![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
CYTAT("Radek":q5pimstf) CYTAT("Krzysiek_WAWA":q5pimstf) CYTAT("Radek":q5pimstf) Z jednym HGT wygralem dwa razy na 400m , z drugim scigalem sie na krotszym dystansie i tez bylem pierwszy . Wiec moze faktycznie mnie nie dojdzie . Bedzie w Modlinie jakies HGT co by je wciagnac ? 19 Lipca będzie napewno jedno HGT mojego kumpla(czas na 17" kołach 16.548), teraz ma być na 14 Mowisz o czasie ET+RT ? Fiu fiu ........ A teraz nie bedzie ? 28.06 ? Wiesz, w jego przypadku w przyblizniu RT=0,005 wiec mysle ze to nie ma znaczenia czy ET+RT Tak dla informacji, w samochodzie plus tych 17 miał kompletny system audio ze skrzynią basową ważacą około 100kg, wiec wynik miał ciałkiem przyzwoity -------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
JA to mam pecha, dziś spotkałem na drodze mini morisa cooper S ( wiecie ten najmocniejszy) goscia prowokowałem chyba z 10 minut spacjialnie sie z nim zrównywałem itp ustawiał sie obok na światłach i nie dał sie sprowokowac
|
|
|
![]()
|
|
Jade sobie dzisiaj koło 16:30 na ślub do kumpla, stoje sobie na swiatłach i czekam bo mam czerwone, po chwili zatrzymuje sie obok na pasie nowa laguna II, ciemne szyby, ospoilerowany z cudownym fabrycznym spoilerem tylnym. Jako ze było swierzo po deszczu stwierdzilem ze zobacze jak gosciu bedzie startowal, no to ja na zielonym delikatnie startuje z 1000obr i jade tak do 4tys, ale gosciu chyba mial jakies poblemy bo na 1 bylem pol długosci z przodu, na dwójce nie wiem ile ale bylem troche z przodu. Pozniej na Jana Pawła ten sam pan testowal mnie z rolowanego, ale stwierdzilem ze mi sie nie chce, bo zaraz skrecam w Nowolipki.Laguna jak pozniej sie okazalo miala silniczek 2.0. A wracajac ze slubu trafil sie Pug 306 Hdi, byl raczej jakis taki zawirusowany bo dymil jak lokomotywa. Najpierw jechałem za facetem bo co mi tam, ale pozniej stwierdzilem ze zobaczymy jak chodzi ten pug no i pan dostal na kolejnych dwoch swiatlach ale bylo ciezko, do 100 szlismy rowno, a do 160 bylem z 2 dlugosci z przodu, pozniej zwolnilem bo zblizalem sie do miejscowosci gdzie czesto przebiegaja dzieci przez jezdnie, no to wychamowalem do 80, a gosciu polecial obok mnie tak majac na budziku 150, ogolnie jechalo sie z nim miło.
Pozdrawiam -------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
Pozdrawiam Panią z pewnej firmy z Ostrzeszowa(całkiem ładna blondynaeczka)!Bardzo waleczna była w swojej Skodzie Felicii 1.6! Coprawda mimo tej samej mocy w moim autku i felci ogólnie jak ktoś umie to mnie objeżdża Tylko dlaczego chciała mnie wpokować pod TIR-a...to było nieładne musiałem ze 40 metrów hamować łącznie z rękawem bo bym się nie zatrzymał...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
[quote="Zemin"]Pozdrawiam Panią z pewnej firmy z Ostrzeszowa(całkiem ładna blondynaeczka)!Bardzo waleczna była w swojej Skodzie Felicii 1.6! Coprawda mimo tej samej mocy w moim autku i felci ogólnie jak ktoś umie to mnie objeżdża Tylko dlaczego chciała mnie wpokować pod TIR-a...to było nieładne musiałem ze 40 metrów hamować łącznie z rękawem bo bym się nie zatrzymał...[/quo
może nie byłeś w jej stylu.. qrde po co pisać że mnie wciągneła super laska w porszaku = o/t |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
wlasnie wrocilem z miasta. Wracajac z centrum miasta spotkalem przede mna Audi S3 po faceliftingu, wiec albo mial 210KM albo 225KM. Jechal caly czas przede mna, jak mnie zobaczyl w lusterku, ze mu siedze na ogonie, to zaczal zmieniac pasy i chcial mi uciec. ja caly czas za nim. Wjechalismy na autostrade, przyspieszyl do 120 km/h (bylo ograniczenie do 80 km/h), jechalismy tak przez 2 km, az skonczylo sie ograniczenia, dal ognia, ja caly czas jechalem na 4ce, zeby miec caly moj moment obrotowy pod noga. do 190 km/h nie odszedl mi nawet na milimetr, potem lekko zaczal dopiero odjezdzac, przy 220 km/h dalem sobie spokoj. Przez przypadek zjezdzalismy z autostrady w tym samym miejscu, na swiatlach stanal obok mnie, otworzyl okno i zapytal sie mnie, jaki mam silnik. Odpowiedzialem, ze TDI 130 KM z chipem. Byl w szoku, ze tak dobrze jechalem i tak mu siedzialem na ogonie. Zapomnialem sie go zapytac ile on mial KM. Zrobilo sie zielone i kazdy pojechal w swoja strone. Nie byl to moze prawdziwy kill, ale fajnie bylo sie sprawdzic z rolowanego, itd. z Audi S3, jestem dumny z mojego klekota, dobrze sie trzymal
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 26 April 2003 Skąd: Konin ![]() |
CYTAT("Matschke":1i17p0ym) wlasnie wrocilem z miasta. Wracajac z centrum miasta spotkalem przede mna Audi S3 po faceliftingu, wiec albo mial 210KM albo 225KM. Jechal caly czas przede mna, jak mnie zobaczyl w lusterku, ze mu siedze na ogonie, to zaczal zmieniac pasy i chcial mi uciec. ja caly czas za nim. Wjechalismy na autostrade, przyspieszyl do 120 km/h (bylo ograniczenie do 80 km/h), jechalismy tak przez 2 km, az skonczylo sie ograniczenia, dal ognia, ja caly czas jechalem na 4ce, zeby miec caly moj moment obrotowy pod noga. do 190 km/h nie odszedl mi nawet na milimetr, potem lekko zaczal dopiero odjezdzac, przy 220 km/h dalem sobie spokoj. Przez przypadek zjezdzalismy z autostrady w tym samym miejscu, na swiatlach stanal obok mnie, otworzyl okno i zapytal sie mnie, jaki mam silnik. Odpowiedzialem, ze TDI 130 KM z chipem. Byl w szoku, ze tak dobrze jechalem i tak mu siedzialem na ogonie. Zapomnialem sie go zapytac ile on mial KM. Zrobilo sie zielone i kazdy pojechal w swoja strone. Nie byl to moze prawdziwy kill, ale fajnie bylo sie sprawdzic z rolowanego, itd. z Audi S3, jestem dumny z mojego klekota, dobrze sie trzymal
Własnie w takich momentach kocham swoje TDI ... dzis skilowałem starego Mietka C200 ... heh... brałem go jak chciałem -------------------- Czy obudziłes sie kiedys po imprezie ... w takim stanie ? Polecam
|
|
|
![]()
|
|
A mnie dzisiaj skillowalo czarne Ferrari F355 Cabrio, na nastepnych swiatłach porozmawiałem sobie z panem i dałem ulotkę z najblizszego Modlina, powiedział ze postara się wpaść
Dzwięk silnika w tym Ferrari to muzyka dla uszu -------------------- ----------------
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Wrocek ![]() |
Nowe A4 1.8T z wiruskiem sobota Karkonoska ja w trzy osoby gość sam z wybałuszonymi oczami.
-------------------- Jetronik employee
>>Tu byłem<< Ninja EVO(A Honda Hunter & V8 Eater) <b>[url=http://www.srtw.pl/portal.php:27mqq1nl]Streetracing Team Wrocław[/url:27mqq1nl]</b> |
|
|
![]()
|
|
To fajnie być skilowanym przez Ferrari przynajmniej żadna hańba...a swojądrogą panowie w takich samochodach przeważnie toczą się po mieście z prędkościami żółwia!
-------------------- _________________
Tekst ze zderzaka Mercedesa E klasse ...bez blond gwiazdy nie ma jazdy ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 29 November 2002 Skąd: Pruszkow ![]() |
CYTAT("Zemin":26ce6qrl) To fajnie być skilowanym przez Ferrari przynajmniej żadna hańba...a swojądrogą panowie w takich samochodach przeważnie toczą się po mieście z prędkościami żółwia! ... bo nie musza nic sobie udowadniac
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
A no tak! Ani sobie ani nikomu innemu, a jakby za szybko jeździli to by laseczek nie upolowali
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Marcin07":1d6czh04) CYTAT("Zemin":1d6czh04) To fajnie być skilowanym przez Ferrari przynajmniej żadna hańba...a swojądrogą panowie w takich samochodach przeważnie toczą się po mieście z prędkościami żółwia! ... bo nie musza nic sobie udowadniacZnaczy sie pan ruszył bardzo spokojnie, a ja chcąc nie stracic z oczy go goniłem, jak się zrównałem przy jego 120 a moich 140 to pan nagle wcisnol pedał i pojechał szybko do przodu do następnych swiateł. Dobrze ze mam troche jeszcze ulotek o Modlinie, bo jemu sie ten pomysł podobał aby się sprawdzic z najszbszymi autkami w Polsce -------------------- ----------------
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Dzis byly zawody pomiedzy mna a jakas tam dziwna ibiza na trasie torunskiej!!!
Ale mi chlopaczyna przyspozyl nerwow! Od targowka az po zoliborz nie mogl sobie darowac! Ciezko sobie bylo poradzic z takim idiota bo szedl na zabicie... Jak mu pasy sie konczyly to walil poboczem albo zjazdem na stacje czy zatoczka dla autobusow.... Bylem w strasznym szoku, ze ibizka na seryjnym (chyba) zawiasie potrafi tak zamiatac miedzy autami! (Ibizka taka dosc sfatygowana byla i taka poprzedniej generacji przed liftem) Zaraz za stacja przy komisie doprowadzil mnie do furii tym hamstwem i zrobilem "kill him"!!!! To bylo takie bye, bye juz na zawsze..... Pozdrawiam... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("mario q.":20cr99se) Dzis byly zawody pomiedzy mna a jakas tam dziwna ibiza na trasie torunskiej!!!
Ale mi chlopaczyna przyspozyl nerwow! Od targowka az po zoliborz nie mogl sobie darowac! Ciezko sobie bylo poradzic z takim idiota bo szedl na zabicie... Jak mu pasy sie konczyly to walil poboczem albo zjazdem na stacje czy zatoczka dla autobusow.... Bylem w strasznym szoku, ze ibizka na seryjnym (chyba) zawiasie potrafi tak zamiatac miedzy autami! (Ibizka taka dosc sfatygowana byla i taka poprzedniej generacji przed liftem) Zaraz za stacja przy komisie doprowadzil mnie do furii tym hamstwem i zrobilem "kill him"!!!! To bylo takie bye, bye juz na zawsze..... Pozdrawiam... Mario: jakiego kolory była ta Ibiza, czy nia była to granatowa na rejestacji WWL, jeśli tak to jest to seria TDi GT, a jeździ nią mój kolega, po tym co napisałeś to wynika ze to on jechał bo bardzo lubi latac pomiędzy samochodami, zatoczki itd itd, ale do nie go nie dociera ze moze mu sie krzywda stac -------------------- ----------------
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Krzysiek_WAWA":2z2hsxws) Mario: jakiego kolory była ]ta Ibiza, czy nia była to granatowa na rejestacji WWL, jeśli tak to jest to seria TDi GT, a jeździ nią mój kolega, po tym co napisałeś to wynika ze to on jechał bo bardzo lubi latac pomiędzy samochodami, zatoczki itd itd, ale do nie go nie dociera ze moze mu sie krzywda stac
Wiesz Krzys, blachy by sie zgadzaly... Bylo to WWL! Natomiast koloru nie pamietam bo dosc szybko sie wszystko dzialo! I tez nie wiem czy to bylo TDi, bo jechalem troche za nim i deptał dosc ostro a dymku nic a nic! W kadym badz razie czy to byl ten kolega czy nie to zloz mu gratuacje za posiadanie tak malego rozumu.... Pozdrawiam... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
Dzisiaj stanąłem na światłach obok taka sama astra jak moja, mruknęły wydechy i wszystko było jasne...start 1 2 3 i koleś zaczął mi odchodzić(ja podobnie jak ibiza slolomem) i tak przez cała powstańców, później przez centrum szliśmy przktycznie łeb w łeb.Na któryś tam światłach dogadaliśmy się że lecimy do Mostu Trzebnickiego (prawie przez całew miasto)...dojechałem ale niestety drugi
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 10 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Zemin":3gpvvzdr) Dzisiaj stanąłem na światłach obok taka sama astra jak moja, mruknęły wydechy i wszystko było jasne...start 1 2 3 i koleś zaczął mi odchodzić(ja podobnie jak ibiza slolomem) i tak przez cała powstańców, później przez centrum szliśmy przktycznie łeb w łeb.Na któryś tam światłach dogadaliśmy się że lecimy do Mostu Trzebnickiego (prawie przez całew miasto)...dojechałem ale niestety drugi
Gratuluje malego mozgu... Ciesz sie, ze nie zabiles nikogo w czasie tego slalomu miedzy autami... -------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
Wczoraj na trasie Lazienkowskiej widzialem daleko przed soba Zielona Carrere 911, wiec przyspieszylem zeby zobaczyc autko, jak tylko sie zblizylem Porsche zniknelo . Za mna jechala nowa 7.
-------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("mario q.":3jitr4th) Wiesz Krzys, blachy by sie zgadzaly... Bylo to WWL!
Natomiast koloru nie pamietam bo dosc szybko sie wszystko dzialo! I tez nie wiem czy to bylo TDi, bo jechalem troche za nim i deptał dosc ostro a dymku nic a nic! W kadym badz razie czy to byl ten kolega czy nie to zloz mu gratuacje za posiadanie tak malego rozumu.... TO raczej on, bo tylko jedna taka ibiza jezdzi po mojej okolicy. Przekaże mu twoje słowa , jeśli chodzi o znaczki to ma tylko z boku napis Evo GT, z tyłu nie ma nic, a co do jego rozumu za kierwonica to ja z nim nie wsiadam bo szkoda mi zycia i własnych nerwów. -------------------- ----------------
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 15 July 2025 - 03:37 |