Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 102 103 104 105 106 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
piechur
post Wed, 25 Jun 2003 - 19:15
Post #2061

Forum Clubber

CYTAT("Krzysiek_WAWA":23di3e1v)
filaj: za duzo miał dodatków podobnych do RS, S-keysera tez byla prawie ala RS4 ale ta była mozna powiedziec perfekcyjna

Ja się szczegółowo nie znam, a tą furę widzialem raz w życiu, ale jestem prawie pewien że kiedys (chyba jeszcze na f.t.i.p) "fachowcy" od RSek mowili ze to nie RS. Jak mówie...ja sie nie znam.

--------------------
318is
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Wed, 25 Jun 2003 - 19:15
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
CBS
post Wed, 25 Jun 2003 - 23:30
Post #2062

Super User

To czarne RS4 to nie ejst RS4 Gwoli scislosci...

--------------------
CBS a.k.a MK84

+Quote Post
Matschke
post Wed, 25 Jun 2003 - 23:54
Post #2063

I live here !

CYTAT("Marek23":16hfajn6)
CYTAT("Matschke":16hfajn6)
wlasnie wrocilem z miasta. Wracajac z centrum miasta spotkalem przede mna Audi S3 po faceliftingu, wiec albo mial 210KM albo 225KM. Jechal caly czas przede mna, jak mnie zobaczyl w lusterku, ze mu siedze na ogonie, to zaczal zmieniac pasy i chcial mi uciec. ja caly czas za nim. Wjechalismy na autostrade, przyspieszyl do 120 km/h (bylo ograniczenie do 80 km/h), jechalismy tak przez 2 km, az skonczylo sie ograniczenia, dal ognia, ja caly czas jechalem na 4ce, zeby miec caly moj moment obrotowy pod noga. do 190 km/h nie odszedl mi nawet na milimetr, potem lekko zaczal dopiero odjezdzac, przy 220 km/h dalem sobie spokoj. Przez przypadek zjezdzalismy z autostrady w tym samym miejscu, na swiatlach stanal obok mnie, otworzyl okno i zapytal sie mnie, jaki mam silnik. Odpowiedzialem, ze TDI 130 KM z chipem. Byl w szoku, ze tak dobrze jechalem i tak mu siedzialem na ogonie. Zapomnialem sie go zapytac ile on mial KM. Zrobilo sie zielone i kazdy pojechal w swoja strone. Nie byl to moze prawdziwy kill, ale fajnie bylo sie sprawdzic z rolowanego, itd. z Audi S3, jestem dumny z mojego klekota, dobrze sie trzymal

Sorry za O/T ,ale śmiem wątpić,że te S3 przyśpieszało na maksa.
Pomijając mniejszą masę S3,ty jechałeś cały czas na czwórce,więc on na wysokich obrotach,na trójce odjeżdża ci jak chce...Rozumiem ,że masz
duży moment obrotowy,ale bez przesady...

tylko czekalem na takiego posta, zeby ktos sie znowu przyczepil do tego, ze to nie jest mozliwe. Przejedz sie kiedys mocnym dieslem, to zobaczysz co znaczy moment obrotowy. #czekalem tylko na to, ze ktos znowu bedzie nie wierzyl w to i robil z S3 najszybsze auto na swiecie, ktore bron boze nie moze byc na autostradzie tak szybkie jak klekot..........

--------------------
730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl
www.ventumair.eu - Szkola Pilotow

+Quote Post
rennen
post Thu, 26 Jun 2003 - 00:07
Post #2064

I live here !

CYTAT("Matschke":1ivwkq1k)
tylko czekalem na takiego posta, zeby ktos sie znowu przyczepil do tego, ze to nie jest mozliwe. Przejedz sie kiedys mocnym dieslem, to zobaczysz co znaczy moment obrotowy. #czekalem tylko na to, ze ktos znowu bedzie nie wierzyl w to i robil z S3 najszybsze auto na swiecie, ktore bron boze nie moze byc na autostradzie tak szybkie jak klekot..........

Moment momentem... nie wiem ile miałeś obrotów na tej 4 , ale "emeryt style racing" czyli wcisaknie gazu w podłoge na niskich obrotach i wysokim biegu nie jest zdrowe dla silnika i wcale nie daje Ci lepszych osiągow bo milion razy były kłótnie na ten temat , ale "jeździ się" mocą a nie momentem i nieważne jak bardzo fanatycy diesli będą chcieli temu zaprzeczyć to tak to niestety wygląda...

--------------------
'93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8

+Quote Post
doneboy
post Thu, 26 Jun 2003 - 00:30
Post #2065

Rookie

zgadza sie diesel zwlaszcza mocny z podkrecona elektronika moze przespozyc wielu problemow dobrym benzyniakom, ganialem sie po lazienkowskiej a potem osrobramskiej z TT, a ja jechalem leonem 1.9 tdi 150 KM w serii, powiem wam ze koles z TT mocno sie dziwil jak mu troszke odskakiwalem na trojce

+Quote Post
piechur
post Thu, 26 Jun 2003 - 00:33
Post #2066

Forum Clubber

Tylko jedno pytanie: Wiesz ile KM miało to TT? 150, 180 czy 225?

--------------------
318is

+Quote Post
doneboy
post Thu, 26 Jun 2003 - 00:57
Post #2067

Rookie

CYTAT("filaj":15o8816a)

Cięzko mi powiedzieć, ale naprawde nie mógł mi daleko odjechać, wiadomo że na pierwszych dwóch biegach troszke mi uciekał, ale potem..... heheheh był zdziwiony

+Quote Post
Matschke
post Thu, 26 Jun 2003 - 01:06
Post #2068

I live here !

CYTAT("doneboy":1boywp62)
CYTAT("filaj":1boywp62)

Cięzko mi powiedzieć, ale naprawde nie mógł mi daleko odjechać, wiadomo że na pierwszych dwóch biegach troszke mi uciekał, ale potem..... heheheh był zdziwiony

jeski bylo to TT coupe, to 180Km lub 225 Km
150 KM jest tylko w roadsterze

--------------------
730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl
www.ventumair.eu - Szkola Pilotow

+Quote Post
Sarna1
post Thu, 26 Jun 2003 - 01:08
Post #2069

Super User

Moje dzisiejsze kille jezdzac :

1. Corolla
- Nowe Mondeo 1.6
2. Betka
- Betka 323,
- Nowe Ave 2.0
- Nowy Accord

--------------------
S3,
A4

+Quote Post
Krystian
post Thu, 26 Jun 2003 - 08:51
Post #2070

Forum Clubber

CYTAT("Matschke":y9i4viaw)

No Maciek to musimy się spróbować na jakimś spocie
Może moje maleństwo to nie S3 ale zobaczymy czo ten twój traktor potrafi

A odnośnie tematu to wczoraj zostałem 2 razu zkillowany przez nowe A4 1,8TQ
Ciężko to nazwać killem, ale dwa razy do 100 km/h dostałem, niestety na rozpędzenie się więcej nie było miejsca bo wyścig był od świateł do świateł.
A dostałem głównie dlatego że ......padał deszcz i miałem ogromne problemy ze sprawnym gwałtownym ruszeniem moją ośką.
Niestety skręciłem i nie było mi dane skillować gościa przy większej prędkości, co bym napewno uczynił jak bym wreszcie złapał tę cholerną przyczepność

--------------------
///M

+Quote Post
Marek23
post Thu, 26 Jun 2003 - 11:13
Post #2071

User

CYTAT("Matschke":2l97db9b)

Kolega ma A3 tdi130 robione u Goduli,na hamowni cos koło 160 koni i chodzi to fajnie . Ale lekko odchudzony Kadett GSI 16v chodzi troche lepiej . Jak ktoś S3 dobrze rzuca biegami i trzyma na obrotach to twój klekot nie ma szans . Bez urazy , ale takie mam zdanie . Sam jeżdżę Paskiem tdi 130 i chodzi fajnie i wiem ,że dłubnięty chodzi o wiele lepiej
,ale bez przesady...Sam jeździłem takim dłubanym Audi tdi i chodziło super,ale Seat kolegi 1.8 t 180 koni ,chodził lepiej jak się go dobrze kręciło. Pozdrawiam wszystkie benzynki i diesle...

+Quote Post
Marlon
post Thu, 26 Jun 2003 - 17:48
Post #2072

Forum Clubber

Skillowałem wczoraj civica 4d 1,6 Vtec ))
(No dobra- kierowca był koło 45 lat, ale zawzięty bardzo!)
Pierwszy start był na skrzyżowaniu ostrobramskiej z Fieldorfa - objechałem go o dwie długości. Na następnych światłach pod promenadą już się poprawił, ale na Marsa znowu byłem szybszy.
A to wszystko moim 12 letnim szczurem z 4 osobami na pokładzie! Myślę że dodatkowa moc była ponieważ akurat wracałem z "za szybkich, za wściekłych"

--------------------
dragracingowy spiker do wynajęcia ;)

_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g

+Quote Post
Krzysiek_WAWA
post Thu, 26 Jun 2003 - 18:24
Post #2073

Forum Killer

Dzisiaj wracam sobie aleją Wilanowską ze szkolenia stoje sobie pierwszy na swiatłach na czerwonym na lewym pasie, patrze w prawo, a na prawym pasie jakiś bissnesmen w Nissanie Maxima przejechał po trawniku i stanoł na skrajnym pasie prawym. Tak z dwie długoście przedemną. To stwierdziłem ze dwie długości różnicy ale zaryzykuje i go skilluje. No i zielone, ja start bez pisku, jazda do odciecia no i na dwójce jestem długość z przodu. Na 3 tez mu odchodziłem, ale musiałem niestety juz hamować bo były następne swiatła i samochody przedemną.

Stwierdzam ze uwielbiam takich bissnesmenów.

--------------------
----------------
Pozdrawiam Krzysiek
"Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*]
---------------------
Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać.........

+Quote Post
Zemin
post Thu, 26 Jun 2003 - 18:56
Post #2074

Super User

Całą Hallera jechał za mną gościu Toyotą camry 2l siedział mi na tyłku i to mocno. Światła wymiana wzroku...myślałem żę mnie gość zniszczy niemiłosiernie ale ku mojemu zdziwieniu szedłem o pół samochodu przed gościem Nie ma to jak dobre machanie lewarkiem

--------------------

+Quote Post
rennen
post Thu, 26 Jun 2003 - 22:42
Post #2075

I live here !

CYTAT("Zemin":1nabdy89)
Całą Hallera jechał za mną gościu Toyotą camry 2l

Camry wystepowala chyba tylko jako 2.2 lub 3.0 ...

--------------------
'93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8

+Quote Post
Zemin
post Thu, 26 Jun 2003 - 23:51
Post #2076

Super User

TAk masz rację...czeski błąd...to była Camry 2.2!

--------------------

+Quote Post
evonation
post Sat, 28 Jun 2003 - 15:12
Post #2077

Super User

nie wiem kto dotrze do tej strony ale...

kills
wrx po tuningu
evo8 na 1/4mili
mustang cobra 99
corvete c5 2000
honda s2000

przegrane
2003 mustang cobra po "malym" tuningu
odchodzil odemnie jakbym stal w miejscu, jak pozniej rozmawialem powiedzial ze ma tylko caly wydech itd itp,
wedlug katalogow
evo 8 0-100 5 1/4 mili 13.1
cobra 0-100 4.9 1/4mili 13.3
cos mi sie wierzyc nie chce, gosc mial tez inne kola z tylu i slicks
pozdrowienia
piter

--------------------
Ah VTEC. All the lag, none of the turbo. It's like waiting for bad sex.

ed9dbac21f]http://.photobucket.com/albums/v179/evonatino/1111111111111111copy.jpg[/]
numer gg 9428576

+Quote Post
Piotrus
post Sat, 28 Jun 2003 - 21:31
Post #2078

Forum Homee

Dzisiejszy kill to Octavka TDI 110KM Combi.Jakiś Pan postanowił sprawdzić elastyczność 160-X km/h i sie zawiódł bo go objechała 90'tką Przez chwilę myślałem że jednak to ja polegnę ale udało się
Chciałem go uświadomić jaki mam silnik ale niestety nie staneliśmy razem na światłach

Późniejszy kill to Audi A3 TDI - rozochocony zwycięstwem nad 110KM podjąłem walkę i później okazało się że to jest 130PD .Kierowca Audi nie kręcił jej powyżej 3500 obr. bo od niedawna ma samochód - tylko to mnie uratowało
Po krótkiej pogawędce wcisnąłem mu wizytówkę Master/s'a

--------------------
Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy)
Suzuki GSX600F

+Quote Post
bravo110
post Sat, 28 Jun 2003 - 23:04
Post #2079

User

Strasznie duzo po dzisiejszym modlinie sie dzieje., ludziska szaleju sie najedli czy co Jadac z nieporetu zniszczylem nowa toyote avansis - lecial za mna az do modlinskiej, fakt ze byl w 5 osob a ja w 2, ale dostawal oktunie. Potem na torunskiej strasznie szybko lecial focus - nawet nie probowalem go dogonic, a na skrzyzowaniu z Broniewskiego spod swiatel skillowalem Camry 2,2

+Quote Post
mario q.
post Sun, 29 Jun 2003 - 00:35
Post #2080

Forum Clubber

Kill swiezy niczym buleczki! Przy rotundzie podjechalo kolo mnie zielone A4 (B5) 2.6... No i kolega zaczal sie pytac czy niunia to RS No wiec odpowiedzialem, ze nie i czekalem cierpliwie na zielone... Z racji tego, ze strzalow ze sprzegla nie wykonuje ostatnio (niektorzy wiedza dlaczego! ) to 1, 2 bylo na dochodzenie zas 3 (ach te trojeczki !) bylo zwienczone totalnym killem!
Ach..... Ale te moje TDi to jest szybkie...... [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]

Pozdrowionka...

--------------------
RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D

Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... [']

+Quote Post

130 Stron V  « < 102 103 104 105 106 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Monday, 14 July 2025 - 03:19