Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 126 127 128 129 130 >  
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
mikae
post Fri, 22 Aug 2003 - 09:28
Post #2541

Frequent User

CYTAT("M4KaBrA":17g2rrud)
A ja sie tez cche pochwalić swoim killem

Rybnik , godzina 23:00 , nowa obwodnica (około 3 km równiutkiego asfaltu , prosta o długości ok. 1km i potem juz zakretasy)
......
Troche przerażało mnie to jak uparcie koles przez jakies 10 sekund przy predkosci około 100 - 120km/h siedział obok mnie jadac po lewym pasie a bylismy na zakrecie , coprawda długim i szerokim ale drzewa zasłaniały jezdnie i w kazdej chwili cos mogło an niego wykoczyc. Ale dres to dres ;]

mam nadzieję, że to był sen... tylko sen...

--------------------
[url=http://www.auto.komnata.pl/:15u67yu3]eed63f61b6]http://www.auto.komnata.pl/themes/DeepBlue/images/mazda.gif[/][/url:15u67yu3]

i ty możesz pokazać swoje zdjęcia
http://auto.komnata.pl/galeria
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Fri, 22 Aug 2003 - 09:28
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
masi0
post Fri, 22 Aug 2003 - 09:30
Post #2542

Frequent User

CYTAT("mikae":165opdun)
CYTAT("M4KaBrA":165opdun)

Rybnik , godzina 23:00 , nowa obwodnica (około 3 km równiutkiego asfaltu , prosta o długości ok. 1km i potem juz zakretasy)
......
Troche przerażało mnie to jak uparcie koles przez jakies 10 sekund przy predkosci około 100 - 120km/h siedział obok mnie jadac po lewym pasie a bylismy na zakrecie , coprawda długim i szerokim ale drzewa zasłaniały jezdnie i w kazdej chwili cos mogło an niego wykoczyc. Ale dres to dres ;]

mam nadzieję, że to był sen... tylko sen...

no wlasnie...

--------------------
..:Tractor Beam:..

+Quote Post
rennen
post Fri, 22 Aug 2003 - 10:02
Post #2543

I live here !

CYTAT("M4KaBrA":3ktmpylj)
byłem ttroche upalony ziółkami ...(wicei jak to jest po ziółkach , źrenice trocjre nie chcća się zwężac i rozszerzać)

Mmmm to wyśmienicie

Swoją drogą to sama jazda po "ziółkach" to już idiotyzm, ale ścigać się? Przecież refleks , koordynacja, myślenie... to wszystko jest kilka razy gorsze niż normalnie a ty się jeszcze ścigasz? Gratuluje

--------------------
'93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8

+Quote Post
masi0
post Fri, 22 Aug 2003 - 10:07
Post #2544

Frequent User

CYTAT("rennen":169zlxk0)
CYTAT("M4KaBrA":169zlxk0)
byłem ttroche upalony ziółkami ...(wicei jak to jest po ziółkach , źrenice trocjre nie chcća się zwężac i rozszerzać)

Mmmm to wyśmienicie

Swoją drogą to sama jazda po "ziółkach" to już idiotyzm, ale ścigać się? Przecież refleks , koordynacja, myślenie... to wszystko jest kilka razy gorsze niż normalnie a ty się jeszcze ścigasz? Gratuluje

ale widzisz, chlopak ma 18 lat, swieze prawko, ambicje bycia szybkim drajwerem, mame i tate co mu daje samochód , pali ziółka z nudów

ps. a serio, to dla mnie jest to rownoznaczne z tym, jakby napisal, ze wypil 200gram wodki

--------------------

+Quote Post
mikae
post Fri, 22 Aug 2003 - 10:09
Post #2545

Frequent User

ziółka, gówniarz w furze papy, zakręty, dresy...
przecież to gorsze niż koktajl mołotowa

--------------------
[url=http://www.auto.komnata.pl/:15u67yu3]eed63f61b6]http://www.auto.komnata.pl/themes/DeepBlue/images/mazda.gif[/][/url:15u67yu3]

+Quote Post
masi0
post Fri, 22 Aug 2003 - 10:13
Post #2546

Frequent User

CYTAT("mikae":7qbvf3dt)

a potem slysze w dzielniku, ze 18 latek i jego paru kompanow zginelo w wyniku zderzenia czolowego z tirem, auto osobowe na prostym i suchym odcinku jezdni z niewiadomych przyczyn zjechalo na przeciwlegly pas...

--------------------

+Quote Post
Bodek
post Fri, 22 Aug 2003 - 10:31
Post #2547

Forum Homee

CYTAT("mikae":4xsxmgy1)

nam nie jest obojetne jak nauczysz sie jezdzic

KULKA

+Quote Post
mikae
post Fri, 22 Aug 2003 - 10:44
Post #2548

Frequent User

CYTAT("Bodek":3rvy4ztx)
nam nie jest obojetne jak nauczysz sie jezdzic

KULKA

oj nie na czasie jesteś to juz dawno nieaktualne od wczoraj

--------------------

+Quote Post
CBS
post Fri, 22 Aug 2003 - 10:57
Post #2549

Super User

CYTAT("M4KaBrA":34bnip0r)

Rybnik , godzina 23:00 , nowa obwodnica (około 3 km równiutkiego asfaltu , prosta o długości ok. 1km i potem juz zakretasy). A więc jade sobie Toyotką Corolla od starszego ( 1.4 VVT-i , liftback5D , rocznik 2001 seria) powoli około 50km/h , bo byłem ttroche upalony ziółkami a tam czesto policja stoi i "zarabia" zaraz ogramnia mnie agresja , jakis debil nawala na długich za mna , musiałem przestawić lusterko aż tak mnie oślepił (wicei jak to jest po ziółkach , źrenice trocjre nie chcća się zwężac i rozszerzać) , zwolniłem więc po chamsku do 10km/h i trzymam tak buraka , on zjechał na lewy pas , patrze w lewo a tam Punto II , wyspojlerowane , przyciemnione szybki , poobklejane (SPARCO , REMUS , mieli nawet naklejke z NEODESIGN )wydech taki , ze niejedne traktorzysta by sie poczuł jak u siebie jakis dwóch dreso-sterydziarzy , z tyłu panienka i patrzą na mnie z pobłazaniem (bo ja ogólnie to mały i hudy jestem , jakby chcieli to by mnie zkillowali dosłowanie jednym punchem ). No i jedziemy sobie tak powoli obok siebie , w tym momencie jak ich zobaczyłem stwierdziłem , ze jednak nie będe konwersował z nimi na temat ich zachowania bo sie to dla mnie xle skonczy. wiec (jechałem bardzo powli , wrecz sie spacerowo toczyłem około 10km/h) szybko klimatyzacja off , koles cos do mnie nawija przez otwarte okno ja redukcja z 2 na 1 i lekkei rolowanko , zeby za duzego poslizgu nie załapac , jedynka do 5000rpm , dwójeczka patrze w lusterko Punciak nawala za mna ale go odsadzam , koles zostal zaskoczony , lecz rospedził sie i chciał mnie barc znowu od lewej to znowu depa , 7000 wrzucam 3 koles mi siedzi przodem w połowie długosci mojego auta , a ja dalej cisne , ku mojemu milemu zaskoczeniu patreze sobie w lusterka a punciak powoli sie oddala , ale ja nie prrzestaje 3 do odciecia i 4 nawalełem juz chyba około 160km/h a punto było jakies 3 długości za mną wtedy właczyłem prawy kierunkowskaz i przychamowąłem , skręciłemw boczną uliczke patrzew lusterkoa tam znowu to punto . Jade juz sobie spokojnie około 40km/h a koles mi siada na zdezak w odległosci około 1m , wiec szybka redukcja na 2 i znopwu depa , historia sie powtórzyła , koles chyba zmieniał biegi noga Potem gdzies chyba skrecili bo nie widiząłem ich juz w lusterku.
Ciesze się z tego killa , bo moja seryjną corollą usadziłem "tuningowane" Punto z jakimis dwoma dresami. Troche przerażało mnie to jak uparcie koles przez jakies 10 sekund przy predkosci około 100 - 120km/h siedział obok mnie jadac po lewym pasie a bylismy na zakrecie , coprawda długim i szerokim ale drzewa zasłaniały jezdnie i w kazdej chwili cos mogło an niego wykoczyc. Ale dres to dres ;]

nie pal tyle...

--------------------
CBS a.k.a MK84

+Quote Post
Maro
post Fri, 22 Aug 2003 - 11:04
Post #2550

Rookie

no to niezle Cie te "ziolka" skillowaly ze miales taki sen !!!
nie wiem czy chciales tutaj sie pochwalic tym ze palisz i czy uwazasz ze to jest normalne, ale to chyba nie to forum... tutaj zrobiles zle wrazenie, przynajmniej na mnie, a mysle ze nie tylko.

Pozdrawiam,
Marek

+Quote Post
M4KaBrA
post Fri, 22 Aug 2003 - 11:31
Post #2551

Rookie

Apropo jazdy po ziólkach to jezdzi sie zdecydowanie lepiej , jak umiesz sie skupic po ziółkach , to masz nawet i lepszy refleks ,a le to wymaga wprawy , pozatym jak wiadomo masz wyostrzone zmysły , słuch , ech wzrok , w sumie to po ziółkach jeździ się znacznie ostrożniej (bo masz schizy , zaczynasz sie obawiac tego , ze ktos ci gdzies wyskoczy i nie szarzujesz tak) a wtdy na tej obwodnicy ja miałem wysmienita widoznosc swojego pasa ruchu , nie moja wina ze dresik sie uprał i nawalał po lewym pasie. A to , że zwiewałem przed tym punto nie było spowodowane tym , ze chciaęłm sobie poszaleć , tylko odczuwałem pewien dyskomfort psychiczny na widok dwóch szerokich kolesi , patrzących zpod byka na mnie. Na codzień tak nie jezdze , jak sie z kims scigam to tylko na Świerklańskiej (zamknieta , szeroka droga o długości ok 900m , prosta i wspaniała widoczność) , a ten kill punto to był Spontan, nie należał do najbespieczniejszych, ale szczytem idiotyzmu tez nie był bo znam tą droge , wiem w którym miejscu ktos może mi wyjechac ,a ta m gdzie byłęm miałem akurat otwarte pole do popisu i nikomu nie zagrażełem. Jedyne głupstwo , jakie popełniłem to to , że pośrednio przezemnie ten dresik jechał po lewym pasie , bo nie umial skumać tego , że nie umie mnie wyprzedzic.

--------------------
Duchowo rosne choć materialnie niski (marze o tym , żeby kiedyś mieć Toyote Supre Twin Turbo )

+Quote Post
mikae
post Fri, 22 Aug 2003 - 11:34
Post #2552

Frequent User

CYTAT("M4KaBrA":2ps86dh9)
Apropo jazdy po ziólkach to jezdzi sie zdecydowanie lepiej ....

a wiesz jak się fajnie jeździ po flaszce wódki? widzisz dwa razy więcej!!!!!

--------------------

+Quote Post
masi0
post Fri, 22 Aug 2003 - 11:43
Post #2553

Frequent User

CYTAT("M4KaBrA":1l1d8f5e)
Apropo jazdy po ziólkach to jezdzi sie zdecydowanie lepiej , jak umiesz sie skupic po ziółkach , to masz nawet i lepszy refleks
....
a ta m gdzie byłęm miałem akurat otwarte pole do popisu i nikomu nie zagrażełem. Jedyne głupstwo , jakie popełniłem to to , że pośrednio przezemnie ten dresik jechał po lewym pasie , bo nie umial skumać tego , że nie umie mnie wyprzedzic.

pogadamy jak nie daj Boże kogos zabijesz na ziolkach i beda cie pokazywac w TVN Uwaga albo w posatowskiej drogówce

--------------------

+Quote Post
Matschke
post Fri, 22 Aug 2003 - 11:48
Post #2554

I live here !

sluchajcie, mozecie przestac pieprzyc tutaj na tym forum o jakis ziolkach, itd. !!!! to nie to forum !!!
M4KaBrA, tylko moge pogratulowac za Twoj piekny debiut na tym forum, blysnales do nas wszystkich czystym debilizmem, inaczej tego nie mozna ocenic...........
jak mozna jarac i jezdzic ?????? kurde, za takie posty powinienes dostac bana i byc jak daleko od tego forum

--------------------
730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl
www.ventumair.eu - Szkola Pilotow

+Quote Post
masi0
post Fri, 22 Aug 2003 - 11:51
Post #2555

Frequent User

CYTAT("Matschke":18nxhiel)
sluchajcie, mozecie przestac pieprzyc tutaj na tym forum o jakis ziolkach, itd. !!!! to nie to forum !!!
M4KaBrA, tylko moge pogratulowac za Twoj piekny debiut na tym forum, blysnales do nas wszystkich czystym debilizmem, inaczej tego nie mozna ocenic...........
jak mozna jarac i jezdzic ?????? kurde, za takie posty powinienes dostac bana i byc jak daleko od tego forum

jestem za, tymbardziej, ze to forum jako nieliczne trzyma poziom, a gosc zaniża srednią

--------------------

+Quote Post
Matschke
post Fri, 22 Aug 2003 - 11:52
Post #2556

I live here !

a moje kille dzisiejsze :
na Pulawskiej wreszcie mialem fajnego killa stanalem na swiatlach obok Audi A6 2.4. juz dawno chcialem sie z takim autkiem scignac. po zielonym do jakies 70 km/h szlismy nawet rowno, mialem lekka przewage, ale jak zapialem juz trojke to spokojnie sie oddalalem. musze stwierdzic, ze to A6 jak na 165 KM to beznadziejnie chodzi, potwierdzilo sie tylko to co do mnie mario q. do mnie kiedys na temat tego silnika mowil.
a drugi krotki wyscig to na Alejach Jerozolimskich na wysokosci Makro. Spotkalem Renault Clio, starszy model, ale na 99% byl to 16V, chlopaczek w foteliku kubelkowym i w rekawiczkach, pierdzial z rury, z rolowanego go z killowalem, dopiero po jakims czasie mnie dochodzil. ladnie mu to autko chodzilo, szkoda tylko, ze tak szybko musial skrecic w lewo, bo chetnie bym sie jeszcze z nim scignal.
a tak a propos: ile takie Renault Clio 16V ma w ogole KM ?

--------------------
www.tdiracing.pl

+Quote Post
mikae
post Fri, 22 Aug 2003 - 12:05
Post #2557

Frequent User

CYTAT("Matschke":2tw9em16)

99kW/6500 ot./min. (135 PS)
158 Nm/4250
vmax - 209
0-100 - 8,3

oczywiście mówimy o 1,8 16V a nie 2,0 Williams

--------------------

+Quote Post
Matschke
post Fri, 22 Aug 2003 - 12:36
Post #2558

I live here !

CYTAT("mikae":2g571mj0)
CYTAT("Matschke":2g571mj0)

99kW/6500 ot./min. (135 PS)
158 Nm/4250
vmax - 209
0-100 - 8,3

oczywiście mówimy o 1,8 16V a nie 2,0 Williams

dzieki
wiem, ze nie o Williams
Williams troche inaczej tez optycznie wyglada.
wiec to bylo Clio 1.8 16V, bardzo ladnie chodzilo, chyba bylo jeszcze lekko grzebniete bo mnie doganial.......

--------------------
www.tdiracing.pl

+Quote Post
Pingu
post Fri, 22 Aug 2003 - 12:52
Post #2559

Forum Killer

CYTAT("M4KaBrA":1nn9gvyb)
Apropo jazdy po ziólkach to jezdzi sie zdecydowanie lepiej , jak umiesz sie skupic po ziółkach , to masz nawet i lepszy refleks ,a le to wymaga wprawy , pozatym jak wiadomo masz wyostrzone zmysły , słuch , ech wzrok , w sumie to po ziółkach jeździ się znacznie ostrożniej (bo masz schizy , zaczynasz sie obawiac tego , ze ktos ci gdzies wyskoczy i nie szarzujesz tak) a wtdy na tej obwodnicy ja miałem wysmienita widoznosc swojego pasa ruchu , nie moja wina ze dresik sie uprał i nawalał po lewym pasie. A to , że zwiewałem przed tym punto nie było spowodowane tym , ze chciaęłm sobie poszaleć , tylko odczuwałem pewien dyskomfort psychiczny na widok dwóch szerokich kolesi , patrzących zpod byka na mnie. Na codzień tak nie jezdze , jak sie z kims scigam to tylko na Świerklańskiej (zamknieta , szeroka droga o długości ok 900m , prosta i wspaniała widoczność) , a ten kill punto to był Spontan, nie należał do najbespieczniejszych, ale szczytem idiotyzmu tez nie był bo znam tą droge , wiem w którym miejscu ktos może mi wyjechac ,a ta m gdzie byłęm miałem akurat otwarte pole do popisu i nikomu nie zagrażełem. Jedyne głupstwo , jakie popełniłem to to , że pośrednio przezemnie ten dresik jechał po lewym pasie , bo nie umial skumać tego , że nie umie mnie wyprzedzic.

Jak dla mnie takie durnie jak ty powinni odrazu prawko tracic czyli powinna cie policja wtedy zlapacc i zabrac ci prawko na cale zycie.
A za takie cos to powinienes odrazu bana cpunie zalapac na tym forum.
Chcerz byc zerem - twoj wybor. Ale ja jzu sobie wyrobilem zdanie na twoj temat na tym forum!

--------------------
www.CENTRUM-FELGI.pl
Felusie: ATS, EXCLUSIVE LINE, MAK, ALUTEC, TSW, TSR, AUTEC, BORBET, CW, PRO LINE, RIAL, RONAL, BROCK, RcDESIGN, ANZIO, KAHN DESIGN, BREYTON, ANTERA, MOMO, OXIGIN, CARMANI, STILAUTO, RONDELL, CMS, SPEEDLINE, TENZO R, DOTZ, DRAG, AEZ, ROTA, ENZO, DEZENT...

+Quote Post
mikae
post Fri, 22 Aug 2003 - 13:17
Post #2560

Frequent User

CYTAT("Pingu":cxu1btaw)
CYTAT("M4KaBrA":cxu1btaw)

Jak dla mnie takie durnie jak ty powinni odrazu prawko tracic czyli powinna cie policja wtedy zlapacc i zabrac ci prawko na cale zycie.
A za takie cos to powinienes odrazu bana cpunie zalapac na tym forum.
Chcerz byc zerem - twoj wybor. Ale ja jzu sobie wyrobilem zdanie na twoj temat na tym forum!

jak zapewne większosc ludzi na forum, miejmy nadzieje, ze "wladze" forum zareaguja odpowiednio
zgodnie z sugestia Matsche proponuje zakoczyc rozwazania w tym temacie bo jest jakby troche OT, a poza tym sa przyjemniejsze tematy

--------------------

+Quote Post

130 Stron V  « < 126 127 128 129 130 >
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 11:05