![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
welcome woman
i to jaki ladny samochodzic od razu ,moze jakies foteczki samochodu oczywiscie |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
Proponuję zmianę nazwy tego tamatu na .... "Niekończąca się opowieść"!!!
Witam Mag ts -------------------- _________________
Tekst ze zderzaka Mercedesa E klasse ...bez blond gwiazdy nie ma jazdy ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Juz Wawa ![]() |
Niedaleko lotniska Okecie na Aleii Krakowskiej a potem na Zwirki i Wigury w kierunku centrum scigalem sie z Pugiem 206 GTI. Calkiem niezly byl ale niestety mial klopoty z pokonywaniem zakretow a potem zostal gdzies w tyle. Mimo wszystko pozdrawiam walecznego wlasciciela Puga. Dzisiaj inny kill, Pug 306 2.0... Straszna kiszka... zkillowalem go sromotnie
-------------------- Mazda RX-8 Rotary Velvet
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Tak z ciekawości: mierzyłeś to swoje BMW?
Ile ma koników i ile s. do paczki? -------------------- Seat Ibiza Base
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("popo":2sapnk3t) Tak z ciekawości: mierzyłeś to swoje BMW?
Ile ma koników i ile s. do paczki? Nie mam bladego pojecia ile mam teraz konikow. Chyba po przerobkach wreszcie te katalogowe 140 Ile do setki to tez nie wiem... ale na 1/4m bez nitro 17.3 a z nitro 15.7 Nie mam kiedy sprawdzic samochodu... moze podjade do Promotora jak wroce z wakacji -------------------- Mazda RX-8 Rotary Velvet
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
CYTAT("Mr_Root":39fs7ex6) Niedaleko lotniska Okecie na Aleii Krakowskiej a potem na Zwirki i Wigury w kierunku centrum scigalem sie z Pugiem 206 GTI. Calkiem niezly byl ale niestety mial klopoty z pokonywaniem zakretow a potem zostal gdzies w tyle. Mimo wszystko pozdrawiam walecznego wlasciciela Puga. Dzisiaj inny kill, Pug 306 2.0... Straszna kiszka... zkillowalem go sromotnie
niesadze zebys dal rade 206gti to auto jes szybsze od twojego (jezeli masz1,9) nawet na zakretach jezdzi bardzo ladnie a moze to byl xs a 206 gti naprawde ma wiecej koni niz katalogi podaja |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 08 July 2003 Skąd: mysłowice ![]() |
CYTAT("coupe":2vy24t9l) welcome woman
i to jaki ladny samochodzic od razu ,moze jakies foteczki samochodu oczywiscie Pozdrawiam wszystkich Wiem, ze jestescie ciekawi co to za baba , jak wyglada i niech pokaze swoje autko. Jednak sila -wyzsza slaby sprzet, ale moze cos da sie zrobic |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 09 May 2003 Skąd: Malmö, Szwecia ![]() |
Hehehe...te BMW Z3 moze dobrze chodzi ale bys mial trudy i to bardzo z Dunskim Pugiem 205 (rok 88-89), silnik, serja 2,0L 16V od 405 MI16, i do tego taka mala turbinka jak T03/T04..... (skromnie 350KM przy 1.5bara)
Widizalem wczoraj jak zkilowala M3 (321KM)...... Wczorajszy dzien byl odlot dla fanow tuningu unas, duzo Dunczykow przyjechalo, np, ten Pug 205 (350KM), mazda rx7 (500++KM), Supra (800-1000KM), Audi A3 (350++KM)wyciela EVO6 z 500+KM), Viper 450+KM i tak dalej....... -------------------- "STRAIGHT ROADS ARE FOR FAST CARS, BUT CURVEY ROADS ARE FOR FAST DRIVERS"
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("artix":3lietl2h) niesadze zebys dal rade 206gti to auto jes szybsze od twojego (jezeli masz1,9)
nawet na zakretach jezdzi bardzo ladnie a moze to byl xs a 206 gti naprawde ma wiecej koni niz katalogi podaja No to w takim razie ten facet to byl dupa nie kierowca... Samochod byl ospojlerowany (raczej fabrycznie), mial fabryczne szerokie kola, oryginalne naklejki GTI na boczkach i z tylu... no nie znam sie na Pugach ale na moje oko wygladal jak prawdziwe GTI a nie jakis XS z pakietem "sportowym". Brzmial tez groznie. Na prostej bylem nieznacznie leprzy (start rollowany) zas na zakretach widac ze kolo po prostu sie bal i nie wiedzial jak je pokonywac. Niestety jego ambicje i walecznosc nie byly adekwatne do jego umiejetnosci Moze mialem szczescie... ale "winning is winning" co nie -------------------- Mazda RX-8 Rotary Velvet
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
CYTAT("Mr_Root":1x05ezq7) CYTAT("artix":1x05ezq7) niesadze zebys dal rade 206gti to auto jes szybsze od twojego (jezeli masz1,9) nawet na zakretach jezdzi bardzo ladnie a moze to byl xs a 206 gti naprawde ma wiecej koni niz katalogi podaja No to w takim razie ten facet to byl dupa nie kierowca... Samochod byl ospojlerowany (raczej fabrycznie), mial fabryczne szerokie kola, oryginalne naklejki GTI na boczkach i z tylu... no nie znam sie na Pugach ale na moje oko wygladal jak prawdziwe GTI a nie jakis XS z pakietem "sportowym". Brzmial tez groznie. Na prostej bylem nieznacznie leprzy (start rollowany) zas na zakretach widac ze kolo po prostu sie bal i nie wiedzial jak je pokonywac. Niestety jego ambicje i walecznosc nie byly adekwatne do jego umiejetnosci Moze mialem szczescie... ale "winning is winning" co nie masz racje niewazne czy wygrasz o centymetr czy o metr a tak na marginesie to moj kolega Per mial jakies 180hp w swojej mazdzie i okolo 7,5 do100 i niedawal rady 206gti Pellego ktory z kolei mial zawsze najlepsze czasy na trasie miedzy pacholkami te trase ukladalismy sami na takim wielkim parkingu i nawet nasz kolega suba impreza niedawal rady wykrecic lepszego czasu to male autko zyskalo moj respekt pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 25 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
kolega w Astrze I 1,6 8v, zawias, stożek, magnetyzer i coś tam jeszcze
na każdym biegu odjazd, a od III masakra na pare długości, nie mógł zrozumieć że Civic 1,4 go rozkłada tak mocno (ach te 860 kg...) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
No i wreszcie coś skillowałem . kilka dni temu Octavia RS na siekierkowskim, gosc cisnął ale moja 3 oraz 4 go zniszczyły . no i wczoraj jakiaś Alfa 155 1.8 litra ( miał naklejki z logo ferrari wieć pewnie miała z 300KM ) zrówanalismy sie na 3 biegu on depnął i został w tyle, potem mało sobie karku nie skręcił tak sie ogladał co go zjadło jak ja skecałem w lewo
No i niestety wczorajszy kill objał mnie jakiś baran roverem postanowił zmasakrowac moje lewe tylne nadkole, zdeżak, lusterko i słupek jak zaparkowałem pos klubem |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 17 April 2003 Skąd: Warszawa-Ursynów ![]() |
Rufi widzialem Cie w czwartek na Niepodleglosci ale swiatla mnie przytrzymaly i nie udalo mi sie dogonic
Focus 2.0 napewno by polegl ale sprobowac zawsze mozna W piatek widzialem Supre Wally'ego przy Skrze ale naszczescie skrecal w prawo i sie nie najadlem wstydu przed kolezankami Pozdrawiam -------------------- RS3 8Y Daily
E36 M54B30 Track |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Otwock ![]() |
Wczoraj wróciłem z urlopu.Na trasie Białystok-W-wa poległo jakiejś Volvo V40, Passat 1.8 oraz Multivan TDI 150KM Pan w Multivanie po zobaczeniu czarnej chmury z mojego wydechu usilnie próbował za mną nadążyć ale dzielnie trzymał się tylko do 100-120 km/h później massa i Cx robią swoje
Najciekawszą akcję miałem za Łomżą - na prostej widzę że jakiś łepek wychyla mi się Golfem II do wyprzedzania na trzeciego i zaraz się chowa.Kątem oka patrzę że to mój dobry kolega z osiedla.Za chwilę za telefon i rozmowa: JA:"... siema, patrzę co to za jeleń mi wylatuje na trzeciego a to Ty??" ON"... myślałem że zdąże wyprzedzić auto bo było sporo miejsca, ale widzę że jakiś klient strasznie zapier... z naprzeciwka, gdy się mineliśmy to patrzę a to Ty..." -------------------- Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy) Suzuki GSX600F |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 28 May 2003 Skąd: WAWA ![]() |
CYTAT("Mr_Root":3haldo32) CYTAT("artix":3haldo32) niesadze zebys dal rade 206gti to auto jes szybsze od twojego (jezeli masz1,9) nawet na zakretach jezdzi bardzo ladnie a moze to byl xs a 206 gti naprawde ma wiecej koni niz katalogi podaja No to w takim razie ten facet to byl dupa nie kierowca... Samochod byl ospojlerowany (raczej fabrycznie), mial fabryczne szerokie kola, oryginalne naklejki GTI na boczkach i z tylu... no nie znam sie na Pugach ale na moje oko wygladal jak prawdziwe GTI a nie jakis XS z pakietem "sportowym". Brzmial tez groznie. Na prostej bylem nieznacznie leprzy (start rollowany) zas na zakretach widac ze kolo po prostu sie bal i nie wiedzial jak je pokonywac. Niestety jego ambicje i walecznosc nie byly adekwatne do jego umiejetnosci Moze mialem szczescie... ale "winning is winning" co nie Panowie czy byly w ogole 206 GTI ?? a nie czasem S16 ?? GTI chyba sie skonczylo na 205/309 Skilowalem dzisiaj na Okopowej bardzo ladnego Lexa GS300 przy 100/km/h byl dlugosc za mna |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 20 April 2003 Skąd: Radom ![]() |
Wczoraj na wlasne urodziny wreszcie trafily sie dwa wyscigi
-stare BMW 3 M Power bo mi strasznie uciekalo (znaczek M dopatrzylem sie na atrapie chlodnicy i nigdzie wiecej) -stare BMW 5 ale nie M Power bo ja mu strasznie uciekalem (za to mial chyba znaczek M na wszystkim co sie da ) I dzis w trasie zostalem zmiazdzony przez fajna biala corvete na numerach WLcos tam . Jezusicku jak to pieknie chodzi, koles prosil o ustapienie miejsca nie swiatlami tylko rykiem silnika |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 02 April 2003 Skąd: Warszawa - Rakowiec ![]() |
No ponieważ Kolega kupił sobie w koncu nowy samochód - Rovvera 214 103km... postanowiliśmy się sprawdzić
Co prawda z powodu braku profesjonalnego drzewka startowego nasze pomiary są kiepskie ale wniosek jeden notorycznie obrywałem po głowie niby moc ta sama ale Rovver jest 100 kg lzejszy i tu widać było dużą różnicę... Ale warto było się sprawdzić Rovvery to szybke samochody -------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Bym zapomnial! Wczoraj na odcinku nieporęt - żerań jadac busem doprowadzilem kierowce srebrnego nowego mondeo chyba do ostatecznosci! Jak juz kiedys wspominalem nawet chyba nie raz, ze bus siedzacy komus na ogonie wywoluje u ludzi straszne zakompleksienie czy cos w tym rodzaju..... Tak tez bylo i w tym przypadku! Jako, ze mi sie spieszylo to cisnalem a mondeo przede mna! Takie probowanie ucieczki staral sie pan uskuteczniac od samego nieporętu kiedy to w pieknym stylu wylykalem go wlasnie przy żeraniu! (oczywiscie sposobem a nie przyspieszeniem czy predkoscia) No i kill bym mogl uznac za zaliczony gdyby nieczysta walka mondeo! Znaczy sie sie mondeo zaliczylo ciagle i no wiadomo na modlinskiej ( 3 pasy ) juz go nie doszedlem!
Pozdrawiam... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Wuwua ![]() |
CYTAT("mario q.":xezv9ra7) Bym zapomnial! Wczoraj na odcinku nieporęt - żerań jadac busem doprowadzilem kierowce srebrnego nowego mondeo chyba do ostatecznosci! Jak juz kiedys wspominalem nawet chyba nie raz, ze bus siedzacy komus na ogonie wywoluje u ludzi straszne zakompleksienie czy cos w tym rodzaju..... Tak tez bylo i w tym przypadku! Jako, ze mi sie spieszylo to cisnalem a mondeo przede mna! Takie probowanie ucieczki staral sie pan uskuteczniac od samego nieporętu kiedy to w pieknym stylu wylykalem go wlasnie przy żeraniu! (oczywiscie sposobem a nie przyspieszeniem czy predkoscia) No i kill bym mogl uznac za zaliczony gdyby nieczysta walka mondeo! Znaczy sie sie mondeo zaliczylo ciagle i no wiadomo na modlinskiej ( 3 pasy ) juz go nie doszedlem!
Pozdrawiam... A w czwartek na drodze z M1 w streone wawy straszliwie napinales sie z zielonym scenikiem TAXI 1.6 16v tata sie zbulwersowal jak odjechales i nie pomogly tlumaczenia ze Ty byc szybszy bo przelaczyl na benzyne i opor a Ty papa PS. pozdrowiena dla naprawde slicznej pasazerki -------------------- Byl Cif Teraz Jest Golfina SOHC 8v 1.4 60KM ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
CYTAT("RobeQ":10dgptg7) PS. pozdrowiena dla naprawde slicznej pasazerki
hej, RobeQ, uwazaj, bo mario si wkurzy, jak bedziesz wyrywal jego panienke -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 12 July 2025 - 12:06 |