Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
Matschke
post Thu, 22 May 2003 - 16:55
Post #1741

I live here !

CYTAT("ibiza-man":3o75q0uh)
CYTAT("Matschke":3o75q0uh)
...ale jak jechalem jakies 120 km/h i przypieszalismy, to siedzial mi na ogonie jak nie wiem, dopiero od gdzies 170 km/h zaczalem odchodzic...

A na jakim biegu jechałeś od tych 120km/h
Mam nadzieję że nie na 5

no co Ty?
na trojce przyspieszalem na maxa do 140 km/h, potem czworke i piatka

--------------------
730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl
www.ventumair.eu - Szkola Pilotow
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 22 May 2003 - 16:55
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Mr-Mago
post Fri, 23 May 2003 - 08:41
Post #1742

User

No ale to niebylo 1.4 90KM, tylko 1.6 i chyba maja 110KM + mial sportowy filter, i caly wydech bez katalizatora! I ledwo niebylo...jak zanim startowalem 1 bieg, 2 bieg obok a 3bieg to moje tylne swiatla widzial!

Teraz na liscie stoi kolegi Honda Integra type-R 98 1.8 190KM, i ja tesz sproboje zjejsc Jak nie teraz to po chipie!

--------------------
"STRAIGHT ROADS ARE FOR FAST CARS, BUT CURVEY ROADS ARE FOR FAST DRIVERS"

+Quote Post
Krystian
post Fri, 23 May 2003 - 09:45
Post #1743

Forum Clubber

ja dziś rano jadąc do pracki zaliczyłem killa
może uznacie to za znęcanie się nad człowiekiem ale sam prowokował, a było tak:
stałem na prawym pasie który gdzieś za 150m się kończył za skrzyżowaniem, na lewym stał Citroen Partner HDI i gość chyba naczytał się jakie to nowe dizelki są szybkie bo jak się tylko zapaliło zółte to wyrwał z piskiem opon do przodu i widocznie postanowił że będzie pierwszy bo mi się zaraz pas kończy.
Podpuściłem gościa tak żę pół 1 jechałem z nim równo, potem tylko gaz do dechy i przed końcem pasa był z 10 metrów z tyłu.
No i po co prowokował ?

--------------------
///M

+Quote Post
mario q.
post Fri, 23 May 2003 - 16:52
Post #1744

Forum Clubber

Nie prowokowal tylko chcial bys sie wpiep.... na kraweznik!!!
A takich typow to u nas w kraju nie malo, oj nie malo.....

Wczorajszy kill niuniu to S60 volviak! Z miejsca do 100km/h to tak przynajmniej
ze dwie dlugosci, ale sie staral..... A pozniej z rolowanego, sie probowalismy, no i poszlo mu calkiem dobrze! No ale nie tak dobrze jak mi...

Dziesiejszy swiezusienki killik to palio weekend ktorego wyleczylem na grota sprinterem...
Boze, co za buraq! Stala zagrywka... Kiedy go ostro doszedlem to on w palnik
z postanowieniem nie udostepnienia mi lewego pasa! Ale niestety kiepsko mu poszlo
przy slalomie sobie chlopaczyna nie dal juz rady!!!!
Pozdrawiam...

--------------------
RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D

Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... [']

+Quote Post
-=mateo=-
post Fri, 23 May 2003 - 17:22
Post #1745

Super User

Czy ja wiem.. Ja też tak robię, że jak komuś się pas kończy i staje koło mnie na światłach, to dociskam ile fabryka daje. Nigdy nie blokuję jadąc równo, zawsze ma możliwość schowania się za mną. Zakładam, że jak mu się wydaje, że się zmieści przede mną, to wie co robi.

Dzisiaj trafił mi się taki klient w S70 T5. Cisnął cisnął, ale nie wycisnął..

+Quote Post
roos
post Fri, 23 May 2003 - 18:20
Post #1746

Forum Homee

E to jakis dziwny kierowca skoro seryjne T4 robi 2 sekundy lepszy czas od MR2

+Quote Post
-=mateo=-
post Sat, 24 May 2003 - 00:33
Post #1747

Super User

Heh, 2 sekundy lepszy czas na 400m czy do setki? To był krótki odcinek, jakieś 150m.

Inna sprawa, że koleś nie wyglądał na zawodnika z Modlina

+Quote Post
Brychu
post Sat, 24 May 2003 - 00:53
Post #1748

Forum Homee

Mnie wczoraj skillowała żółta M3, wiedziałem że tak będzie, ale chciałem jeszcze raz zobaczyc jak to się odpycha.... okrutnie po prostu się zbiera...

--------------------
srtb

+Quote Post
uBaW_Blazej
post Sat, 24 May 2003 - 00:55
Post #1749

Forum Killer

CYTAT("Piotrus":1brxy229)
Pamiętam jak jeździłem kiedyś e30 z silnikiem 2.5 i w porównaniu z moim klekotem to była rakieta
A co do podpuszczania i ciśnięcia do oporu przy większej prędkości to fajnie jest widzieć minę objeżdżanego kierowcy który myślał że Ci już koników zabrakło a tu surprise

W sprawie kill'ów:jakiś służbowy Yaris ujeżdżany przez pracownika banku.Na każdym biegu zostawał z tyłu, więc jak ktoś znowu przyjdzie i będzie mówił że takim yarisem objeżdża Alfy 156 to go chyba zabiję śmiechem

piter miales e-30?łał........wiesz e-30 to nie e-36 a tym bardziej nowa 3jka......waga

--------------------
POWER ISN'T EVERYTHING<-//--////
90%driver 10%car
---------------------------------------------
9e78ee0270]http://www.importracermag.com/drifting/images/youintro.gif[/]

+Quote Post
OZ
post Sat, 24 May 2003 - 01:03
Post #1750

Forum Homee

To i ja się dopiszę. Jaguar cośtamK8 (już zapomniałem dokładnej nazwy) bez dachu - znaczy się cabrio - drugi raz już nie próbował Chciałem porozmawiać potem ale gość to burak jakiś koło 40-stki (rejestracja W1 MAREK czy jakoś podobnie). Tzw: zerokontakt
Dopóki się na mnie nie natknął to wciskał się wszędzie ... potem mu przeszło. Trochę się dziwnie przyglądał na następnych światłach bo chyba pierwszy raz w życiu kombi go objechało Faktem jest natomiast że nieźle mu to ciągnęło, lecieliśmy z rolowanego. Jak na taki czołg to musiał mieć minimum 350 KM.

+Quote Post
Matschke
post Sat, 24 May 2003 - 03:11
Post #1751

I live here !

moglo to byc XKR, OZ, to ma V8 Kompressor i 363 KM

--------------------
www.tdiracing.pl

+Quote Post
mario q.
post Sat, 24 May 2003 - 07:22
Post #1752

Forum Clubber

Nie wiem czy piatek jest ogolnym jakims dniem na wyscigi na streecie?!Bo to co sie dzialo wczoraj wieczorem to przechodzi ludzkie pojecie!!!
Jadac ze spotkanka na miejscowke, mozna powiedziec, ze byly dwa kille za jednym zamachem! Ja na prawym, srodek pasek, lewy nubira 5Dy! Pasek z calkiem fajna pasazerka sobie szybko odpuscil ale nubira nie! Nie wiem co ten koleszka sobie myslal... A no i troche wczesniej kolezenskie smary dla kolegi qp.... Ale pewnie nie dlugo smary sie skoncza, bo "ma Go gaz rozweselic" wkrotce !
W drodze powrotnej z miejscowki znow ja na prawym, srodek zajety przez mareę weekend pana z zona i lewy przez reno espace! Chlopcy sie tak czaili, podjerzdzali na czerwonym, patrzyli sie na siebie i..... zapalilo sie zielone i jedynka do konca pol dwojeczki i chlopcy zwatpili! Dalej juz z Os_em uprawialismy na czerniakowskiej cruising! Os_ swiadkiem wszystkich opisanych sytuacji!

I na koniec dnia smigajac na impre mile spotkanie z 320d Touring 150km-seria! Mila to byla jazda, bo gadalem z chlopaczkiem przez trzy swiatla i przez trzy swiatla go killowalem! Pozdrawiam kolege gawedziarza z czarnej bardzo ladnej zreszta trojeczki! Nawet dobrze ciagnie te nowe 2.0d od BMW! Fajnie kiedy ktos tak reaguje: "Jaki masz silnik?" ,"Co tam masz podlubane?" itp. itd. Od razu jakos tak milej sie robi czlowiekowi na tym szarym streecie.... [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img]

A potem nastal cruising na imprezke.... [img]{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif[/img]
Pozdrawiam...

--------------------

+Quote Post
RUfi
post Sat, 24 May 2003 - 09:15
Post #1753

Forum Clubber

O tak Mario Q piątek to zdecydowanie najlepszy dzień do sr, w wwa. Ja wczoraj wracając upolowałem jakiegoś toledo 1.9 TDI 110 KM, zkillowałem go potwornie 2 razy spodswiateł, wsumie to przestawałem przyspieszać juz po 3 biegu bo róznica była kolosalna, Niestety gosc okazał sie tym nie gadatliwym, chciaęłm zagadac polecić gdzie moe troche szybsze sobie te toledo zrobić , ale on głowa w dół i zero gadtki( czuł pokore )

+Quote Post
mario q.
post Sat, 24 May 2003 - 09:31
Post #1754

Forum Clubber

CYTAT("RUfi":34pu5j9q)
O tak Mario Q piątek to zdecydowanie najlepszy dzień do sr, w wwa. Ja wczoraj wracając upolowałem jakiegoś toledo 1.9 TDI 110 KM, zkillowałem go potwornie 2 razy spodswiateł, wsumie to przestawałem przyspieszać juz po 3 biegu bo róznica była kolosalna, Niestety gosc okazał sie tym nie gadatliwym, chciaęłm zagadac polecić gdzie moe troche szybsze sobie te toledo zrobić , ale on głowa w dół i zero gadtki( czuł pokore )

Czyli rozumiem RUFi, ze rzekomy apart na siekierkowski Cie nie skillllowal???
A w ogole stoi jakis ten aparat psiarski na trasie?

Tacy malo gadatliwi to sie czesto zdarzaja! A ten koleszka ktorego spotkalem
w tej be-em-ce to byl tak gadatliwy prawie jak TY! He, he....
Pozdrawiam...

--------------------

+Quote Post
RUfi
post Sat, 24 May 2003 - 10:19
Post #1755

Forum Clubber

Specjialnie wczoraj sie poświęciłem i przejechałem cały siekierkowski 50km/h po drodze zkillowało mnie chyba każde auto , nie zauważyłem, nic co mogło by wugladac na fotoradar, wiec mogłemn sać spokojnie.

A moze by tak załozyć Temat, w którym można by pisac o miejscach postojów policji z fotoradarkai i wogóle jakis ich ulubionych miejscowkach, bo no ja jadąn na Bemowo itp nie mam popjecia gdzie mogą stać ,ale na Ursynowie znam ich ulubione miejscówki

+Quote Post
Matschke
post Sat, 24 May 2003 - 10:23
Post #1756

I live here !

bardzo dobry pomysl, RUfi, uwazam, ze mozna taki temat zalozyc
co na to Admini ?
szczegolnie mi by sie to przydalo, bo jeszcze nie znam tak Warszawy
RUfi, a gdzie tak lubia na Ursynowie stac ?

--------------------
www.tdiracing.pl

+Quote Post
Krystian
post Sat, 24 May 2003 - 11:27
Post #1757

Forum Clubber

Ja mam ostatni szczęście do dieselków, przedwczoraj Partner HDI, a wczoraj wieczorem Lancia Libra 2,4JTD,
ruszam sobie tak średnio ze swiateł a gość Lancią na lewym ostry ogień, no to wypuściłem gościa o całą długość przed siebię, a potem ostro w pedał, no i na końcu jedynki już byłem o długość przed nim, a na końcu dwójki już ze 4 długości

--------------------
///M

+Quote Post
kanap4
post Sat, 24 May 2003 - 13:39
Post #1758

Forum Killer

CYTAT("OZ":w8vihmps)
To i ja się dopiszę. Jaguar cośtamK8 (już zapomniałem dokładnej nazwy) bez dachu - znaczy się cabrio - drugi raz już nie próbował Chciałem porozmawiać potem ale gość to burak jakiś koło 40-stki (rejestracja W1 MAREK czy jakoś podobnie). Tzw: zerokontakt
Dopóki się na mnie nie natknął to wciskał się wszędzie ... potem mu przeszło. Trochę się dziwnie przyglądał na następnych światłach bo chyba pierwszy raz w życiu kombi go objechało Faktem jest natomiast że nieźle mu to ciągnęło, lecieliśmy z rolowanego. Jak na taki czołg to musiał mieć minimum 350 KM.

kurcze wiele bym dal zeby zobaczyc taka walke.gosc musial miec pozniej niezlego dola ze go kombi zniszczylo .cos mi sie zdaje ze koles byl naprawde niekumaty i nie wiedzial z czym ma do czynienia.pewnie myslal ze to "zwykle" a4 avant a tu niespodzianka.szkoda ze nie probowal drugi raz i ze w ogole nie chcial pogadac ale niestety czesto tak jest ze jak sie z kims wygra to tamten sie obraza i zamiast zamienic pare slow to skreca gdzies udajac ze wcale sie nie scigal.pozdrawiam i gratuluje kill'a.

aha, dzisiajszy kill (przypadkowy bo spieszylem sie do pracy a gosc sie po drodze nawinal):toyota camry 3.0 V6 w starej budzie.

+Quote Post
Piotrekk
post Sat, 24 May 2003 - 14:55
Post #1759

Forum Homee

maciek polecam piatkowa g.wyborcza opisane wszystkie punkty gdzie stoja psy w warszawie i okolicach
ew.moge sluzyc skanem tejze gazety

+Quote Post
pmk
post Sat, 24 May 2003 - 21:24
Post #1760

User

Skany są na serwerze gazety
[url:3vdthb9m]http://bi.gazeta.pl/im/1480/m1480584.jpg[/url:3vdthb9m] - okolice DC
[url:3vdthb9m]http://bi.gazeta.pl/im/1480/m1480585.jpg[/url:3vdthb9m] - samo dc

+Quote Post

130 Stron V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Saturday, 19 July 2025 - 10:46