![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
CYTAT("Maro":suwsy4j2) to jest wlasnie ten pierwszy...
Wątpię. Democary jeśli są sprzedawane to z przebiegiem i rabatem. A o ile mi wiadomo, ten czarny democar DCA stoi wciąż u Borowskiego.... -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: z doliny zakutych łbów ![]() |
CYTAT("Dauphin":35yrtp7q) Jak już w temacie Mercedesów to dziś wieczorem jechałem z kumplem S-Klasą 400 CDI Wałem Miedzeszyńskim. Niestety nie daliśmy rady czarnej Imprezie (chyba z oczywistych powodów...)
Pozdrowienia A ja ostatnio dostałem do polatania nową "C" klasę w dieslu AMG (kombi) zniszczyłem Imprezę WRX jak chciałem -------------------- ...
Tor Poznań 1:38:100 (na starym asfalcie) www.select-automotive.pl Spełniamy marzenia najtaniej... |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 12 February 2003 Skąd: PIASECZIUSETS ![]() |
CYTAT("hwojtek":32vfmrm7) CYTAT("Maro":32vfmrm7) to jest wlasnie ten pierwszy... Wątpię. Democary jeśli są sprzedawane to z przebiegiem i rabatem. A o ile mi wiadomo, ten czarny democar DCA stoi wciąż u Borowskiego.... raczej nie stoi... stał tylko raz i to w październiku 2001 po targach na Prądzyńskiego... -------------------- CAR MIND & MUSIC
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
CYTAT("Broono":1om0g1sd) raczej nie stoi... stał tylko raz i to w październiku 2001 po targach na Prądzyńskiego...
No dobra i co, to ten sam? Jak ten sam, to się poddaję - jeździłem nim i otwierał dach w czasie jazdy, więc być może był to bajer zrobiony dla testerów, który przy sprzedaży został usunięty. Co nie zmienia faktu, że w 911 turbo cabriolet ostatnim - do 60 km/h... -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
...wczoraj miła i bardzo sympatyczna przygoda!!! Leciałem w stronę Nysy na opolszczyźnie przede mną Ford Transit w barwach wojowniczych policji...dopadłem go przy 140 koleś mrugnął mi prawym kierunkiem że mam go łyknąć, ja mu pokazałem ręką żeby dawał v-max i co....koleś włączył koguta i tak sobie leciałem za nowym transitem na sygnale ok 180 km/h do Nysy! W nysie na światłach pogadaliśmy sobie i było ok ...zdażaja sie normalni policjanci...streeterzy
-------------------- _________________
Tekst ze zderzaka Mercedesa E klasse ...bez blond gwiazdy nie ma jazdy ... |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 21 July 2003 Skąd: wawa ![]() |
zapamietaj to dobrze, bo takie rzeczy to sie dzieja raz w zyciu super przygoda
-------------------- Ja tam sie z nikim nie ścigam
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 28 July 2003 Skąd: W-wa ![]() |
CYTAT("TwinTurbo":3ssc0sl6) CYTAT("Dauphin":3ssc0sl6) Jak już w temacie Mercedesów to dziś wieczorem jechałem z kumplem S-Klasą 400 CDI Wałem Miedzeszyńskim. Niestety nie daliśmy rady czarnej Imprezie (chyba z oczywistych powodów...) Pozdrowienia A ja ostatnio dostałem do polatania nową "C" klasę w dieslu AMG (kombi) zniszczyłem Imprezę WRX jak chciałem Ja się mogę pochwalić, że miałem okazję przejechać się najnowszą E-Klasą AMG (E55 - 476 kucyków). Fajnie idzie...trzeba przyznać -------------------- Amigo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Otwock ![]() |
Dzisiaj łyknąłem BMW e-30 325iX (4x4?) - prawdopodobnie na LPG lub nieźle zarżnięta
Powetowałem sobie też moją dawną przegraną(kiedyś po deszczu spaliłem start i ledwo co udąło mi się dogonić przeciwnika) na Lagunie dCi na poznańskich blachach - jakiś Pan chciał się wcisnąć z pasa dla skręcających w prawo a tu surprise -------------------- Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy) Suzuki GSX600F |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Dawno nie było nic wartego uwagi, ale dzisiaj coś się trafiło - też nie warte uwagi w sumie.
S600L nowy, widzi że go podpuszczam z tyłu. Dojeżdżamy do świateł czerwonych. Przy ok. 40km/h jak hamowaliśmy zmieniło się na zielona. Razem bucik, prawy pas i na następnych światłach byłem z 15 długości z przodu. Stałem na lewo skręcie, jednak koleś uznał że jednak da mi radę i pokaże co potrafi, więc przeleciał na czerwonym i mało co nie spowodował wypadku. Dobrze że wieczór był bo czułbym się winny że wyzwoliłem w nim tyle agresji za to że kupił szrota. -------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 10 August 2003 Skąd: łódź ![]() |
CYTAT("Zemin":ylfeb6c5) ...wczoraj miła i bardzo sympatyczna przygoda!!! Leciałem w stronę Nysy na opolszczyźnie przede mną Ford Transit w barwach wojowniczych policji...dopadłem go przy 140 koleś mrugnął mi prawym kierunkiem że mam go łyknąć, ja mu pokazałem ręką żeby dawał v-max i co....koleś włączył koguta i tak sobie leciałem za nowym transitem na sygnale ok 180 km/h do Nysy! W nysie na światłach pogadaliśmy sobie i było ok ...zdażaja sie normalni policjanci...streeterzy
Widocznie mieli kamere do tylu ustawiona -------------------- __--==Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent==--__
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
CYTAT("Mori":18y0s242) Dawno nie było nic wartego uwagi, ale dzisiaj coś się trafiło - też nie warte uwagi w sumie.
S600L nowy, widzi że go podpuszczam z tyłu. Dojeżdżamy do świateł czerwonych. Przy ok. 40km/h jak hamowaliśmy zmieniło się na zielona. Razem bucik, prawy pas i na następnych światłach byłem z 15 długości z przodu. Stałem na lewo skręcie, jednak koleś uznał że jednak da mi radę i pokaże co potrafi, więc przeleciał na czerwonym i mało co nie spowodował wypadku. Dobrze że wieczór był bo czułbym się winny że wyzwoliłem w nim tyle agresji za to że kupił szrota. Mori... to ma 500 koni i niecale 5 sekund do setki... serio 15 dlugosci??? Scigal sie? -------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
Ścigał. A są S-ki w wersji L inne niż 600? CL600 od 0 do 160 już objechałem. To ciężka krowa. Zanim mu automat zrzucił to byłem dwie z przodu.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
L juz od S320 mogles miec w W220 przed liftingiem ostatnim... a teraz od S350...
-------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
Dwa wydechy z tyłu owalne po dwóch stronach. Wyglądały na oryginał albo Carlsson chyba ma oval. Jak myślisz?
|
|
|
![]()
|
|
500 konne S600 by mialo 4 wydechy... jesli owalne dwa to pewnie S600 przed liftingiem... 367 koni... i tak ladnie, gratuluje!
EDIT: S600 500 konne jednak ma 2 owalne wydechy -------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
Jak się w tej chwili odróżnia tą S-ke po facelifcie w nocy?
|
|
|
![]()
|
|
najlepiej po tylnych lampach:
stare: [img]http://bilder.mobile.de/images/autos/514348/11111111124254848-20030802132828_4.bild[/img] nowe: [img]http://bilder.mobile.de/images/autos/508152/11111111124547749-20030810214129_2.bild[/img] -------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
Rozni sie tez przednimi - nowa ma reflektor z przezroczystego szkla... ale to juz chyba trudniej zauwazyc w nocy...
-------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
No właśnie zdawało mi się że ma te nowe lampy z tyłu, ale mogę się mylić. Rejestracja DLE Lxxx z Legnicy, ale chyba Wrocławiak bo tak pocinał na tym czerwonym.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
nowa mozna poznac z przodu po tym ze xenon tak jak w vw albo audi umieszczony jest w soczewce,w starszej tego nie ma, takze jesli ma zapalone spawarki to od razu widac z jaka mamy do czynienia.wracajac do tematu to dzisiaj obskoczylem od BMW 540 z rolowanego.ladnie to chodzi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 18:54 |