![]() ![]() |
Tue, 09 Jun 2015 - 20:06
|
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 April 2007 |
|
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:10
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 November 2004 Skąd: Warszawa |
Waldek, muszę wiedzieć czy ma sens ten box, wtedy założę Rozmawiałem z ecu performance i są już w stanie napisać program, efekty maja być dużo lepsze niż na boxie. W dodatku zrobią porównanie seria/box/program Pożyjemy, zobaczymy ma sens... umówmy się i zobaczysz, że sprzet lata i ma potencjał... to dla tych, którzy martwią się gwarancją... Ja oczywiście szykuje się na program u Dominika, no bo box zostanie tylko boxem poźniej wydech, zapewne supersprinta i ostatecznie spręzarki z IC... pozyjemy zobaczymy |
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:12
|
|
|
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:13
|
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 28 September 2010 |
Seria, nie skumałem, bo Ty pewnie po boxie piszesz ?
Wygląda to tak : https://www.youtube.com/watch?v=S6RMOuA8eUM -------------------- www.mikis525.pl
|
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:15
|
|
Ja jeszcze na zawody nim nie jeździłem, wiec trudno się jest mi odnieść, generalnie nauczyłem się sekwencji i jazda Właśnie widziałem listę zawodników na 20 czerwca i widzę, ze znam Twojego męża he, he no absolut - Piotrek, zaanonsował mnie tutaj to tym bardziej wpadaj na Ułęż.... |
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:20
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 16 January 2003 Skąd: Warszawa |
Ja jeszcze na zawody nim nie jeździłem, wiec trudno się jest mi odnieść, generalnie nauczyłem się sekwencji i jazda Właśnie widziałem listę zawodników na 20 czerwca i widzę, ze znam Twojego męża Cześć, To tym bardziej wpadaj na Ulęz, milo będzie Cię zobaczyć i po wspominać stare czasy Ale ten świat mały a czas leci... Pozdr. -------------------- 秋田犬
|
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:32
|
|
Ja jeszcze na zawody nim nie jeździłem, wiec trudno się jest mi odnieść, generalnie nauczyłem się sekwencji i jazda sekwencja, sekwencją... tu chodzi o czas złączania tej naszej procedury... po pierwsze, zanim załączy się drzewko, to chwile trwa, ( bo zawsze coś, a to wpisać nr startowe, a to cos się rozłączyło itd...) i nigdy nie wiesz kiedy je aktywują.. przeważnie czas drzewka startowego to od 3 do 5 sek. po drugie, u nas każdy etap procedury ma określony limit czasowy, ostatni ok 5 sek i jak się dobrze nie wstrzelisz rozlącza Ci napędy i jest fuck up... ot, to miałam na myśli |
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:41
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 14 February 2006 Skąd: Poznań |
Waldek, muszę wiedzieć czy ma sens ten box, wtedy założę Rozmawiałem z ecu performance i są już w stanie napisać program, efekty maja być dużo lepsze niż na boxie. W dodatku zrobią porównanie seria/box/program Pożyjemy, zobaczymy kiedy ten soft będą mieli gotowy ? |
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:46
|
|
nie chce nikogo martwić ale często nie ma znaczenia na RL czy jedziesz 3 metry z górki czy 3 metry pod górkę... jeśli ktoś na chama nie jedzie ze stromego pobocza to nachylenie terenu ma niewielki wpływ albo żaden. Ot takie małe wnioski po wykonaniu tysiąca pomiarów .. hehe... RL - jasne spoko do sprawdzenia osiągów, po i przed modami... nie raz testowaliśmy na tym sprzęty |
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:46
|
|
|
Cześć, To tym bardziej wpadaj na Ulęz, milo będzie Cię zobaczyć i po wspominać stare czasy Ale ten świat mały a czas leci... Pozdr. Czas szybko leci Pzdr |
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:47
|
|
|
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:53
|
|
|
sekwencja, sekwencją... tu chodzi o czas złączania tej naszej procedury... po pierwsze, zanim załączy się drzewko, to chwile trwa, ( bo zawsze coś, a to wpisać nr startowe, a to cos się rozłączyło itd...) i nigdy nie wiesz kiedy je aktywują.. przeważnie czas drzewka startowego to od 3 do 5 sek. po drugie, u nas każdy etap procedury ma określony limit czasowy, ostatni ok 5 sek i jak się dobrze nie wstrzelisz rozlącza Ci napędy i jest fuck up... ot, to miałam na myśli Faktycznie, jest to upierdliwe jak rozłącza przerywa procedurę, bo minie jej określony czas. Przeżyłem coś takiego na światłach A z ciekawości, jakie limity czasowe maja wszystkie poszczególne etapy procedury? Jakie et udało Ci się zrobuć bez rs? |
|
|
|
| gość_gucior_* |
Tue, 09 Jun 2015 - 20:53
|
|
|
Fuck, ze tez do 24.06 jestem poza Polska,bylaby szansa polatac w takim towarzystwie i stwierdzic co mody daja.
U mnie procedura wychodzi bez klopotu, auto zawsze jest ustawione w tryb s i sport mode - to jedynie prxelaczenie w tryb m i lopatki. Ja przy 18" nigdy nie czulem opoznienia czy zamulenia |
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 20:59
|
|
|
|
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 21:03
|
|
|
Fuck, ze tez do 24.06 jestem poza Polska,bylaby szansa polatac w takim towarzystwie i stwierdzic co mody daja. U mnie procedura wychodzi bez klopotu, auto zawsze jest ustawione w tryb s i sport mode - to jedynie prxelaczenie w tryb m i lopatki. Ja przy 18" nigdy nie czulem opoznienia czy zamulenia Inka, wcześniej napisała, ze nie chodzi o samo uruchomienie procedury, a o czas, który mamy na jej wykorzystanie |
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 21:11
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 December 2002 Skąd: Kraków |
Potwierdzam, dzisiaj z nimi rozmawiałem i już maja gotowy soft. O ile dobrze pamietam to okolice 420-430KM sa realne. Drzewo możesz rozwinąć czy to będzie soft, box czy jedno z tych dwóch i dolot da 420 - 430KM ? -------------------- CLA 45 AMG stage 2 Performance Package
_https://m.facebook.com/MercedesCLA45 M5 F10 710/900 było GTR MY17 jest |
|
|
|
| gość_gucior_* |
Tue, 09 Jun 2015 - 21:12
|
|
|
|
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 21:19
|
|
|
Drzewo możesz rozwinąć czy to będzie soft, box czy jedno z tych dwóch i dolot da 420 - 430KM ? Będzie to indywidualne strojenie, czyli wgrają swój program do oryginalnego sterownika. Box polega na oszukaniu czujników i np. nie da się przeskoczyć pewnej mocy, a bardziej momentu stąd moc jest ograniczona. Według tego co zrozumiałem, przy boxie można stosować różne cuda, ale jeśli nawet przekroczymy pewien moment obrotowy to od razu wywali nam check. Przy przestawieniu parametrów oryginalnego sterownika można się bawić mocniej. Najlepiej zadzwoń do nich, super kontakt, powiedzą Ci co i jak. Ja może się do nich wybiorę w przyszłym tygodniu to będę wiedział coś więcej. |
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 21:22
|
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 28 September 2010 |
Konrad, daleko z roboty nie masz do nich
Coraz bardziej żałuję tego braku soft launcha :/ -------------------- www.mikis525.pl
|
|
|
|
Tue, 09 Jun 2015 - 21:25
|
|
Faktycznie, jest to upierdliwe jak rozłącza przerywa procedurę, bo minie jej określony czas. Przeżyłem coś takiego na światłach A z ciekawości, jakie limity czasowe maja wszystkie poszczególne etapy procedury? Jakie et udało Ci się zrobuć bez rs? he, he z moich wyliczeń, tak na oko najlepsze et to 12,4 na 19 -stkach, zarzucę 18 to mam nadzieję, cos urwać... |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 07 November 2025 - 01:16 |