![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 06 July 2003 Skąd: Lux/Wawa ![]() |
CYTAT w ten sposob psujesz opinie bmw ktora i tak nie jest najlepsza.
To ze nie najlepiej kierowca zrobil to dosc jasne, ale mozesz mi wytlumaczyc w czym samochod bmw jest tu winny ? -------------------- Think different, think power ! <!-- s:) --><!-- s:) -->
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 04 July 2003 Skąd: Radom (okolice) ![]() |
CYTAT("Torsen":3oh12i1m) CYTAT w ten sposob psujesz opinie bmw ktora i tak nie jest najlepsza. To ze nie najlepiej kierowca zrobil to dosc jasne, ale mozesz mi wytlumaczyc w czym samochod bmw jest tu winny ? No moze troche sie rozpedzilem za bardzo Ale ktos kto widzial to ,,zajscie,, to powie ze jakis koles w bmw i byc moze sobie dospiewa ze kierowca to pan w trzypaskowym(lub wiecej) ubraniu. No i wyjdzie jak zwykle na to ze BMW jezdza raczej dresy. Koniec. |
|
|
![]()
|
|
Skillowal mnie dzis moj tata, wiec to bylo tak:
stajemy obok siebie na swiatlach(droga dwupasmowa) on swoim Mietkiem 220CDI ja Corollą d4d 90KM. Zielone-ruszam tata zostal jakąs jedna dlugosc na starcie ale jako ze ma automat to sobie cwaniak na sport przelaczyl, wylaczyl ASR i odszedl mi konkretnie,tyle go widzialem(do nastepnego skrzyzowania). Na odcinku 300m odstawil mnie jakies 50 m. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
skilowalem kolesze w jakiejs fabii z zaskoczenia bo chcial mnie zrobic z pasa do skrtetu w prawo ale chyba sie ze mnie smial ze tak wyrwalem z pichem... głupio mi jakoś było
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 July 2003 Skąd: jestem?,nie pytaj... ![]() |
CYTAT("kichcio":2ps788ru) CYTAT("Torsen":2ps788ru) CYTAT w ten sposob psujesz opinie bmw ktora i tak nie jest najlepsza. To ze nie najlepiej kierowca zrobil to dosc jasne, ale mozesz mi wytlumaczyc w czym samochod bmw jest tu winny ? No moze troche sie rozpedzilem za bardzo Ale ktos kto widzial to ,,zajscie,, to powie ze jakis koles w bmw i byc moze sobie dospiewa ze kierowca to pan w trzypaskowym(lub wiecej) ubraniu. No i wyjdzie jak zwykle na to ze BMW jezdza raczej dresy. Koniec. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
pedały jeżdzą hondami heheheheeee
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 21 July 2003 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
dzis nadszedl piekny dzien, skillowalem almere 1.8 na swiatlach kolo tesco w BB. mialem skrecac w prawo za kawalek, ale almera nie odpuszczala i odpuscil mi dopiero jak doszlismy do predkosci 180km/h, niestety nbie bylo widac kto prowadzil bo szyby max przyciemnione. potem musialem zawracac bo przejechalem skret, ale nie dalem sie almerze 1.8 jestem dumny z mojej fury
-------------------- I'm trav'ling at the speed of light.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Sobików k. Góry Kalwarii ![]() |
Skillowałem smarka roadster z rollowanego na gdańskiej. Poczekałem aż do mnie dojedzie na dwupasmówce i dałem buta na trójce. Nie jeździ.
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("budyn @ ,,,,":3tsx3hbw) CYTAT("kichcio":3tsx3hbw) CYTAT("Torsen":3tsx3hbw) CYTAT w ten sposob psujesz opinie bmw ktora i tak nie jest najlepsza. To ze nie najlepiej kierowca zrobil to dosc jasne, ale mozesz mi wytlumaczyc w czym samochod bmw jest tu winny ? No moze troche sie rozpedzilem za bardzo Ale ktos kto widzial to ,,zajscie,, to powie ze jakis koles w bmw i byc moze sobie dospiewa ze kierowca to pan w trzypaskowym(lub wiecej) ubraniu. No i wyjdzie jak zwykle na to ze BMW jezdza raczej dresy. Koniec. Nie mam bmw, same toyoty i mietka. Koniec dyskusji na ten temat. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 July 2003 Skąd: jestem?,nie pytaj... ![]() |
skilowalo mnie audi 2,5 tdi no ale juz z wydmuchana uszczlka pod glowica......poddalem sie bo wole byc przegrany niz szukac nowej glowicy;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
no racing with broken car....
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 24 January 2003 Skąd: Bielsko-Biala ![]() |
Scigalismy sie dzisiaj z Shafterem. Jego VW Golf TDI vs. Cagiva Canyon 600. Po 3 podejściach ogłaszam remis . Dokładniej rzecz ujmując do 120 kmh (czyli użyteczny zakres predkosci takiego motocykla) jestem pierwszy, ale kiedy wskazówka chce przekroczyć te prędkość Shafter mija mnie i to dosyć szybko. Dodam tylko ze róznice miedzy nami są niewielkie. Gratuluje Shafter samochodu i dzieki za wyścig.
PS. Nie znacie dnia ani godziny, JESZCZE SIE ZEMSZCZE (1000ccm w drodze ) Pozdrawiam -------------------- |
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
Ale pamietaj ze do tych 120 km to mi uciekales ledwo ledwo, moze 2-3m do przodu Na 15", walac ze sprzegla (widziales jak ruszalem) bym cie wciagnal dziurka od nosa
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 24 January 2003 Skąd: Bielsko-Biala ![]() |
CYTAT("shafter":21sn8w89) Ale pamietaj ze do tych 120 km to mi uciekales ledwo ledwo, moze 2-3m do przodu Na 15", walac ze sprzegla (widziales jak ruszalem) bym cie wciagnal dziurka od nosa
Do bez przesady, ten ostatni start spoznilem i to bardzoooo , ale i tak jestem zaskoczony wynikami dzisiejszego scigania. Poza tym po raz pierwszy nie wygrales, a zremisowales. Gratuluje i do zobaczenia. Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
Wczoraj na światłach stanąłem z Peugotem Berlingo HDi spojrzenie i wiadomo do zrzutu na 3 dostał jakieś 2-3 długości.
-------------------- _________________
Tekst ze zderzaka Mercedesa E klasse ...bez blond gwiazdy nie ma jazdy ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: z doliny zakutych łbów ![]() |
Wczoraj na nowym odcinku wału dopadłem nowego merola - pełen wypas, nie zauważyłem niestety co to było bo: nie znam się na merolach & było za szybko
Koleś usadowił się za mną na światłach i zaraz po starcie starał się mnie wyprzedzić prawym pasem Jakie musiało być jego zdziwienie gdy jego skarbonka została objechana prze moją... babcię Ciekawe ile to jego cacko ma koni bo odchodziłem mu wcale nie tak bardzo szybko. Jechałem na 1 Bar i zapłonie 15 stopni więc miałem tylko 450 kucyków, do tego nie ciągnąłem go do odcięcia bo po co Ktoś zna się na merolach a może ktoś zna tego cabriolecika, młody opalony gość w środku. -------------------- ...
Tor Poznań 1:38:100 (na starym asfalcie) www.select-automotive.pl Spełniamy marzenia najtaniej... |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Pewnie SL 500... Może SL 55 AMG , ale jeżeli nie ciągnałeś do odcięcia to mógłby Cie objechać nawet... Więc raczej "normalna" 500tka...
-------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: z doliny zakutych łbów ![]() |
Ile normalna 500 ma koni a ile AMG?
-------------------- ...
Tor Poznań 1:38:100 (na starym asfalcie) www.select-automotive.pl Spełniamy marzenia najtaniej... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
jeżeli to opalony blondyn , a mercedes majtkowo niebieskawy to było SL 55 AMG
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("BOOSTER":2hrgtfab) jeżeli to opalony blondyn , a mercedes majtkowo niebieskawy to było SL 55 AMG
serio czy mnie wkręcasz? kolorek mógł byc faktycznie niebieskawy metalic ale taki bardzo delikatny błękicik - troszku ciotowaty Ile to ma koni? -------------------- ...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 01 July 2025 - 09:42 |