![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 28 November 2002 Skąd: Bukareszt - Rumunia ![]() |
Mancer: Z ciekawosci, ile u ciebie wynosi ta ostatnio zmierzona wartosc ?
![]() -------------------- www.insomniaracing.org
Electric Orange Focus ST |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
Silniki TDi PD 100 KM i 130 KM maja identyczny odglos bo to prawie te same silniki
W polowce wystepuje tylko 100 KM wiec ta poloweczka mogla miec ~130 KM po jakiejs modyfikacji |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 10 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
A ja dzisiaj zaliczylem pieknego killa
Na gorczerwskiej swiatla przy tesco stanalem na srodkowym pasie (jedyny ktory sie nie koczy za chwile, bo lewy i prawy sie koncza....) z prawej jakas paniena w civicu nowym (czarne szybki, wydech), a z lewej vectra b ( nie wiem jaki silnik, ale napewno wiekszy od mojego) Udawalem, ze nie wiem o co chodzi, ale oboje chcieli mnie przucisnac przed koncem pasa.... Zielone i jazda... Na dwojce bylem juz pol dlugosci z przodu, wiec odpuscili, a zaraz zam na by sie stuknela ta vectra i civic, bo zaczeli zminiec pas... Taki kill poprawia mi humor -------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
CYTAT("Yasieq":19u7iik9) Kolega ROMAN wlasnie zakonczyl swoj zywot na tym forum.
I to był najpiękniejszy kill w tym temacie -------------------- _________________
Tekst ze zderzaka Mercedesa E klasse ...bez blond gwiazdy nie ma jazdy ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 28 November 2002 Skąd: Bukareszt - Rumunia ![]() |
Shafter: Z tym odglosem nie chodzilo mi o ilosc koni, tylko typ silnika - disel, a nie benzyna
Wychodzi na to, ze byla po chipie Pzdr, -------------------- www.insomniaracing.org
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
A mi chodzilo o to ze na sluch nie odroznisz 100 od 130
Natomiast 90/110 od 100/130 jak najbardziej killed: dresy w bmw 518i z ciemnymi szybami ... masakra |
|
|
![]()
|
|
Dzisiaj światła na Powstańców ja i Marea weekend TD100. Myślałem że mnie sromotnie zniszczy a tu zaraz po starci byłem cały samochód do przodu koniec dwójki widzę zę mnie dogania ale od trójki znów mu zacząłem odchodzić...dojechaliśmy do świateł wymiana uśmiechów podziękowanie i... takie coś jest ok
-------------------- _________________
|
|
![]()
|
|
Shafter: Spoko, nie wiedzialem, ze mozna
-------------------- www.insomniaracing.org
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("zetemte":2wy5r3m3) Shafter: Spoko, nie wiedzialem, ze mozna
Najbardziej slychac to w momencie zdjecia nogi z gazu, silnik na pompie klekocze dalej a w PD robi sie naprawde cicho |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 25 June 2003 Skąd: dolnyslask ![]() |
moj kill miesiaca
stoje w l-ca na swiatlach na jaworzyniskie podjerzdza fokus, dwoch kolesi siedzi i sie gapi na mnie jakos tak glupi zielone ja gazu oni gazu tak przypsieszylem gdzies to 70 oni za mna wiec zaczolen normalnie jechac widze wskierunowskaz wiec ja noga w gaz a oni kogucika na dach i 4 punkty dostalem hyhy nie dobre te policjanty |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 19 June 2003 Skąd: \\'arszawa ![]() |
Oj niedobre...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 20 April 2003 Skąd: Radom ![]() |
CYTAT("juziooo":2my2y0on) moj kill miesiaca
stoje w l-ca na swiatlach na jaworzyniskie podjerzdza fokus, dwoch kolesi siedzi i sie gapi na mnie jakos tak glupi zielone ja gazu oni gazu tak przypsieszylem gdzies to 70 oni za mna wiec zaczolen normalnie jechac widze wskierunowskaz wiec ja noga w gaz a oni kogucika na dach i 4 punkty dostalem hyhy nie dobre te policjanty zawsze przyspieszasz jak ktos cie wyprzedza ?!?!?! shame on you.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Wracalem z białorusi...
Jade sobie spokojnie tak 120/140 na szybciej auto nie pozwala primera 1.6. Jak kogoś doganiam to jak staram sie go puzniej wyprzedzic. Wiec podjezdzam za zlotego lanosa, daje kierunek , zabieram sie za wyprzedzanie (na szafie jakies 120) koles redukcja i zjezdza na mnie... Zezłościłem się bo z przeciwka zaczynałem odczytywać marke tira wiec szybko wyłączyłem klime i zredukowałem na 3... ledwo się zmieściłem... Miły pan nie odpuścił nawet o milimetr niewiem czy chcial mnie skilowac czy co? Wazne ze mu sie nie udalo. Kawałek dalej jechał VW Transporter też mi zredukował ale tym razem z naprzeciwka nic nie jechało... Oba auta były na białostockich blachach czy to zbieg okoliczności? Następnym razem zepchne takiego do rowu a jak przezyje to go dobije... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 23 November 2002 Skąd: Słupsk ![]() |
po cogo zabijac - dzwon od razu na 112 i mow ze koles utrudnia ci manewr wyprzedzania, stroze juz sie nim zajma.
Ja tak zrobilem i koles dostal 500 pln i 9 pkt za powodowanie niebezpieczenstwa na drodze Moj dzisiejszy kill: - MB W 124 200 E w automacie - nie wiem po co ludzie kupuja sobie takie wolne wozki - chyba zeby sie lansowac -------------------- S3,
A4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 25 June 2003 Skąd: dolnyslask ![]() |
Koyack hmmm
a czym tam bylo cos takiego napisane nigdy tak nie robie bo nie raz mam okaze jeszcze jezdzic maluchem i wiem jaki to bol |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja dzisiaj o malo nie skillowalem pajaca w Matizie.jade sobie spokojnie do domu, na skrzyzowaniu mam zielone a tu nagle z lewej strony wyjezdza na czerwonym centralnie przede mnie jakis burak.daje po hamulcach ale widzac ze nie zdaze sie zatrzymac skrecam kola i wymijam go ustawiajac sie bokiem na skrzyzowaniu.na szczescie ruch byl maly bo na pewno ktos zaraz wpakowal by mi sie w bok.juz wysiadalem do niego ale zobaczylem ze facet ma na oko 60 lat takze tylko go opier...dojezdzajac do domu poczulem zapach farby, zatrzymalem sie i zajrzalem do bagaznika, patrze a tu 30 litrow tynku elewacyjnego, ktory wiozlem ze sklepu do domu, rozlalo mi sie w calym bagazniku.musialem szorowac 3 godziny zeby wszystko zeszlo.normalnie swietny dzien !!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 12 March 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
CYTAT("Sarna1":379g8yxu) po cogo zabijac - dzwon od razu na 112 i mow ze koles utrudnia ci manewr wyprzedzania, stroze juz sie nim zajma.
Ja tak zrobilem i koles dostal 500 pln i 9 pkt za powodowanie niebezpieczenstwa na drodze Ooo to tak mozna a po ilu kilometrach go zlapali -------------------- Śledziu
|
|
|
![]()
|
|
No to dzisiaj jeszcze jeden kill. Światełka obok czarne UNO...swoją drogą to wiedziałem ze Turbo bo w lusterku widziałem jak koleś napiera na mnie...spojrzenie...zielone i d... zbita poszedł jak strzała!!! Później rozmawiałem z nim na światłach ale to raczej jeden z tych co sięstrasznie chlubią jak kogoś skillują i przeżywają to przez tydzień...ale niech mu będzie! Jak zamontuję do mojego grzybka turbinkę to mu pomacham ładnie!!!
-------------------- _________________
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Lublin ![]() |
jechalem sobie Raclawickimi i jedize zolte HGT i on lewym pasem ja prawym i coisne gaz w podlodze a on chciel jeszcze przedniemnie sie wcisnac bo przednim skrecali w lewo ale nieudalo mu sie przyblokowalem go na nastepnych swiatlach ustawil sie za ma zapala sie zielone to ja but slysze tylko pisk z tylu ale 1 jescze za mam jes 2 tak do 70-80 byl za ma ale potem mnie Wyprzedzil to HGT bylo wybebeszone 2 fotele tylko
-------------------- Prawdopodobnie Najszybsze Daewoo w Polsce
2004--> ET 18,3 2005--> ET 17,4 2006--> ET 14,7 2007-->13.xx??? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 23 November 2002 Skąd: Słupsk ![]() |
CYTAT("Śledziu":xlzr5766) CYTAT("Sarna1":xlzr5766) po cogo zabijac - dzwon od razu na 112 i mow ze koles utrudnia ci manewr wyprzedzania, stroze juz sie nim zajma. Ja tak zrobilem i koles dostal 500 pln i 9 pkt za powodowanie niebezpieczenstwa na drodze Ooo to tak mozna a po ilu kilometrach go zlapali czelali na niego w najblizszej wiekszej wiosce -------------------- S3,
A4 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 14 July 2025 - 09:18 |