Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 98 99 100 101 102 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
doneboy
post Wed, 18 Jun 2003 - 23:12
Post #1981

Rookie

hmm mój kill, to moja Ibiza Cupra by VTG, kontra modeo St200, został bez szans, wciągnięty, objechany, ale za to waleczny, wyścig wczoraj w nocy po centrum warszawki
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Wed, 18 Jun 2003 - 23:12
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Matschke
post Thu, 19 Jun 2003 - 01:47
Post #1982

I live here !

masz Ibize czy Leona Cupre ? w podpisie masz napisane Ibiza, a na zdjeciu jest Leon..........

--------------------
730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl
www.ventumair.eu - Szkola Pilotow

+Quote Post
gość_shafter_*
post Thu, 19 Jun 2003 - 11:29
Post #1983

Wczoraj kolo 23 zjechalem sobie na parking pod tesco troszke poslide'owac bo akurat spadl dosc mocny deszczyk, bylo tam juz pare aut ktore znam z widzenia ale wszystkie FWD i we wszystkich troche zawodzil "lacznik"
Pokaz sily 4x4 zostal nagrodzony brawami Na pozniejsze zarzuty ze slide'y to tylko dzieki 4x4 dorwalem A-klasse 1.9 benz bezpiecznik out i zaczalem zamiatac wokol slupkow
Na koniec goscie stwierdzili ze musze scignac sie z ich najmocniejszym ktore tam stalo czyli stilo 2.4 abart byli dosc pewni swojego ale niestety

killed:

stilo 2.4 - kill straszliwy, najpierw 2-3 dl na starcie a pozniej widzialem w lusterku jak ta skrzynia traci przy zmianie biegow

+Quote Post
Matschke
post Thu, 19 Jun 2003 - 11:54
Post #1984

I live here !

ten abarth beznadziejnie chodzi i do tego duzo pali, tez kiedys takiego skillowalem, moze nie tak mocno jak Ty, shafter, ale kill to kill

--------------------
www.tdiracing.pl

+Quote Post
Uki
post Thu, 19 Jun 2003 - 16:59
Post #1985

Forum Killer

Hej dzis jade sobie do domciu i widze czarna fabie. Wiedzialem ze cos sie szykuje . Skrecilem na trase trounską patrze w lusterku ze szybko sie zbliza. Zwolnilem i na wysokosci M1 zrownala sie ze mną. Kontem oka zobaczylem znaczek 16 V W tym momencie gaz do dechy. Po 200 metrach bylem juz z przodu i zaczął sie poscig . do ok 130 trzymala sie równo ale potem powoli znikala w lusterku.

Na szczescie na swiatłach przy głebockiej stanela za mną. Widze gosc ok 40 silnie wpatruje sie w znaczek . Zielone ruszylem najpierw spokojnie potem ogien 2,3,4. Na dystansie ok 400 m byla za mna conajmniej 100 metrów. Stwierdzilem ze kill zaliczony wiec zwolnie i jeszcze raz sprobuje z rolowanego.

W pewnym momencie czarnulka zrównala sie ze mna i slysze trąbienie. Ogladam sie a kierowca wymachuje do mnie rękoma . Otworzylem szybe patrze na kolesia, jego twarz wygladala tak . Krzyczy do mnie co mam za silnik. Odpowiedzialem mu trzema literkami Na to na jego twarzy pojawil sie usmiech Uslyszalem jeszcze ze po co wkurzam ludzi (chyba chodzilo mu o znaczek) . Ja sie tylko rozesmialem pomachalem mu i rura.

Teraz sie zastanawiam co by zrobil jak bym powiedzial mu ze mam 1,2 . Ale odpuscilem sobie bo jeszcze facet zrobil by sobie krzywdę lub spalil ASO w ktorym kupil popsutą fabie 1,4 16V.

ps Muszę przyznac ze jak na 55 koni roznicy auto zasuwalo calkiem przyzwoicie - i sam sie zaczlem zastanawiac czemu. Sprawa sie wyjasinila w momencie jak spojrzalem na temp zew. 27' .

Czas powaznie pomyslec nad IC od 150 PD

--------------------
Uki
Fabian 1.2 12V
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.tdiracing.pl"><a href="http://www.tdiracing.pl" target="_blank">http://www.tdiracing.pl</a></a><!-- w -->
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.tdi-tuning.pl"><a href="http://www.tdi-tuning.pl" target="_blank">http://www.tdi-tuning.pl</a></a><!-- w -->

"... to nie jest to Lupo na które czekamy..." Lol

+Quote Post
Krzysiek_WAWA
post Thu, 19 Jun 2003 - 18:15
Post #1986

Forum Killer

Gratulacje Uki, tylko pozazdrościć

--------------------
----------------
Pozdrawiam Krzysiek
"Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*]
---------------------
Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać.........

+Quote Post
Matschke
post Thu, 19 Jun 2003 - 18:38
Post #1987

I live here !

Uki, super kill Fajnie to opisales, chyba to byla pierwsza osoba, ktora dala sie nabrac na Sticker Tuning ))))))))

--------------------
www.tdiracing.pl

+Quote Post
Uki
post Thu, 19 Jun 2003 - 19:17
Post #1988

Forum Killer

Druga - pierwsza w fabii 1,4 100 km nabrala sie na znaczek SDI.
Chlopak jak sprawdzil ile sdi ma koni to sie załamał ze tak mu uciekalem ( wtedy jeszcze na serii)

--------------------
Uki
Fabian 1.2 12V
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.tdiracing.pl"><a href="http://www.tdiracing.pl" target="_blank">http://www.tdiracing.pl</a></a><!-- w -->
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.tdi-tuning.pl"><a href="http://www.tdi-tuning.pl" target="_blank">http://www.tdi-tuning.pl</a></a><!-- w -->

"... to nie jest to Lupo na które czekamy..." Lol

+Quote Post
crackamnboy
post Thu, 19 Jun 2003 - 21:25
Post #1989

Forum Killer

Dzis przed swiatłami wjechało przedemnie Punto HGT czy jakos tak ... laczki 16' dwa wydechy ... brewki itd... no i oczywiscie TuBa. Widząc go w czarnych okularkach z pozycją zwaną "zimny łokieć " pchajacego sie na pierwszą pozycje na światłach zrobiłem mu miejsce ... niech już wiedzie a co tam ... wogule nie pomyslałem dopuki nie uchyliłem sobie szysby ,ze gostek chciał mnie sprowokowac na sciganko , dopiero po uchyleniu szyby usłyszałem jak sobie "grzeje silnik" myśle sobie laczki mu sie zablokowały bo gazu nie moze puscic ... hehe nagle żółte światło ... pisk opon rusza ja w tym momencie pstyk magiczny guziczek ESP , wrzucam 1 i OGIEŃ ! po 20 metrach poscigu został dogoniony i drastycznie skilowany ... heh do tej pory nie moge zapomniec jego miny dobrze ,ze jego koledzy nie widzieli ,ze został skilowany przez Dieselka i to w dodatku Kombi ...

--------------------
Czy obudziłes sie kiedys po imprezie ... w takim stanie ? Polecam http://mp3s.pl/dzienpo/

+Quote Post
doneboy
post Thu, 19 Jun 2003 - 23:05
Post #1990

Rookie

CYTAT("Matschke":38e6607r)
masz Ibize czy Leona Cupre ? w podpisie masz napisane Ibiza, a na zdjeciu jest Leon..........

Mam Ibize

+Quote Post
garsut
post Fri, 20 Jun 2003 - 02:41
Post #1991

Super User

CYTAT("crackamnboy":3nf3c3a7)
Dzis przed swiatłami wjechało przedemnie Punto HGT czy jakos tak ... laczki 16' dwa wydechy ... brewki itd... no i oczywiscie TuBa. Widząc go w czarnych okularkach z pozycją zwaną "zimny łokieć " pchajacego sie na pierwszą pozycje na światłach zrobiłem mu miejsce ... niech już wiedzie a co tam ... wogule nie pomyslałem dopuki nie uchyliłem sobie szysby ,ze gostek chciał mnie sprowokowac na sciganko , dopiero po uchyleniu szyby usłyszałem jak sobie "grzeje silnik" myśle sobie laczki mu sie zablokowały bo gazu nie moze puscic ... hehe nagle żółte światło ... pisk opon rusza ja w tym momencie pstyk magiczny guziczek ESP , wrzucam 1 i OGIEŃ ! po 20 metrach poscigu został dogoniony i drastycznie skilowany ... heh do tej pory nie moge zapomniec jego miny dobrze ,ze jego koledzy nie widzieli ,ze został skilowany przez Dieselka i to w dodatku Kombi ...

sorry 920kilowy, 130 konny punto kontra audi 150ps w kombi, twoj przeciwnik chyba nie wiedzial do czego sluzy skrzynia biegow.

+Quote Post
mario q.
post Fri, 20 Jun 2003 - 02:56
Post #1992

Forum Clubber

CYTAT("garsut":1dnx6e2d)
sorry 920kilowy, 130 konny punto kontra audi 150ps w kombi, twoj przeciwnik chyba nie wiedzial do czego sluzy skrzynia biegow.

Albo ja mam problemy z oczami albo Ty garsut!
Jak dla mnie to nie jest 150 PS tylko:

CYTAT
VW Passat 2003 1.9 TDI PD +box 157 Ps 369 Nm -szara perełka

Pozdrawiam....

--------------------
RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D

Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... [']

+Quote Post
Matschke
post Fri, 20 Jun 2003 - 08:15
Post #1993

I live here !

to Punto HGT ma niby 7.9s do 100 km/h wedlug katalogu, ale to chyba jakas pomylka. Kolega ma takie zolte Punto i scigalem sie z nim pare razy, chociaz mam tez prawie tak ciezkie auta jak Passat, to killowalem za kazdym razem od drugiego biegu, ale najlepiej od trojki.............wiec nie masz co sie dziwic garsut........

--------------------
www.tdiracing.pl

+Quote Post
Radek
post Fri, 20 Jun 2003 - 09:34
Post #1994

Forum Killer

HGT ma chyba 8,6 to 100 km/h , ale to tez zaden szal bo na krotkim dystansie to tluke HGT-y moim Cinquecento a miejskiego kierowce tluke nawet na 400m , szybszy kierowca na 400m przegoni mnie . Takze nie taki diabel straszny...

+Quote Post
Grzegscvan
post Fri, 20 Jun 2003 - 09:48
Post #1995

Forum Homee

no nie wiem Radek czy cie punto HGT seria przegoni
Mierzylismy ostatnio punto HGT i 17,50 miał najlepszy czas. Chodził identycznie jak avensis 1,8 vvti i to w trzech próbach. Moze to i czynnik kierowcy lae jak dla mnie bez rewelacji

--------------------
czołg sprzedany

+Quote Post
KrzyśBo
post Fri, 20 Jun 2003 - 10:13
Post #1996

Frequent User

Tym razem przypadek mojej pani:
Wczoraj miałem "dzień lenia" wiec dałem jej auto coby sobie pojechała z bratem i jego panną do Krakchemii coś tam kupić. W drodze powrotnej, na Opolskiej skillowała Octavie TDI, jej brat mowił że ten sam silnik co mój. Gość w Octavii jechał sam i dostał baty na 2 kolejnych swiatłach do predkosci ok 120-130 km/h, wiecej sie bała jechać. Gość ponoć miał mine nieciekawą a ścigał się na pewno bo kiedy odpuściła tamten ja wyprzedził i zaczął śmigać między autami.
Przypomne jej to kiedy zacznie mi mowic swoje "Krzysiek jak nie zwolnisz to ja wysiadam i jade autobusem"

--------------------
Nie wychodź z siebie! (Możesz nie wrócić)

+Quote Post
Kajman
post Fri, 20 Jun 2003 - 10:59
Post #1997

I live here !

2 ciekawe kille - jednego dnia skillowalem system w komputerze a chwile pozniej silnik w aucie

--------------------
Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth

+Quote Post
gość_shafter_*
post Fri, 20 Jun 2003 - 11:27
Post #1998

musze sie pochwalic wczoraj wieczorkiem jadac wloskim wynalazkiem (patrz na podpis)

killed:

panna w corsie 1.0 12V, udalo mi sie dzieki hmm troszke sprawniejszej zmianie biegow , niestety obrazila sie i smignela gdzies w bok

kajman: co sie stalo ?

+Quote Post
Matschke
post Fri, 20 Jun 2003 - 11:47
Post #1999

I live here !

CYTAT("shafter":2cbfikwc)
musze sie pochwalic wczoraj wieczorkiem jadac wloskim wynalazkiem (patrz na podpis)

killed:

panna w corsie 1.0 12V, udalo mi sie dzieki hmm troszke sprawniejszej zmianie biegow , niestety obrazila sie i smignela gdzies w bok

kajman: co sie stalo ?

dobrze znam Twoja sprawna zmiane biegow, shafter

--------------------
www.tdiracing.pl

+Quote Post
DiTus
post Fri, 20 Jun 2003 - 11:52
Post #2000

Rookie

CYTAT("Grzegscvan":e0tzneyd)
no nie wiem Radek czy cie punto HGT seria przegoni
Mierzylismy ostatnio punto HGT i 17,50 miał najlepszy czas. Chodził identycznie jak avensis 1,8 vvti i to w trzech próbach. Moze to i czynnik kierowcy lae jak dla mnie bez rewelacji

no to moze kierowca dupa... bo normalnie powinien miec cos okolo 16.23...
chyba przejade sie do modlina i sprawdze
btw
punto hgt wazy 1078 /real/
a passat ile?? 1500??

pease...

--------------------
DiTus
7,90 60mph
16,05 1/4 mili
pozdrawiam

+Quote Post