Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
Kaktus
post Thu, 14 Nov 2002 - 16:38
Post #181

Frequent User

CYTAT("kajtek":240z67np)
owszem sa traktory lamborghini, ale to troszke inna firma od tej co produkuje diablo itd
a'propos tego kolesia z forum bmw, to niezly kozak

jak to nie ta sama ? Najpierw lamborghini robiło ciągniki a potem sie przestawiło na auta sportowe z tego co pamietam więc to ta sama marka

Sory ze nie na temat

--------------------
~o ~o ~o ~o ~o O <-- świat sie kręci wokół ... wyścigów
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 14 Nov 2002 - 16:38
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Sql
post Thu, 14 Nov 2002 - 16:45
Post #182

Forum Homee

dokladnie!
podobno koles od lamborghini - producent traktorow chcial kupic Ferrari ale jak zaczal wybrzydzac to mu pracownik salonu odparl zeby sobie zrobil lepszy samochod sportowy no i ten zrobil i teraz ferrari ma sporo z tego powodu ponoc klopotow... ja np majac wybrac miedzy jakims ferrari... moze nawet Enzo.. a lambo, chyba raczej wybralbym Murcielago... dla mnie to jest po prostu cudo.... nadwozie... naped na cztery kola... no i do setki ma 3.8 a nie jak jakies wolowate kombi po tuningu MTM z oficjalnymi 4.1 do setki

--------------------
996TT

+Quote Post
Yasieq
post Thu, 14 Nov 2002 - 19:05
Post #183

Forum Homee

W takiej jednej firmie w Bilgoraju maja w ofercie traktory Lambo...

--------------------
Jasiek
Ibiza powered by VTG & Diagtronik
181 PS/403Nm

+Quote Post
Sql
post Thu, 14 Nov 2002 - 19:48
Post #184

Forum Homee

jak najszybsze kombi swiata maja to najszybzych traktorow maja nie miec?

Maciek

--------------------
996TT

+Quote Post
OZ
post Thu, 14 Nov 2002 - 21:44
Post #185

Forum Homee

CYTAT("Yasieq":1eo22ng4)
W takiej jednej firmie w Bilgoraju maja w ofercie traktory Lambo...

Bardzo śmieszne ... może chcesz kupić, ale na 400 to tym się nie da jeździć.

+Quote Post
Krystian
post Thu, 14 Nov 2002 - 21:53
Post #186

Forum Clubber

jeździć to się pewnie i da ale czasy mogą być raczej marne

--------------------
///M

+Quote Post
Yasieq
post Thu, 14 Nov 2002 - 22:13
Post #187

Forum Homee

CYTAT("OZ":1hz3ozra)
Bardzo śmieszne ... może chcesz kupić, ale na 400 to tym się nie da jeździć.

Jak bede kiedys hobbistycznie bawil sie w rolnika to wtedy kupie i na dodatek udowodnie Ci, ze sie da Na razie to mnie osobiscie nawet nie stac na klocki do meganki

--------------------
Jasiek
Ibiza powered by VTG & Diagtronik
181 PS/403Nm

+Quote Post
Sql
post Thu, 14 Nov 2002 - 22:32
Post #188

Forum Homee

CYTAT("Wally":nh5m38mu)
kurde Sql.. ten gość to S.W. Ten od tej wypasionej Supry z T72. Trzaska ok 9.8 na 400m nie dość, że na praktycznie seryjnym silniku to jeszcze z manualną skrzynią biegów.

a co do białego BMW... to pasuje mi doń tylko murzyn w białym garniturze

racja Wally to ten sam gosc... zobaczcie sami:

http://to4r.com/members/media/sw_driveway1.jpg

Maciek

--------------------
996TT

+Quote Post
PrOsIaQ
post Thu, 14 Nov 2002 - 22:55
Post #189

Forum Clubber

kiedys chcialem ci to jusz oz zaproponowac - przyjechac jakims Zetorem 500 rwhp i zloic wszystkim tylki albo kombajnem - takiego to nikt nie odwazyl by sie wyprzedzic

+Quote Post
Sql
post Sat, 16 Nov 2002 - 23:08
Post #190

Forum Homee

to byl udany wieczor!

z godzinke temu jechalem odwiezc dziewczyne do domu... nagle patrze, z naprzeciwka... najnowsza M5, ta z tymi neonami dookola xenonow z przodu! przepuscic taka okazje? nawrot i jestem za nim! kawalek przez centrum lublina przejechalismy, on od Was raczej czarna, na blachach WI cos tam cos tam i marzenie! koles daje kierunek swiadczacy o tym ze wali na trzypasmowke... to ja za nim! na trzypasmowce tak gdzies do 120 km/h kawalek bryknelismy i potem sa swiatla... a tam sytuacja z marzen, ja zajmuje lewy skrajnie pas na pierwszej pozycji a on srodkowy tez na pierwszej!! koles ze 30 lat, napakowany jak dzik, z drugim kolesiem obok. Mysle sobie, glupio sie wyglupic i wyrwac gdy on nie zechce sie scigac... wiec wylazylem radio, klime i nasluchuje czy koles gazuje . Nagle zielone, nie slyszalem wczesniej gazu wiec ruszam spokojnie bez zadnego zrywania (oczywiscie ESP profilaktycznie wylaczone) a tu nagle "wruuuuuuuum" i mnie wzial na dlugosc blotnika, ja but w podlodze, maksymalnie szybka zmiana, w polowie gdzies dwojki bylem rowno, na trojce juz byl moj, poszlismy do 190, mialem jzu wtedy z 1,5 moze dwie dlugosci przewagi... potem sa jeszcze jedne swiatla... ostatnie w miescie i myslalem ze zechce jechac na Piaski wiec bysmy mieli jeszcze kawal ladnej trzypasmowki do pobrykania ale on prawy kierunek i w prawo, to ja za nim... nowu dalismy w podloge, tylko koles chyba nie znal za bardzo Lublina bo nie zwolnil tam gdzie trzeba... tu u nas na pieknej 3pasmowce nagle jest mega hopa na ktora sie juz ladnie raz ja nadzialem kiedys... no i siedze mu na ogonie, miedzy 170-180 walimy, no i ja zwolnilem a on nie... sluchajcie koles normalnie wyskoczyl z tej hopy w powietrze, daje sobie glowe uciac (dziewczyna zreszta tez to widziala) ze szystkie 4 kola mial w powietrzu... az szok ze nie zawalil podloga, zadnych iskier itd... no i po tej hopie zrownalem sie jeszcze z nim (Chcialem mu pokazac kciuka w gore ale nie wydawal sie byc zadowolonym... moze to po tym wyskoku ) no i on pojechal w taka slamsowa juz troche dzielnice a ja obralem kierunek z powrotem na centrum... ale powiem Wam super bylo.... i niezla maszyna to M5...

Pozdrawiam
Maciek

PS. Z ciekawostek powiem Wam jeszcze ze dzis spotkalem najnowszego Espace'a... na francuskich blachach... nie wiedzialem ze to juz sprzedaja... calkiem ladny autobus...

--------------------
996TT

+Quote Post
Bodek
post Sun, 17 Nov 2002 - 01:20
Post #191

Forum Homee

No niezla miales przygode RS4 gora

+Quote Post
Bodek
post Sun, 17 Nov 2002 - 01:23
Post #192

Forum Homee

Maciek poczekaj az kupie sobie RS4 i beda dwie w lublnie

+Quote Post
Sql
post Sun, 17 Nov 2002 - 01:36
Post #193

Forum Homee

no slyszalem ze ktos planuje czarne sprowadzic.... ale to raczej sciema... tak mi sie wydaje...

Maciek

Bodek wybacz brak kontaktu... zalatwimy nasza sprawe jakos w miare szybko, postaram sie

--------------------
996TT

+Quote Post
Piotrekk
post Sun, 17 Nov 2002 - 16:00
Post #194

Forum Homee

ja dzisiaj z kilowalemm toyote previa nowa buda tylko nie wiem jaki silnik ale gosciu byl twardy doipero jak mu sie pas skonczyl to dal sobie spokoj i uznal wygrana francuza

+Quote Post
Mori
post Sun, 17 Nov 2002 - 17:38
Post #195

Forum Clubber

Na wyścigach dzisiaj zmiażdżyłem nowego CL'a 600-tke. Na 500m było ok. 3-4 długości.

--------------------
Mori

+Quote Post
Kajman
post Sun, 17 Nov 2002 - 18:58
Post #196

I live here !

Wczoraj na zlocie calibry i blt wystawili najmocniejsza calibre przeciwko mnie,2.0 turbo 4x4 podobno 300KM,wybebeszona.Z niepelna butla bylem troszke niespokojny...Start,miele kolami(bylo mokro),lapie przyczepnosc i wlaczam NX'a...znowu miele kolami,II bieg miele-calibra jakies 20-30m przedemna,3 bieg-mam przyczepnosc,w ciagu kilku sekund jest moj i potem daleko z tylu

--------------------
Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth

+Quote Post
Krzysiek_WAWA
post Sun, 17 Nov 2002 - 19:12
Post #197

Forum Killer

Ja miałem okazje dzisiaj sprawdzić jak jeżdzi Nowa Laguna 2.0, pan był bardzo zawzięty na francuskiej rejestracji, 1 równo, 2 jestem juz z przodu. Chyba pojechałem panu po ambicji bo wyprzedził mnie jak ja zwolniłem na moście, bo zaraz trzeba hamować.

--------------------
----------------
Pozdrawiam Krzysiek
"Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*]
---------------------
Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać.........

+Quote Post
Gul
post Sun, 17 Nov 2002 - 23:46
Post #198

Sutener Mocy

he he a ja dziś niechcący skillowalem jakiegoś dżipa cziroki stałem na światłach i chcialem sobie sprawdzić start, bo coś dziwnie mi sprzęgło dzialało... no więc żółte, wkręcam silnik na ~5000 i tak trzymam, zielone strzał i troszke się autko zdlawiło więc szarpneło jeszcze i polecialem i w tym momencie widze że koleś w Jeepie, który stał obok chce sięścigać, no to pociągnąłem jeszcze 1 do końca, potem 2, zmiana na 3(ze zgrzytem ) i sobie odpuścilem bo kolo został a przed nami samochody..

--------------------
VTG crew

+Quote Post
PrOsIaQ
post Mon, 18 Nov 2002 - 00:39
Post #199

Forum Clubber

dzis mialem okazje pojezdic cif TRem i przez dluzszy czas jak wracalem, jakis pan sie corolla (jakis sedan, szybki, ale nie TS w kazdym razie) bardzo spieszyl obok - skakal z pasa na pas itd. agressivness co najmniej 90 po prostu na przedostatnich swiatlach przed moja meta stanelismy kolo siebie...
nie chcialem sie zblaznic ze chce sie ze slabszym scigac wiec spokoj... no ale jak on zapiszczal i wyrwal (jakies pol dlugosci) to sie nie moglem powstrzymac na koncu jedynki juz byl chyba zjedzony a na 2 to na pewno (niestety ospali piesi na przejsciu nastepnym uniemozliwali cieszenie sie widokiem z lusterka)

calkiem szybki ten civic i skrzynia przyjemnie szybka ... tylko troche wali jak biegi szybko zmieniasz niskie...

a w miedzyczasie do cifa i korolki dolaczylo audi A8 4.2 i S klasa nowa bezznaczkowa - fajnie

+Quote Post
is300
post Mon, 18 Nov 2002 - 19:15
Post #200

Super User

CYTAT("Kajman":2ge2zf26)
Wczoraj na zlocie calibry i blt wystawili najmocniejsza calibre przeciwko mnie,2.0 turbo 4x4 podobno 300KM,wybebeszona.Z niepelna butla bylem troszke niespokojny...Start,miele kolami(bylo mokro),lapie przyczepnosc i wlaczam NX'a...znowu miele kolami,II bieg miele-calibra jakies 20-30m przedemna,3 bieg-mam przyczepnosc,w ciagu kilku sekund jest moj i potem daleko z tylu

Stary bedziesz to musial lepiej wytlumaczyc bo piszesz Bull Shit z tymi wyscigami, moze ci co nie maja zielonego pojecia to wieza ale dla mnie to troche bajka.
Nie wiem jak by cie gosc mial 30m na drugim biegu, w tej chwili to juz by bylo po zabawie i bys byl spalony. Przy napedzie na 4cztery kola i przy 300KM nie mial bys zadnej szansy nawet z Azotem.

+Quote Post

130 Stron V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 06:41