![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 28 December 2008 ![]() |
To audi jest wolniejsze od mojego saaba
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 23 February 2010 Skąd: Gdynia ![]() |
To audi jest wolniejsze od mojego saaba ![]() Oczywiście że by była troche zmian ![]() Tak czy inaczej raczej małe szanse na zmiane samochodu (troche się przeliczyłem z finansami i teraz kilka złotych wydałem na Ibize ![]() ![]() -------------------- Seat Ibiza 6L 1.9TDI ASZ 404KM/705NM +Metanol+NX - ET@12,19
Golf 4 1.9TDI 250KM/450NM www.facebook.com/Hamownia-Drogowa-Dynomet-Tr%C3%B3jmiasto-235835676754774/timeline?ref=page_internal |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 28 February 2013 ![]() |
co nowego zawitało?
|
|
|
![]()
|
|
co nowego zawitało? na 1/4 mili w sumie nic , bardziej pod 1/8 mili coś nowego + do tego pare rzeczy eksploatacyjnych i pięniedzy poszło troche. Pochwale sie już po Łomży. -------------------- Seat Ibiza 6L 1.9TDI ASZ 404KM/705NM +Metanol+NX - ET@12,19
Golf 4 1.9TDI 250KM/450NM www.facebook.com/Hamownia-Drogowa-Dynomet-Tr%C3%B3jmiasto-235835676754774/timeline?ref=page_internal |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 06 December 2004 Skąd: just behind you ![]() |
A mogę pokazać foto nowego diwajsu ... dziś jeszcze na cle, ale w piątek już będzie
![]() -------------------- Pro-Tune
find us on Facebook www.facebook.com/ProTunePL |
|
|
![]()
|
|
A mogę pokazać foto nowego diwajsu ... dziś jeszcze na cle, ale w piątek już będzie ![]() Takimi rzeczami jak najbardziej można się chwalić tymbardziej że czekam już troche ![]() -------------------- Seat Ibiza 6L 1.9TDI ASZ 404KM/705NM +Metanol+NX - ET@12,19
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 06 December 2004 Skąd: just behind you ![]() |
Jest i nowe sprzęgło.
Konfiguracja testowana 650+Nm. Przy strzale z okolic 700Nm wałek stracił zęby ![]() ![]() ![]() Pasuje jako zamiennik Sachs Performance na jednomasie. Dziś przyszły też inne zestawy, np. 240mm 550Nm na dwumasa BTB i kolejny prototyp 228mm 500Nm do jednomasa VR6/G60/TDI -------------------- Pro-Tune
find us on Facebook www.facebook.com/ProTunePL |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
CYTAT To audi jest wolniejsze od mojego saaba wink.gif Chyba że to by miała być dopiero baza a nie gotowiec. Te auto tak naprawdę nigdzie nie pojechało dobrze... był 2 imprezy na jednej uwaliła się koronka na wale, a na drugiej skrzynia padła... Pech i tyle, a właściciel później już nigdzie nie był tym autem, a żeby było lepiej to były 2 pierwsze starty tym autem... -------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 25 June 2012 ![]() |
Czy wczoraj ta Ibiza była w Ełku ?? Jeżeli to ona,
to jest to straszny przecinak ![]() |
|
|
![]()
|
|
Czy wczoraj ta Ibiza była w Ełku ?? Jeżeli to ona, to jest to straszny przecinak ![]() Tak to ta Ibiza ![]() Ogólnie weekend z Nightpower i SSS - Nightpower niestety troche pechowo bo akurat w mojej klasie spadł deszcz i nie mogłem nawiązać rywalizacji o 1 miejsce ze względu na brak 4x4 ale tak czy inaczej na mokrym 8,6 to tragedi nie ma i 2 miejsce w klasie . Do tego już w pierwszym przejeździ zaczął mi Boost uciekać i turbo wstawało dopiero przy 3tyś obrotach - myślałem że kolektor wydechowy pekł ale Dzieki uprzejmości MSS-a o 1 w nocy (po zawodach) udało sie zlokalizować że turbo się poprostu rozszczelniło(jedna śrubka sie zerwała na gwincie) ale nowe śrubki pomogły wiec na Ełk pojechałem w pełni sprawny ![]() W Ełku poszło już lepiej - Wygrałem w klasie - nie było BMW E90 a Golf 4x4 popsuł sie już dzień wcześniej w Łomży także byłem tego dnia najszybszy ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SwSxWQcNTao...eature=youtu.be -------------------- Seat Ibiza 6L 1.9TDI ASZ 404KM/705NM +Metanol+NX - ET@12,19
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 25 June 2012 ![]() |
Gratuluje naprawdę zrobił ten wóz na mnie mega pozytywne wrażenie, publiczność też ździwoona była jak startowałeś z teoretycznie mocniejszym przeciwnikiem i go odstawiłeś
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 December 2009 Skąd: Łomża ![]() |
Dzieki uprzejmości MSS-a o 1 w nocy (po zawodach) udało sie zlokalizować że turbo się poprostu rozszczelniło(jedna śrubka sie zerwała na gwincie) ale nowe śrubki pomogły wiec na Ełk pojechałem w pełni sprawny ![]() Ne do konca tak bylo Lukaszu ![]() Cale zeliwo bylo za lekko dokrecone do korka i sie z czasem poluzowalo od wibracji. Jedna sruba urwala sie przy dokrecani plaskim kluczem i jednym palcem. Oporu tez zadnego nie postawila :| Druga byla mocno przeorana na gwincie, trzeciej nie bylo. Wymiana dwoch srubek i dokrecenie dwoch pozostalych uszczelnilo temat, mimo jednej brakujacej/zerwanej. Grunt, ze sie udalo ![]() -------------------- Fabia 1.8T 300+
Leon R30T EFR9180 |
|
|
![]()
|
|
Ne do konca tak bylo Lukaszu ![]() Cale zeliwo bylo za lekko dokrecone do korka i sie z czasem poluzowalo od wibracji. Jedna sruba urwala sie przy dokrecani plaskim kluczem i jednym palcem. Oporu tez zadnego nie postawila :| Druga byla mocno przeorana na gwincie, trzeciej nie bylo. Wymiana dwoch srubek i dokrecenie dwoch pozostalych uszczelnilo temat, mimo jednej brakujacej/zerwanej. Grunt, ze sie udalo ![]() Dobra , już nie chciałem opisywać punkt po punkcie ![]() ![]() -------------------- Seat Ibiza 6L 1.9TDI ASZ 404KM/705NM +Metanol+NX - ET@12,19
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 December 2009 Skąd: Łomża ![]() |
Po 350km mega wibracji na sztywnych lapach musialo
![]() -------------------- Fabia 1.8T 300+
Leon R30T EFR9180 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 30 September 2005 Skąd: Białystok ![]() |
jak poszło w DE ? bo widac cie na filmie http://www.youtube.com/watch?feature=playe...MBaurZC4EbO5tQg |
|
|
![]()
|
|
Miałem już niejechać bo myślałem że Zabiłem Turbo w Płocku (świstało mocno i myślałem że ubiłem wirnik wydechowy jak sie okazało złamany wydech który pekł na trasie do płocka robił taki świst ) Też chciałem coś zmienić przed wyjazdem - Nic nie ogarnąłem ani nowego FMIC ani Tip'a (gdyby nie ten wydech to bym to zdąrzył zrobić bo dopiero we wtorek wieczorem został pospawany) Także w piątek wieczorem dopiero zapadła decyzja jedziemy na Niemcy zrobić życiówke ! ! W polsce już nic nie bedzie wiec stwierdziłem że to ostatnia szansa także o 3 rano wsiadłem w samochód i o 10 na miejscu w Rothenburgu na imprezie Fuel Crew Test & Tune Tuż przy granicy. Jechałem z nastawieniem tylko zrobić czas i zaprezentować się bez wstydu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcie które mega mi sie podoba i sie "załapałem" : ![]() Time Slip z najlepszego przejazdu( z finałów nie dostałem - mam nadzieje że gdzieś sie wyniki pojawią) : ![]() "moi" głowni przeciwnicy z klasy : ![]() ![]() No i najważniejsze przejazdy(tylko eliminacje bo z finałów nie były nagrywane - nie dokońca wiedziałem że jade w finałach) : (Najlepszy przejazd) http://www.youtube.com/watch?v=l6vmETmAO90...eature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=yp0tN4kqfww http://www.youtube.com/watch?v=9nWxppM9i3k http://www.youtube.com/watch?v=jdLQcxTdkZQ http://www.youtube.com/watch?v=8ZvurrW0GeM -------------------- Seat Ibiza 6L 1.9TDI ASZ 404KM/705NM +Metanol+NX - ET@12,19
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 17 June 2008 ![]() |
Ten koleś z Corrado myślał pewnie, że zrobi jakąś niską dziesiątkę albo nawet dziewiątkę, a tu ani dobrego wyniku, ani zwycięstwa nie było
![]() A czas całkiem przyjemny i możesz śmiało dopisać tytuł: Najszybszy Diesel 2WD w PL ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ten koleś z Corrado myślał pewnie, że zrobi jakąś niską dziesiątkę albo nawet dziewiątkę, a tu ani dobrego wyniku, ani zwycięstwa nie było ![]() A czas całkiem przyjemny i możesz śmiało dopisać tytuł: Najszybszy Diesel 2WD w PL ![]() Tak sie kończy lekceważenie Diesli ![]() ![]() -------------------- Seat Ibiza 6L 1.9TDI ASZ 404KM/705NM +Metanol+NX - ET@12,19
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 28 February 2010 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 16 September 2009 ![]() |
Witam, barthezz2 pokazałeś w niemcowni na co stać Twoją ibi, za rok już się głupio nie będą śmiać.
![]() Prawidłowo. ![]() Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 15:03 |