![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
Ja dzisiaj po kolejnych egzaminach pojechałem do Parku Wola, akurat tak się złożyło że trafiłem na przejazd Kuchara, wiec po ogladałem jego przejazdy, no i stwierdziłem ze jade do domu. Wyjechałem z parkingu dojechałem do Górczewskiejswoim Mitsu, przedemną stało sobie Volvo 850 Kombi GLT, Zmieniło się na zielone, wjechaliśmy na Górczewską, a pan w Volvo (z całą rodziną na pokładzie) zaczoł udawać rajdowego kierowce do 2 świateł w kierunku centrum, gdzie miał czerwone i musiał się zatrzymać, stwierdziłem że skoro tak szaleje tym Volvo to moze jest naprawdę taki dobry no to ja wjechałem na lewy pas, staje obok niego na czerwonym swietle, on na środkowym, a na prawym Pug 406. Ja pełna kulturka, czekam sobie spokojnie, nie bawie się obrotami. Widze ze pan w Volvo i Pugu nie wytrzymuja czekania na zielonym i juz na czerwonym zaczeli troche podjezdzac do przodu, tak samo na żółtym, a ja sobie nadal stoje. No i było tak jak przewidziałem, obaj panowie zaspali na zielonym, a ja wystartowałem z 1,5tys na zielonym krecąc na 1 i 2 do 6,5 tys, (niestety panowie tak zapsali, ze ja na jedynce juz byłem z przodu) Ja ja uwielbiam takich kierowców, co nie dość że naraża rodzine robiąc slalom gigant, to jeszcze naraża na innych.
Pozdrawiam0 -------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 March 2003 Skąd: Lublin ![]() |
Piątek, jade sobie spokojnie po mieście E-classą ojczulka, staje na czerwonym, patrze z boku podjeżdza młody gość też e-classą, patrze na niego i widze fele AMG, eee tam ja też mam AMG fele, zielone łycha iii widze jak mi to czarne coś ucieka, zobaczyłem aby znaczek AMG E55 przynajmniej posłuchałem jak mu wydech pięknie pracuje Tak zepsół mi się humor na ściaganki, wracam do domu, jade spokojnie 100-130 trasą, wyprzedza mnie srebrny scenic, myśle starczy mi na dziś, ale qrcze ten scenic troche zaszybko mi znika, to podłoga, dochodze go przy 180 jedziemy równo, gość podłoga, doszliśmy do 210-220 ale pomyślałem sobie, noc, ciemno, wystarczy odpuszczam... I stwierdziłem że msze kupić coś szybszego bo 2.3 w automacie to niedlamnie
-------------------- Hp is one thing, putting it down to the track is another.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
dzisiaj jadac sobie do domu patrze w lusterko a tu cos szybko sie do mnie zbliza.poniewaz kilkadziesiat metrow przede mna byly swiatla to nie zaczalem cisnac.na skrzyzowaniu ustawil sie obok mnie i okazalo sie ze to peugeot 607 a wsrodku jakis koles w garniturze i mloda brunetka na miejscu pasazera.wiedzac ze gosc szybko wystartuje postanowilem sie z nim sprawdzic.od samego poczatku zostal z tylu i stopniowo mu sie oddalalem.na nastepnych swiatlach probowal znowu ale tez mu sie nie udalo .na koncu zapytalem sie go jaki silnik i powiedzial ze 3.0 w automacie.chwilke pogadalismy i pojechal dalej ale juz spokojnie i z taka mina: .w sumie z calego sciganka to najbardziej pamietam usmiech tej brunetki ktora smiala sie z tego goscia ze nie mogl mnie dogonic (buziaczki dla niej).swoja droga to wiecej sie spodziewalem po tym peugociku.jak na 210 KM to kiepsko sie zbiera, przynajmniej w automacie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Poznań ![]() |
Podczas dzisiejszej imprezy na Bednarach udało mnie się skilować:
- Xsara 1,8 VTS - Vectra A 2,0 Niestety dostałem baty od takiego jednego dostawczaka (Ren) i czarnej Octavii kopcącej równie czarnym dymem (Danielpoz) |
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
killed:
napalony 18 latek z dziewczyna w taty A6 2.4 aut Ale sie zdzwil a dziewczynie dziekuje za szeroki perlisty usmiech |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 18 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
W piatek poznym wieczorem na Pulawskiej.
Jezdzilismy z kolega w 2 Bravo - on swoim, a ja swoim. I stal na swiatlach przy Silverscreen koles z dziewczyna w Octavii TDi. Ja obok niego, kolega za mna. Zielone swiatlo i widzialem w lusterku jak Octavia kopci. Poniewaz moj kumpel trzymal sie z tylu kierowca Skody pomyslal pewnie ze jest slabszy ode mnie i na kolejnych swiatlach ponowny wyscig A tu zaskoczenie - nieco wzmocnione HGT |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 17 April 2003 Skąd: Warszawa-Ursynów ![]() |
Okolo 22-23 skrzyzowanie Pileckiego z Ciszewskiego,w strone Kabat.
Ja na srodku Focusem 1.6 w trzy osoby,po lewej Suzuki Swift-jakis pan z rodzina.Ruszylem delikatnie bez strzalu,jedynka,do szesciu tysiecy,dwojka pociagnieta,do zwezenia jego maska na wysokosci moich tylnich drzwi,dwa szybkie zakrety i do przodu Pozdrowienia dla pana,spotkanego pozniej na parkingu Tesco -------------------- RS3 8Y Daily
E36 M54B30 Track |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 09 April 2003 Skąd: Anglia ![]() |
Dzisiaj we Wrocławiu walczyłem z audi kombi mtm (innych oznaczeń nie miało) Byłem Fordem Scorpio 2.9i i zostałem przez to audi skilowany za każdym razem Ale przez całe miasto siedziałem mu na ogonie ale dużo nerwów mnie to kosztowało. Po za miastem to nawet nie zauważyłem jak się oddalił. Pięknie przyspiesza to auto.
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
CYTAT("dawmac":36us67qf) audi kombi
80? A4 , nowe, stare? 100? A6 - nowe , stare? Bo pojecie Audi kombi jest dosyc szerokie... juz nie pytam czy to moze bylo S4 , RS4 , S2 albo RS2 bo nie wiedzac jaki to model tego napewno bys nie wiedzial... Ale jaka to byla buda? -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 02 April 2003 Skąd: Warszawa - Rakowiec ![]() |
Sierra 125km vs Audi A4 1.9 Tdi 2:0 spod świateł typ bez szans był... z rolowanego tez oberwał chociaż trochę musiałem się namęczyć...
Merc c 32 Amg vs. Volvo s 80 t6 1:0 - tylni napęd na suchym asfalcie wyjaśnił sprawę natychmiast..)) -------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
CYTAT("Molako":39t0vt5d) Sierra 125km vs Audi A4 1.9 Tdi 2:0 spod świateł typ bez szans był... z rolowanego tez oberwał chociaż trochę musiałem się namęczyć...
Merc c 32 Amg vs. Volvo s 80 t6 1:0 - tylni napęd na suchym asfalcie wyjaśnił sprawę natychmiast..)) to to musialo byc 1.9TDi 90 KM skoro przegralo.......... a to ze Mercedes wygral, to wiadomo, lzejszy, mocniejszy i lepszy automat.......... -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
To tdi miało 130 km... i po prostu 10 letnia sierra zniszczyła cięzkiego VAG - a...
Jesli nadal wątpisz to spójrz w techniczne info sierry z roku '92 z silnikiem 2.0 dohc i porównaj z nowym audi a4 1.9 tdi - i wszystko sie wyjaśni... Pozdrawiam -------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
trudno mi jakos w to uwierzyc, ale niech CI bedzie.............
Sierra 2.0i 10.0s do 100 km/h A4 1.9TDI 130 KM 9.9s do 100 km/h wiec do 100 km/H auta powinny isc leb w leb............. tutaj zagral duza role faktor: kierowca i reakcja........... -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 09 April 2003 Skąd: Anglia ![]() |
CYTAT("rennen":2kkemkw7) CYTAT("dawmac":2kkemkw7) audi kombi 80? A4 , nowe, stare? 100? A6 - nowe , stare? Bo pojecie Audi kombi jest dosyc szerokie... juz nie pytam czy to moze bylo S4 , RS4 , S2 albo RS2 bo nie wiedzac jaki to model tego napewno bys nie wiedzial... Ale jaka to byla buda? Przepraszam za nieścisłości ale byłem w lekkim szoku jak widziałem jak mi to audi odjeżdża. Nie wspomnę jak na łuk o długości około 500m wleciał z prędkością około 150km/h ja za nim ale musiałem przychamować bo Scorpio strasznie się buja a Audi jak dołożył to sprawdzałem czy ręcznego nie zaciągłem. SZOK! Było to Audi kombi A4 rocznik chyba 2000, kolor czarny, tablice poznańskie PO ...... Z tyłu tylko malutka nalepka " mtm " Z tyłu nie wyglądało na S4 czy coś takiego ponieważ nie rzucały się w oczy szerokie błotniki i szerokie koła. Wydech z jednej strony podwójny. pozdr |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 29 January 2003 Skąd: Tychy ![]() |
A ja zostalem ostatnio skillowany przez ciemnoniebieskie bmw E-30 nie wiem jaki silnik z tylu podwojny wydech tak do 100 szlismy leb w leb ale potem zaczal mi uciekac i niestety porazka a w dodatku tak sie zagalopowalem ze jeszcze sie zgubilem pozdr dla kolesia w bejcy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
dzisiejeszy kill to focus tdci 1,2 bylem pol dlugosci do przodu strasznie zawziety był ze go kiluje lanos i to na gazie
chyba cos jest w tym co masters mi powiedzial ze nie kupuje sie samochodow na F (fiatow,fordów i francuskich mialem przelaczyc na benzyne ale skercilem |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 18 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
smiem przeczyc
AR 2,0 Selespeed. Dostal na jedynce, na dwojce i na trojce przed swiatlami juz mnie nie zdazyl dojsc - ale dochodzil. |
|
|
![]()
|
|
Aja tarfiłem dziś na Focusa takiego jak mój tzn on był obleśny bo sedan ale z silnikiem 1.6 więc wszystko było na równo ... no więc skillowałem go ze swiateł na Radzymińskiej w Markach ... I zaobserwowałem dziwną rzecz - na jedynce odszedłem ok 1 długości , 2 dwójce dostał niemiłosiernie ze 3 długosci i jak wrzuciłem 3 to już mu nie tak drastycznie nie odchodziłem , a od 4 biegu jechaliśmy równo ( tzn on kilka długości za mną) ... następne światłą i znów to samo jedynka równo wmiare i znów typ na dwójce niemiłosierne baty dostał a potem to samo .... zaznaczam ze ten sam silnik tez na benzynie i to samo obciązenie co to moze być???
-------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Mr Boost Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Molako":3i6ivk34) Aja tarfiłem dziś na Focusa takiego jak mój tzn on był obleśny bo sedan ale z silnikiem 1.6 więc wszystko było na równo ... no więc skillowałem go ze swiateł na Radzymińskiej w Markach ... I zaobserwowałem dziwną rzecz - na jedynce odszedłem ok 1 długości , 2 dwójce dostał niemiłosiernie ze 3 długosci i jak wrzuciłem 3 to już mu nie tak drastycznie nie odchodziłem , a od 4 biegu jechaliśmy równo ( tzn on kilka długości za mną) ... następne światłą i znów to samo jedynka równo wmiare i znów typ na dwójce niemiłosierne baty dostał a potem to samo .... zaznaczam ze ten sam silnik tez na benzynie i to samo obciązenie co to moze być???
Moze poprostu sie nie scigal? Albo krecil do wysokich obrotow a biegi zmienial normalnie, a nie tak szybko jak sie da... |
|
|
![]()
|
|
Kurde koleżka tak się napinał, że aż na czerwonym poleciał kiedy ja się zatrzymałem
Jestem jeszcze na tyle władz umysłowych ze wiem kiedy ktoś się chce ścigać a kiedy nie ... Poza tym już doszedłem do wniosku co to jest - po prostu jakiś mały chomik zasówa i popędza korbowód Sorry za O/T -------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 11:47 |