Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
murdoczek
post Fri, 29 Nov 2002 - 16:42
Post #261

Forum Killer

Tu w Wiedniu ograniczenia do 50km/h
wszyscy spokojnie jezdza i...
Nie ma sie z kim scigac.
Nawet na autobahnie ograniczenie do 80km/h
POZDRO

--------------------
zawsze do przodu
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Fri, 29 Nov 2002 - 16:42
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Grzegscvan
post Fri, 29 Nov 2002 - 20:39
Post #262

Forum Homee

ja jak na takie małe autko i tak małą moc to pare furek juz pogrązyłęm
np brave 1,6 , bumete 1,8 (nie is) clio nie jedno o corsach nie wspomne łacznie z 1,4 16v dłubnieta
ale najbardziej podobała mi sie zabawa z kolesiem takim rice tuning jechał sc sporting z wieloma dodatkowymi wlotami powietrzaa w innych kolorach i takie tam inne . JA mam z wygladu zwykłego vana nic soecjalnego zwykła szarzyzna Wiec do dzieła klient stał na swiatłach które prowadziły do długiej prostej stałem obok niego.Gosc jechał z laska i chcial zacynic wiec jak tylko ja podjechałem obok niego gosc zaczał ryczec swoim tłumikiem wiec spojrzałęm na niego z pogarda zapaliło sie zielone on jeden i pisk ja spokojnie sie trzymam koło niego majac gaz tak na pół gwizdka w pewnym momencie docisnąłem do odciecia zmieniłem bieg na 4 i dalej do odciecia gosc był juz daleko z tyłu wiec gdy podjechałem do nastepnych swiateł klient nie mial juz takiej cwanaickiej miny a jego kobieta nie miała zbyt ciekawej miny
Ubawiłem sie dos dobrze heheh
a najwiekszy wyczyn to chyba jak klient roverem 216 mi nie mógł odejsc
a najdziwniejsza przegrana jak kiedysm mi kobieta A kalsa pokazała niemiecka technologie no ale cóż nie zeby wygrywac trzeba tez czasami przegrac

+Quote Post
Marcin07
post Fri, 29 Nov 2002 - 23:02
Post #263

Super User

Jadac przez Czechy do Austrii uczepila sie mnie(Corolla Wagon 1332 cm 100 KM bagaz i pudlo THULE na dachu ze snowboardami) Octavia TDI z 2 cyganami. Opcja "czeski tuning" max plastiku i kleby dymu. Wyjechalismy z jakiegos miasteczka i dluga prosta pod gore. I kopara gosciom zjechala bo bralem ich jakgdyby to mi bozia dala tych kilkadziesiat niutonometrow momentu. Albo go ukradli albo nie mieli pojecia o jezdzie. Ale z wysilku koles pochylil sie az nad kierownica chyba chcial zmniejszyc opory powietrza. Potem mu odpuscilem i jeszcze 2 razy. Mily przerywnik w dlugiej trasie.

--------------------

+Quote Post
MARCIN--Ibiza
post Fri, 29 Nov 2002 - 23:31
Post #264

Forum Homee

MAM PYTANIE DO GRZEGSCVAN
Czy możesz coś napisać na temat przeprowadzonych zmian i osiągów swojego vana??

--------------------
IBIZA 1.4 8V
16,93 ET__Bemowo 16.09.2006

+Quote Post
darksmile
post Mon, 02 Dec 2002 - 13:35
Post #265

Forum Clubber

Ja byłem niedawno w austrii ale tam ludzie tak kochają przepisy, że nawet młody kolo+laska w konkretnej furce nie chciał się ścigać. U nas to norma, bo gostek lubi pokazać damie jaką ma furę, a tam nic. Warczałem silnikiem ale żaden nie pogonił. Za to jak śmigałem 23 letnim mesiem beczką mojego kumpla to czułem się czasami jakbym latał po polsce wrc. Oni 50 ja lewy pas i 80. DAWAŁEM IM POPALIĆ

+Quote Post
Krzysiek_WAWA
post Mon, 02 Dec 2002 - 15:51
Post #266

Forum Killer

CYTAT("darksmile":2cfgy1fx)
Ja byłem niedawno w austrii ale tam ludzie tak kochają przepisy, że nawet młody kolo+laska w konkretnej furce nie chciał się ścigać.

To zależy na kogo trafisz i jakim samochodem, no i od tego czy byłeś na nowych czy na starych blachach polskich, nowe się nie rzucaja w oczy są zbyt podobne do czeskich czy słowackich, stare tak jak u mnie tak i on jakoś nie mógł przeboleć że polak go wyprzedza. Ja trafiłem w wylocie z Wiednia w kierunku Brna podobne autko do mojego tylko z silnikiem 2.5 V6 automat (rożnica w mocy miedzy nami tylko 50KM), co swiatła był sciganko do 50km/h i nie wiecej ze wzgledu na autofotki, poza miastem cieliśmy sie równo, miasteczko i znowu on siedzi mi na plecach, koniec miasta i u mnie full gas, gościu kilka razy próbował mnie wyprzedzić po wyjściu z miasta ale jemu automat za wcześniej zmieniał bieg i w tym momencie ja mu odjezdzałem, wyprzedził mnie dopiero na tej psełdo drodze szybkiego ruchu, jak ja miałem 140 jadąc pod górke, ale jechałem za nim do granicy, miałem super jazde, dołączył się jeszcze jakiś Golf III i Audi A6 do nas.... on pojechał na strefe bezcłową, a ja dalej do Polski......

--------------------
----------------
Pozdrawiam Krzysiek
"Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*]
---------------------
Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać.........

+Quote Post
bast3k
post Mon, 02 Dec 2002 - 15:56
Post #267

Forum Killer

CYTAT("Krzysiek_WAWA":34n43fxj)
... co swiatła był sciganko do 50km/h i nie wiecej ze wzgledu na autofotki, poza miastem cieliśmy sie równo, ......

hi hi hi, ale sie obesmialem, hi hi hi
sciganko do 50km/h , niezle - fast & furious na jedynce

--------------------
E55 T AMG | www.klinika-urody.eu

+Quote Post
Krzysiek_WAWA
post Mon, 02 Dec 2002 - 16:30
Post #268

Forum Killer

Wiesz, może to małe hi hi ale tak jest w austrii, jedziesz np. 53 i już płacisz, tam nie maja skrupułów, i nie ma zbytniego targowania się, zresztą ten co zapłacił mandat zagranicą to wie jak to jest i ile jest chodzenia, ja miałę tą przyjemność dwa razy, w złotówkach wyszedł mi śmieszny mandat za wyprzedzanie na ciągłej 8zł ale zanim pojechałem i wymieniłem DM na szylingi zeszło mi się 3 godziny bo bank przy okazji był zamknięty, a za przedkość o te właśnie 3 wiecej zapłaciłem 12zł w przeliczeniu i też straciłem 2-3 godzinki. To było jeszcze jak nie było euro w obiegu....

A co do jazd na jedynce to w Wawie jak masz dobre miejsce to od swiateł do świateł dasz rade sie scigać tylko na jedynce bo na następnych masz czerwone i musisz stabnąć. No. Może OZ i inni zdąrzyli by wrzucić dwójke ale zaraz by musieli dawać ostro po hamulcach.......

--------------------
----------------
Pozdrawiam Krzysiek
"Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*]
---------------------
Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać.........

+Quote Post
-=mateo=-
post Mon, 02 Dec 2002 - 16:47
Post #269

Super User

Heheh, ja wczoraj zkillowałem czarną BMW3 na xenonach lekko zrobioną z białym napisem "młode wilki" na klapie bagażnika Żeby nie było niedomówień, przyznaję się, że w momencie startu ja się toczyłem, a kolo stał, a i dystans był krótki, bo chciałem się tylko wydostać z kończącego się pasa, a on chciał mnie zablokować.

A potem pieski mi skillowały dowód rejestracyjny za szyby, także killowania było wczoraj ci nie miara

+Quote Post
Gul
post Mon, 02 Dec 2002 - 18:56
Post #270

Sutener Mocy

he he he a ja się mało nie udlawilem pijąc w pośpiechu cole staje na światłach patrze a przedemną właśnie ta wspomniana betka.. patrze na napis i szyyyybko pilem bo niebyło co z puszką zrobić, a wyścig musial być i wtedy właśnie na prawy pas podjechal Mateo(czysty przypadek) no i strasznie złomotał tą betke(bezproblemu zdołał zmienić pas na lewy niewymuszając na nikim) a ja troche odpuścilem żeby wpućcić kolege który jechał za Mateo... efekt był taki że trzeba było gonić mlode wilki... następne światła przy dolnej, czerwone, mokro, ślisko, mlody wilk obok.. zielone się zapaliło, więc go skilowalem koleś miał ciężki dzień

--------------------
VTG crew

+Quote Post
is300
post Tue, 03 Dec 2002 - 04:25
Post #271

Super User

Bastek3k
Ten passat na zdjeciu przy twoim profilu to twoja maszyna?
Fajne autko.
Spoko sie prezentuje.

--------------------
2004 Lexus IS300 Sport Design NA

If it handles like it's on rails, than you are not driving fast enough.

+Quote Post
bast3k
post Wed, 04 Dec 2002 - 12:56
Post #272

Forum Killer

CYTAT("is300":1frr0e6d)
Bastek3k
Ten passat na zdjeciu przy twoim profilu to twoja maszyna?
Fajne autko.
Spoko sie prezentuje.

moj jest bardzo bardzo podobny
...tylko teraz mam zalozone zimowki, wiec nie bede robil zdjecia czarnych struclowatych 15''

p.s.
moze to i odbiega od tematu, ale w jakim stanie mieszkasz?

--------------------
E55 T AMG | www.klinika-urody.eu

+Quote Post
Vanbest
post Wed, 04 Dec 2002 - 13:27
Post #273

User

co do killi to prosze tu macie kill niemoj:-(Civica vs Corvette
przyokazji jak chcecie mozecie sciagnac sobie i reszte
pozdry

+Quote Post
Vanbest
post Wed, 04 Dec 2002 - 13:28
Post #274

User

pierdoła nie dalem adresu sorrki
http://www.legall.prv.pl

+Quote Post
Krystian
post Thu, 05 Dec 2002 - 17:48
Post #275

Forum Clubber

mój wczorajszy kill którym byłem bardzo zaskoczony:

zaczne może od przeciwnika: Skoda Octavia, widać że nówka znaczek 1,9TDI (czerwone I) nie wiem jaką teraz mają moc, kiedyś to było 110KM, ale teraz Skoda ma taż jakięś wersje 100KM, nieważne

Ja:........................................ Daewoo Lanos 1,5, 100KM

światła, START, na wyjściu wywaliłem gościa na dł. samochodu ( he he praktyka ) , na dwójce początkowo dogonił mnie do połowy auta, ale złapałem obrotów i znów się wysunąłem na dł. auta, 3 - znów podgonił z 1/3 auta, ale jak mi się kończyła 3-ka to gość odpuścił (błąd bo pewnie przy wyższej prędkości doszedł by mnie)
Byłem tym faktem bardzo zaskoczony i rozbawiony jednocześnie, bo myślałem że gość zje mnie na śniadanie

--------------------
///M

+Quote Post
RUfi
post Thu, 05 Dec 2002 - 18:02
Post #276

Forum Clubber

To wsumie calkiem mozliwe z tą skoda ona miała 110 KM i dotego duzo wyższą masę niż lanos ( jakiś 1300 KG ) a w seri do setki ma 11.3 sek wiec nie jest to takie szybkie

+Quote Post
majlo
post Thu, 05 Dec 2002 - 21:11
Post #277

Super User

Witam
no pewnie ze tak. lanos to sie niezle zbiera. taka octavia nie ma szans. no chyba ze tey jedzie w trojke a on sam. moze puzniej tak przy 100-120 to cie bedzie juz gonil ale tak ze zrywu to nie da rady. pozatym czytalem ze octavia ma za bliski rozstaw osi i przy wiekszych predkosciach ciezko jest ja prowadzic. taka wzmianka
pozdrawiam
RED RENAULT 5 RULES

+Quote Post
Showkemp
post Thu, 05 Dec 2002 - 22:40
Post #278

Forum Killer

Lanos 1.6 16v chodzi dokładnie tak samo jak moja Corolla D4D (110KM). Oczywiście obydwa auta w serii. W wakacje zrobiliśmy z kuzynem mały teścik, zbierają się identycznie. Pozdrawiam...

--------------------
www.motorsportshop.pl

+Quote Post
RUfi
post Thu, 05 Dec 2002 - 23:26
Post #279

Forum Clubber

Czy ja wiem czy trudno porwadzić przy większych predkosciach , ja tam nie odczuwam zadnych nieprzewidzianych zachowań i trudnosci np tak przy 170 to sie prawie nie czuje że sie tyle jedzie nparawde bardzo spokojnie , a i przy ponad 200 nie nażekam

+Quote Post
bgs
post Fri, 06 Dec 2002 - 15:13
Post #280

Rookie

Czy ciezko prowadzic...? -- raczej nie (2.0 po liftingu) ,natomiast ma strasznie miekkie zawieszenie (czesto dobija)... ,200 tez da sie nia poleciec... .

Natomiast... ,dla odmiany Octavia 1,9 TDI 110 KM przed liftingiem, ma kiepskie nastawy "zawieszenia" takze zbyt miekkie (choc twardsze od tej 2,0 po liftingu) poza tym strasznie ciezki przod... ,ale nie zeby sie nie dalo nia jechac...

pzdr!

+Quote Post

130 Stron V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 21:34