku od razu się ścigają , ale porządniejsze furki udają że mnie tam nie ma
chyba jednak Ozowóz to najlepszy cichociemny do takich akcji

+Quote Post
marcin@klubsubar...
post Wed, 11 Dec 2002 - 14:56
Post #316

Forum Homee

CYTAT("BOOSTER":fhqrql0b)
porządniejsze furki udają że mnie tam nie ma

Wiesz co, jakbyśmy się spotkali i bym Cię nie znał, to na pewno bym się ścignął
I bym się mógł zdziwić - bo przecież eclipsa powinienem złoić, nie?
A z RS4 to raczej bym wiedział, że dostanę

Pozdrawiam,

--------------------
1:41,519 - Tor Poznań - Subaru Impreza - małymi krokami do przodu

+Quote Post
buni
post Wed, 11 Dec 2002 - 15:04
Post #317

Forum Homee

ze mna tam duzo osob sie chce ciąc..... 5d. )

natomiast ja poluje na subaraki. .....dlczego 3/4 tych co spotkam ( nie ma ich wcale tak duzo.... zdaza sie z 1 na kilka dni ... ) udaje ze mnie nie ma ....czyzby sie bali ????? ))

czy moze patrza na astra 5d i smiac im sie chce...
a szkoda...bo juz nie jeden sie pocil...zeby wyprzedzic...

pozdr

--------------------
Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
Megane RS CUP Tor Poznan 1.50.1
BMW E36 2.0 260KM Tor Poznań 1.40.1

+Quote Post
Wally
post Wed, 11 Dec 2002 - 15:23
Post #318

Forum Clubber

CYTAT("BOOSTER":1cnbfah4)
Dzięki chłopaki , próbowałem i wiecie co : cienkie z 3 gostkami w środku od razu się ścigają , ale porządniejsze furki udają że mnie tam nie ma

Kurcze dziwne, ze mną b. często chcą się różne samochody mierzyć i to zazwyczaj właśnie nie tej kategorii co CC, a cichociemnego samochodu to ja napewno nie mam.
BTW. Masz jakieś większe fotki tego eclipsa?
BTW2. Ktoś kojaży takiego eclipsa w Warszawie o nieokreślonym kolorze (jakiś kameleonowaty taki) z lekkim bodykitem i czarną maską?

--------------------
whatever

+Quote Post
Krzysiek_WAWA
post Wed, 11 Dec 2002 - 21:50
Post #319

Forum Killer

Ja mam nie wiem czemu mam takie małe nie poznorne autko 4,7m dł i silnik 1.8 i jakoś zawsze trafiam albo na Lancie Lybre 2.0, Laguny, Vectry, a ostatnio przybłąkał mi się Neon, i Saab 95 wersja bez turbo...... lub inne tego typu auta.....
PS>. Jak widze odpowiedniego przeciwnika to nie boję się startować, no chyba że mam pustke w zbiorniku i nie wiem gdzie jest najbliższa stacja.... wtedy jade jak emeryt bardzo ekonomicznie do 2,5k .............

Pozdrawiam Krzysiek

--------------------
----------------
Pozdrawiam Krzysiek
"Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*]
---------------------
Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać.........

+Quote Post
PrOsIaQ
post Wed, 11 Dec 2002 - 22:22
Post #320

Forum Clubber

hmmm... ja od paru dni podrozuje na ogol corsa 1.2 chyba 11 letnia. stare truchlo pordzewiale...
a i tak zawyczaj wszystkich ze swiatel robie - i to czesto na 3 cylindrach bo czasami cos nie domaga (nie chce mi sie nawet sprawdzic co
ale nie jest to takie latwe jak Clio

+Quote Post

130 Stron V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Tuesday, 01 July 2025 - 22:32