![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
CYTAT("Mori":23yrjdld) To było 320d - 136 lub 150KM.
to to ja wiem że pewnie 320d i to 136KM ale mimo wszystko że go wciągnąłem to dziwne i to na LPG, a gość też cisnął bo jak wczeniej go doganiałem to dymek czarny lekko leciał -------------------- ///M
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Congratulejszynz.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
renen a czy to nie ty na tuning.pl pokazywales jakies porsche cabrio jakies s8 i jakies voyagery bylo tam tych zdjec tylko chyba inna ksywke miales
znalazlem link http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.ph ... ght=kajtka jak to nie ty to trudno |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Sql, to porsche rennena i audi S8 widzialem na zdjeciach z krajowymi blachami. Wiec to raczej nie sciema. Tylko ze jako "swoje" prezentowal je gosc o ksywce Boost.
|
|
|
![]()
|
|
he roos bylem szyszbszy
![]() |
|
|
![]()
|
|
boost to jego brat.... geezzzz
|
|
|
![]()
|
|
Ta, tylko ze jego brat pisal ze Porsche jest jego. A brat brata czyli rennen (?) ma niby A6 na zdjeciu.
Jakies posciemniane to ale mnie to generalnie gowno obchodzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
A do tych dwóch braci jest jeszcze ich ojciec Pan Krzysztof - nowo wybrany członek zarządu pierwszego legalnego i uznanego przez PORSCHE AG (NIEMCY) klubu Porsche Polska.
Pozdrawiam Cię Krzychu i do zobaczenia na zlocie !!! -------------------- Opel Astra Bertone Coupe "Black Widow"
"FIREROAD GROUP" Leader @__[_____]====== /S H E R M A N |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Warszawa Natolin-Piaski ![]() |
Raz pupa zbita prze Mazde 323T 4x4, ja swoja 323 1.8 GT ( 128 PS ) , start rolowany, no i do jakichs 190 km/h ja pierwszy o jakies 2 dlugosci ( chyba gosc nie dociskal gazu ), no a pozniej mi juz wolniej sie napedzal, a on jakby sobie trysnal gazikiem, no coz odjechal rownie szybko jakbym stal w miejscu, a on sobie poprostu bez emocji ruszyl ...
Inna sytuacja, swiatla na Jerozolimskich , obok Vectra 2.0 16 zaworowa + 1 balast ( pasazer ), ja tez z balastem + 1, ruszylismy, no i tak leciutko go odchodzilem , moze pol dlugosci na 1 i 2, a jk zapialem 3 to roznica zaczela sie powiekszac w zastraszajaco szybkim tempie. Na nastepnych swiatlach zawodbik zapytal co mam pod maska, bo on nie wiezy ze tak mozna mu odejsc ... Jednak 3 w japonskim autku to jest fany bieg ... -------------------- Jaro
Fire Road Group |
|
|
![]()
|
|
A ze mna nie chciales sie scignac
|
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
Akurat jakos przed Wszystkimi Swietymi pomykalem sobie przez Bielsko w strone Cieszyna i wieczorkiem w Bielsku na swiatlach podjechalo FeWe Duzy SweterIV na xenonach z ciemnymi szybami i alu 17. Ja nestety nie widzial co w tym siedzialo, bo moja glowa byla ba wysokosci jego lusterka bocznego (jechalem marnym mx-5...). Kolo wystartowal, a ja chwileczke za nim... Dlugo raczej pierwszy niebyl, a jeszcze jak go wzialem to swa luki, ktore byly po drodze delikatnym slide'm wzialem . Biedak stal za mna na drugim pasie i chyba sie bal na nastepnych swiatlach znowu stanac kole mnie i potem pomknal ze skulonym ogonem w druga strone...
Potem jak wracalem w nocy jeszcze swifta mk2 (jak z fabryki) na drodze spotkalem. Kurde jak sobie deptal miedzy zakretami to ciezko bylo sie z nim od razu zrownac... -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Hmm widze , ze drzewo genealogiczne mojej rodziny stało się kluczowym aspektem w tej sprawie ... dzięki chłopaki , czuje się zaszczycony , ale to wszystko jest lekko OT , więc dalej nawijajmy o killach...
-------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Hmm Ciekawy Kill.
Wczoraj trasa Łazienkowska. Mignąłem koło nowiutkiej 156 GTA. Facet nie chciał odpuścić- aaaaaaale mnie nie doszedł. Swoją drogą zajebiście ładna furka..... |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Sobików k. Góry Kalwarii ![]() |
Co do alf i ogólnie włoskich samochodów.. Wrócilem w sobotę z Mediolanu. Uderzyła mnie jedna rzecz. Widziałem tam cały repertuar Porsche (oprócz GT2), wszystkie możliwe Audi, Astona DB7, Lamborghini Diablo VT i.. ani jednego Ferrari! Miałem wrażenie, że na ulicy jest zdecydowanie więcej niemieckich samochodów niż włoskich! Pytałem mojego gospodarza (szanowanego mediolańskiego bankiera) czemu tu tak mało włoskich samochodów? Wiecie co odpowiedział? "To tandeta, tego tu nikt poważny nie kupuje.."
kopara mi opadła.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Niestety ale to prawda. Sypią się często i szybko, blachy są kiepskie.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
no zagmatwane to to troche jest. a czy E0 TURBO teraz nie jest bordowe i stoi na felach od 993 turbo? wydaje mi sie ze bylo na zlocie w wakacje tu pod Lublinem...
Maciek -------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
to nie bylo to porsze co pokazywali na polsacie jak facet mial marzenie zeyby zona do porsze wsiadla i przyjechal zientarski carrera i 944 turbo
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Dokladnie to... Zientarski oczywiscie zla moc nawet dla serii podal (bo to jest Turbo S fabrycznie i ma 250 KM w serii , teraz "troszkę" więcej) , za sterami siedzial ojciec
-------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: Łodz/Andrespol ![]() |
CYTAT("rennen":321j04en) Dokladnie to... Zientarski oczywiscie zla moc nawet dla serii podal (bo to jest Turbo S fabrycznie i ma 250 KM w serii , teraz "troszkę" więcej) , za sterami siedzial ojciec
no to wez w koncu jeden z tych sprzetow rennen i sie pokaz na jakims spociku w czwartek (wiesz gdzie)...bedzie atrakcja! a nie sie ukrywasz i nikt nic o tobie nie wie . przyjedz! pozdrawiam! -------------------- import aut z EU, import quadow oraz czesci z USA, transport krajowy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: W-wa ![]() |
a mnie dzis yukon skilowal i to kilka razy... ech...
ale i tak zdecydowanie mniej tragicznie niz myslalem... taki zrobil mi sie usmiech jak mnie objezdzales yukon: dzieki ps. blagam nie powiedz tylko teraz ze miales zaciagniety reczny... , albo ze to bylo na 5... plz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 12:53 |