![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() skan-mir.pl Dołączył: Tue, 15 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Uki":21nzo505) CYTAT("Matschke":21nzo505) na wczorajszym malym streecie skillowalem Alfe 156 2.0 TS Selespeed i to spokojnie o jakies 3-4 dlugosci na odcinku okolo 400-500m. potem 2x skillowalem Skode Fabie 100 PD powered by Master/s uzytkownika Uki, ladnie sie trzymal do 3 biegu (byl tylko okolo 1 dlugosc auta za mna), jednak na 4-ce odjechalem mu troche wiecej No faktycznie 30 km roznicy dalo sie odczuc na 4 biegu, ale kill na alfie zaliczony (skrzynia selespeed zabija strasznie osiągi ) No i audio w bagażniku -------------------- Honda Accord TYPE-R
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 26 April 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
Witam
Jakiś czas temu "próbowałem" się z Alfa 147 2.0 TS Selspeed ,ja jechałem 147 1,6 TS 120KM mniej wiecej do prędkosći 120-130km/h byłem jedna-dwie dłułgości z przodu,ta skrzynia biegów to delikatnie mówiac porażka... Pozatym 147 sa strasznie cięzkie.. mój 120 konny 1,6 waży fabrycznie 1200kg ,ale ponieważ jest zarejstrowany jako cięzarowy-uniwersalny (plus kratka i przegroda przestrzeni ładunkowej od pasażerskiej)wazy uwaga : 1286kg... plus kierowca ,jakieś bagaże wyjdzie prawie 1400 Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 28 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
CYTAT("Maxxx":udqge7ht) CYTAT("Uki":udqge7ht) CYTAT("Matschke":udqge7ht) na wczorajszym malym streecie skillowalem Alfe 156 2.0 TS Selespeed i to spokojnie o jakies 3-4 dlugosci na odcinku okolo 400-500m. potem 2x skillowalem Skode Fabie 100 PD powered by Master/s uzytkownika Uki, ladnie sie trzymal do 3 biegu (byl tylko okolo 1 dlugosc auta za mna), jednak na 4-ce odjechalem mu troche wiecej No faktycznie 30 km roznicy dalo sie odczuc na 4 biegu, ale kill na alfie zaliczony (skrzynia selespeed zabija strasznie osiągi ) No i audio w bagażniku A kto w dzisiejszych czasach jezdzi bez audio w bagazniku -------------------- Uki
Fabian 1.2 12V <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.tdiracing.pl"><a href="http://www.tdiracing.pl" target="_blank">http://www.tdiracing.pl</a></a><!-- w --> <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.tdi-tuning.pl"><a href="http://www.tdi-tuning.pl" target="_blank">http://www.tdi-tuning.pl</a></a><!-- w --> "... to nie jest to Lupo na które czekamy..." Lol |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
CYTAT("Uki":hob5542a) CYTAT("Maxxx":hob5542a) CYTAT("Uki":hob5542a) CYTAT("Matschke":hob5542a) na wczorajszym malym streecie skillowalem Alfe 156 2.0 TS Selespeed i to spokojnie o jakies 3-4 dlugosci na odcinku okolo 400-500m. potem 2x skillowalem Skode Fabie 100 PD powered by Master/s uzytkownika Uki, ladnie sie trzymal do 3 biegu (byl tylko okolo 1 dlugosc auta za mna), jednak na 4-ce odjechalem mu troche wiecej No faktycznie 30 km roznicy dalo sie odczuc na 4 biegu, ale kill na alfie zaliczony (skrzynia selespeed zabija strasznie osiągi ) No i audio w bagażniku A kto w dzisiejszych czasach jezdzi bez audio w bagazniku ja nie jest to dla mnie wazne, seryjne 8 glosnikow w moim Audi wystarczaja mi swobodnie.............wole kase wydac na cos innego....... -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
CYTAT("Uki":1vhvbgz2) A kto w dzisiejszych czasach jezdzi bez audio w bagazniku
Ja... jeżdżę w ogóle bez audio... -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() skan-mir.pl Dołączył: Tue, 15 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Matschke":1l2jymo8) CYTAT("Uki":1l2jymo8) CYTAT("Maxxx":1l2jymo8) CYTAT("Uki":1l2jymo8) CYTAT("Matschke":1l2jymo8) na wczorajszym malym streecie skillowalem Alfe 156 2.0 TS Selespeed i to spokojnie o jakies 3-4 dlugosci na odcinku okolo 400-500m. potem 2x skillowalem Skode Fabie 100 PD powered by Master/s uzytkownika Uki, ladnie sie trzymal do 3 biegu (byl tylko okolo 1 dlugosc auta za mna), jednak na 4-ce odjechalem mu troche wiecej No faktycznie 30 km roznicy dalo sie odczuc na 4 biegu, ale kill na alfie zaliczony (skrzynia selespeed zabija strasznie osiągi ) No i audio w bagażniku A kto w dzisiejszych czasach jezdzi bez audio w bagazniku ja nie jest to dla mnie wazne, seryjne 8 glosnikow w moim Audi wystarczaja mi swobodnie.............wole kase wydac na cos innego....... Popieram -------------------- Honda Accord TYPE-R
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 06 May 2003 Skąd: Wawa ![]() |
Kill
- Honda CRV brand new - Pan dostał do 100 kmh długosc - na nastepnych swiatłach nie chciał sie juz spojrzec ... ciekawe czemu -Mercedes E 200 cdi - z rolowanego ... przy 140 juz byłem 1szy |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: poznan ![]() |
i ja tez bez i jakos zyje
![]() -------------------- czołg sprzedany
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
CYTAT("Dan":xk399jx6) Kill
- Honda CRV brand new - Pan dostał do 100 kmh długosc - na nastepnych swiatłach nie chciał sie juz spojrzec ... ciekawe czemu -Mercedes E 200 cdi - z rolowanego ... przy 140 juz byłem 1szy to co ty tam masz??? że takie auta wciągasz? sorrki za total o/t |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 06 May 2003 Skąd: Wawa ![]() |
Seria ... jak u wszystkich
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Otwock ![]() |
Eee, tam E200 CDI to żadne aj waj
Kiedyś takiego wyleczyłem pod Poznaniem-właściciel nie mógł przeboleć że go Skoda wyprzedziła-zaraz depnał za mną i włączył kierunek że mnie będzie wyprzedzał.Przepuściłem go i dałem rurę jadąc za nim; przy ponad 180 km/h merol stracił "cug" (jechał w 4 os. a ja jechałem sam) i musiałem go łyknąć prawym pasem bo burak nie chciał zjechać -------------------- Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy) Suzuki GSX600F |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 26 April 2003 Skąd: Konin ![]() |
CYTAT("Matschke":xlx8yjvu) CYTAT("Uki":xlx8yjvu) CYTAT("Maxxx":xlx8yjvu) CYTAT("Uki":xlx8yjvu) CYTAT("Matschke":xlx8yjvu) na wczorajszym malym streecie skillowalem Alfe 156 2.0 TS Selespeed i to spokojnie o jakies 3-4 dlugosci na odcinku okolo 400-500m. potem 2x skillowalem Skode Fabie 100 PD powered by Master/s uzytkownika Uki, ladnie sie trzymal do 3 biegu (byl tylko okolo 1 dlugosc auta za mna), jednak na 4-ce odjechalem mu troche wiecej No faktycznie 30 km roznicy dalo sie odczuc na 4 biegu, ale kill na alfie zaliczony (skrzynia selespeed zabija strasznie osiągi ) No i audio w bagażniku A kto w dzisiejszych czasach jezdzi bez audio w bagazniku ja nie jest to dla mnie wazne, seryjne 8 glosnikow w moim Audi wystarczaja mi swobodnie.............wole kase wydac na cos innego....... Matschake dokładnie 8 głosniczków to naprawde super gra ( ja mam w pasku radio Gamma+zmieniarka itd... i jestem bardzo happy ! po co mi 2 km miedzianych drutow w bagazniku ?? -------------------- Czy obudziłes sie kiedys po imprezie ... w takim stanie ? Polecam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Otwock ![]() |
Panowie, forum Car Audio jest gdzie indziej (tuning.info)
A IMO nawet 50 głośniczków montowanych seryjnie do Passka czy Audi (nie mówię o systemie BOSE za górę $$$) jest niczym w porównaniu z porządnym systemem odseparowanym jak DLS, ETON itp. A w sprawie wątku: Wczoraj dowiedziałem się od kumpla że jakiś czas temu zostałem zkillowany w Otwocku przez granatowe Toledo 110KM.Bardzo wysilam swoją pamięć ale za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć takiej sytuacji Jedyne co mi przychodzi do głowy to sytuacja w której wyprzedziło mnie jakieś Toledo gdy hamowałem żeby skręcić w prawo. Szkoda że nie wiedziałem ze biorę udział w wyścigu -------------------- Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy) Suzuki GSX600F |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: OTWOCK/ŻOLIBORZ ![]() |
tja Piotrek a ostatnio sie dowiedziąłem że jak się scigałem na obwodnicy Karczewskiej z Ochalem z jego m5 to znim wygrałem ?
BZDURY LUDZIE GADAJĄ BYŁM DO 180 ZNIM RÓWNO -------------------- POWER ISN'T EVERYTHING<-//--////
90%driver 10%car --------------------------------------------- 9e78ee0270]http://www.importracermag.com/drifting/images/youintro.gif[/] |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 11 April 2003 Skąd: DC (Warszawa lub okolice) ![]() |
Dziś w ramach wieczornej przejażdżki po mieście na moście Poniatowskiego trafiło mi się suzuki alto z wesołą imprezową gromadką (chcieli potem w McDrive kupować prezerwatywy), wytrzymali w miarę do 100 kph. Poźniej zaliczyłem bardzo ambitnego pana w czerwonym dostawczaku na otwockich numerach, króry konieczenie chciał się ścigać ale mu się nie udawało, choć na rondzie bałem się jachać równo z nim, bo był naprawdę "odważny" (dzielnie zaiwaniał potem 115 po Grochowskiej).
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 13 May 2003 Skąd: wrocław ![]() |
Pozdrowienia dla GS-a za ktorym dzis goniłem od samej Oleśnicy do wrcoławia a jak juz byłem obok to nawet szybki nie otworzył
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 25 June 2003 Skąd: dolnyslask ![]() |
po przeczytaniu 50 stron postow jakies 3 godziny czytania
zrobilo mi sie troche nudno, powiem tyle ze sie bardzo bardzo mocno usmialem za kilka godzin jade do lodzi takze moze sobie cos po killuje chociaz mam z tamtad zle wspomnienia staralem sie stawac pierwszy na swiatlach ale przez kilka godzin jezdzenia od 10do 14 nie udalo sie nic z killowac pozdrawiam was -------------------- www.RacingTires.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 23 January 2003 Skąd: Wawa ![]() |
a ja dzisiaj wieczorkiem wracając od kumpla zaliczyłem 2 kile:
1. Peugeot 406 coupe - od świateł do świateł 2 długości 2. Carisma bez nalepek z tyłu - gość był bardzo zawzięty Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 15 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
A ja mimo usilnych starań i 120km przejechanych nic nie skillowałem (Scanii 400HP i autobusu nocnego Ikarus linii 603 nie liczę). Nikt się nie chciał ze mną ścigać, a jak na katowickiej tuż za światłami w Nadarzynie Allroad'owi pojechałem po ambicji lewym kierunkowskazem przy 100km/h to facet dopiero przy Atlasie zwolnił. Ale odjeżdzał od 140km/h - szok
-------------------- WORKSHOP
|
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
Dzisiaj jeszcze jezdzilem na moich smiesznych 195/45/15 i w koncu trafil mi sie u mnie jakis w miare przeciwnik:
ML 500, objechany raz na odcinku 300m tak z 4-5 dl po strzale ze sprzegla i drugi raz juz troszke mniej ale spokojny start z 2000 obr , na trzecich swiatlach gosc opuscil szybe(tak 35-40 lat, prosto z kortu tenisowego ) i dlugo nie mogl dojsc do siebie jak uslyszal klekot |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 12 July 2025 - 19:02 |