Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 111 112 113 114 115 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
Torsen
post Thu, 24 Jul 2003 - 15:35
Post #2241

Forum Homee

Nie sledzilem jakie masz modyfikacje i mozliwe ze nie, nie ktore A3 jak tu juz kilku udowodnilo w Modlinie to b. szybkie maszyny Sa rozne tereny predylekcji i jak sie taki znaczek naklada to lepiej dominowac wszedzie Napewno dobrze mnie rozumieja posiadacze Vett; ktorzy napewno by chcieli aby 400m bylo troche dluzsze

pozdr

--------------------
Think different, think power ! <!-- s:) --><!-- s:) -->
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 24 Jul 2003 - 15:35
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Piotrus
post Thu, 24 Jul 2003 - 15:40
Post #2242

Forum Homee

CYTAT("bast3k":2pspqep0)
CYTAT("Torsen":2pspqep0)
CYTAT
chyba zrobie sobie naklejke w stylu siusiajacy gosc na bmw

I po co Ci to ? Kiedys sie natniesz i bedzie Ci glupio odklejac

pozdr

mysle, ze bys mi w tym pomogl

Jak Cię złapie kilku "ABS'ów" (Absolutny Brak Szyi) na mieście jadących siódemką to taka naklejka może im się nie spodobać
Tylko czy będą w stanie Cię dogonić

--------------------
Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy)
Suzuki GSX600F

+Quote Post
bast3k
post Thu, 24 Jul 2003 - 15:56
Post #2243

Forum Killer

wlasnie tychze abs'ow sie obawiam.... bo lubie swoj niezniszczony lakier

--------------------
E55 T AMG | www.klinika-urody.eu

+Quote Post
Mamooth
post Thu, 24 Jul 2003 - 17:59
Post #2244

Rookie

Mój pierwszy kill wpisany na tej liście:

Fiat Stilo 1.9 jtd 115KM. Właściciel bardzo się przechwalał , że taki dynamiczny i wogóle, i że mój 1.4 to właściwie strata czasu ...
A tu taka miła niespodzianka - oczywiście nie dla mnie

+Quote Post
rottie
post Thu, 24 Jul 2003 - 19:05
Post #2245

Forum Clubber

CYTAT("Mamooth":1wdbp6d8)
A tu taka miła niespodzianka - oczywiście nie dla mnie

Czyli dostales,tak???

+Quote Post
Chinsee
post Thu, 24 Jul 2003 - 19:06
Post #2246

Frequent User

W sytuacji kiedy ja moge sie poscigac narazie z malo kim, wracajac ze stacji benzynowej widzialem ze stoi policja za zakretem, nie dalej jak 5 minut pozniej wracaem ta sama droga lecz jakis kawalek wczesniej sa swiatla na ktorych stalem ja a obok mnie jakis lujaszek w samochodzie od starego ( mercedes E klasa ) stoi i sie na mnie patrzy, wiec ja po gazie i ruszylem na pomaranczowym specjalnie zeby go jeszcze bardziej wkurzyc, no i on dla tak po garach ze nawet nie widzialem jego rejestracji za jakies 400 do 500 metrow stal sobie juz na poboczu w towarzystwie pana policjanta a ja tylko zwolnilem i powiedzialem mu no to czesc

--------------------
I'm trav'ling at the speed of light.

+Quote Post
ibiza-man
post Thu, 24 Jul 2003 - 19:29
Post #2247

Forum Killer

CYTAT("Chinsee":2rtndmps)
W sytuacji kiedy ja moge sie poscigac narazie z malo kim, wracajac ze stacji benzynowej widzialem ze stoi policja za zakretem, nie dalej jak 5 minut pozniej wracaem ta sama droga lecz jakis kawalek wczesniej sa swiatla na ktorych stalem ja a obok mnie jakis lujaszek w samochodzie od starego ( mercedes E klasa ) stoi i sie na mnie patrzy, wiec ja po gazie i ruszylem na pomaranczowym specjalnie zeby go jeszcze bardziej wkurzyc, no i on dla tak po garach ze nawet nie widzialem jego rejestracji za jakies 400 do 500 metrow stal sobie juz na poboczu w towarzystwie pana policjanta a ja tylko zwolnilem i powiedzialem mu no to czesc

No i po co to?
No może gdyby wcześniej jechał jak pacan albo coś podobnego

--------------------
2e -> 123KM / 168Nm

+Quote Post
Uki
post Thu, 24 Jul 2003 - 19:31
Post #2248

Forum Killer

CYTAT("Chinsee":3mtkfjan)

Oto najdluzsze zdanie na forum

ps.Chinsee uzywaj czasem kropek i wielkich liter bo to co napisales ciezko skumac

--------------------
Uki
Fabian 1.2 12V
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.tdiracing.pl"><a href="http://www.tdiracing.pl" target="_blank">http://www.tdiracing.pl</a></a><!-- w -->
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.tdi-tuning.pl"><a href="http://www.tdi-tuning.pl" target="_blank">http://www.tdi-tuning.pl</a></a><!-- w -->

"... to nie jest to Lupo na które czekamy..." Lol

+Quote Post
Torsen
post Thu, 24 Jul 2003 - 19:41
Post #2249

Forum Homee

CYTAT
W sytuacji kiedy ja moge sie poscigac narazie z malo kim, wracajac ze stacji benzynowej widzialem ze stoi policja za zakretem, nie dalej jak 5 minut pozniej wracaem ta sama droga lecz jakis kawalek wczesniej sa swiatla na ktorych stalem ja a obok mnie jakis lujaszek w samochodzie od starego ( mercedes E klasa ) stoi i sie na mnie patrzy, wiec ja po gazie i ruszylem na pomaranczowym specjalnie zeby go jeszcze bardziej wkurzyc, no i on dla tak po garach ze nawet nie widzialem jego rejestracji za jakies 400 do 500 metrow stal sobie juz na poboczu w towarzystwie pana policjanta a ja tylko zwolnilem i powiedzialem mu no to czesc..

Niech będzie pochwalony pan nasz Jezus Chrystus... Koło Szecherezady przechodziłem i patrzę stoi ta kobita, tak jakoś biednie wyglądała, a ja w Boga wierzę, to żal mi się jej zrobiło no to mówię pójdziesz ze mną, tu niedaleko... do Wielkiego Ryśka rysiek ma melinę, całkiem niedrogo bierze sledzia można tam kupić i szarnę to jego teść, to takie robi, że to lepsze niż szynka, ja wolę to wypiliśmy tam pół baksa z nią i z Ryśkiem i ona mówi, że ma dzieci. duże? Pytam a ona mówi, że no jedno cztery, drugie dwa... nie dwa i pół, nie dobrze mówię, cztery i pół i dwa lata to miałem akurat te pieniądze, co dostałem jak wychodziłem, to dałem no niech kobita kupi jakieś pomarańcze tym dzieciom, akurat tak się Wigilia jakoś zbliżała... cukierki jakieś... no niech dzieci takie coś mają od życia, nie... ty, ja potem wchodzę do Starego Mordziatego, znasz Starego Mordziatego, on też ma melinę, tylko droższą... ja patrzę, a ta k***a tam z tym Starym Mordziatym siedzi i wódkę pije... i tak żeby nie skłamać, no pół litra tak do połowy już odpite to ja mówię, to ja po to ci dałem pieniądze, żebyś dzieciom pomarańcze kupiła, mówię, a ty tutaj na melinie z pijakami wódkę pijesz?... no to ci mówię, to tak jak stałem, tak ją j***em młotkiem, no... takim z półtora kilowym no ze łba nie było co zbierać... wyrwałem chwasta...

P.S. Juz wiecej nie bede

--------------------

+Quote Post
rottie
post Thu, 24 Jul 2003 - 19:44
Post #2250

Forum Clubber

Chinsee,a dlaczego Ty masz jeden post na koncie skoro wczoraj miales kilkanascie chyba??czyzby ban i podejscie numer dwa??

+Quote Post
Zemin
post Thu, 24 Jul 2003 - 20:13
Post #2251

Super User

Godzina 23 kilka dni temu! VW Passat chyba 2.0 granatowy i w białe pasy i z napisem POLICJA stanąłem obok wymiana spojrzeń i ... poszli!!! Niestety zbytnio się pasek wykładał na zakrętach i panowie dostali po d... ale miło czasem trafić na miłych przyjemnych i walecznych mundurowych! Pozdrowienia dla tych Panów!

--------------------

+Quote Post
KJO
post Thu, 24 Jul 2003 - 20:27
Post #2252

Forum Killer

CYTAT("rottie":2566r5xg)
Chinsee,a dlaczego Ty masz jeden post na koncie skoro wczoraj miales kilkanascie chyba??czyzby ban i podejscie numer dwa??

Raczej tak, z tą różnicą, że od wczoraj pojawiło się turbo

--------------------
Bemowo IX 2005 --> ET 17.108 i jakimś cudem 7 miejsce w mini

.:: http://www.fiatpunto.org ::.

IKP Racing TEAM

+Quote Post
eXiDe
post Thu, 24 Jul 2003 - 20:34
Post #2253

Super User

CYTAT("rottie":fqbjl52f)

Haha.. a no faktycznie...... ale za co? Pozdrawiam.

+Quote Post
Gr00bY
post Thu, 24 Jul 2003 - 20:53
Post #2254

Forum Clubber

Torsen - pomyslałem sobie po co taka ma żyć

--------------------
WORKSHOP

+Quote Post
hell b.
post Fri, 25 Jul 2003 - 00:42
Post #2255

User

hehe:D p.s.y. text jest wypasiony! Torsen--> podziwiam (pamiec tudzież cierpliwosc w spisywaniu z wlaczonym 'pause'wink.gif )

CYTAT("zemin":1pz4rx9o)
Godzina 23 kilka dni temu! VW Passat chyba 2.0 granatowy i w białe pasy i z napisem POLICJA stanąłem obok wymiana spojrzeń i ... poszli!!! Niestety zbytnio się pasek wykładał na zakrętach i panowie dostali po d... ale miło czasem trafić na miłych przyjemnych i walecznych mundurowych! Pozdrowienia dla tych Panów!

od Ciebie dostali po d..? masz jakies znajomosci czy co? jakos nie chce mi sie w to wierzyc...

+Quote Post
Chinsee
post Fri, 25 Jul 2003 - 01:14
Post #2256

Frequent User

Nie dostalem bana tylko moderator albo ktos inny zlikwidowal tamten temat. W konsekwencji wszystkie moje posty poszly sie pasc dzieki za przypomnienie o kropkach bo ja czesto o tym zapominam.

--------------------

+Quote Post
Torsen
post Fri, 25 Jul 2003 - 16:18
Post #2257

Forum Homee

CYTAT
hehe:D p.s.y. text jest wypasiony! Torsen--> podziwiam (pamiec tudzież cierpliwosc w spisywaniu z wlaczonym 'pause' )

To copy/paste ze scenariusza, z netu... ja tylko zlikwidowalem kropki i duze litery

pozdr

--------------------

+Quote Post
MACIOR
post Sat, 26 Jul 2003 - 02:17
Post #2258

Forum Homee

Ja dziś tak około 23:30 pogoniłem się z 2 dostawczakami Partner i Berlingo oba oznakowanw Volvo Fast Service czy jakoś tak Co prawda jechałem terenową Toyotką 4Runner (tatuś się do mesia przyssał i niechce dawać ) i tak sobie jade spokojnie 90 (przepisowo a co ) a tu mi śmigneły 2 busiki to co pstryk na benzynke i gonie ich, tak przez 20km na zmiane ja oni ja oni, ale przed domem mam taką ładną prostą z 3-4 km w szczerym polu więc udeżenie w Kure odpada i rozbujałem mojego potwora do licznikowch 180 ( tyle ma ale wskazówa się jeszcze wychylała dalej ) Po ściganku podziękowaliśmy sobie awaryjnymi i każdy w swoją strone. Zaskoczyła mnie kultura jazdy tych osób.. nie blokowali, jak wyprzedali to pokazywali że jest wolne miejsce abym się zmieścił (jechali dłuższy czas lewym pasem), pozostaje podziękować może ktoś z nich to czyta

--------------------
Hp is one thing, putting it down to the track is another.

+Quote Post
Chinsee
post Sat, 26 Jul 2003 - 04:28
Post #2259

Frequent User

MACIOR tez tak niedawno mialem. Nie dalej jak 2 tygodnie temu wracalem z takeij wioski poddebice i jest okolo 80 km drogi dwukierunkowej i tam sobie pieknie jechalem z takim gostkiem z VW polo zasuwalismy pieknie. Potem jest rozjazd przy dwupasie, no i on poszedl w lewo ja w prawo na Bielsko i tak samo mi awaryjnymi podziekowal, chyba za dobra wspolna jazde

--------------------

+Quote Post
hell b.
post Sat, 26 Jul 2003 - 12:47
Post #2260

User

zauwazylam ze motyw z awaryjnymi staje sie coraz bardziej popularny co mnie napawa ogromnym optymizmem, hihi. Calkiem przyjemne uczucie, jakby taka niewidoczna więź podczas jazdy miedzy kierowcami...przyjemne, bo jakby nie bylo w koncu to obcy ludzie (a tacy mili) sorry za O/T...ale taka mnie naszla refleksja

+Quote Post

130 Stron V  « < 111 112 113 114 115 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Wednesday, 09 July 2025 - 03:31