![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
A czy ktos z was robil opcje leas and drive z wysoka kwota wykupu? Jaka jest wg was oplacalnosc takiego finansowania? Udalo sie uzyskac przy tej formie rabat czy cena katalogowa? Na pierwsze pytanie odpowie Ci kalkulator i ksiegowa. Co do drugiego pytania - finansowanie masz na kwote ktora wynegocjujesz najpierw z handlowcem, zreszta same warunki finansowania tez mozna negocjowac w jakims zakresie |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 27 November 2011 ![]() |
Obecna oferta: 5% wplata wstepna, 1% rata netto od wartosci brutto, ubezpieczenie na pierwszy rok 1%, pakiet gwarancyjny gratis -czy ktos kojarzy, aby na przelomie poprzednich lat byla porownywalna albo lepsza oferta?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Nie to jest najlepsza. Może być tylko jeszcze 0% wpłaty.
Edit: Lease&Drive tylko na auta bez rabatu. -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 12 August 2017 ![]() |
Cześć,
czy ktoś może zmieniał u siebie sprężyny w A45 na obniżające (-25mm): http://www.ebay.de/itm/H-R-Tieferlegungsfe...5.c100005.m1851 jak wrażenia jeśli chodzi o jazdę i estetykę? oI pytanie nr 2 - auto mam nadal seryjne ale zbieram się do setup na Stage 3 - kogo polecacie jako wykonawcę? Zastanawiałem nad jedną z trzech poniższych firm: - Sportmile - Gregor10 - Ecu-performance Tubina będzie robiona przez Peruna. Wersja przed-liftowa |
|
|
gość_mat13por_* |
![]()
|
![]() |
Cześć, czy ktoś może zmieniał u siebie sprężyny w A45 na obniżające (-25mm): http://www.ebay.de/itm/H-R-Tieferlegungsfe...5.c100005.m1851 jak wrażenia jeśli chodzi o jazdę i estetykę? oI pytanie nr 2 - auto mam nadal seryjne ale zbieram się do setup na Stage 3 - kogo polecacie jako wykonawcę? Zastanawiałem nad jedną z trzech poniższych firm: - Sportmile - Gregor10 - Ecu-performance Tubina będzie robiona przez Peruna. Wersja przed-liftowa Gregora odpusc.. On robi tylko elektronike, mechanike zleca podwykonawcą których robota pozostawia wiele do zyczenia... |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 05 January 2009 ![]() |
Nie wiem kto mu robi mechanike ale co do jakosci nie mam sie do czego przyczepic!
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Nie to jest najlepsza. Może być tylko jeszcze 0% wpłaty. Edit: Lease&Drive tylko na auta bez rabatu. Tak tez stwierdzilem, wiec zmienilem plany i zamiast czekac do wiosny zrobilem deal na a45 teraz. Jutro odbieram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Udalo sie jeszcze wynegocjowac zimowe opony i GAP w cenie, a dodatkowo gifcik w postaci detailingu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 07 January 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
oI pytanie nr 2 - auto mam nadal seryjne ale zbieram się do setup na Stage 3 - kogo polecacie jako wykonawcę? Skąd jesteś? Stage3 robili już i oferują do tego Ecu-Project oraz King Soft oprócz tych wymienionych przez Ciebie. ![]() -------------------- RS3 8V2 nardo limo pl 540HP 680NM
109-Performance |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Tak tez stwierdzilem, wiec zmienilem plany i zamiast czekac do wiosny zrobilem deal na a45 teraz. Jutro odbieram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Udalo sie jeszcze wynegocjowac zimowe opony i GAP w cenie, a dodatkowo gifcik w postaci detailingu ![]() Właśnie się zastanawiam, czeka na mnie czerwony "golas", z racji współpracy z MB, mam dostęp do samochodów, natomiast nadal 2000 PLN netto to trochę za dużo, bo raczej myślę o mieszkaniu. Ale oferta jest doskonała. -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
Właśnie się zastanawiam, czeka na mnie czerwony "golas", z racji współpracy z MB, mam dostęp do samochodów, natomiast nadal 2000 PLN netto to trochę za dużo, bo raczej myślę o mieszkaniu. Ale oferta jest doskonała. Tez sie wahalem, natomiast realna korzysc w postaci ponad 20k zl w kieszeni w stosunku do symulacji z sierpnia byla wystarczajaco przekonywujaca ![]() |
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
Skąd jesteś? Stage3 robili już i oferują do tego Ecu-Project oraz King Soft oprócz tych wymienionych przez Ciebie. ![]() Ja bym sprawdzil oferte w ECU, Sportmile i tam gdzie robi auto Nicram bo ma chyba najmocniejsze 45amg w kraju Tak tez stwierdzilem, wiec zmienilem plany i zamiast czekac do wiosny zrobilem deal na a45 teraz. Jutro odbieram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Udalo sie jeszcze wynegocjowac zimowe opony i GAP w cenie, a dodatkowo gifcik w postaci detailingu ![]() Brawo, bedziesz zadowolny, szczegolnie jak odbebnisz pierwsze 1500 km ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja bym sprawdzil oferte w ECU, Sportmile i tam gdzie robi auto Nicram bo ma chyba najmocniejsze 45amg w kraju Brawo, bedziesz zadowolny, szczegolnie jak odbebnisz pierwsze 1500 km ![]() No trzeba bedzie jakies wycieczki krajoznawcze porobic zeby jak najszybciej nabic ten przebieg ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 22 June 2011 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 05 April 2017 ![]() |
HELP
Zbliża mi sie przegląd A po roku od zakupu, w międzyczasie robiłem wymianę oleju w silniku i filtra po dotarciu. Pytania do użytkowników: 1. Wymieniać olej w dyfrze z tyłu przy przeglądzie A? (13tyś przebiegu) 2. Jaki koszt takiego przeglądu? Na Daimlera w Wawie chcą coś w okolicach 2000zł z olejem AMG. |
|
|
![]()
|
|
Ja bym sprawdzil oferte w ECU, Sportmile i tam gdzie robi auto Nicram bo ma chyba najmocniejsze 45amg w kraju Brawo, bedziesz zadowolny, szczegolnie jak odbebnisz pierwsze 1500 km ![]() Odebrane!! Mega! Czuc potencjal przy dochodzeniu do 4000obr. -niestety jezdzilem wczesniej tylko testowka rowniez na dotarciu... w dodatku jako pasazer, ale wystarczylo mi to do podjecia decyzji i po pierwszych kilometracch stwierdzam ze nie pomylilem sie. Obecny punkt odniesienia to golf mk6 gti dsg. Moge jasno stwierdzic -inna liga, nawet odpuscilem sobie test golfa R. pozdro ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 16 August 2017 ![]() |
Panowie,
Chce i zamawiam A45 AMG. Dobry warun, wysoki rabat plus opony i gwarancja rozszerzona. Pytania: - czy fotel z pamięcią ustawień posiada coś ekstra prócz pamięci, np. regulacja odcinka lędźwiowego ? - czy warto inwestować w pakiet korzyść DP8: m.in. szklany dach. Czy przy wzroście 186 nie będzie za nisko? Czy latem samochód się mocniej nagrzewa ? Czy ogólnie warto go brać? - pakiet aero - drogo jak za 8k. Sam spoiler spoko, ale zrobiłem mały reaserch i np. w kunzmann.de tylne nakładki pakietu aero sa za jakeis smieszne 180 euro, a przednie za 100 euro. Czy ktoś ma doświadczenie z instalacji takich wynalazków na własną rękę ? - czy to prawda, że trzeba brać Thermatronic bo podobno ta zwykła średnio daje radę w upalne dni? - co z Harman Kardon? Słuchałem i gra.... hmm przeciętnie, ale nie miałem możliwości porównać ze standardowym audio. Czy ktoś miał okazję słuchać jednego i drugiego ? - Automatyczna regulacja świateł drogowych - czy to jest faktycznie ILS - skręca światła w zakrętach/ włącza / wyłącza pole świecenia mijanych pojazdów - Jak u was ze spalaniem, jadąc rozważnie w mieście, w korkach, jadąc normalnie na autostradzie 180 ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 15 November 2009 Skąd: Stara Iwiczna ![]() |
u mnie średnie spalanie wychodzi na poziomie 12l jak jeżdżę ja (korki na puławskiej + obwodnica i potem korki na prymasa), jak żona to schodzi poniżej 10l - mi się nigdy nie udało zejść do takiej wartości nawet jak się starałem
![]() co do reszty to nie wiem - na szklany dach się uparłem bo wygląda dobrze + dzieciaki mają fun -------------------- sprzedam BOX z BT SPEEDBUSTER do CLA45 381KM - 1000pln
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 16 August 2017 ![]() |
A korzystasz z pilota parkowania, czy to zbędny gadżet ?
u mnie średnie spalanie wychodzi na poziomie 12l jak jeżdżę ja (korki na puławskiej + obwodnica i potem korki na prymasa), jak żona to schodzi poniżej 10l - mi się nigdy nie udało zejść do takiej wartości nawet jak się starałem ![]() co do reszty to nie wiem - na szklany dach się uparłem bo wygląda dobrze + dzieciaki mają fun |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 15 November 2009 Skąd: Stara Iwiczna ![]() |
nie wiem co to takiego ten pilot parkowania
![]() -------------------- sprzedam BOX z BT SPEEDBUSTER do CLA45 381KM - 1000pln
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 10 April 2012 Skąd: Koszalin ![]() |
Asystent zdalnego parkowania to fajna zabawka na raz, żeby zobaczyć czy działa, w rzeczywistości trwa to tyle czasu że średnio rozgarnięty użytkownik samochodu zaparkuje w tym czasie 3-4 razy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 09:06 |