![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sutener Mocy Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z Mokotowa ![]() |
CYTAT("fanta":nuxb2ilg) jechalismy ze znajomymi do torunia na afto tuning 2002 i lecialy dwa VW polo(srebrny i zielony) jeden na WWL a w srodku kilkunastu w czapeczkach z daszkiem. bez kitu jak debile, ze 4 wypadk na naszych oczch by spowodowali, albo na czolowe na tira na zakrecie - czy to jest normalna jazda? pozdrawiam
He he to chyba właśnie to zielone Polo bardzo chciało mi wjechać tuż przed toruniem w tył... gdyby nie to że mu uciekłem na pobocze to by mi stunikowal klape, a sobie przód... jakiś wyjątkowy baran.. -------------------- VTG crew
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 08 December 2002 Skąd: Mińsk Mazowiecki ![]() |
CYTAT("Gul":16qhd3b0) CYTAT("fanta":16qhd3b0) jechalismy ze znajomymi do torunia na afto tuning 2002 i lecialy dwa VW polo(srebrny i zielony) jeden na WWL a w srodku kilkunastu w czapeczkach z daszkiem. bez kitu jak debile, ze 4 wypadk na naszych oczch by spowodowali, albo na czolowe na tira na zakrecie - czy to jest normalna jazda? pozdrawiam He he to chyba właśnie to zielone Polo bardzo chciało mi wjechać tuż przed toruniem w tył... gdyby nie to że mu uciekłem na pobocze to by mi stunikowal klape, a sobie przód... jakiś wyjątkowy baran.. centralnie bez pojecia jechali, mojemu kumplowi by sie w.ebali w tyl a drugiemu obtarli caly bok. tepic takie robactwo!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 23 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Szybko mozna jezdzic, bo MY wszyscy tak jezdzimy, ale DEBILI bez wyobrazni na drodze trzeba tepic.
Takich wlasnie trzeba nazywac SAMOBOJCAMI Wrrr... -------------------- zawsze do przodu
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Mozna jezdzic szybko masz racje ale wypadek nauczyl mnie jednego ze ty myslisz za kierownica ale ten drugi moze nie pomyslec... w moim przypadku udalo mi sie uniknac ciezkiego kalectwa wprawdzie przez przypadek i lud szczescia, bo Pan z Trasnita nie pomyslal ze moze cos z drugiej strony jechac...
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("murdoczek":upt89qkc) Szybko mozna jezdzic, bo MY wszyscy tak jezdzimy, ale DEBILI bez wyobrazni na drodze trzeba tepic. hehehe, popieram murdoczek, tepic samobujcow na drodze!!!!
Takich wlasnie trzeba nazywac SAMOBOJCAMI Wrrr... |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 09 December 2002 Skąd: Wawa ![]() |
to tak odnosnie kills'ow hej, nie mowcie o takich debilach bo az sie krew gotuje.... ja dzis mialem piekna akcje z kolesiem ktory zagadal sie w aucie z dziewczyna i zjechal na moj pas... na szczescie jechalismy na drodze dwu pasmowej.... uniknelismy stluczki dlatego ze ja z wcisnietym chyba do granic mozliwosci klaksonem zjechalem na pobocze tracajac lusterkiem w pacholek.... na szczescie facet sie zatrzymal.... no i tyle dobrze ze zreflektowal sie zaplacic za uszkodzone lusterko... dobrze ze na lusterku sie skonczylo, ale mamy kolejny dowod na czesta bezmyslnosc za kierownica!
-------------------- Honda Rulez!!!
c1a93b992c]http://www.hiwave.pl/coxibanner.jpg[/] |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 07 November 2002 Skąd: Skierniewice ![]() |
bo prawo jazdy trzeba wyrabiac a nie kupowac jak to robiom inni
zielonego pojecia niektozy nie majom ale pujdom na egzamin dadza w lape i prawko jest . najgorsi som niedzielni kierowcy ktozy jerzdza tylko w niedziele i to nadodatek do kosciola i jak sie taki wybieze gdzies dalej to od razu panika i strach go ogarnia ze tyle swiatelek na skzyzowaniach (zielone ,pomaranczowe,czerwone) i tyle jakis dziwmych znakow ktorych po drodze do kosciola nie spotyka aaaaachhhhh szkoda gadac |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("spaun":3l3ohsuz) bo prawo jazdy trzeba wyrabiac a nie kupowac jak to robiom inni
zielonego pojecia niektozy nie majom ale pujdom na egzamin dadza w lape i prawko jest . najgorsi som niedzielni kierowcy ktozy jerzdza tylko w niedziele i to nadodatek do kosciola i jak sie taki wybieze gdzies dalej to od razu panika i strach go ogarnia ze tyle swiatelek na skzyzowaniach (zielone ,pomaranczowe,czerwone) i tyle jakis dziwmych znakow ktorych po drodze do kosciola nie spotyka aaaaachhhhh szkoda gadac no ba |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Jak wy to robicie ? Wszyscy mają kogoś kto chciał się z nim ścigać na światłach ( jak widać często ) , a ja nikogo nie mogę spotkać ( kto by stał i chciał )
Powiedźcie jakie miny i innet tricki należy użyć żeby kogoś sprowokować do sprawdzianu ? |
|
|
![]()
|
|
Jak wy to robicie ? Wszyscy mają kogoś kto chciał się z nim ścigać na światłach ( jak widać często ) , a ja nikogo nie mogę spotkać ( kto by stał i chciał )
Powiedźcie jakie miny i inne tricki należy użyć żeby kogoś sprowokować do sprawdzianu ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Sobików k. Góry Kalwarii ![]() |
Spróbuj ten z "60 sekund". Zazwyczaj wystarczy że koleś jedzie ze swoją lady. Jak nie wystarczy to na następnych światłach gap się na tą lady. Tylko nie jak killer, tylko ładnie z uśmieszkiem .
Chyba parę razy widziałem Twojego eclipsa, też bym się raczej z nim nie ścigał, zbyt groźnie wygląda Ale jak się ustawiasz z jakąś konkret fura to nawet buczenie wydechem powinno pomóc. Ja nawet jak nie buczę zbieram na światłach wszystkie uniaki, punciaki, felicje, cienklaki i inne.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
BOOSTER: Spróbój pojechać na jakąś trase wylotową z Wawy, tam jest wiele rajdowców, polecam w szczególności panów w służobwych samochodach, no i ewentualnie jakichs biznesmen-ow w swoich Lagunach, Vectrach czy nawet w Mercach. Można się z nimi ścigać, bo jak przegra to idzie im to po honorze wieć chcą się pokazać z jak najlepszej strony.
Pozdrawiam -------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Odnosnie tego gapienie sie to ostatnio Panna do mnie " czemy ty sie tak zawsze patrzysz na tych innych kierowców w samochodach " nic jej nie mówiłem , ze mam wrzucoiny od początku postoju na światłąch bieg i nogi przygotowane do szybkiej reakcji
A jesli chodzi o kille to nie wiem dlaczego ale ostatnio cieżko kogoś spotkać , aż sam staram sie prowokowac czasmi A najlepszy kierowwca to z symboolem ryby na samochodzie , naklejką "nasz dziennik" i oczywiscie w niedzielę pruje w swoim toczydełkiu 40 km/h lewym pasem |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Booster:Za duzego straszaka masz
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki chłopaki , próbowałem i wiecie co : cienkie z 3 gostkami w środku od razu się ścigają , ale porządniejsze furki udają że mnie tam nie ma
chyba jednak Ozowóz to najlepszy cichociemny do takich akcji |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("BOOSTER":fhqrql0b) porządniejsze furki udają że mnie tam nie ma
chyba jednak Ozowóz to najlepszy cichociemny do takich akcji Wiesz co, jakbyśmy się spotkali i bym Cię nie znał, to na pewno bym się ścignął I bym się mógł zdziwić - bo przecież eclipsa powinienem złoić, nie? A z RS4 to raczej bym wiedział, że dostanę Pozdrawiam, -------------------- 1:41,519 - Tor Poznań - Subaru Impreza - małymi krokami do przodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: w-wa ![]() |
ze mna tam duzo osob sie chce ciąc..... 5d. )
natomiast ja poluje na subaraki. .....dlczego 3/4 tych co spotkam ( nie ma ich wcale tak duzo.... zdaza sie z 1 na kilka dni ... ) udaje ze mnie nie ma ....czyzby sie bali ????? )) czy moze patrza na astra 5d i smiac im sie chce... a szkoda...bo juz nie jeden sie pocil...zeby wyprzedzic... pozdr -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
Megane RS CUP Tor Poznan 1.50.1 BMW E36 2.0 260KM Tor Poznań 1.40.1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("BOOSTER":1cnbfah4) Dzięki chłopaki , próbowałem i wiecie co : cienkie z 3 gostkami w środku od razu się ścigają , ale porządniejsze furki udają że mnie tam nie ma
chyba jednak Ozowóz to najlepszy cichociemny do takich akcji Kurcze dziwne, ze mną b. często chcą się różne samochody mierzyć i to zazwyczaj właśnie nie tej kategorii co CC, a cichociemnego samochodu to ja napewno nie mam. BTW. Masz jakieś większe fotki tego eclipsa? BTW2. Ktoś kojaży takiego eclipsa w Warszawie o nieokreślonym kolorze (jakiś kameleonowaty taki) z lekkim bodykitem i czarną maską? -------------------- whatever
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
Ja mam nie wiem czemu mam takie małe nie poznorne autko 4,7m dł i silnik 1.8 i jakoś zawsze trafiam albo na Lancie Lybre 2.0, Laguny, Vectry, a ostatnio przybłąkał mi się Neon, i Saab 95 wersja bez turbo...... lub inne tego typu auta.....
PS>. Jak widze odpowiedniego przeciwnika to nie boję się startować, no chyba że mam pustke w zbiorniku i nie wiem gdzie jest najbliższa stacja.... wtedy jade jak emeryt bardzo ekonomicznie do 2,5k ............. Pozdrawiam Krzysiek -------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: W-wa ![]() |
hmmm... ja od paru dni podrozuje na ogol corsa 1.2 chyba 11 letnia. stare truchlo pordzewiale...
a i tak zawyczaj wszystkich ze swiatel robie - i to czesto na 3 cylindrach bo czasami cos nie domaga (nie chce mi sie nawet sprawdzic co ale nie jest to takie latwe jak Clio |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 01 July 2025 - 22:32 |