![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Często jeżdżę i nigdy nie stoję. Szybciej krócej i bezproblemowo.
-------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 17 October 2006 Skąd: wawa ![]() |
Zależy skąd startujesz, u mnie różnica wychodzi 10km na korzyść przejazdu Al. Krakowską przez Janki, ale czasowo ok 20 min dłużej. Poza tym nie stoje na światłach, nie jadę przez Wolicę (momentami robią się spore korki przed Maximusem) itp. itd.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
jesli wyloz z Wawy pasuje na A2 to mozna przeskoczyc na S8 zjazdem na wiskitki i obwodnica Zyrardowa do mszczonowa, tam jest moze z 15km dobrej drogi i tym sposobem omijasz janki, raszyn, wolice a potem tniesz S8 do Piotrkowa jak po autostradzie
Piotrków - Walichnowy mozna zrobic w godzine jak nie ma ruchu i potem dalej S8 i A4 az do zjazdu na Jelenią Góre sie leci pieknie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 04 December 2011 Skąd: małopolska ![]() |
Jaką trase polecicie: Kraków - Poznań, w miarę szybką,
google podpowiada przez katowice i wrocław, lub przez katowice i łódź, inna? -------------------- Hamulce na ulice i do sportu - _https://topbrakes.pl
Klocki i tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie, chemia |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 02 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Najszybsza i najlepsza przez Katowice i Wrocław. A4 do Wrocławia, później spokojna jazda do Rawicza, kilka kilometrów S5 do Leszna i na luzie do Poznania
![]() Opcja przez Łódź dużo droższa. Przez Kępno i Ostrów Wlkp albo Kalisz - dla masochistów:) -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 24 February 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Między Rawiczem a Lesznem uważaj, z 8 fotoradarów i ZAWSZE przynajmniej jeden patrol. Nigdzie indziej nie natknąłem się na tak zmasowaną kontrole jak tam.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 13 April 2006 ![]() |
Piotrków - Walichnowy mozna zrobic w godzine jak nie ma ruchu i potem dalej S8 i A4 az do zjazdu na Jelenią Góre sie leci pieknie Na innym forum przeczytałem też inną opcję, można jechać A2 aż do węzła Wartkowice (4 zł) i później do S8 dojechać przez Poddębice, Sieradz i na Walichnowy. Odległość podobna (zależy jeszcze skąd się rusza, bo Lazurowa <-> Wartkowice to około 140 km, Lazurowa <-> Piotrków (przez Wiskitki) to około 155 km. Gorszej drogi jest po 100 km w obu wariantach, ale jest chyba mniejszy ruch w tym wariancie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
jutro otwierają S8 na odcinku Walichnowy - Sieradz
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,1687089...html#LokLodzTxt -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 December 2005 ![]() |
Czesc.
Panowie jade lada dzien z Uk do Pl wyjezdzam z Yorkshire i jade do Wroclawia. Tylko w jedna strone poniewaz jade zostawic samochod i wracam samolotem. Jade sam na pusto kombikiem wiec jezeli ktos ma cos do przewiezienia,zabrania lub zwyczajnie sam ma potrzebe wyjazdu do kraju to moze sie zabrac ze mna. Zawsze to bedzie do kogo gebe otworzyc ![]() Pozdrawiam Jechal ktos ostatnio moze ta trase sa jakies utrudnienia czy cos? |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 13 October 2008 ![]() |
Witam
W poniedziałek jadę z Warszawy do Koszalina. Jaką trasę proponujecie? Mam wolne jedno miejsce jak coś. ![]() -------------------- Sprzedam części do E36, E39.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 24 July 2003 Skąd: Szczecin/Koszalin ![]() |
Ciśnij do Świecia A2/A1, potem Tuchola, Człuchów, Biały Bór, Koszalin. Od Świecia do Koszalina uważaj na fotoradary.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
chce jechac z Piotrkowa do Jaworzyny Krynickiej
wyznaczanie trasy.pl proponuje 3 warianty przez Czestochowe ,Kraków i tak jeździmy do Zakopanego ale tą drogą do Jaworzyny jest 380km no i zaliczamy płatną a4 za 20zł w jedną stronę drugi wariant przez Kielce i trasa 330 kim 3 opcja to środkowa trasa miedzy tymi dwiem powyżej przez Przedbórz,Włoszczową.Jędrzejów ,Brzesko długośc trasy 315km czy jest sens jechać tą najkrótszą drogą ?? nie wyjdzie dłużej czasowo przypadkiem ?? nie strajkują po drodze rolnicy ?? chociaż chce wyjechac 3 nad ranem żeby na 7-8 tam być zastanawiam się jak to wyjdzie czasowo ,bo finansowo wyjdzie tak że 40zł zostaje w kieszeni bo nie jadę płatną a4 no i 100km w obie strony zaoszczędzone w km daje 30zł na paliwie ,razem 70zł więc prawie karnet na cały dzień na nartach za darmo ![]() -------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
wróciłem
![]() nie opłaci się tylko jechać jak będzie prawdziwa zima bo zakrętów sporo i to wąska droga -------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 24 October 2008 ![]() |
Panowie którędy na Hańcze (Suwałki) z Warszawy? Osobówka, wyjazd w piątek po 18 powrót niedziela wieczorem
A. Wawa (bemowo) - Zambrów - Tykocin - Knyszyn - Augustów - Suwałki - Hańcza B. Wawa (bemowo) - Zambrów - Łomża - Grajewo - Augustów - Suwałki - Hańcza C. Wawa (bemowo) - Zambrów - Łomża - Grajewo - Ełk - Olecko - Hańcza |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 23 October 2003 Skąd: Białystok ![]() |
B.
-------------------- Renault Talisman Grandtour TCe200 EDC
Honda S2000 AP1 - płakałem jak sprzedawałem |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 10 February 2008 ![]() |
jaką drogę wybrać z częstochowy do wetliny?
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 10 November 2008 ![]() |
Mam do zrobienia trasę Warszawa - Praga (CZ). Jaką trasę polecacie? Jadę osobówką.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 24 July 2003 Skąd: Szczecin/Koszalin ![]() |
Ja bym śmigał A2-S8 do Wrocławia, potem do Kudowy i Hradca, a potem masz autostradę do samej Pragi.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 10 November 2008 ![]() |
Ostatecznie jechałem: A2/S8 do Wrocławia, potem A4 do Zgorzelca, Zawidów, Liberec, Praga. Czas przejazdu 6 godzin. Nie licząc przejazdu przez Łódź to tylko 50 km jednopasmówka od Zgorzelca do ekspresówki koło Liberca.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 01 March 2007 ![]() |
Prośba o pomoc w wyborze trasy Białystok - Olsztyn:
a. Łomża, Szczytno, Olsztyn b. Łomża, Pisz, Mrągowo, Olsztyn, c. Grajewo, Pisz, Mrągowo, Olsztyn. Zależy mi przede wszystkim na dobrej nawierzchni, parę kilometrów więcej nie robi mi różnicy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 06:54 |