![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 10 June 2013 Skąd: Mrowino ![]() |
DoLeCk mógłbyś na PW jak to stoi z wymiarami w komorze silnika,byłbym wdzięczny
![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 15 April 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
DoLeCk mógłbyś na PW jak to stoi z wymiarami w komorze silnika,byłbym wdzięczny ![]() ![]() Co konkretnie byś chciał mieć zmierzone? Tak więc sprawa układu wysprzęglika, przewodu elastycznego oraz "twardego" załatwiona przez wymianę na nowe oryginalne elementy. Układ zalany Textarem 4. ![]() ![]() ![]() -------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 29 March 2007 Skąd: Tarnowskie Góry-Sląskie ![]() |
Z czego te heble, z bmw?
-------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 31 August 2012 Skąd: Lidzbark Warmiński ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
BMW E38.
-------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
![]()
|
|
Taka szybka malutka przymiarka na zimowy zestaw
![]() ![]() Certyfikat autentyczności rotfl ![]() -------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
![]()
|
|
Obudowa pompy paliwa pospawana
![]() Koszt całe ogromne 20zł ![]() ![]() ![]() -------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 29 March 2007 Skąd: Tarnowskie Góry-Sląskie ![]() |
A czy tyrtytki nie rozpuści paliwo?
-------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
A czy tyrtytki nie rozpuści paliwo? Nie, nie rozpuści. Już bez przesady ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Jeździły już i ich właściwości pod palcem pozostały (możliwość wygięcia/naprężenia tak jak widać na zdjęciach).
W innym Lanosie 2.3 jeździ już sporo dłużej i nic się nie dzieje. -------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 26 February 2003 Skąd: Warszawa - Grochów ![]() |
No pięknie to kiedy jakaś moc się pokaże
![]() Ps. mam fajne koło kompresji z GT2871r frezowane ![]() -------------------- Nissan 200Sx S14 na tor i trochę drift [212KM/268Nm >> 379KM/428Nm]
Nissan Sunny GTi z 2.0 na zmiennej fazie na Tor [243KM/247Nm] Saab 900NG 2.0 Turbo Coobcio Test POWER CAR [185KM/240Nm >> 468KM/485Nm] Saab 9-3 Cabrio Aero 2.3 Turbo Coobcio Lansowóz [205KM/280Nm >> 281KM/424Nm] |
|
|
![]()
|
|
Tak więc układ short shiftera został nasmarowany i wyregulowany po takim czasie użytkowania oraz przymierzone zaciski do aktualnych tarcz 256mm.
![]() ![]() -------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 27 February 2014 ![]() |
Ja to auto znam z innego forum Astra Tuning Team jak sie nie myle.Wtedy jak ja mialem jeszcze Astre GSI to Lanos juz mial C20XE pod maska.Teraz zobaczylem,ze tutaj tak do przodu wszystko poszlo.Jesli sie pomylilem to sory.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 20 July 2008 ![]() |
z jakiej wersji silnikowej e38 te hamulce ?
|
|
|
![]()
|
|
Ja to auto znam z innego forum Astra Tuning Team jak sie nie myle.Wtedy jak ja mialem jeszcze Astre GSI to Lanos juz mial C20XE pod maska.Teraz zobaczylem,ze tutaj tak do przodu wszystko poszlo.Jesli sie pomylilem to sory. To to samo auto ![]() -------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
![]()
|
|
z jakiej wersji silnikowej e38 te hamulce ? Wersje od 4 litrów w górę miały te zaciski. Wedle sprzedawcy dokładnie z 4.4L. -------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 December 2012 Skąd: Nasielsk ![]() |
I w 728 sie zdarzaly zaciski brembo 4tloczkowe
![]() -------------------- Daewoo Lanos C20XET ---> 249KM 329NM
Daewoo Leganza X25XE ---> 209KM 243NM |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 19 June 2013 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Czyli dane jakie otrzymałem są błędne...
Jednakże szukając na własną rękę żaden sprzedawca nie dysponował takimi zaciskami z aut poniżej v8 i tych 4 litrów. Albo w takie miejsca udało mi się dodzwonić ![]() -------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 02:33 |