![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
CYTAT("rennen":2t7nin3t) "Tylko dwie rzeczy sa nieograniczone: wrzechswiat i glupota ludzka, choc co do tego pierwszego to nie jestem pewien" - A.Einstein
jestes pewny rennen ze Einstein napisalby wszechswiat przez rz? w grobie sie pewnie przewraca Pozdrawiam -------------------- 996TT
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 28 November 2002 Skąd: Bukareszt - Rumunia ![]() |
A ja dzisiaj stare BMW 3 z napisem M na klapie. Ale mial tylko napis , skoro moim 1.6 mu odszedlem ( z pol samochodu, ale zawsze cos )
pzdr, -------------------- www.insomniaracing.org
Electric Orange Focus ST |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 23 November 2002 Skąd: Słupsk ![]() |
moje dzisiejsze to Punto II (Sporting mniam jak to chodzi heheh), Corsa 1.4i oraz Lada Samara 1.5 - z tych autek najlepiej sie zbierala - bylem zdziwiony
-------------------- S3,
A4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 22 November 2002 Skąd: PŁOCK ![]() |
a ja przegralem z Polo 1.4 8V z ktorym wczesniej wygrywalem, kolega zamontowal tylko stozek(jakis magiczny) i mnie wyprzedzil ponad samochod, przy predkosci ok 120 zamiast wladowac 4 bieg wskoczyla mu 2 !!!!!!!! twierdzi ze obroty przeskoczyly za skale.
I tu pytanie do Was: co sie stalo ze teraz przy gwaltowniejszym dodaniu gazu na wolnych obrotach silnik pracuje jak by na 3 cylindrach?? dzisiaj wymienil pasek i przez chwile bylo ok i znowu to samo. Jak jedzie spokojnie nic nie slychac dziwnego ale jak dociska gaz gwaltowniej to silnik "farfoli". 2 kille w jednym :evil: -------------------- IBIZA 1.4 8V
16,93 ET__Bemowo 16.09.2006 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 28 November 2002 Skąd: Bukareszt - Rumunia ![]() |
Czy istnieje cos takiego jak BMW X5 M-power?
Bo wlasnie sie z takim probowalem ... ale nie spod swiatel tylko pomiedzy samochodami. Mial duze 4 duze rury z tylu i ogromne felgi. Z boku mial chyba napisane 4.4 litra, ale nie jestem pewien ... Ciezko bylo sie przyjzec Oczywiscie odchodzil mi jak chcial. Pierwszy raz cos takiego widzialem i sie zastanawiam, czy po prostu sobie koleszka taki znaczek doczepil, czy istnieje X5 M-power ? pzdr, -------------------- www.insomniaracing.org
|
|
![]()
|
|
![]() Mr Boost Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
nie istnieje. Najwiekszy silnik to 4,6is 347KM - 480Nm- 6,5 do setki. 20 calowe kola w serii
|
|
|
![]()
|
|
Tak myslalem , to bylo to 4.6 pewnie, z przyczepionym znaczkiem M
pzdr, -------------------- www.insomniaracing.org
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 09 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
W X5 4.4 też są.
-------------------- srtb
|
|
|
![]()
|
|
tez, i raczej na pewno to bylo 4,4 bo zetemte napisal ze mialo 4 rury a 4,6 ma 2 plaskie.
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("kajtek":15pd1lf3) gostek sobie sam doczepil znaczek, trzeba przyznac ze to auto ma porownywalne osiagi do emki (mowie oczywiscie o 4,4i)
Jaka eMka ma 7,5s do setki i jedzie troche ponad 200??? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Dzisiejszy świerzy kill, octavia 1.8 T , baredzo fajny kill ,który strasznie wkurzyła wąłsciciela, do tego stopnia,zę potem ledwo sie na zakręcie wyrobił
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
wow, RUfi, to ladny kill. facet myslal pewno, ze jak ma 150 KM w Octavii, to swiat do niego nalezy
a tutaj go calkiem seryjna (optycznie !) Ibizka objechala uwielbiam takie kille -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Powiem szczerze,ze byłem w szoku ,ze tak łatwo poszło mi z tą octavkę , myslałem,ze bedzie ciut więcej walczyć, a po zapięciu 3 buegu juz był daleko hen zamną
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
RUfi, a ile Ty maz w koncu tych KM i Nm w Twojej Ibizie ? hamowales ja juz w koncu u master/sa ?
pamietam jak kiedys mowiles, ze masz 166 KM i jakies 395 Nm, ale to bylo mierzone u Chojnackiego masz moze jakis wykres od master/sa. chcialbym porownac dane z moim -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
a ja wczoraj na Powstańców Śląskich w W-wie skillowałem Panią tak ze 30 pare lat w Megance 1,4 16V (chyba 98KM)
W sumie nie ma się co chwalić, ale Pani ostro dawała między samochodami i staneliśmy na światłach obok, z tym że mój pas się kończył za jakieś 100-130 m (kto zna W-we ten wię gdzie, koło serwisy Renault przed wiaduktem kolejowym) No i pani wyrwała z pichem opon jak tylk się zapaliło żółte, niestety już 1 byłem przed nią potem szybka zmiana na 2 i jestem z przodu. Pani się chyba wkurzyła że ją objechałem bo dalej poszła z pasa dla skręcających prosto i wciskając się na siłe . Ambitna kobita -------------------- ///M
|
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
killed
bmw 320d compact z boxem, baty z zatrzymanego, baty z rolowanego |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("shafter":34ydd7rw) killed
bmw 320d compact z boxem, baty z zatrzymanego, baty z rolowanego ale podobno potem Ciebie lekko dochodzil, prawda to ? -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
Dochodzil mnie przy 170 tak po 600-700m na ktorych zostawialem go 3-4 dl odpuszczalem gass pozatym raz nie weszla mi dwojka raz trojka
|
|
|
![]()
|
|
no to kill naprawde zaliczony, gratulacje
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja dzis killnalem tylko mondeo w kombiaku z rolowanego!!!
To chyba bylo jakies 2.0 ale sadzil sie jak by mial ze 2.5..... Krystian: Jak mnie denerwuja takie cwaniaczki na tym skrzyzowaniu... Pozdrawiam... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 19 July 2025 - 02:51 |