![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
dzisiejsze nocne kille:
1. VW Golf II GTI 2. VW Polo srebrne full optyczny tuning 3. Alfa Romeo 156 2.0 Twin Spark 4. Toyota Landcruiser V8 -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
To żeś Maciek dzisiaj troche szczęścia do przeciwników miał .
-------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 24 January 2003 Skąd: Bielsko-Biala ![]() |
Wczoraj jadąc przez miasto z Danielem (Da3) napotkalismy na drodze VW Passata B6. Zblizamy sie do swiatel (na szczescie czerwone ). Daniel stanal kolo mnie, a za nim wspomniany Passat. Zielone- ruszamy, Daniel ruszyl jak wystrzelony z procy, ja zostalem troche z tylu zmagajac sie z Paskiem. Bylem zaskoczony ze nie moze sobie poradzic z moim 1.6 TS. Przejechalismy ładny kawalek az do zjazdu na bielskie błonia, dopiero tam uswiadomilem sobie ze to z czym sie scigalem nosilo znaczek 1.8T na tylnej klapie . Pozdrowienia dla dziarskiego Pana po 50 za udany wyscig.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
CYTAT("Os_":277kgdnm) To żeś Maciek dzisiaj troche szczęścia do przeciwników miał .
a no mialem -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 02 April 2003 Skąd: Warszawa - Rakowiec ![]() |
Po okresie posuchy w koncu udało mi sie cos skillowac...
Na początek kill nad alfą romeo 156 1.6 - przy pierwszej próbie dostał strasznie gdzyz na lekko mokrej nawierzchni stracił przyczemność... za drugim razem poszło mu już lepiej ale i tak wygrałem... -------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 22 April 2003 Skąd: Piekary Śl. ![]() |
Jedziemy dzisiaj z dwoma kumplami ful seryjną Vectrą 2.0 16V, mija nas Eclipse na rejstarcjach z naszego miasta, ciekawy byłem samochodu to mówie kumplowi podgoń go zobaczymy jaki ma motor ale kumpel sie rozpędził i go wyprzedził, koleś zauważył co się swięci więc daje za nami ale coś mu to marnie wychodziło, po każdym naciśnięciu na gaz gościu zostawał w tyle, a walczył zawzięcie co wywnioskowałem po jego minie na następnych światłach, tyle, że przed nim znalazł sie Maluszek i kupa z kontestu. Jaki to mogło mieć motor to nie wiem, miało oznaczenie GS na tyle, nas trzech w samochodzie a on sam. Dziwne.
-------------------- http://www.wszystkiecipkiświata.com
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Warszawa/Boleslawiec ![]() |
moze to byl Eclipse GMS ?
-------------------- proMOTO
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 09 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Volvo V40 vs. Opel Signum 2.0 Turbo. Śliczne auto. Pan w wieku około 40 lat z kobietą... różnica o pół samochodu, może jedna długość na moją korzyść. Na kolejnych światłach otworzył szybkę zapytał czy to Volvo to T4. Odpowiedziałem grzecznie, że nie. Pokiwaliśmy sobie i pojechaliśmy w swoich kierunkach.
-------------------- srtb
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
chyba turbo mu nie dzialalo albo naklejka nie dala tyle koni
czy to byl turbo ale diesel ten opel ? |
|
|
![]()
|
|
To było Signum czy jakoś tak się nazywa, wydaechy po obydwu stronach i napis 2.0T. I co w tym dziwnego, że go Volvo V40 skillowałem ?
|
|
|
![]()
|
|
edit by me
|
|
|
![]()
|
|
niby nic tylko ze on ma 170 ps a ty 120
dlatego mowie ze musi to slabo chodzic ot tylko tyle pozdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Mr Boost Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Ten opel tak rewelacyjnie nie chodzi bo ma 175 KM i 9,4 do setki. Jak na taka moc...
|
|
|
![]()
|
|
A skąd wniosek, że ja miałem v Volvo 120 KM ? Słyszałeś o silniku B4204T2 ? 2.0 Turbo 160 KM ?
|
|
|
![]()
|
|
ano slyszalem w takim razie rozumiem cala sytuacje wydawalo mi sie ze kiedys pisales ze to jest 2.0 N/A
i stad te moje domysly tak swoja droga to nie jest t4?? czym sie rozni t4 od twojej wersji pozdr |
|
|
![]()
|
|
T4 ma 200 KM , a 2.0T ma 165 KM, wiec mysle, ze pewno soft, IC i turbo sa inne
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
dzieki patrzylem na stronie volvo i jakos t4 nie ma moze juz nie sprzedaja ? jest tylko to turbo
pozdr i sirki za o/t |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 09 May 2003 Skąd: Malmö, Szwecia ![]() |
Volvo T4 = 1,9 Turbo 200KM
Volvo 2,0T = 2,0 softturbo 160KM A ja mam jeden kill zaliczony i jeden raz zostalem z kilowany! Kill Mercedes 300 aut (93-94 rok) Zostalem z kilowany przes kolegi Volvo 850 Turbo 98' 225KM Ale nawet bylem zdziwiony! Bo na 1ynce to poszlem o pol auta, dwojka lezymy ruwno, a jak wzucilismy 3 to zaczol odchodzic mi......no ale sprzedalem felgi co mialem lezec i investuje w chipa! Bede mial okolo jakies 200-210 koni....i sprubuje jeszcze raz znim! -------------------- "STRAIGHT ROADS ARE FOR FAST CARS, BUT CURVEY ROADS ARE FOR FAST DRIVERS"
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 22 April 2003 Skąd: Piekary Śl. ![]() |
"moze to byl Eclipse GMS ?"
Nie na 100% pisało tam GS... |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 08 July 2003 Skąd: mysłowice ![]() |
Czesc. Nie wiem czy mi sie wydaje czy jestem jedyna dziewczyna na tym forum, ktora interesuje wszystko na temat samochodow i czytam prawie wszystko co piszecie.
Kiedys jezdzilam Puma 1,4 (90 km zaledwie) letko podrasowana i byla to moc zdecydowanie za mala, ale okazji do probowania sie na kazdych swiatlach i "autostradach" nie brakowalo, bo kazdy chcial zobaczyc jak to jezdzi. A jezdzilo tak jak 1,7 albo spotkalam kierowce do bani. Efektem takiej jazdy byla wydmuchana uszczelka pod glowica, wyciek oleju i czorny dym. Od roku jezdze corolla TS 192KM. Wyglada niepozornie nawet bardzo. Teraz nie mam tylu chetnych do zabawy. Najbardziej lubie podpuszczac gosci w wiekszych samochodach Fajny byl gostek, ktory chcial sie sprobowac swoim nowiutkim samochodem civic-kiem 1,6 ale bidusi chyba nie o taka corolle chodzilo Tak naprawde przydalo by sie jeszcze troche konikow, bo ta moc mnie jeszcze nie powala |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 12 July 2025 - 18:52 |