Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 112 113 114 115 116 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
doneboy
post Sat, 26 Jul 2003 - 14:25
Post #2261

Rookie

to standardowo, ja tak zawsze robie albo dziekuje awaryjnymi a jaki mi ktos dziekuje to na krotko migam drogowymi

Kulturka musi byc, poza tym to zacheca do zabawy nastepnym razem
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Sat, 26 Jul 2003 - 14:25
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
gość_shafter_*
post Sun, 27 Jul 2003 - 02:17
Post #2262

W koncu trzy konkretne wyscigi z przypadkowo napotkanym autem

killed:

Audi 80 coupe 2.8 V6, 2x zatrzymanego 3-4 dlugosci mu odchodzilem na starcie i pozniej powoli do przodu, po chwili rozmowy sprobowalismy od 20 kph na jedynce, do 60 kph leb w leb ale pozniej powolutku audi zaczelo odpadac tak z 1-2 dl do 180 km/h i trzeba bylo hamowac

p.s. jechalem w 3 a gosc w audi sam

+Quote Post
Chinsee
post Sun, 27 Jul 2003 - 02:35
Post #2263

Frequent User

a dzisiaj jechalem z bratem po pewna osobe i na odcinku dwupasa byly swiatelka. Na mojej prawej dziewczyna w cordobie, podgazowywuje, wiec dla mnie wszystko jasne, i tak jeden, dwa, trzy. Do drugiego biegu trzymala sie dosc niezle, ale na trojce zostala zmasakrowana( jakies 2 dlugosci ), potem droga sie zweza na jeden pas, no to ja przed nia, ale nie odpuscilem. Pojechalem dalej az do skretu 150 km/h i dupa zostala. Nie zebym mial cos do kobiet ale ja mam 1.4 i okolo 75 koni, a ta cordoba to bylo 1.6 i ma okolo ( nie wiem ) 89 koni, wiec chyba kobiety nie maja zbyt wyczucia w wyscigach. Co wy o tym sadzicie ?? znacie kobiety ktore umieją szybko spod swiatel ruszac i dalej dynamicznie jechac ??

--------------------
I'm trav'ling at the speed of light.

+Quote Post
suchyhc
post Sun, 27 Jul 2003 - 07:26
Post #2264

Frequent User

Wiec w zeszla niedziele zamknelismy ruch za wola parkiem na jakies piec minut i scignalem sie z kumplem. nie byl wazny wynik (wygralem z fiesta 1.1 ) , ale fajne bylo to ze ludzie ktorzy nie mogli przejechac nie protestowali tylko ogladali nas ani jednej kurwy w naszym kierunku nie poszlo. Byla to godzina 21 z groszami wiec juz po zamknieciu centrum handlowego, ale sporo ludzi sie zatrzymalo na naszej blokadzie i kibicowali pracuje tam wiec w razie czego powiedzialbmy ze remont, bo bylem w stroju sluzbowym

--------------------
Ja tam sie z nikim nie ścigam

+Quote Post
hell b.
post Sun, 27 Jul 2003 - 15:58
Post #2265

User

CYTAT("Chinsee":1ext3ura)
Nie zebym mial cos do kobiet ale ja mam 1.4 i okolo 75 koni, a ta cordoba to bylo 1.6 i ma okolo ( nie wiem ) 89 koni, wiec chyba kobiety nie maja zbyt wyczucia w wyscigach. Co wy o tym sadzicie ?? znacie kobiety ktore umieją szybko spod swiatel ruszac i dalej dynamicznie jechac ??

tak,znamy:) moze sie umowimy i sprawdzimy Twoje umiejetnosci, hmm?

+Quote Post
kanap4
post Sun, 27 Jul 2003 - 17:23
Post #2266

Forum Killer

suchyhc, prosze cie staraj sie nie uzywac przeklenstw na tym forum bo to nie jest podworko!

+Quote Post
Chinsee
post Sun, 27 Jul 2003 - 17:25
Post #2267

Frequent User

no bardzo chetnie ale na rownorzednych autkach. A o kobitach mowie dlatego tak ( nie wszystkich, bo sam znam dobrego kierowce kobiete ) bo najczesciej nie umieja wykorzystac przewagi auta. Tak jak wlasnie to opisalem. Miala lepszy slinik i i tak nie dala rady. Nie mowiac juz o tym ze jak pojechalem szybciej niz 130 km/h to ona juz odpuscila, a przynajmniej na predkosci mogla mnie skillowac, po tym jak po starcie dostala baty.

--------------------
I'm trav'ling at the speed of light.

+Quote Post
Gr00bY
post Sun, 27 Jul 2003 - 22:49
Post #2268

Forum Clubber

Znamy, znamy. Jest taka jedna pani co się ładnie TS'em rozbija

--------------------
WORKSHOP

+Quote Post
Maxxx
post Sun, 27 Jul 2003 - 23:02
Post #2269

skan-mir.pl

CYTAT("Gr00bY":2gtual3d)
Znamy, znamy. Jest taka jedna pani co się ładnie TS'em rozbija

Jedna na tysiąc...

--------------------
Honda Accord TYPE-R

+Quote Post
suchyhc
post Sun, 27 Jul 2003 - 23:15
Post #2270

Frequent User

CYTAT
suchyhc, prosze cie staraj sie nie uzywac przeklenstw na tym forum bo to nie jest podworko!

przepraszam, czasem jestem chamem

--------------------

+Quote Post
kanap4
post Sun, 27 Jul 2003 - 23:40
Post #2271

Forum Killer

ok ale uwazaj na przyszlosc . a teraz mam prosbe do admina o wykasowanie tych o/t postow.z gory dziekuje i pozdrawiam .

+Quote Post
Matey
post Mon, 28 Jul 2003 - 10:40
Post #2272

Super User

Dzisiaj sie strasznie zdziwilem... Jade sobie z mama (mama troszke wkurzona) stajemy na swiatlach, a obok nas srebrna Omega MV6 kombi, jakis cwaniaczek w okularkach, ja z moja mama Sceniciem (zielen oliwki - calkowita seria). Goscu w omedze zaczyna przygazowywac, no to ja do mamy chyba jakis cwaniak chce sie scigac... No to mama na to "Damy rade". Czerwne, zolte... No i mama poszla na zoltym, a gosciu zostal ale odjechalismy kawalek - slysze piski, mysle ruszyl... Kawal drogi (ok. 2 km) No i nie dal nam rady przez cala droge. Po tej jezdzie juz wiem przy ilu obrotach odcina mi paliwo Boje sie jezdzic z mama

--------------------
マテイ || www.jdm-option.pl

+Quote Post
Matey
post Mon, 28 Jul 2003 - 10:42
Post #2273

Super User

Scenic 1,6 16v - zapomnialem dodac...

--------------------
マテイ || www.jdm-option.pl

+Quote Post
suchyhc
post Mon, 28 Jul 2003 - 11:02
Post #2274

Frequent User

slyszalem opinie ze Scenic 1,6 to straszna kobyla i nie boj sie jezdzic z mama

--------------------

+Quote Post
Kajman
post Mon, 28 Jul 2003 - 11:04
Post #2275

I live here !

Fajna mama

--------------------
Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth

+Quote Post
Matey
post Mon, 28 Jul 2003 - 11:07
Post #2276

Super User

Troche O/T, sorki

Kajman gratuluje pieknego wywodu na temat Corrado w Auto Tuning Świat...

--------------------
マテイ || www.jdm-option.pl

+Quote Post
Kajman
post Mon, 28 Jul 2003 - 11:14
Post #2277

I live here !

Tnx

--------------------
Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth

+Quote Post
hell b.
post Mon, 28 Jul 2003 - 12:17
Post #2278

User

heh, pozazdroscic takiej mamy Matey. Mamy dzielą sie na 2 rodzaje: pierwszy to taki, ktory reprezentuje mama Mateya. Drugi...reprezentowany przez moja mamusie, nie nalezy do takich rozrywkowych jesli chodzi o jazde samochodem. Ten rodzaj mam spokojnie mozna by montowac w samochodach zamiast elektronicznego ograniczenia predkosci...ehhh. Tyle wstepu. No wiec ja sobie wracam wczoraj z weekendu w górach (oczywiscie mama na miejscu pasazera w roli komentatora mojej jazdy) i w samych katowicach na swiatlach na sokolskiej nadaża sie okazja do zkillowania/zostania zkillowanym . moj przeciwnik to corolla 1,6 poprzedniej generacji i mlody facet w srodku, sam. Pisk opon, 1, 2 ,3, caly czas równo...dopóki nie właczyla sie mama (a że ja szanuje...sami wiecie). Jednak triumf pana z corolki nie trwal dlugo, hehe stanelam za nim na nastepnych swiatlach i jak zapalilo sie żółte, to chcial zakozaczyć drugi raz...ale dwie kolejne próby ruszenia z picholem zakonczyly sie...buahahahaha..."ja mu gaz a on mi zgasł" i to dwa razy!!!! ale wstyd...ale przynajmniej mama sie uśmiała nieźle i zapomniala mnie opieprzyc, hihi

+Quote Post
KJO
post Mon, 28 Jul 2003 - 12:44
Post #2279

Forum Killer

Moja to wersja hell b. po wjechaniu w tramwaj 2 lata temu. Od tamtego czasu nie jeździ bo się boi, za to zaczęła bardziej komentować. Jak jadę ojca Lancią to mogę spokojne killować bo nie widzi prędkościomierza i nie wie ile jadę, w punciaszku nie ma bata, powyżej 100km/h od razu dostaje w głowę ..... tylko pozazdrościć takiej mamy jak ma Matey

--------------------
Bemowo IX 2005 --> ET 17.108 i jakimś cudem 7 miejsce w mini

.:: http://www.fiatpunto.org ::.

IKP Racing TEAM

+Quote Post
burac
post Mon, 28 Jul 2003 - 13:22
Post #2280

User

CYTAT("Matey":xklp4xob)
Dzisiaj sie strasznie zdziwilem... Jade sobie z mama (mama troszke wkurzona) stajemy na swiatlach, a obok nas srebrna Omega MV6 kombi, jakis cwaniaczek w okularkach, ja z moja mama Sceniciem (zielen oliwki - calkowita seria). Goscu w omedze zaczyna przygazowywac, no to ja do mamy chyba jakis cwaniak chce sie scigac... No to mama na to "Damy rade". Czerwne, zolte... No i mama poszla na zoltym, a gosciu zostal ale odjechalismy kawalek - slysze piski, mysle ruszyl... Kawal drogi (ok. 2 km) No i nie dal nam rady przez cala droge. Po tej jezdzie juz wiem przy ilu obrotach odcina mi paliwo Boje sie jezdzic z mama

mowisz ze mv6 nie dalo rady 1,6, hmm...
rzeczywiscie fajna mama

+Quote Post

130 Stron V  « < 112 113 114 115 116 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Sunday, 06 July 2025 - 19:01