Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 127 128 129 130 >  
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
CBS
post Fri, 22 Aug 2003 - 13:32
Post #2561

Super User

Chlopaki to nie autostrada, nie rozpedzajcie sie za bardzo...
Od razu bana? Ja mysle, ze nagana slowna (pisemna ) od moderatora powinna wystarczyc, jesli juz maja byc jakies kroki podjete...
To, ze chlopak pali i jezdzi to jego sprawa ( posrednio nasza, bo najarany koleszka moze byc zagrozeniam dla innych ludzi), ze sie tym chwali publicznie to znaczy, ze nie dorosl jeszcze do konca, a ze wszyscy go za to zjechali to moze zastanowi sie nad swoim postepowaniem i nastepnym razem wroci do domu autobusem/ z buta albo nie worci zanim nie zejdzie z niego wszystko...

--------------------
CBS a.k.a MK84
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Fri, 22 Aug 2003 - 13:32
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
masi0
post Fri, 22 Aug 2003 - 13:35
Post #2562

Frequent User

CYTAT("CBS":eaqfv4wt)
Chlopaki to nie autostrada, nie rozpedzajcie sie za bardzo...
Od razu bana? Ja mysle, ze nagana slowna (pisemna ) od moderatora powinna wystarczyc, jesli juz maja byc jakies kroki podjete...
To, ze chlopak pali i jezdzi to jego sprawa ( posrednio nasza, bo najarany koleszka moze byc zagrozeniam dla innych ludzi), ze sie tym chwali publicznie to znaczy, ze nie dorosl jeszcze do konca, a ze wszyscy go za to zjechali to moze zastanowi sie nad swoim postepowaniem i nastepnym razem wroci do domu autobusem/ z buta albo nie worci zanim nie zejdzie z niego wszystko...

ale przeciez tłumaczył Ci, że po faji sie jezdzi lepiej i ostrozniej , bo wyostrza zmysły moze przeczytał to w Popcornie?

--------------------
..:Tractor Beam:..

+Quote Post
Yasieq
post Fri, 22 Aug 2003 - 13:38
Post #2563

Forum Homee

Mam wielka chrapke, by w ogole zamknac juz ten temat...

--------------------
Jasiek
Ibiza powered by VTG & Diagtronik
181 PS/403Nm

+Quote Post
mikae
post Fri, 22 Aug 2003 - 13:41
Post #2564

Frequent User

CYTAT("Yasieq":10kfdo6m)

moze to i dobry pomysl bo stronek juz w nim sie narobilo troszke...
i zrobic nowy topic o kil'ach

--------------------
[url=http://www.auto.komnata.pl/:15u67yu3]eed63f61b6]http://www.auto.komnata.pl/themes/DeepBlue/images/mazda.gif[/][/url:15u67yu3]

i ty możesz pokazać swoje zdjęcia
http://auto.komnata.pl/galeria

+Quote Post
CBS
post Fri, 22 Aug 2003 - 13:42
Post #2565

Super User

CYTAT("Yasieq":va5tlo9c)

Narazil bys sie
A propos tego teamtu, to powinno byc otworzone osobne forum na kille, tak jak juz wczesniej pisal Mori i nie bylo by porblemu....

--------------------
CBS a.k.a MK84

+Quote Post
Matschke
post Fri, 22 Aug 2003 - 13:44
Post #2566

I live here !

Yasieq, to zamknij ten temat i zrobimy nowy, albo wykasuj te niepotrzebne ostatnie posty i juz.

--------------------
730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl
www.ventumair.eu - Szkola Pilotow

+Quote Post
masi0
post Fri, 22 Aug 2003 - 13:46
Post #2567

Frequent User

CYTAT("Matschke":1wzh8shx)
Yasieq, to zamknij ten temat i zrobimy nowy, albo wykasuj te niepotrzebne ostatnie posty i juz.

po co wykasowywac? lepiej zamknac i zalozyc nowy swieżuteńki

--------------------
..:Tractor Beam:..

+Quote Post
murdoczek
post Fri, 22 Aug 2003 - 13:55
Post #2568

Forum Killer

To nie jest zły pomysł, bo tu już jest za grubo

--------------------
zawsze do przodu

+Quote Post
zetemte
post Fri, 22 Aug 2003 - 14:17
Post #2569

Forum Killer

Ja to bym proponowal odzielne forum do "Road Kills" otworzyc ...

Pzdr,

--------------------
www.insomniaracing.org

Electric Orange Focus ST

+Quote Post
Matschke
post Fri, 22 Aug 2003 - 14:20
Post #2570

I live here !

sluchajcie, przestancie tutaj juz pisac o tym co kazdy proponuje, jest do tego forum "Sugestie".
albo piszemy o killach, albo zamykamy temat i robimy nowy o killach.

--------------------
www.tdiracing.pl

+Quote Post
budyn
post Fri, 22 Aug 2003 - 14:30
Post #2571

Forum Homee

skilowane tico!jechalem traska firmowym sprinetrem,koles podjechal na trasie w strone katowic nawet z fajna panna w srodku.scigac sie z nim nie chcialem bo nie katuje firmowych samochodow,no ale przegazowal na czerwonym swietle,wiec sobie pomyslalem co za koles!zraaz mu narobie wiochy,1 szpula.tico ruszyl z pisiekim,poczatek byl w sumie ciekawy,ale pozniej widzial za mna tluman czarnego dymu!ach jaki piekny dzien pomyslalem sobie,lubie takie akcje!ale najlepsze jest to ze on jechal z dupa.no i nie wyszedl mu popis...zajebiscie..)

+Quote Post
Torsen
post Fri, 22 Aug 2003 - 14:46
Post #2572

Forum Homee

CYTAT
Myśle ze wiedziała co to jest red line ... I tu wyszedł twój szowinizm z resztą tez tak myślałem dopóki kilka razy nie dostałem od takiej tlenionej blondynki ... dlatego troche mi przeszło... dlatego teraz sie przykładam nawet do wyscigów z takowymi...!!

Odrazu szowinizm Taak.. jeden czy drugi znaja pare kobiet w rallye, lub maja siostre co szybko zmienia biegi i nawet ciagnie za hamulec reczny... ale tak naprawde niewystarczajaco kobiet to interesuje, zwykle jezdza spokojnie i nawet jezeli jezeli jakas sie z toba "sciga" to w wiekszosci przypadkow robi to do polowy mozliwosci auta. Natomiast co trzeci facet jest w stanie cos wycisnac ze swego auta. Strzelam z tymi liczbami ale po po tylu latach na drodze mam takie glebokie spotrzezenia.

pozdr

--------------------
Think different, think power ! <!-- s:) --><!-- s:) -->

+Quote Post
Azrael
post Fri, 22 Aug 2003 - 14:49
Post #2573

Forum Clubber

CYTAT("Torsen":a1yxgeyx)
Odrazu szowinizm 8) Taak.. jeden czy drugi znaja pare kobiet w rallye, lub maja siostre co szybko zmienia biegi i nawet ciagnie za hamulec reczny... ale tak naprawde niewystarczajaco kobiet to interesuje, zwykle jezdza spokojnie i nawet jezeli jezeli jakas sie z toba "sciga" to w wiekszosci przypadkow robi to do polowy mozliwosci auta. Natomiast co trzeci facet jest w stanie cos wycisnac ze swego auta. Strzelam z tymi liczbami ale po po tylu latach na drodze mam takie glebokie spotrzezenia.

Masz szansę się natknąć na 70 letnią babcię która Cie zleje na prostej a w pierwszym zakręcie nie będziesz wiedział o co chodzi ;-) jak Cie minie slidem. Także uważaj bo czasem pozory strasznie mylą. ;-)

--------------------
Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki

+Quote Post
Torsen
post Fri, 22 Aug 2003 - 15:05
Post #2574

Forum Homee

CYTAT
Masz szansę się natknąć na 70 letnią babcię która Cie zleje na prostej a w pierwszym zakręcie nie będziesz wiedział o co chodzi jak Cie minie slidem. Także uważaj bo czasem pozory strasznie mylą.

Ja wieeem Nie twierdze ze takich zdolnych kobiet nie ma, poprostu jest ich malo, na tyle malo ze lepiej sie upewnic ze cos umiala zanim sie cieszyc. Na forum ile jest kobiet zarejestrowanych ? 2-3 ? Wszytsko jest powiazane...

pozdr

--------------------
Think different, think power ! <!-- s:) --><!-- s:) -->

+Quote Post
Koleś
post Fri, 22 Aug 2003 - 15:33
Post #2575

Frequent User

A ja ostatnio chciałem skilowac prawym pasem Czerwona Ibizke Powered by VTG a przed nią BMW3 na Puławskiej przy Aychanie.
Niemyslcie ze jestem szalony jechałem sobie rowerkiem do pracy i skrecałem w strone Auchana. wiec kil nieudany.

+Quote Post
Lobo.
post Fri, 22 Aug 2003 - 15:38
Post #2576

User

CYTAT("Koleś":4p0nlc5v)
A ja ostatnio chciałem skilowac prawym pasem Czerwona Ibizke Powered by VTG a przed nią BMW3 na Puławskiej przy Aychanie.

Do tego momentu zacząłem sie denrewować co sie mogło stać.

CYTAT("Koleś":4p0nlc5v)
... jechałem sobie rowerkiem

Tu juz mi przeszło.

--------------------
...

+Quote Post
Koleś
post Fri, 22 Aug 2003 - 15:43
Post #2577

Frequent User

Czyzby to byli koledzy z forum? O/T

+Quote Post
Matschke
post Fri, 22 Aug 2003 - 16:11
Post #2578

I live here !

nie wiem czy kierowca tej Ibizy udziela sie na forum, ale na ostatnim spotkaniu byl. to jest IBiza 1.8T

--------------------
www.tdiracing.pl

+Quote Post
Azrael
post Fri, 22 Aug 2003 - 16:24
Post #2579

Forum Clubber

CYTAT("Torsen":2dcujcdz)
Ja wieeem :D Nie twierdze ze takich zdolnych kobiet nie ma, poprostu jest ich malo, na tyle malo ze lepiej sie upewnic ze cos umiala zanim sie cieszyc. Na forum ile jest kobiet zarejestrowanych ? 2-3 ? :) Wszytsko jest powiazane...

Akurat ilość kobiet na forum nie wierze sie zupełnie ze średnimi umiejętnościami kobiet jako kierowców tak jak nie wydaje mi się żeby poziom umiejętności forumowiczów był znowu taki rewelacyjny.

--------------------
Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki

+Quote Post
M4KaBrA
post Fri, 22 Aug 2003 - 16:34
Post #2580

Rookie

A wy zabardzo "zyjeciem" tym forum. Był to mój jedyny wybryk , dlatego opisałem go na forum bo był pamiętliwy. Co wy myslicie , ze wywalam sobie 4 piwa , albo spalam 3g zioła siadamz za kólkiem i jade w trase ?? Jeśli tak to odebraliście to przepraszam , ale podkreślam raz jeszcze, dlatego opisąłem to na forum , bo był to bardzo pamiętliwy "przypadek". Ni szarzuje po drogach jesli nie czuje sie pewnie , wtedy mi odbiło lae i tak mimo to miałem dobre warunki do rospędzania się (widoczność , dobra przyczepność do nawierzchni, pewności , że nic mnie nie zaskoczy (no chyba , że wystrzal opony , lub jakiś mały zwierzak). n dobieracie tego źle, na codzień nie jeżdzą tak jak w opisanej przezmenie sytuacji. Przyznaje sie do debilstwa i stwierdzam iz tamtym killem nie skillowałem tego punto tylko samego siebie. "Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce" dlatego popełniam błedy i czue się na nich , wybaczcie zachowąłem się jak gówniarz to się już więcej nie powtórzy. Ale gdy by nie takie "odchyły" życie było by nudne i strasznie monotonne ...ale może za to dłuższe. Mój brat zginoł w wypadku na autostradzie w niemczech , ja tez siedziałem wtedy w tym samochodzie razem z nim ale miałem wtedy 8 lat i uratowała mnie moja niska masa. Kierowca VW Garbusa , uderzył w coś i przeleciał przez barierki odgradzające naprzeciwległe pasy ruchu autostrady , my siedzielismy wtedy w CRX od brata , mało pamiętam ale wiem , że on zginoł na miejscu. Ja leżalemw spzitalu w spiączce 4 dni. Dlatego jestem świadomy konsekwencji. Ale sa w życiu chwile , kiedy zapomina się o konsekwencjach i wciska gaz , czasami się przyfarci i gitara , a czasami nie dociera się na mete. Jeszcze raz sorry panowie i panie , ale nie zrozumcie mnie źle.

--------------------
Duchowo rosne choć materialnie niski (marze o tym , żeby kiedyś mieć Toyote Supre Twin Turbo )

+Quote Post

130 Stron V  « < 127 128 129 130 >
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 07:07