![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
a ja dzisiaj zostalem poraz pierwszy skillowany od dawna
stoje na swiatlach na sobieskiego. nagle obok mnie staje nowe Audi A8 4.2 quattro. Pomyslalem sobie: "Dam rure, zobaczymy ile przegram ". Zrobilo sie zielone. Musze przyznac, ze mi super start wyszedl. Oczywiscie A8 ruszylo lepiej i bylo jakies 2 dlugosci przede mna, ale do 170 km/h nie moglo mi odejsc wiecej. Przegralem wiec z A8 na odcinku okolo 800m 2 dlugosci auta, a facet dawal mocno.......dopiero przy 170 km/h zaczelismy hamowac, bo warunki nie pozwalaly na dalsze sciganko. Bylem w szoku, ze moje Audi tak dobrze sie trzymalo, sofcik jest naprawde super, autko bangla zajebiscie A8 przeciez ma 335 KM i jest quattro. -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 23 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
...Teraz przerywnik klasy mini :
swiatelka gorczewska zabilem ostatnio bardzo wscieklego trampka (kierowca mial z50lat ), (silnik polo) majac po prawej sc sport. bardzo ciekawe doswiadczenie widziec jak trampi kopci gume,wyciska max mocy...zostaje w tyle prawie odrazu a po 100m sc do niego doloncza.....to tyle z klasy mini..... pozdrawiam szalonego pana z trampka ps ktore sa wasze ulubione swiatla? cos mam pecha ostanio .... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
A ja dzisiaj skilowałem mój odpowiednik na Fieldorfa, gościu tylko popatrzył z dziwną miną jak na dwujce byłem przed nim z długość, na następnych światłach (na Ostrobramskiej) podjachał z prawej strony i mnie się pyta jaki mam silnik, a ja odpowiadam że 1.8, on do mnie że też, a co mam zrobione bo był bardzo zdziony ze takie same modele a ja mu odjechałem
-------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam,
Dzis jechalem sobie kolo Galerii Mokotow ok. 150 km/h bo pusto bylo a 3 paski tam są a tu nagle wyprzedil mnie z o wile wieksza prdkoscia jakis maly "gokart" bylem w lekim szoku jak podczas szykany przez tory nie zdjal nawet na sekunde nogi z gazu Potem doszedlem go na swiatelkach a ku mojemu zdzwieniu byl to SMART nadwozie podobne do speedstera pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 02 June 2003 ![]() |
CYTAT("---==Mały==--":2d5kax7f) Endriu twój najlepszy kill był na wólce jak skilowałeś BMW 5 Czarne ciemne szybki gość się woził i dostał baty od poldka ale były śmiechy.
hmmmm...nie wiem czy go skillowalem ale fajnie musailo wygladac zwykly Polonez vs. BMW 520(taka sliczna) idace w leb w leb:) -------------------- EnDrIu
Modlin 06.09.2003r ET 17.479 na nastepnym powinno byc lepiej... |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
a ja dzisiaj skillowalem VW Golfa IV TDI 130 KM, pozdrawiam pana ledwo ledwo, ale na trojce juz go mialem
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 15 January 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
A mnie dzisiaj skilowala calibra, nic dziwnego;)
pozniej jeszcze sluzbowy Focus,boze co ludzie robia z firmowymi autami |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 03 June 2003 Skąd: Rzeszow ![]() |
CYTAT("garsut":1iuhykb6) boze co ludzie robia z firmowymi autami
Wiem cos o tym - na trasie rzeszow<>lublin sporo ich jezdzi - kiedys przez takiego jednego w SC to bym na drzewie albo w najlepszym wypadku w rowie wyladowal ale sie udalo uff |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 01 February 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
BMW 320 Cabrio E46
jedynka jego, dwojka równo, trójka moja spod świateł do ok. 120 -------------------- 1992 200SX S13 - reaktywacja.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Dzisiaj maly killik Puq 205 GTi!!! Chociaz chyba patrzac na te auto to juz
byl on tylko 205 bo GTi gdzies z wiekiem sie zgubilo!!! Smiac mi sie chcialo bo na sobieskiego podjezdzal do mnie i sie usmiechal!! he ,he... Tak sie trefilo, ze stanelismy na swiatlach na pierwszego tylko on z prawej a ja z lewej natomist po srodku stal jakis turysta! Coz nie bylo co robic z tym Pugiem! Aaaaa... Dostalem dzis smary od Rufiego z rolowanego! Pozdrawiam... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("mario q.":16or0c8m) Dzisiaj maly killik Puq 205 GTi!!! Chociaz chyba patrzac na te auto to juz
byl on tylko 205 bo GTi gdzies z wiekiem sie zgubilo!!! Smiac mi sie chcialo bo na sobieskiego podjezdzal do mnie i sie usmiechal!! he ,he... Tak sie trefilo, ze stanelismy na swiatlach na pierwszego tylko on z prawej a ja z lewej natomist po srodku stal jakis turysta! Coz nie bylo co robic z tym Pugiem! Aaaaa... Dostalem dzis smary od Rufiego z rolowanego! Pozdrawiam... a duzo przegrales z RUfim ? gdzie sie scigaliscie ? poznym wieczorem ? -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja dzisiaj skillowałem następne Seicento 900, lubie wciągać te autka. Z nie każdym idzie tak łatwo, niektóre to wyjatkowo wojownicze egzemplarze .
EDIT: jechałm Matizem. -------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
Mnie to tylko zastanawia jak Ty na raz jezdzisz dwoma lancerami, dwiema imprezami, cosworthem i delta... i czemu cieszysz sie ze skillowania seicento 900... chociaz w tyle aut naraz to moze i sztuka
-------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 03 June 2003 Skąd: Rzeszow ![]() |
CYTAT("Sql":3l82ljuq) Mnie to tylko zastanawia jak Ty na raz jezdzisz dwoma lancerami, dwiema imprezami, cosworthem i delta... i czemu cieszysz sie ze skillowania seicento 900... chociaz w tyle aut naraz to moze i sztuka
To Ci sie udalo super skomentowac |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
No wczooraj z mario tak sie zrównalismy przy jakiś 60km/h i sprawdzilismy sie z rolowanego, oczywiście 3 bieg jak wiedza wtajemniczenie w dieslach jest baaardzo mocny
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
CYTAT("RUfi":3ovd2p1j) No wczooraj z mario tak sie zrównalismy przy jakiś 60km/h i sprawdzilismy sie z rolowanego, oczywiście 3 bieg jak wiedza wtajemniczenie w dieslach jest baaardzo mocny
A Mario też na trójce jechał od tych 60km/h A ja ostatnio sobie killuję ludzi z zaskoczenia Dostałem od żony nakładkę na pasy z postacią królika Bugsa.Na każdych światłach goście patrzą na mnie zdziwieni i chyba nie biorą mnie na poważnie.A ja najpierw ruszam z nimi równiutko na jedynce i dopiero na dwójce daje ognia Fajny bajer, mówię Wam chłopaki Taki króliczek usypia uwagę przeciwnika -------------------- 2e -> 123KM / 168Nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
CYTAT("Matschke":25fw6zft) a ja dzisiaj zostalem poraz pierwszy skillowany od dawna
stoje na swiatlach na sobieskiego. nagle obok mnie staje nowe Audi A8 4.2 quattro....Przegralem wiec z A8 na odcinku okolo 800m 2 dlugosci auta, a facet dawal mocno......Bylem w szoku, ze moje Audi tak dobrze sie trzymalo, sofcik jest naprawde super, autko bangla zajebiscie A8 przeciez ma 335 KM i jest quattro. Ten gość w A8 to chyba się nie ścigał tylko sobie ruszył poprostu na 50% mozliwości auta Nie wiem czy Twój start 01.05 w Modlinie był udany,ale z czasem 17.664s to ze mną też byś przegrał ze dwie długości na 400m - ja miałem 17.194s.Niestety ja nie wierzę że moja Ibiza ma osiągi zbliżone do A8 4.2 -------------------- 2e -> 123KM / 168Nm
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("ibiza-man":zigfjgg9) CYTAT("Matschke":zigfjgg9) a ja dzisiaj zostalem poraz pierwszy skillowany od dawna stoje na swiatlach na sobieskiego. nagle obok mnie staje nowe Audi A8 4.2 quattro....Przegralem wiec z A8 na odcinku okolo 800m 2 dlugosci auta, a facet dawal mocno......Bylem w szoku, ze moje Audi tak dobrze sie trzymalo, sofcik jest naprawde super, autko bangla zajebiscie A8 przeciez ma 335 KM i jest quattro. Ten gość w A8 to chyba się nie ścigał tylko sobie ruszył poprostu na 50% mozliwości auta Nie wiem czy Twój start 01.05 w Modlinie był udany,ale z czasem 17.664s to ze mną też byś przegrał ze dwie długości na 400m - ja miałem 17.194s.Niestety ja nie wierzę że moja Ibiza ma osiągi zbliżone do A8 4.2 niestety start w Modlinie w ogole mi nie wyszedl i mialem tez inny soft (151 KM). pawelo mnie skillowal spokojnie, a potem jak scigalismy sie na ulicy, to go lekko robilem, wiec mysle, ze czas realny mojego audi na 400m to jakies 16.5s. Zobaczymy, bede startowal na nastepnych imprezach ten czas 17.664 to az wstyd podawac -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 April 2003 Skąd: wawa ![]() |
Jeden z tych przyjemnych killi: Dojeżdżamy z kolegą do świateł prze Best Mallu, a tam stoi PuntoII 80km z dwiema blondyneczkami na pokładzie. Wymieniliśmy porozumiewawcze spojrzenia i poszło.... 1 i 2 jechaliśmy równo, przy trójeczce sprawa się wyjaśniła na moją kożyść . Aż miło że są takie kobiety ścigantki
Wracając podłączyliśmy sie pod ClioII i Puga 307, Z pugiem się udało, niestety clio było lepsze. Ale ogólnie wyprawa zaliczona -------------------- Bemowo IX 2005 --> ET 17.108 i jakimś cudem 7 miejsce w mini
.:: http://www.fiatpunto.org ::. IKP Racing TEAM |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("RUfi":1wp0nkur) No wczooraj z mario tak sie zrównalismy przy jakiś 60km/h i sprawdzilismy sie z rolowanego, oczywiście 3 bieg jak wiedza wtajemniczenie w dieslach jest baaardzo mocny
No niestety ja bylem na dwojce i dupa blada! Dopiero RUFi zaczales mi przestac odchodzic przy 140 km/h albo moze odpusciles gaz!? RUFi troche zaczales mnie kusic na wyzwanie! Z miejsca by byla inna rozmowa.... BTW: Dzis objazd byl slynnego golfa "RF"... Z rolowanego szlo mu calkiem dobrze! (te diesle to mnie denerwuja z tego rolowanego! ) W kazdym badz razie nie nazbyt dobrze, zeby znalazl sie przede mna! (moze jakby te pare kilo hi-fi wyjal to by mu sie udalo! ) Z miejsca ze swiatel byl wykonczony! Znaczy sie zkillowany!!!!! [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] Pozdrawiam... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 19 July 2025 - 04:16 |