![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
9:05
"co prawda mamy zielone światło, ale załóżmy, że mamy czerwone" ![]() ![]() ![]() ale za to jak trzymasz kierownicę zaraz polecą tu pociski ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 07 November 2004 Skąd: Nottingham,UK ![]() |
9:05 "co prawda mamy zielone światło, ale załóżmy, że mamy czerwone" ![]() ![]() ![]() ale za to jak trzymasz kierownicę zaraz polecą tu pociski ![]() juz chcialem to napisac, przy takiej jezdzie to gaz i kontra i jestes w rowie zreszta juz raz chyba tak bylo i kto wie czy to nie wina wlasnie krecenia kiera w zly sposob.pozdro -------------------- ..........
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 14 November 2013 Skąd: Charlotte, NC, USA ![]() |
Ale cie to wciąga ![]() ps. na filmikach widziałem kilka adresów blogów, na którym można z tobą porozmawiac? Kilka filmów jest religijnych nazwijmy to:) My w Polsce zawiedliśmy się na tej nauce, już zerwaliśmy umowę z kościołem, wiesz o tym? Poza tym środowisko władz kościelnych samo się pogrąża, często prostuje wypowiedzi itp. Jak chcesz o tym pogadać to wskaż blog, bo na tym forum dbamy o porządek. Nie, nie wiem... to znaczy nie wiem kto i jaką umowę z Kościołem zerwał i kto się zawiódł na nauce Kościoła. Ale masz rację, to nie temat na dyskusję tutaj. Moje forum to katolik.us i tam rozmawiamy na te tematy, także na YT pod wieloma z moich filmów są dyskusje na tematy religijne. Kurde projekt bardzo fajny ![]() Faktycznie jak piszesz wpierw zacząłbym od szerszego koła co z pewnością przyniesie więcej trakcji i frajdy z jazdy czy bezpieczeństwa przy nagłym wdeptaniu pedału gazu w podłogę ![]() Mam nadzieję, że kiedyś kupię sobie koła "359", odrobinę szersze, dające możliwość założenia na tył opon 295. Tym bardziej, że jeśli rzeczywiście wrócę kiedyś z tym autem do Krakowa, będę potrzebował drugiego kompletu kół - na letnich się tam w zimie nie pojeździ. Nawet tu widzę, jak słabo trzymają się drogi w te dni, gdy temperatura spada poniżej 10C |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 15 April 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Szukaj okazji, a nóż same do Ciebie przemówią
![]() -------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
![]()